- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
İş yapasım yoksa direk bebeyi alıp onl uğraşıomValla akilli karisin. Hahahaha nasil intikam aldigini tahminn ediyorum
Allah Allah ya.Biz de çok şükür daha iyiyiz canım. Hafif tat almaya başladı eşim. Test negatif çıkınca başka bir doktora gitti eşim. Soğuk algınlığı var demiş. Onun verdiği ilaçları kullanıyor şimdi. Yine de biz karantinadayız. Öyle canım. Sizin de pozitifmiş. Çok çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin canım benimKorkma ama, ne kadar tedbirli ve titiz davransakta bu yoğunlukta bir şekilde olacak olan oluyor. En başta moralini çok yüksek tut. İnşallah atlatacaksınız sorunsuz sıkıntısız
aman aman masallah deBir tek o konuda rahatım çok şükür bizim derdimiz uyku
hayirli olsun insallah allah damatliginida gostersin biz cok sukur sunnet derdini 3 aylikken atlattik ama yapisma oldu bizde de hala geri cekim yapiyorum.. doktor ilerde geri gidince duzelir ama yine de sen devam et dedi...En iyisini yapmışsınhepimiz aynıyız bide bizde artı olarak sünnet savaşı var
valla ben 1 aydir veriyorumBen de denemedim bir süre de düşünmüyorum
cok gecmis olsun insallah kolayca atlatirsinizArayacaktı ama aramadı.
Teste gidince gerek yok mu acaba artık.
Hem ilaç olsun hem de karantina çıkışımız belli olsun diye gitsin istedim.
Bi anda kötüleşirse falan ne yapacağımı bileyim.
Viks yok ama nefesim açılıyo galiba bugün ama tam kapasite nefes alamıyorum hala, halsizliğim azalmıyo artıyo bi tek.
Eltimlerde bi iyi bi kötü gidiyor herhalde.
Kız atlattı diye düşünüyorum, bu gece uyudu biraz ama huysuzluk devam.
Oğlan iyi ondan korkuyorum, maskeye bi koronayım bi değilim derken hiç dikkat etmedim, kesin bulaştı da inşallah belirti vermez.
Geçmiş olsun demeniz bile iyi geliyor canım Allah razı olsun
Ittirmessen yapisir ve tekrar acmak icin ugrasirlar oyle hafif de ittirmeyrcrksin baya baya ittireceksin bildigin soyulmus ama daha olgunlasmamis muz gibi :) hic korkma biliyorum kiyamiyorsun ama onu yapman bebisinin iyiligi icin emin ol.yapisikliktan iyidir biraz aci duymasi.bana dr um ara ara yap yurumeyr baslayana kadar dedi bende gunde 1 kere yapiyorum ki sunnet olali 4 ayi gecti bizim.ilk bende biraz zorlandim.Ittirmezsek nolur ki ya olmuyo ter basıyor valla ellettirmiyor da zaten
Hayır canım orası değil işedigi delik yapışık gibi soylettirdin bana da bi anlamadın
Hersey ates pahasi biz su anlik sadece yatagi aldik :)Kızlarıma güzel bi oda yapmak istiyorum ufaklıkta biraz büyüyünce çilek mobilyaya baktım 8 bin lira tuttu istediklerim
Cok sukur bununla atlatmissinizEvet canım.
Çoğu gitti, azı kaldı
Teşekkür ederim.
Esin test mi verdi. Benim kp nin köyü karantinaya alınmış yarinda buraya gelecek of ofTescilli koronayız biz artık
Kuzum uyumuştu çok şükür ama bugün birkaç defa uyandı yine uyutuyorum şimdi1917pinkterest canım nasıl oldu cimcime. Biraz uyuyabildi mi bugün? Merak ettim seni buraya da yazmamışsın.
Hahahahah ideolumsun okyanusİş yapasım yoksa direk bebeyi alıp onl uğraşıombenden iş mişte beklemıolar aman ne iyi bugün işe gittim eşime dıom söyle şu yemeği yapsın canım çekıo de dedim yapmıs saolsun
Çok teşekkür ederim.cok gecmis olsun insallah kolayca atlatirsiniz
elinizde ilac olsun mutlaka
benimde su an kiz kardesim ve ailesi korona karantinadalar bol bol vitamin takviyesi alin demisler bol tursu sirke pekmezli su icin demisler...
ve bu arada gelen saglikcilarin soyledigi korona vucutta ki cinkoyu cok dusuruyor takviye alin demisler.. bunlarada dikkat et istersen...
Dr nasil yonlendirdi canim ne yapacaksiniz? Ayy iyi keyfi geldiyse minnosun .Anlayışlı bebe, acımış anasına akıllı bıdık
Sırayla olmak nimet gerçekten.
Korona morona değil, bu bebelerin bakımı mesele zaten.
Bugün kız 3 saat uyudu öğleden sonra, uyuyunca keyfi de yerine geldi, Allahım ne rahatlık.
Ama aşırı talepkar sıpaya çözüm yok, damardan morfin vercem ona sussun diye
ElhamdülillahCok sukur bununla atlatmissiniz
Eline saglik cnm kolay gelsinBen bugün hic uğrayamadim. Temizlige giriştim. Ötelemek artik anlamsiz, bi yerdenn baslayim dedim. Camlari sildim perdeleri yikadim
Canım çok geçmiş olsun tekrardan, geçti gitti diyelim iyileşme sürecindesindir inşallah şuandaTescilli koronayız biz artık
Nereye geliyor ya ben bu cahillikle mücadele edemiyorum vallahi.Esin test mi verdi. Benim kp nin köyü karantinaya alınmış yarinda buraya gelecek of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?