- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Inşallah öğrenirsiniz canim bende ikilide öğrendimSelam kızlar. Yarın 11 de randevum var. Şimdiden heyecan bastı :)) 2li test yapılacak ve cinsiyetini öğreniriz inşallah :)) en son 6 haftalikken görmüştük
Canım benim minnakta geriden geldi ama bu aralar depar atti maşallah gününe yetişti korkma 5 gun bisey degilKızlar hepinize merhaba, aranıza yeni katılıyorum. Ben de çok şükür ki ilk bebeğime hamileyim
Adet tarihime göre 7 haftalıkken doktora gittiğimde vajinal ultrasonda bebeğin kalp atışlarını ve 6+2 olarak gördük. Yani 5 gün geriden geliyoruz ama doktor bir problem yok geç döllenme olmuştur demişti.
Doktor beni 4 hafta sonra kontrole çağırmıştı henüz gidemedim. Pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum aslında. Gebelik takip uygulamasında 11. Haftada ense kalınlığı ölçümü yapılabilir yazıyor.
Hesaplarıma göre pazartesi 10+4 filan görünmesi gerekecek ultrasonda. Ense kalınlığına bakılabilir mi bu haftada yoksa 1 hafta sonra gitmek daha mı mantıklı olur
Tecrübeli hamişlere danışayım dedim. Allah hepimizi sağlıkla bebeklerine kavuştursun
Benim minnak kizim çarşamba günü gösterdi ama kendiniErkekler daha önce belli ediyor kendini. Kızımda 18. Haftaya kadar 4 doktor gezdim cinsiyet için
Canım 17mm büyük değil ki 1.7 cm demek arkadaşında 2.1 cm mis hatta seninki küçük bile diger arkadastan korma canim normal yaniteşekkürler benimki büyük gibi daha 6. haftada çünkü telaşlandm .doktor bir şey demedi ana bölünme olurmu diye endişeleniyorum
Canım normal tabi bende de sadece sabah bulantilarim kaldi bide yemej yedikten sonra şisip gegiriyorum başka birşey yokKızlar günaydın bugün 9+5im. Son 3 gündür belirtilerim cok hafifledi. Gegirti ara ara devam ediyor. Bulanti kusmalarim cok cok azaldi. sadece sabahlari bulaniyo midem kayniyor gibi. Endiselendim. Normal mi sizce boyle azalması? Doktor randevum var 3 te dayanamadim
10. Haftada öğrenen arkadasimiz var canimkızlar en erken cinsiyet ögrenen kaçıncı haftada ögrendi acaba?
Çok geçmiş olsun canm çok üzüldüm rabbim yerini doldursun...varmıydı ağrın sızın şikayetinKaranlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
Belirtiler azalmıştı bulantılar kesildi. Bir de kahve leke gördüm bu geceÇok geçmiş olsun canm çok üzüldüm rabbim yerini doldursun...varmıydı ağrın sızın şikayetin
Merhaba. Bende 11. Haftalıl hamileyim. İlk çocuğum. Benimki de 5 gün geriden geliyor. Geç yumurtlama dedi doktor. 5 Eylül’de ikili teste gidicez randevumuzu aldık. 12. Hafta bitince galiba ikili test yapıyorlar. Umarım herşey yolunda olur. Çok heyecanlı ve stresliyim.Kızlar hepinize merhaba, aranıza yeni katılıyorum. Ben de çok şükür ki ilk bebeğime hamileyim
Adet tarihime göre 7 haftalıkken doktora gittiğimde vajinal ultrasonda bebeğin kalp atışlarını ve 6+2 olarak gördük. Yani 5 gün geriden geliyoruz ama doktor bir problem yok geç döllenme olmuştur demişti.
Doktor beni 4 hafta sonra kontrole çağırmıştı henüz gidemedim. Pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum aslında. Gebelik takip uygulamasında 11. Haftada ense kalınlığı ölçümü yapılabilir yazıyor.
Hesaplarıma göre pazartesi 10+4 filan görünmesi gerekecek ultrasonda. Ense kalınlığına bakılabilir mi bu haftada yoksa 1 hafta sonra gitmek daha mı mantıklı olur
Tecrübeli hamişlere danışayım dedim. Allah hepimizi sağlıkla bebeklerine kavuştursun
Dr gorebiliyor ekran benim baş tarafimda kalıyor ondan goremiyorum :Görürsun canim ben ilçede olmama rağmen devlet hastanesinde gördüm hemde cinsiyetide öğrendim su anda ultrasona göre 12+4 um ben 12+2 de gösterdi kendini
Cok uzuldum allah sabir versin sanaKaranlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
Allah sabrını bol versin inşallah en yakın zamanda kucağını doldursunKaranlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
Karanlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
Merhaba. Bende 11. Haftalıl hamileyim. İlk çocuğum. Benimki de 5 gün geriden geliyor. Geç yumurtlama dedi doktor. 5 Eylül’de ikili teste gidicez randevumuzu aldık. 12. Hafta bitince galiba ikili test yapıyorlar. Umarım herşey yolunda olur. Çok heyecanlı ve stresliyim.
Karanlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
Ben 11+0 da gittim 8 gun sonraya cagirdi canmKızlar hepinize merhaba, aranıza yeni katılıyorum. Ben de çok şükür ki ilk bebeğime hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?