2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizde dogdugundan beri oyle o iyice uykusu gelmeden emzir canim
Canım 5 te uyanmıştı 9 da uyutmaya gittim . Çok çok uzun bi süre değil. Yani anlayamıyorum . Dişten mi psikolojik mi ben mi üşüyorum kızımı da böyle oluyor diye hep kendimi suçluyorum e bu da beni yıpratıyor . 4 gün eşim yoktu böyle yapsaydı napardım diye düşündüm durdum

30aydan bildiriyorum tsk düzene giren yemeğimiz fazla umut yuklemesi yapmayalim , bizimkilerde buyuyunce mikemmel olur napalim

30aydan bildiriyorum tsk düzene giren yemeğimiz fazla umut yuklemesi yapmayalim , bizimkilerde buyuyunce mikemmel olur napalim
Hahahahah yaaa bizimde var daha tabi ufak tefek problemler onlara gonul razi artik napalim .ama genel olarak uyumlu benim kivircik yavrusum 100 uzerimden 90

kahvetelvesi nasilsiniz cnm kc saattir girmedin merak ettim
Sabahtan dersler vardı canım okul başladı.
Çok keyifsizim bir de.
Baştaki goygoycu halim kalmadı artık sinirlerim bozuldu.
Nefes alamamak zor.
Ama sanki bugün biraz açıldı.
Eşimi taktım kafaya, benim gibi geçirse tamam da bi anda kötüleşirse falan.
Halbuki sadece arada öksürüyor.
Bu yalnızlık hissi çok sinir bozucu.

Gercekten cok yipratici surec canim okdr iyi anliyorumki insallah esinde hafif gecirir canim aradinizmi 112yi ? Ilac kullanamanoz gerekirse elinizde ilac bulunsa iyi olurdu.benim esim benden agir gecirdi ilac icmek zorunda kaldi .(bana kalsa icmesede olurdu ) . Insallah dahada iyi olir cnm nefesin. Viks varsa kaynar suya at odayi ferahlatir sanada fayda saglar .bide buhar makineniz varmi varsa oda iyi gelir . Oglun nasil kizinin huysuzluk gectimi . Eltingil nasillar. Yalniz degilsin cnm biz variz burda bak keske elimizden fazlasida gelseydi

Çok geçmiş olsun bizim de gelebilir başımıza tabi Biz ailecek doğumdan evimize geldiğim gün hasta olmuştuk tam yasakların başladığı gün.O zamanlar kızımda başlamıştı eşim iki kere hastaneye götürmüştü.Ben annem babam kızım çok kötü olmuştuk.Annemle babam bakacaktı bana güya ben hem kendime hem oğluma bakmıştım.Eşim de kızımla ilgileniyordu.Eşim geçen dedi ki o zaman test yaptırdığımızda bilinmeyen virüs çıkmış tahlillerde doktor rotadır demiş.Belli de korona olduk diyor eşim.Çok kötü bir başağrısı ishal mide ağrısı vücut ağrısı vardı.Annem de iki gün bilinçsiz yatmıştı babam ayakta geçirdi kızım da bir hafta yattı.Düşün sezeryanlı o halde geçirdim koronaysa.Günleri sayıyordum on günde geçmişti ağrılarım.Bir yandan oğlan da kötü oldu meme reddi yaşadık o dönemde tam kafayı yiyordum.Ama geçti senin de geçecek sadece moralini yüksek tut.Çocukların için güçlü durmak zorundasın ben dikişli halimle ağlaya ağlaya birşeyler hazırlayıp yemeye çalıştığımı biliyorum ki su bile içemiyordum mide ağrısından.Bir tek eşim ayaktaydı gündüz işini halledip gelip hepimize yardımcı olmaya çalışıyordu.Dışarıya çıkmak yasak markete bile gitmediğimiz günler.Mutlu olduğun anları düşün birkaç gün sonra yine gelecek o günler de ve inan da bu dediğine.Ben bu şekilde atlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…