2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
eşimde bana diyor ki kurudun iyice yaranılmıyor bunlara da
Benim esim 90 kilo olmus diyorumki sana layik bi es olmaya calisiyorum yiyorum . Dun ona hirka almaya ciktik xl hirka bile dar gelince diyet karari aldi abur cubur almicak .soda kuru yapalim soda al dedim 3tanede cikolata almis abur cubur bolumunu hizlica gec demistim pazar gunu diyetr baslanmaz die aldim diyo

amin cnm yasina kadar cejecegiz cogunu kizim yasindan sonra gece hic uyanmadan uyuyordu en azindan gece rahat ederiz
Benimkinin gece uykusu iyiydi canım son 10 gündür değişti son birkaç gündğr daha da kötü oldu, gündüz de çok zorluyor uyumuyor dayanıyor uykusuzluğa inan

Evet canım ne zaman uyumayacak bu diye stres yaptığımda uyumuyor velet ama rahat olduğumda hiç düşünmediğimde uğraştırmıyor

Bizim zilliyi de babası salladı da uyudu aç aç . 1 de uyandı emdi sonra. Sonra 3 buçukta kalktı emdi,uyumakta zorlandı bu sefer bende yanımıza yatırdım 6 ya kadar uyuduk ama hep mızmızlandıkça pışpışladım allahım büyüdükçe uyku düzeni oturacağına noluyor böyle bu instamomların falan çocukları diş çıkarmıyor mu

Hahahahaj onu dicektim buyudukce duzene girecegini dusundugun hersey dahada tepe taklak olucak bunlar daha iyi gunlerin gunlerimiz . 3yas guzel umut orda 27-28ay sonra . Istamomlarin bebeleri yer icer uyur oynar mikemmel analarin mikemmel bebeleri tohumu mikemmel

Vallahi ben de kimi bulursam tutuşturuyorum eline kv anne görümce kp babam kocam bunaltıyor beni artık sabaha kadar uyku yok memede olmak istiyor hep.Sanırsın yenidoğanUğraştırmadığı tek şey yemek bazen bir kase yiyor daha da istiyor ben anlamadım vallahi.Kızım da çok zorlamazdı yemek konusunda da arada reddettiği yemek olurdu.

Bizde dogdugundan beri oyle o iyice uykusu gelmeden emzir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…