2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Allah yardimcin olsun canim insaallah saglikli bir gebelik nasib eder en kisa zamanda allah sifa versn

Rabbim sabır versin cnm.Yaşadığın Son kayıp olur inşallah.Çok geçmiş olsun

Neler olmus burada dun bi giremedim cok uzuldum suan allah yardmcn olsun insaallah saglikli bir gebelik.nasb eder rabbim

Sabır diliyorum ve inanıyorum ki Allah kucağını boş bırakmayacak

allah sabir versin rabbim bir daha bu aciyi yasatmasin... gercekten zor bir surec ama kizin var ona tutun ona saril rabbimjn senin icin sinavi bu dualarindan vazgecme.. mutlaka senin icin dusundugu daha guzel seyler vardir... bendende bir kac kez kahve rengi akinti geldi ve ben onemsememistim... benim icinde hayirlisi olsun

Rabbim sabir versin büyük geçmiş olsun. Çok zordur bilirim defalarca kez yaşadım. Allah yardimcin olsun. Ne kadarlikti bebegin

Kizlar 3. Gun bugun migrenden kivraniyorum . . 2 haftada 3.kez agriyor 3er gun suruyor dusunun bos kalan gunum nekadar az. Hamilelikten beri boyle normalde igne oluyodum migren hapim kesmezse o kesiyodu. hamilelerin duasi kabul olurmus bir dua edermisiniz su migrenden tamamen kurtuliyim

Allah sabır versin canım, daha hayırlısını nasip edecek inşallah. Kızına sarıl, en azından bir evladın daha var sana ihtiyacı olan ve En hayırlısı için dua et. Dualarımda olacaksın

Canım çok üzgünüm, bunu defalarca yaşamış biri olarak Rabbim şifani da sabrını da versin Kaç haftalıktin peki?

Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda Allah hayırlı, sağlıklı bir evlat ile kucağını doldursun inşallah

Çok geçmiş olsun, neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.Defalarca yaşadım bu durumu üzülme desekde boş biliyorum sen yinede allaha sığın tekrar tekrar geçmiş olsun, kızına sağlıklı ömür versin

Canım çok geçmiş olsun, sen de iğne kullanıyordun konuşmuştuk seninle. Allah yeniden hamile kalmanı ve sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Allah yeniden nasip etsin inşallah sağlıcakla kucağınıza alın.

Benimde sağ kolumda uyuşma ve bileğimde ağrı oluşuyor. masaja gittim buz koydum çok çok iyi geldi tavsiye ederim
Dün beyin ve sinir cerrahina gittim. Yaşadıklarımı anlattim. Elle muayene etti o bölgeyi. Güç kaybı olmadığını söyledi, acidan tutamıyor olabilirsiniz bazen dedi. Tendinitmiş. Ters bir hareket yapmış veya fazla zorlamışsınız dedi. Ben de zaten baştan hamile olduğumu ve belki rahatlatacak hareketler verebilir diye gittiğimi söylemiştim. Hareket veremem, mümkünse hareket etmesin ve zorlanmasın dedi. Krem verdi. Israrla gebelikte kullanılabilir dedi. Geçmezse de fizik tedaviye yonlendirecekmis. Saliya kadar kremi kullanmayip doktora soracağım

Allah sabırlar ve kolaylıklar versin canım,kızına uzun ömür versin,bu son olsun inşallah,kayıp yaşamayacağın sağlıklı bir hamileliğin olur inşallah en hayırlı zamanda..

Aynı sorun bende de var ya kalbi dururda geç kalırsam ögrenmeye die endişeliyim

Benim belirtiler kayboldu dün apart topar doktora gittik eşimle. Perşembe günü ortalığı yıktım göğüslerim neden ağrımıyor diye çok şükür büyümüş kalbi de atıyordu. Bazen kendimizi çok dinliyoruz galiba .

Canım Allah sabır sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…