2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım benim minnakta geriden geldi ama bu aralar depar atti maşallah gününe yetişti korkma 5 gun bisey degil ikili için doktor bebeği bi gorsun ona göre yapar 11+1 di benim haftaya gel daha iyi gözükür dedi o zaman ikili yaptı canim bana

teşekkürler benimki büyük gibi daha 6. haftada çünkü telaşlandm .doktor bir şey demedi ana bölünme olurmu diye endişeleniyorum
Canım 17mm büyük değil ki 1.7 cm demek arkadaşında 2.1 cm mis hatta seninki küçük bile diger arkadastan korma canim normal yani

Canım normal tabi bende de sadece sabah bulantilarim kaldi bide yemej yedikten sonra şisip gegiriyorum başka birşey yok

Karanlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüş atmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...

Çok geçmiş olsun canm çok üzüldüm rabbim yerini doldursun...varmıydı ağrın sızın şikayetin

Merhaba. Bende 11. Haftalıl hamileyim. İlk çocuğum. Benimki de 5 gün geriden geliyor. Geç yumurtlama dedi doktor. 5 Eylül’de ikili teste gidicez randevumuzu aldık. 12. Hafta bitince galiba ikili test yapıyorlar. Umarım herşey yolunda olur. Çok heyecanlı ve stresliyim.

Cok uzuldum allah sabir versin sana

Allah sabrını bol versin inşallah en yakın zamanda kucağını doldursun

Ben bu hafta gideyim en iyisi, zaten çokça merak ediyorum

İnşallah sağlıcakla güzel haberler alarak atlatırız ikili test sürecini de canım

Geçmiş olsun.

Ben 11+0 da gittim 8 gun sonraya cagirdi canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…