Savolasssıın bacımHoş geldin halay başı kraliçesi
Arayacaktı ama aramadı.Gercekten cok yipratici surec canim okdr iyi anliyorumki insallah esinde hafif gecirir canim aradinizmi 112yi ? Ilac kullanamanoz gerekirse elinizde ilac bulunsa iyi olurdu.benim esim benden agir gecirdi ilac icmek zorunda kaldi .(bana kalsa icmesede olurdu ) . Insallah dahada iyi olir cnm nefesin. Viks varsa kaynar suya at odayi ferahlatir sanada fayda saglar .bide buhar makineniz varmi varsa oda iyi gelir . Oglun nasil kizinin huysuzluk gectimi . Eltingil nasillar. Yalniz degilsin cnm biz variz burda bak keske elimizden fazlasida gelseydi
Bi geçsin gitsin, çocukları anneme emanet edip yatmak istiyorum sadece.Çok geçmiş olsun bizim de gelebilir başımıza tabi Biz ailecek doğumdan evimize geldiğim gün hasta olmuştuk tam yasakların başladığı gün.O zamanlar kızımda başlamıştı eşim iki kere hastaneye götürmüştü.Ben annem babam kızım çok kötü olmuştuk.Annemle babam bakacaktı bana güya ben hem kendime hem oğluma bakmıştım.Eşim de kızımla ilgileniyordu.Eşim geçen dedi ki o zaman test yaptırdığımızda bilinmeyen virüs çıkmış tahlillerde doktor rotadır demiş.Belli de korona olduk diyor eşim.Çok kötü bir başağrısı ishal mide ağrısı vücut ağrısı vardı.Annem de iki gün bilinçsiz yatmıştı babam ayakta geçirdi kızım da bir hafta yattı.Düşün sezeryanlı o halde geçirdim koronaysa.Günleri sayıyordum on günde geçmişti ağrılarım.Bir yandan oğlan da kötü oldu meme reddi yaşadık o dönemde tam kafayı yiyordum.Ama geçti senin de geçecek sadece moralini yüksek tut.Çocukların için güçlü durmak zorundasın ben dikişli halimle ağlaya ağlaya birşeyler hazırlayıp yemeye çalıştığımı biliyorum ki su bile içemiyordum mide ağrısından.Bir tek eşim ayaktaydı gündüz işini halledip gelip hepimize yardımcı olmaya çalışıyordu.Dışarıya çıkmak yasak markete bile gitmediğimiz günler.Mutlu olduğun anları düşün birkaç gün sonra yine gelecek o günler de ve inan da bu dediğine.Ben bu şekilde atlattım
Teste gittigini blmiyordum canim o yuzden aradinizmi dedim. Gerek yok pozitif cikarsa iblar sizi arayacakalr zatenArayacaktı ama aramadı.
Teste gidince gerek yok mu acaba artık.
Hem ilaç olsun hem de karantina çıkışımız belli olsun diye gitsin istedim.
Bi anda kötüleşirse falan ne yapacağımı bileyim.
Viks yok ama nefesim açılıyo galiba bugün ama tam kapasite nefes alamıyorum hala, halsizliğim azalmıyo artıyo bi tek.
Eltimlerde bi iyi bi kötü gidiyor herhalde.
Kız atlattı diye düşünüyorum, bu gece uyudu biraz ama huysuzluk devam.
Oğlan iyi ondan korkuyorum, maskeye bi koronayım bi değilim derken hiç dikkat etmedim, kesin bulaştı da inşallah belirti vermez.
Geçmiş olsun demeniz bile iyi geliyor canım Allah razı olsun
bem sabah ihlamur verdim o da sakinletti gun bpyu emeklettim pyumcagi ile ben gottom o kovalado derken yprdum da o zaman da iyuyor yprulmadiklaro icinde uyumuyorlarGeçmezse deneyeyim canım
Kuzum valla sürekli hareket halindeyiz bizimkiyle ama bugün uyudu gündüz çok şükürbem sabah ihlamur verdim o da sakinletti gun bpyu emeklettim pyumcagi ile ben gottom o kovalado derken yprdum da o zaman da iyuyor yprulmadiklaro icinde uyumuyorlar
iyi cnm sevindimKuzum valla sürekli hareket halindeyiz bizimkiyle ama bugün uyudu gündüz çok şükür
Benimde gündüz hiç uykusu yokBugün benim kız kibarca söylüyorum ağzıma etti, koca gün hiç uyuamadı sadece 15 dk flndır, buna rağmen gece uykusuna o kadar zor geçirdim ki saat 3.40 da çığlığına uyandık bir ağlama krizi, şimdi yatırdım benim de uykum kaçtı
Hahahahah yaaa bizimde var daha tabi ufak tefek problemler onlara gonul razi artik napalim.ama genel olarak uyumlu benim kivircik yavrusum 100 uzerimden 90
Arayacaktı ama aramadı.
Teste gidince gerek yok mu acaba artık.
Hem ilaç olsun hem de karantina çıkışımız belli olsun diye gitsin istedim.
Bi anda kötüleşirse falan ne yapacağımı bileyim.
Viks yok ama nefesim açılıyo galiba bugün ama tam kapasite nefes alamıyorum hala, halsizliğim azalmıyo artıyo bi tek.
Eltimlerde bi iyi bi kötü gidiyor herhalde.
Kız atlattı diye düşünüyorum, bu gece uyudu biraz ama huysuzluk devam.
Oğlan iyi ondan korkuyorum, maskeye bi koronayım bi değilim derken hiç dikkat etmedim, kesin bulaştı da inşallah belirti vermez.
Geçmiş olsun demeniz bile iyi geliyor canım Allah razı olsun
Yerim ben onu :) bizim birbucuk daha :)Hasatzamani bide 6 tane dişi var koca koca koparıyo eline verdiklerimi bacım :)
2.ayinda bitmisti cok sukurCanlar gaz problemine çözüm buldunuz mu bebelerin
Canım ucu yapışık gibi sizinde öyle miydi? (idrarın geldiği yerNasil oldu cnm pipiş
1.5dan 2Yerim ben onu :) bizim birbucuk daha :)
Bana çekmiş cnim bende öyleyim öküz gibi yerim am yok daha da veriyorumEn güzeli keşke ben de öyle olsam
Valla itircen canim malesef bendr ittiyorum saniyodum ittiremiyomusum meger dr bi ittirdi 10 cm pipi ciktiCanım ucu yapışık gibi sizinde öyle miydi? (idrarın geldiği yer) Bide deriyi ittirerek sür kremi dedi doktor ama ittirilmiyo yaaa
Allah iyilik versin cano tilililiIyıyım cano ıyıyım diloy diloy yaylalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?