- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Benim esim 90 kilo olmus diyorumki sana layik bi es olmaya calisiyorum yiyorumeşimde bana diyor ki kurudun iyice yaranılmıyor bunlara da
amin cnm yasina kadar cejecegiz cogunu kizim yasindan sonra gece hic uyanmadan uyuyordu en azindan gece rahat ederizValla Allah yardımcımız olsun kuzum
Benimkinin gece uykusu iyiydi canım son 10 gündür değişti son birkaç gündğr daha da kötü oldu, gündüz de çok zorluyor uyumuyor dayanıyor uykusuzluğa inanamin cnm yasina kadar cejecegiz cogunu kizim yasindan sonra gece hic uyanmadan uyuyordu en azindan gece rahat ederiz
melisa icir cnm yarim cay bard kadarBenimkinin gece uykusu iyiydi canım son 10 gündür değişti son birkaç gündğr daha da kötü oldu, gündüz de çok zorluyor uyumuyor dayanıyor uykusuzluğa inan
Hahaha tamm canım ozaman hep birlikte halaya ne dıyoruuuuzSen yokken kimse halay cekmedi .hepimiz yedik yedik sistik
Aheyy aheeeyyHahaha tamm canım ozaman hep birlikte halaya ne dıyoruuuuz
Dolana ay dolana dolana gün dolana
Şirin canım veririm bana yari bulana tililili
Geçmezse deneyeyim canımmelisa icir cnm yarim cay bard kadar
Evet canım ne zaman uyumayacak bu diye stres yaptığımda uyumuyor velet ama rahat olduğumda hiç düşünmediğimde uğraştırmıyorCnm stres olunca inan hissedip bu ihtimali gercklstiriyolar. Cinar dun uykusu var 5 6 kere denedim uyumadi ciglik kiyamet agliyodu naptigino bilmiyodu her denememde off kesin yine yapicak die tedirgindim yaptida .hissediyolr annenin gerginliginibabasi uyutabildi
Bizim zilliyi de babası salladı da uyudu aç aç . 1 de uyandı emdi sonra. Sonra 3 buçukta kalktı emdi,uyumakta zorlandı bu sefer bende yanımıza yatırdım 6 ya kadar uyuduk ama hep mızmızlandıkça pışpışladımCnm stres olunca inan hissedip bu ihtimali gercklstiriyolar. Cinar dun uykusu var 5 6 kere denedim uyumadi ciglik kiyamet agliyodu naptigino bilmiyodu her denememde off kesin yine yapicak die tedirgindim yaptida .hissediyolr annenin gerginliginibabasi uyutabildi
Aynen bende oyleEvet canım ne zaman uyumayacak bu diye stres yaptığımda uyumuyor velet ama rahat olduğumda hiç düşünmediğimde uğraştırmıyor
Hoş geldin halay başı kraliçesiHahaha tamm canım ozaman hep birlikte halaya ne dıyoruuuuz
Dolana ay dolana dolana gün dolana
Şirin canım veririm bana yari bulana tililili
Geçen ay 10,5 civarıydı.Ama kilolu durmuyor çok herşeyi yiyor maşallah şimdiye kadar bitirmediği tabak olmadı mucize gibiKızlar kilo demişken sizin bebelerin kilosu kaç benim bebe 8 kilo
Hahahahaj onu dicektim buyudukce duzene girecegini dusundugun hersey dahada tepe taklak olucak bunlar daha iyi gunlerin gunlerimizBizim zilliyi de babası salladı da uyudu aç aç . 1 de uyandı emdi sonra. Sonra 3 buçukta kalktı emdi,uyumakta zorlandı bu sefer bende yanımıza yatırdım 6 ya kadar uyuduk ama hep mızmızlandıkça pışpışladımallahım büyüdükçe uyku düzeni oturacağına noluyor böyle bu instamomların falan çocukları diş çıkarmıyor mu
Günaydın hoş geldin buralaraTren gelir hoş gelir leey leey limlimileeyKasım ayına raağmenn günnneşli bir İstanbul sabaandan gunaydın gıııızlaaar tilililili
Vallahi ben de kimi bulursam tutuşturuyorum eline kv anne görümce kp babam kocam bunaltıyor beni artık sabaha kadar uyku yok memede olmak istiyor hep.Sanırsın yenidoğanAyyy kıskanmak mıı hiç işim olmazbazen sen benim kızım ol bu benim hayat arkadasım olsun bana verin die espri yapıo ozman sinir oluom ama onun dısında biri baksında az dinlenım moddayım valla biraradayken kayınvalideye yada anneme kızı verıom onlar kızla oynuo bende ayagımı uzatıom bazen aglasa bile bakmıom anneler atlıo zaten hemen ama aksam olupta herkes evine cekılıp başbasa kaldık mı sagolsun kızım tüm günün intikamını alıo
valla oyle oldu pes ettim bende :))İyiyiz canım sen nasılsın eğer sen okumaya yetisecegim dersen hiç yazamazsın buraya bende bi ara okuyayım dedim yok olmuyor
Aynısı bende de oluyor şom ağızlık mı öngörü mü bilemedim.Bazen de nazar değdiriyorum hayret bu saate kadar kalkmadı diye duymuş gibi bağrınıyor hemenAynen bende oyleaz once uyuttum birakirkende dedimki ben mutfaga gidene kdr kesin uyanir cay suyu koydum agladi
Bir tek o konuda rahatım çok şükür bizim derdimiz uykuvalla oyle oldu pes ettim bende :))
bizde oglusla ek gida savasindayiz nasil olalim :)))
hepimizin ortak derdi :)
Bizde dogdugundan beri oyleDün akşam düşündüm ki sanırım benim kızım 3 saatten fazla uykusuz kalınca çıldırıyor . Yine emmek istemedi ağladı yırttı kendini. Bi önceki gün de öyle yapmıştı ama mızırdansq da emip uyumuştu. Anlamıyorum neden böyle , doktora sorsam normal diyecek . Böyle mi olacak her akşam acaba bu akşam da kıçını yırtacak mı diye stres mi olcam
Ben normal yediğinde genzine kaçtığında bile panik yapıyorum blw yi nası yapcam bakim :)Blw yapmaya başladinizmi? Ben yapicam ama korkuyorum ya buyuk isirirsa ya bogazinda kalirsa diye.belkide bazen evham yapiyorum diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?