Neden? ben duymadım, nasıl olmuş?Kizlar duydunuzmu 7 aylik bebek yanlis doz ve ilaclardan dolayi ve doktorum diye gezen yaratiktan dolayi vefat etmis hemde ACIBADEM HASTANESINDE!
Annesi kontrole goturuyor doktorum diye gezen yabanci kadın fazla doz ve yanlis ilaclar veriyor uyuyor ve birdaha uyanmiyorNeden? ben duymadım, nasıl olmuş?
Bende oyle hem onlara agliyorum hemde 7 aylik Ölen bebege ACIBADEM HASTANESINDE HEMDE!!!!!!!Kızlar ben dün akşamdan beri ağlıyorum. Kendime hakim olamıyorum içim parçalandı. Bebeğini kaybedenlere Allah sabır versin. Kızınınyanında öldürülen anne. O kızın anne ölme diye yalvarışı.hala atamıyorum içimden. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. evlatlarımızıda anasız babasız bırakmasın. Hala içim parçalanıyor. Hazmedemiyorum
Duydum çok üzüldümKizlar duydunuzmu 7 aylik bebek yanlis doz ve ilaclardan dolayi ve doktorum diye gezen yaratiktan dolayi vefat etmis hemde ACIBADEM HASTANESINDE!
Nekadar üzücü şeyler. Allah hepimizi hayırlı ve iyi insanlrla karşılaştırsın. EvlatlarımızıdaBende oyle hem onlara agliyorum hemde 7 aylik Ölen bebege ACIBADEM HASTANESINDE HEMDE!!!!!!!
Amin amin hayat çok zorNekadar üzücü şeyler. Allah hepimizi hayırlı ve iyi insanlrla karşılaştırsın. Evlatlarımızıda
Canin gec yumurtlama demişya doktorun adet döngün kaç gunde birdi?Merhaba. Bende 11. Haftalıl hamileyim. İlk çocuğum. Benimki de 5 gün geriden geliyor. Geç yumurtlama dedi doktor. 5 Eylül’de ikili teste gidicez randevumuzu aldık. 12. Hafta bitince galiba ikili test yapıyorlar. Umarım herşey yolunda olur. Çok heyecanlı ve stresliyim.
Karanlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
Ne desem bos biliyorum, allah sabir versin, en kisa surede kucagini doldursun...Karanlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
Nasil olabilir boyle birsey dimi doktor para karsiliginda benim yerimde dur demisDuydum çok üzüldüm
Ben de yaşamıştım aynı duyguyu insan cok üzülüyor ama tevekkül edince bir nebze rahatlıyor. Çok geçmiş olsun. Rabbim tez vakitte tekrar nasip etsin.Karanlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
Nub teorisine gore kiz gibi canimKizlar 9 haftalik bebisi bugun gordukcinsiyet yorumlari alabilir miyim?Eki Görüntüle 2301131
Ahh kuzum benim nasıl dayansın anne bu acıyaEki Görüntüle 2301213 Eki Görüntüle 2301214
#aliemiriçinadalet yazip bu annenin sesine ses olur musunuz
Çok çok üzüldüm . Allahım en kısa sürede tekrar nasip etsin inşallah. Sabırlar diliyorum |
Dayanamaz kiAhh kuzum benim nasıl dayansın anne bu acıya
Türkiye de oluyor maalesef şimdi kim geri getirebilir giden bir canı. Doktorunda bilmesi gerekmez mi antibiyotiğin yüksek dozunun bebeklerde kullandırılamayacagınıNasil olabilir boyle birsey dimi doktor para karsiliginda benim yerimde dur demis
Işte sorun orda ya zaten doktor degilmis.Türkiye de oluyor maalesef şimdi kim geri getirebilir giden bir canı. Doktorunda bilmesi gerekmez mi antibiyotiğin yüksek dozunun bebeklerde kullandırılamayacagınıKime güvenenecek anneler . Allah sabır versin kuzucugun annesine çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?