2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla itircen canim malesef bendr ittiyorum saniyodum ittiremiyomusum meger dr bi ittirdi 10 cm pipi cikti mutlaka ittir canim ufff cok zor bee .yok cnm yapisik gibi degildi nohutla kabugu ayriydi
Ittirmezsek nolur ki ya olmuyo ter basıyor valla ellettirmiyor da zaten
Hayır canım orası değil işedigi delik yapışık gibi soylettirdin bana da bi anlamadın

İnşallah hepimiz için zor bir süreç hamilelik,lohusalık ve devamı uykusuzluklar bunlarla uğraşırken bir de virüs belası.Bahara kadar hepsi biter İnşallah da gönlümüzce bir yaz geçirelim

Kızlarıma güzel bi oda yapmak istiyorum ufaklıkta biraz büyüyünce çilek mobilyaya baktım 8 bin lira tuttu istediklerim

Kızlarıma güzel bi oda yapmak istiyorum ufaklıkta biraz büyüyünce çilek mobilyaya baktım 8 bin lira tuttu istediklerim
Çocuk mobilyası daha pahalı maalesef çilek de çok pahalı.Pahalı birşey alma bence benim kız 9 yaşında ikinci takımı aldık.Büyüdükçe beğenmiyorlar.Ergenliğe kadar kullanabilecekleri birşeyler bak sonra genç kuz okduklarında değişecek istekleri.

Ne zaman rahata ereriz diye düşünüyorum ama büyükçe dertleri de büyüyor diyorlar sanırım rahatlık yok
Büyük ders yap diye diye uğraştırıyor beni kaprisleri saymıyorum bile.Herşeyi sıkıntı banyoya zor sokuyorum üstünü başını ben demeden değiştirmez on yaşına girdi wc temizliğini ben yapıyorum iğreniyormuş hanımefendiOdasını toplamaz arkadaşları gelince toplar.Oğlandan daha çok uğraştırıyor beni.Sürekli birşeyleri aldırmaya çalışıyor mutlu olmuyor.İşin kötüsü kardeşinden sonra oldu böyle değildi ne yapacağımı şaşırdım.Sürekli kardeşiyle kıyaslıyor kendini.Sürekli birşeyler yemek istiyor bir kız bir oğlan yemekle uğraşıyorum mutfakta.Haftada üç gün annemle babam bizdeler buna rağmen çok yoruluyorum oğlan sürekli beni istiyor çünkü.Çok yoruldum

Soyle ona kendi pohunu kendi temizlesin senin yasindakiler evlenip cocuk doguriyo de . Saka bir yanada yas farki cok oldugu icin daha farkli kiskaniyo demekki bide pandemi +kardes napsin kizcagiz ama en azindan wc temizligininkendi yapsa

Anlayışlı bebe, acımış anasına akıllı bıdık
Sırayla olmak nimet gerçekten.
Korona morona değil, bu bebelerin bakımı mesele zaten.
Bugün kız 3 saat uyudu öğleden sonra, uyuyunca keyfi de yerine geldi, Allahım ne rahatlık.
Ama aşırı talepkar sıpaya çözüm yok, damardan morfin vercem ona sussun diye

Teşekkür ederim canım.
Siz nasılsınız?

Sağol canım Allah razı olsun.
Biz de çok şükür daha iyiyiz canım. Hafif tat almaya başladı eşim. Test negatif çıkınca başka bir doktora gitti eşim. Soğuk algınlığı var demiş. Onun verdiği ilaçları kullanıyor şimdi. Yine de biz karantinadayız. Öyle canım. Sizin de pozitifmiş. Çok çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin canım benim Korkma ama, ne kadar tedbirli ve titiz davransakta bu yoğunlukta bir şekilde olacak olan oluyor. En başta moralini çok yüksek tut. İnşallah atlatacaksınız sorunsuz sıkıntısız

Aksam yememek emziriyorsan olmaz ama. Çünkü aclik gercekten cok bastiriyor. Ben şuan cok aciktim mesela. En fazla 1 bardak sut icip gece boyu kramplari cekiyorum. Aburcubur ve gece yemesi varsa, makarna pilav ekmek coksa kg verilmez
Yok canım benim kız 7 ay zor emdi emzirmiyom yani hiç emzirmeye suç atamam ama iş yerinde sen ye sütün çeker dıyolar yiyom misal bide onlara acıklama yapamicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…