2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dr nasil yonlendirdi canim ne yapacaksiniz? Ayy iyi keyfi geldiyse minnosun .
Doktor mu doktorla falan muhatap olucaz mı?
O kadar bilmiyorum
Test sonucunu çalışan kişi eşimin arkadaşı canım, çıkar çıkmaz haber verdi.
Sisteme düşmedi daha, arayan soran yok yani.

Doktor mu doktorla falan muhatap olucaz mı?
O kadar bilmiyorum
Test sonucunu çalışan kişi eşimin arkadaşı canım, çıkar çıkmaz haber verdi.
Sisteme düşmedi daha, arayan soran yok yani.
Anladim cnm yarin ararlar ozaman. Ilac getircekler iste . Sen iyisin dimi

Zaten bunun yayilma sebebi cahillik gereksizlik.... aylardir evimden dogru duzgun cikmadim .dolayli yoldan buldu bizi. Off amann yaa kimse basina gelmeden anlamiyor iste canim nereye gidiyolar temasli temasli yaa

Saat 19.30da bir kase meyveli muhallebi yedirdim. Üzerine 2kez emzirdim 11de uyuttum hadi gene kalkti bagirarak, hemde ne bağırmak. Simdi 3. Kez emmiş oldu. Yani doymuyor mu bu ya. Ben anlayamiyorum artik

Kizlar ben soda kürune basladim normalde gunde 2kere yapiliyor ama soguk geldi yaa sabah ac karnina yapmam mumkun degil . Sadece aksam yapicam 1hafta denicem bakalim. Sabahlarida ilik suya limon sıkiyorum kahvaltida yesil cay iciyorum (1fincamdan sute ve bebege zarar gelmeyecegini okudum ) . Regl donemindeyim ilcu almadim ama yinede kaba taslak sabah alicam bi olcu

Karantina dan kacti dusunebiliyor musun? Miras isleri icin gitti 15 gun oldu. Yarin noterde imza atip gelecekti. Of simdi gorusmeyelim desem olay cikar

Ben yesilcay kullanmiyorum etki eder diye. Kür nasil birşey

Soyle ona kendi pohunu kendi temizlesin senin yasindakiler evlenip cocuk doguriyo de . Saka bir yanada yas farki cok oldugu icin daha farkli kiskaniyo demekki bide pandemi +kardes napsin kizcagiz ama en azindan wc temizligininkendi yapsa
Kaç kere anlattım böyle yapıcan diye de yok midesi bulanıyormuş.Okulda nasıl yapıyorsun diyorum da sen yoksun orda burda varsın ama diyorEşim de bana kızıyor bir öğretemedin diye

Yok gercekten akli basina gelmicek senin kp in ...
Gelmez gelmez. Kv desen maske yerine basortusunu sarip bize geliyo. Esime yarin isyerinde tarama testi yapilcakmis. Pozitif ciksak bile karantinaya girmeyin diyorlar. Ben hayatımda bu kadar karacahil insanlar gormemistim. Boylesine düştüm

Bilmiyorum ya valla anlamiyorum. Yusrada gene iki gecedir uyaniyo. Bugunde mahvetti beni asiri inatlik yapti
Cnm cinar hep oyle beni gorumce akli hep memede herzaman tika basa emmiyorda oyun yapiyo ne istiyor bilyomusun memem acik dursun o emsin oynasin yine emsin yine oynasin aksam yine 1.5saat bos bos agladi . .kv gili cagirmistim defnede simardi kafam kazan gibi valla

Yusra asiri asiriydi bugun. Yapma diyorum dapcam diyo ayagini yere vuruyor. Bana parmak sallıyor falan iyice delirdim. Oburku de emekleme asamasinda asla yanina istemiyor. Gece de zaten sirayla uyaniyorlar. İnan artik yatasım yok

Zaten bunun yayilma sebebi cahillik gereksizlik.... aylardir evimden dogru duzgun cikmadim .dolayli yoldan buldu bizi. Off amann yaa kimse basina gelmeden anlamiyor iste canim nereye gidiyolar temasli temasli yaa
Bak şimdi bize oda kurmaya gelenler maskesizdi eşim uyarmış maske vermiş birer tane, taktılar sonra maskeler çeneye. Kaç saattir çalışıyorlar insan ister istemez tedirgin oluyor valla

Gelmez gelmez. Kv desen maske yerine basortusunu sarip bize geliyo. Esime yarin isyerinde tarama testi yapilcakmis. Pozitif ciksak bile karantinaya girmeyin diyorlar. Ben hayatımda bu kadar karacahil insanlar gormemistim. Boylesine düştüm
Yaaaa hahahaha istemsiz guldum basortusu sarmak nedir yaa. Off gercekten ck zor bi aile bizimkilerin akli cikiyor hastaligi cektikten sonra valla. Size bulastirmicaklarini bilsen valla hastalansinda gorsun dicem kp ne cunku baska turlu asla anlamicak

Bak şimdi bize oda kurmaya gelenler maskesizdi eşim uyarmış maske vermiş birer tane, taktılar sonra maskeler çeneye. Kaç saattir çalışıyorlar insan ister istemez tedirgin oluyor valla
Oyle sey olur mu yaa millet neyine guveniyo yaa valla anlamiyorum cahillete bulassin valla bulassin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…