2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ben dün akşamdan beri ağlıyorum. Kendime hakim olamıyorum içim parçalandı. Bebeğini kaybedenlere Allah sabır versin. Kızınınyanında öldürülen anne. O kızın anne ölme diye yalvarışı. hala atamıyorum içimden. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. evlatlarımızıda anasız babasız bırakmasın. Hala içim parçalanıyor. Hazmedemiyorum

Bende oyle hem onlara agliyorum hemde 7 aylik Ölen bebege ACIBADEM HASTANESINDE HEMDE!!!!!!!

Canin gec yumurtlama demişya doktorun adet döngün kaç gunde birdi?

cnm cok gecmis olsun basin sagolsun allah yardimcin olsun bebegini kaybeden diger annelerede cok cok gecmis olsun benim size bir tavsiyem var gebe kalmadan önce hacamat olmanız esinizde olsun sperm kalitesi için hemde sünnet faydalari tum dunyada kabul görmüş bende siddetle tavsiye ederim rahminiz icin yumurtaliklariniz icin vucudunuzdaki toksin gibi zehirler için ve gebelik oncesi yapilan hacamat gebeligidekolay gecmesini sağlıyor

Ne desem bos biliyorum, allah sabir versin, en kisa surede kucagini doldursun...

Ben de yaşamıştım aynı duyguyu insan cok üzülüyor ama tevekkül edince bir nebze rahatlıyor. Çok geçmiş olsun. Rabbim tez vakitte tekrar nasip etsin.

Çok çok üzüldüm . Allahım en kısa sürede tekrar nasip etsin inşallah. Sabırlar diliyorum

Nasil olabilir boyle birsey dimi doktor para karsiliginda benim yerimde dur demis
Türkiye de oluyor maalesef şimdi kim geri getirebilir giden bir canı. Doktorunda bilmesi gerekmez mi antibiyotiğin yüksek dozunun bebeklerde kullandırılamayacagını Kime güvenenecek anneler . Allah sabır versin kuzucugun annesine çok zor

Işte sorun orda ya zaten doktor degilmis.
Kendi doktoru nobetci oldugu halde yabanci bi kadina para karsiliginda benim yerime dur demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…