2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
He yaaa agapem 25 im cok hoş gitmedim amma sorunlar sıkıntılar hoş geldım Insallah,

Arayacaktı ama aramadı.
Teste gidince gerek yok mu acaba artık.
Hem ilaç olsun hem de karantina çıkışımız belli olsun diye gitsin istedim.
Bi anda kötüleşirse falan ne yapacağımı bileyim.
Viks yok ama nefesim açılıyo galiba bugün ama tam kapasite nefes alamıyorum hala, halsizliğim azalmıyo artıyo bi tek.
Eltimlerde bi iyi bi kötü gidiyor herhalde.
Kız atlattı diye düşünüyorum, bu gece uyudu biraz ama huysuzluk devam.
Oğlan iyi ondan korkuyorum, maskeye bi koronayım bi değilim derken hiç dikkat etmedim, kesin bulaştı da inşallah belirti vermez.
Geçmiş olsun demeniz bile iyi geliyor canım Allah razı olsun

Bi geçsin gitsin, çocukları anneme emanet edip yatmak istiyorum sadece.
Sizin de ne kadar kötü olmuş, o halinle
Tam her şeyin önüne geleceği zaman kaç kişiye bakmışsın hasta hasta.
Hastalığın adı her neyse Allah bir daha yaşarmasın.
Bu günleri de sağlıkla geçirelim artık inşallah.

Teste gittigini blmiyordum canim o yuzden aradinizmi dedim. Gerek yok pozitif cikarsa iblar sizi arayacakalr zaten . Aman iyi masallah uyusunda sende dinlenirsin hic degilse .rabbim o kadar buyukki sabrini gucunu olurunu ne guzel ayarliyo .cinar sabaha kdar uyumuyordu ama o donem 1hafta sorun cikarmamisti 2 3 kere emiyodu kendi hasta olumca isler degisti tabide ben toparlamistim en azindan .sirayla hasta olmak bile bir nimet evde birinin daha iyi durumda olmasi cok buyuk avantaj. Ins esinde hafif gecirir oglusunada belki oyle gecer gider canim sessiz sedasiz insallah

Gecmis olaun tekrar canim belkide dedigin gibi seninki bitmek uzeredir bile boylece atlatmis olursunuz ,bebeklerde huzursuzluk yaptigini bazi arastirmalarda söylemişlerdi belkide gecmistir agrisi artik

Canım ucu yapışık gibi sizinde öyle miydi? (idrarın geldiği yer) Bide deriyi ittirerek sür kremi dedi doktor ama ittirilmiyo yaaa
Valla itircen canim malesef bendr ittiyorum saniyodum ittiremiyomusum meger dr bi ittirdi 10 cm pipi cikti mutlaka ittir canim ufff cok zor bee .yok cnm yapisik gibi degildi nohutla kabugu ayriydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…