Ittirmezsek nolur ki ya olmuyo ter basıyor valla ellettirmiyor da zatenValla itircen canim malesef bendr ittiyorum saniyodum ittiremiyomusum meger dr bi ittirdi 10 cm pipi ciktimutlaka ittir canim ufff cok zor bee .yok cnm yapisik gibi degildi nohutla kabugu ayriydi
İnşallah hepimiz için zor bir süreç hamilelik,lohusalık ve devamı uykusuzluklar bunlarla uğraşırken bir de virüs belası.Bahara kadar hepsi biter İnşallah da gönlümüzce bir yaz geçirelimBi geçsin gitsin, çocukları anneme emanet edip yatmak istiyorum sadece.
Sizin de ne kadar kötü olmuş, o halinle
Tam her şeyin önüne geleceği zaman kaç kişiye bakmışsın hasta hasta.
Hastalığın adı her neyse Allah bir daha yaşarmasın.
Bu günleri de sağlıkla geçirelim artık inşallah.
Hepimizde az ya da çok var o sıkıntılardan İnşallah gönlünce olur her şeyHe yaaa agapem 25 im cok hoş gitmedim amma sorunlar sıkıntılarhoş geldım Insallah,
Geceleri gazdan uyumuyor benimki de şu biogenia mıydı gaz damlası onu bir denicem bakalımCanlar gaz problemine çözüm buldunuz mu bebelerin
Bende o umutla yaşıyorum bahara biter inşallahİnşallah hepimiz için zor bir süreç hamilelik,lohusalık ve devamı uykusuzluklar bunlarla uğraşırken bir de virüs belası.Bahara kadar hepsi biter İnşallah da gönlümüzce bir yaz geçirelim
Oğlum olsaydı ittirme işlerini eşime yaptırırdım halinden anlardı sanırımIttirmezsek nolur ki ya olmuyo ter basıyor valla ellettirmiyor da zaten
Hayır canım orası değil işedigi delik yapışık gibi soylettirdin bana da bi anlamadın
Çocuk mobilyası daha pahalı maalesef çilek de çok pahalı.Pahalı birşey alma bence benim kız 9 yaşında ikinci takımı aldık.Büyüdükçe beğenmiyorlar.Ergenliğe kadar kullanabilecekleri birşeyler bak sonra genç kuz okduklarında değişecek istekleri.Kızlarıma güzel bi oda yapmak istiyorum ufaklıkta biraz büyüyünce çilek mobilyaya baktım 8 bin lira tuttu istediklerim
Büyük ders yap diye diye uğraştırıyor beni kaprisleri saymıyorum bile.Herşeyi sıkıntı banyoya zor sokuyorum üstünü başını ben demeden değiştirmez on yaşına girdi wc temizliğini ben yapıyorum iğreniyormuş hanımefendiNe zaman rahata ereriz diye düşünüyorum ama büyükçe dertleri de büyüyor diyorlar sanırım rahatlık yok
Olmaz cnm ittirmen lazim yoksa yapisiyomus babasi yapsin . Heee evet iserken açiliyomus gibi oluyoIttirmezsek nolur ki ya olmuyo ter basıyor valla ellettirmiyor da zaten
Hayır canım orası değil işedigi delik yapışık gibi soylettirdin bana da bi anlamadın
Soyle ona kendi pohunu kendi temizlesin senin yasindakiler evlenip cocuk doguriyo deBüyük ders yap diye diye uğraştırıyor beni kaprisleri saymıyorum bile.Herşeyi sıkıntı banyoya zor sokuyorum üstünü başını ben demeden değiştirmez on yaşına girdi wc temizliğini ben yapıyorum iğreniyormuş hanımefendiOdasını toplamaz arkadaşları gelince toplar.Oğlandan daha çok uğraştırıyor beni.Sürekli birşeyleri aldırmaya çalışıyor mutlu olmuyor.İşin kötüsü kardeşinden sonra oldu böyle değildi ne yapacağımı şaşırdım.Sürekli kardeşiyle kıyaslıyor kendini.Sürekli birşeyler yemek istiyor bir kız bir oğlan yemekle uğraşıyorum mutfakta.Haftada üç gün annemle babam bizdeler buna rağmen çok yoruluyorum oğlan sürekli beni istiyor çünkü.Çok yoruldum
Anlayışlı bebe, acımış anasına akıllı bıdıkTeste gittigini blmiyordum canim o yuzden aradinizmi dedim. Gerek yok pozitif cikarsa iblar sizi arayacakalr zaten. Aman iyi masallah uyusunda sende dinlenirsin hic degilse .rabbim o kadar buyukki sabrini gucunu olurunu ne guzel ayarliyo .cinar sabaha kdar uyumuyordu ama o donem 1hafta sorun cikarmamisti 2 3 kere emiyodu kendi hasta olumca isler degisti tabide ben toparlamistim en azindan .sirayla hasta olmak bile bir nimet evde birinin daha iyi durumda olmasi cok buyuk avantaj. Ins esinde hafif gecirir oglusunada belki oyle gecer gider canim sessiz sedasiz insallah
Pozitif mi çıktı arkadaşım. Neyseki evde hafifçe sakince atlattınız sayılır.Tescilli koronayız biz artık
Çok doğru ama onlar hiç yapamıyorOğlum olsaydı ittirme işlerini eşime yaptırırdım halinden anlardı sanırım
O hiç yapamazzzzOlmaz cnm ittirmen lazim yoksa yapisiyomus babasi yapsin . Heee evet iserken açiliyomus gibi oluyo
Biz de çok şükür daha iyiyiz canım. Hafif tat almaya başladı eşim. Test negatif çıkınca başka bir doktora gitti eşim. Soğuk algınlığı var demiş. Onun verdiği ilaçları kullanıyor şimdi. Yine de biz karantinadayız. Öyle canım. Sizin de pozitifmiş. Çok çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin canım benimTeşekkür ederim canım.
Siz nasılsınız?
Sağol canım Allah razı olsun.
Amiiiin amin amin...İnşallah hepimiz için zor bir süreç hamilelik,lohusalık ve devamı uykusuzluklar bunlarla uğraşırken bir de virüs belası.Bahara kadar hepsi biter İnşallah da gönlümüzce bir yaz geçirelim
Evet canım.Pozitif mi çıktı arkadaşım. Neyseki evde hafifçe sakince atlattınız sayılır.
Yok canım benim kız 7 ay zor emdi emzirmiyom yani hiç emzirmeye suç atamamAksam yememek emziriyorsan olmaz ama. Çünkü aclik gercekten cok bastiriyor. Ben şuan cok aciktim mesela. En fazla 1 bardak sut icip gece boyu kramplari cekiyorum. Aburcubur ve gece yemesi varsa, makarna pilav ekmek coksa kg verilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?