2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla akilli karisin . Hahahaha nasil intikam aldigini tahminn ediyorum

bizim dana hep oyle cnm cok iyi anliyorum seni

Aaa bu benim oğlum sanki
Kehribar işe yaramamış kızlar şansa uyumuşuz iki gecedir

Ah yaa ne oldu ki acaba.. Büyük ihtimalle diş geliyordur canım. Oğlumun da uzun süren mızmızlığının sebebi diş çıktı. Üst yan kesicilerden biri patlamış meğer. Şimdilik sadece nokta kadar görünüyor. 1 tanecik bu minik diş haftalardır ben de hâl uyku bırakmadı Arada biraz dinlenir miyiz yoksa hemen yenisi mi başlar Allah bilir. Allah sana da kolaylıklar versin canım

Aynen kuzum sok üst yan bizim de patlamıştı, şimdi galiba sağ taraftaki de gelecek, Rabbim kuzularımıza yardım etsin inşallah sonra da bize

Dün akşam düşündüm ki sanırım benim kızım 3 saatten fazla uykusuz kalınca çıldırıyor . Yine emmek istemedi ağladı yırttı kendini. Bi önceki gün de öyle yapmıştı ama mızırdansq da emip uyumuştu. Anlamıyorum neden böyle , doktora sorsam normal diyecek . Böyle mi olacak her akşam acaba bu akşam da kıçını yırtacak mı diye stres mi olcam

Cnm stres olunca inan hissedip bu ihtimali gercklstiriyolar. Cinar dun uykusu var 5 6 kere denedim uyumadi ciglik kiyamet agliyodu naptigino bilmiyodu her denememde off kesin yine yapicak die tedirgindim yaptida .hissediyolr annenin gerginligini babasi uyutabildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…