Oo hoşgelmişsen tilililiNasılsınız canlarım
Ayy ne güzel benimkide yemeklere düşkün ama kilo almıyor anası gibiiiMemeye düşkün biraz tosun paşamdur dur biraz değil bayaaaa
9850 ölçtüm tam 8 aylık olunca 4 gün önce yaniAyy ne güzel benimkide yemeklere düşkün ama kilo almıyor anası gibiiikaç kilo şu an
Mssallah9850 ölçtüm tam 8 aylık olunca 4 gün önce yani
Valla akilli karisinAyyy kıskanmak mıı hiç işim olmazbazen sen benim kızım ol bu benim hayat arkadasım olsun bana verin die espri yapıo ozman sinir oluom ama onun dısında biri baksında az dinlenım moddayım valla biraradayken kayınvalideye yada anneme kızı verıom onlar kızla oynuo bende ayagımı uzatıom bazen aglasa bile bakmıom anneler atlıo zaten hemen ama aksam olupta herkes evine cekılıp başbasa kaldık mı sagolsun kızım tüm günün intikamını alıo
uyumauan bebeler ile bogusuyoruzcnm sen neler yaptin bklm
su anda bezimi degistim ecik daha rahatca uyusun diye osura osura emiyor ins kaka yapmaz yaCok zor bu bebeler ya oy oy
bizim dana hep oyle cnm cok iyi anliyorum seniBugün benim kız kibarca söylüyorum ağzıma etti, koca gün hiç uyuamadı sadece 15 dk flndır, buna rağmen gece uykusuna o kadar zor geçirdim ki saat 3.40 da çığlığına uyandık bir ağlama krizi, şimdi yatırdım benim de uykum kaçtı
Aaa bu benim oğlum sankiBugün benim kız kibarca söylüyorum ağzıma etti, koca gün hiç uyuamadı sadece 15 dk flndır, buna rağmen gece uykusuna o kadar zor geçirdim ki saat 3.40 da çığlığına uyandık bir ağlama krizi, şimdi yatırdım benim de uykum kaçtı
Hoooosbuldukbeeedddoom tililililiOo hoşgelmişsen tililili
Ah yaa ne oldu ki acaba.. Büyük ihtimalle diş geliyordur canım. Oğlumun da uzun süren mızmızlığının sebebi diş çıktı. Üst yan kesicilerden biri patlamış meğer. Şimdilik sadece nokta kadar görünüyor. 1 tanecik bu minik diş haftalardır ben de hâl uyku bırakmadıBugün benim kız kibarca söylüyorum ağzıma etti, koca gün hiç uyuamadı sadece 15 dk flndır, buna rağmen gece uykusuna o kadar zor geçirdim ki saat 3.40 da çığlığına uyandık bir ağlama krizi, şimdi yatırdım benim de uykum kaçtı
Valla Allah yardımcımız olsun kuzumbizim dana hep oyle cnm cok iyi anliyorum seni
Bizim de yok kehribarAaa bu benim oğlum sanki
Kehribar işe yaramamış kızlar şansa uyumuşuz iki gecedir
Aynen kuzum sok üst yan bizim de patlamıştı, şimdi galiba sağ taraftaki de gelecek, Rabbim kuzularımıza yardım etsin inşallah sonra da bizeAh yaa ne oldu ki acaba.. Büyük ihtimalle diş geliyordur canım. Oğlumun da uzun süren mızmızlığının sebebi diş çıktı. Üst yan kesicilerden biri patlamış meğer. Şimdilik sadece nokta kadar görünüyor. 1 tanecik bu minik diş haftalardır ben de hâl uyku bırakmadıArada biraz dinlenir miyiz yoksa hemen yenisi mi başlar Allah bilir. Allah sana da kolaylıklar versin canım
Beyaz ekmek asla yemiyorum 3 aydir
Sen yokken kimse halay cekmedi .hepimiz yedik yedik sistikTren gelir hoş gelir leey leey limlimileeyKasım ayına raağmenn günnneşli bir İstanbul sabaandan gunaydın gıııızlaaar tilililili
Cnm stres olunca inan hissedip bu ihtimali gercklstiriyolar. Cinar dun uykusu var 5 6 kere denedim uyumadi ciglik kiyamet agliyodu naptigino bilmiyodu her denememde off kesin yine yapicak die tedirgindim yaptida .hissediyolr annenin gerginliginiDün akşam düşündüm ki sanırım benim kızım 3 saatten fazla uykusuz kalınca çıldırıyor . Yine emmek istemedi ağladı yırttı kendini. Bi önceki gün de öyle yapmıştı ama mızırdansq da emip uyumuştu. Anlamıyorum neden böyle , doktora sorsam normal diyecek . Böyle mi olacak her akşam acaba bu akşam da kıçını yırtacak mı diye stres mi olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?