- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Allah yardimcin olsun canim insaallah saglikli bir gebelik nasib eder en kisa zamanda allah sifa versnKaranlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
Rabbim sabır versin cnm.Yaşadığın Son kayıp olur inşallah.Çok geçmiş olsunKaranlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
Neler olmus burada dun bi giremedim cok uzuldum suan allah yardmcn olsun insaallah saglikli bir gebelik.nasb eder rabbimsalı akşam çok şiddetli ağrı ile hastaneye gittim doktor küretaj dedi kabul etmedim yatış yapıldı serum verildi ağrım hafifledi kendi kendine düştü ama ömrümden ömür gitti şimdi hala kanamam çok fazla Elhamdülillah ağrım yok bugün dünde berbat ağrım vardı sen nasıl oldun kanaman geçtimi ben bu bebek işinin üstüne çok düştüm diye düşünüyorum doktorum 3 ay korun sonra devam denemeye dedi ama ben uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum kızım bu yıl birinci sınıfa başlayacak ben bedenen ve ruhen çok yorulduğumu hissediyorum bu kanamadan sonraki ilk reglide spiral taktıracağım 3 sene bebiş yok Rabbim hayırlı vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlad versin bu düşük ve ağrı Rabbim af etsin ama beni çok yıprattı sen nasıl oldun bu arada kanaman geçti mi
Sabır diliyorumKaranlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
allah sabir versin rabbim bir daha bu aciyi yasatmasin... gercekten zor bir surec ama kizin var ona tutun ona saril rabbimjn senin icin sinavi bu dualarindan vazgecme.. mutlaka senin icin dusundugu daha guzel seyler vardir... bendende bir kac kez kahve rengi akinti geldi ve ben onemsememistim... benim icinde hayirlisi olsunKaranlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
Rabbim sabir versin büyük geçmiş olsun. Çok zordur bilirim defalarca kez yaşadım. Allah yardimcin olsun. Ne kadarlikti bebeginKaranlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
Allah sabır versin canım, daha hayırlısını nasip edecek inşallah. Kızına sarıl, en azından bir evladın daha var sana ihtiyacı olan ve En hayırlısı için dua et. Dualarımda olacaksınKaranlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
Canım çok üzgünüm, bunu defalarca yaşamış biri olarakKaranlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda Allah hayırlı, sağlıklı bir evlat ile kucağını doldursun inşallahKaranlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
Çok geçmiş olsun, neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.Defalarca yaşadım bu durumu üzülme desekde boş biliyorum sen yinede allaha sığın tekrar tekrar geçmiş olsun, kızına sağlıklı ömür versinKaranlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
Canım çok geçmiş olsun, sen de iğne kullanıyordun konuşmuştuk seninle. Allah yeniden hamile kalmanı ve sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.salı akşam çok şiddetli ağrı ile hastaneye gittim doktor küretaj dedi kabul etmedim yatış yapıldı serum verildi ağrım hafifledi kendi kendine düştü ama ömrümden ömür gitti şimdi hala kanamam çok fazla Elhamdülillah ağrım yok bugün dünde berbat ağrım vardı sen nasıl oldun kanaman geçtimi ben bu bebek işinin üstüne çok düştüm diye düşünüyorum doktorum 3 ay korun sonra devam denemeye dedi ama ben uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum kızım bu yıl birinci sınıfa başlayacak ben bedenen ve ruhen çok yorulduğumu hissediyorum bu kanamadan sonraki ilk reglide spiral taktıracağım 3 sene bebiş yok Rabbim hayırlı vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlad versin bu düşük ve ağrı Rabbim af etsin ama beni çok yıprattı sen nasıl oldun bu arada kanaman geçti mi
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Allah yeniden nasip etsin inşallah sağlıcakla kucağınıza alın.Karanlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
Dün beyin ve sinir cerrahina gittim. Yaşadıklarımı anlattim. Elle muayene etti o bölgeyi. Güç kaybı olmadığını söyledi, acidan tutamıyor olabilirsiniz bazen dedi. Tendinitmiş. Ters bir hareket yapmış veya fazla zorlamışsınız dedi. Ben de zaten baştan hamile olduğumu ve belki rahatlatacak hareketler verebilir diye gittiğimi söylemiştim. Hareket veremem, mümkünse hareket etmesin ve zorlanmasın dedi. Krem verdi. Israrla gebelikte kullanılabilir dedi. Geçmezse de fizik tedaviye yonlendirecekmis. Saliya kadar kremi kullanmayip doktora soracağımBenimde sağ kolumda uyuşma ve bileğimde ağrı oluşuyor. masaja gittim buz koydum çok çok iyi geldi tavsiye ederim
ben bakmadım doktor kendisi söyledi.çok büyük mü ki?kafam çok karıstıYanlış bakmış olmayasın
Allah sabırlar ve kolaylıklar versin canım,kızına uzun ömür versin,bu son olsun inşallah,kayıp yaşamayacağın sağlıklı bir hamileliğin olur inşallah en hayırlı zamanda..Karanlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
Aynı sorun bende de var ya kalbi dururda geç kalırsam ögrenmeye die endişeliyim
Canım Allah sabır sabır versinKaranlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?