2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla akilli karisin . Hahahaha nasil intikam aldigini tahminn ediyorum
İş yapasım yoksa direk bebeyi alıp onl uğraşıom benden iş mişte beklemıolar aman ne iyi bugün işe gittim eşime dıom söyle şu yemeği yapsın canım çekıo de dedim yapmıs saolsun

Allah Allah ya.
Hiç inanmadım ben sizin teste.
Ama adı farklı olsa ne olur, hastayız işte.
Bugünü psikolojik olarak kötü geçirdim ama onu da atlattım inşallah.
Eşin de bir an önce iyileşir umarım tamamen.

Bir tek o konuda rahatım çok şükür bizim derdimiz uyku
aman aman masallah de
valla ek gida derdi bizde pek fena :))
her gun 2 cesit corba yapiyorum
bi tarhana ( annem yapmisti)
bide baska bi corba hic bir corbayi yediremedim bunca zamandir sadece tarhana iciyor :)
pes etmeden hergun baska corba deniyorum diger yediremediklerimi saymiyorum bile :)))

En iyisini yapmışsın hepimiz aynıyız bide bizde artı olarak sünnet savaşı var
hayirli olsun insallah allah damatliginida gostersin biz cok sukur sunnet derdini 3 aylikken atlattik ama yapisma oldu bizde de hala geri cekim yapiyorum.. doktor ilerde geri gidince duzelir ama yine de sen devam et dedi...

Ben de denemedim bir süre de düşünmüyorum
valla ben 1 aydir veriyorum
elma salatalik dissiz haliyle isiriyor onlari degilde
makarna eriste kucuk ekmek parcalari minik et parcalari koyuyorum onune :)))
serce gibi topluyor onlari tek tek cok komik :) bazen hepsini agzina sokmak istiyor soktum zannedip cigniyor :)))

cok gecmis olsun insallah kolayca atlatirsiniz
elinizde ilac olsun mutlaka
benimde su an kiz kardesim ve ailesi korona karantinadalar bol bol vitamin takviyesi alin demisler bol tursu sirke pekmezli su icin demisler...
ve bu arada gelen saglikcilarin soyledigi korona vucutta ki cinkoyu cok dusuruyor takviye alin demisler.. bunlarada dikkat et istersen...

Ittirmezsek nolur ki ya olmuyo ter basıyor valla ellettirmiyor da zaten
Hayır canım orası değil işedigi delik yapışık gibi soylettirdin bana da bi anlamadın
Ittirmessen yapisir ve tekrar acmak icin ugrasirlar oyle hafif de ittirmeyrcrksin baya baya ittireceksin bildigin soyulmus ama daha olgunlasmamis muz gibi :) hic korkma biliyorum kiyamiyorsun ama onu yapman bebisinin iyiligi icin emin ol.yapisikliktan iyidir biraz aci duymasi.bana dr um ara ara yap yurumeyr baslayana kadar dedi bende gunde 1 kere yapiyorum ki sunnet olali 4 ayi gecti bizim.ilk bende biraz zorlandim.

İş yapasım yoksa direk bebeyi alıp onl uğraşıom benden iş mişte beklemıolar aman ne iyi bugün işe gittim eşime dıom söyle şu yemeği yapsın canım çekıo de dedim yapmıs saolsun
Hahahahah ideolumsun okyanus herkesi kabak oyar gibi oyuyosun valla

Çok teşekkür ederim.
İlaç var ama kullanıp kullanmamaya karar veremedi eşim.
Önerileri dikkate alıyorum, çok sağol.
Sizinkilere de çok geçmiş olsun, Allah yakalanmayanları korusun.

Dr nasil yonlendirdi canim ne yapacaksiniz? Ayy iyi keyfi geldiyse minnosun .

Esin test mi verdi. Benim kp nin köyü karantinaya alınmış yarinda buraya gelecek of of
Nereye geliyor ya ben bu cahillikle mücadele edemiyorum vallahi.
Eşimin ailesi de fıldır fıldır temaslı oldukları halde.
Sinir basıyor yeminle.
Eşim test verdi, sonuç çıktı.
Yarın karantinamız başlar artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…