Sopaliklar ya yemin ederim temiz bir dayak atacaksinBak şimdi bize oda kurmaya gelenler maskesizdi eşim uyarmış maske vermiş birer tane, taktılar sonra maskeler çeneye. Kaç saattir çalışıyorlar insan ister istemez tedirgin oluyor valla
Cok hhaklisin tam gozun dalcak biri aglicak. Bemde simdi cinari uyuttum defne hikaya oku nolir diyo cok uykum var ama okucam napimYusra asiri asiriydi bugun. Yapma diyorum dapcam diyo ayagini yere vuruyor. Bana parmak sallıyor falan iyice delirdim. Oburku de emekleme asamasinda asla yanina istemiyor. Gece de zaten sirayla uyaniyorlar. İnan artik yatasım yok
Bize olan olur. Annemler ikinci defadir temasli olabiliriz deyip kendilerini karantinaya aldilar. Esim laf yapiyor dusunebiliyormusun. Sanki bizimle gorusmemek icin bahane buluyolarmiş, oyle ima ediyor. Bende en sonunda patladim seni beni kendilerini dusunduklerinden değil bu cocuklari dusunduklerinden gorusmuyorlar , onlara bulaştirmaktan korkuyolar dedim sustuYaaaa hahahaha istemsiz guldum basortusu sarmak nedir yaa. Off gercekten ck zor bi aile bizimkilerin akli cikiyor hastaligi cektikten sonra valla. Size bulastirmicaklarini bilsen valla hastalansinda gorsun dicem kp ne cunku baska turlu asla anlamicak
Bizde masal hikaye yok pışpış varCok hhaklisin tam gozun dalcak biri aglicak. Bemde simdi cinari uyuttum defne hikaya oku nolir diyo cok uykum var ama okucam napim
Canım ya sünnet yönteminden mi böyle çekiyorsunuz bana doktor birşey demedi ben birşey yapmıyorum kendi halinde takılıyorIttirmessen yapisir ve tekrar acmak icin ugrasirlar oyle hafif de ittirmeyrcrksin baya baya ittireceksin bildigin soyulmus ama daha olgunlasmamis muz gibi :) hic korkma biliyorum kiyamiyorsun ama onu yapman bebisinin iyiligi icin emin ol.yapisikliktan iyidir biraz aci duymasi.bana dr um ara ara yap yurumeyr baslayana kadar dedi bende gunde 1 kere yapiyorum ki sunnet olali 4 ayi gecti bizim.ilk bende biraz zorlandim.
Benimki de öyle de bağrındıktan sonra gaz çıkarıyor kesin gaz sancısı benimkininSaat 19.30da bir kase meyveli muhallebi yedirdim. Üzerine 2kez emzirdim 11de uyuttum hadi gene kalkti bagirarak, hemde ne bağırmak. Simdi 3. Kez emmiş oldu. Yani doymuyor mu bu ya. Ben anlayamiyorum artik
Benim kp hafif geçirdi. Şimdi 1 aydır görüşmüyoruz onlarla. Benim ailemle 2 ay olucak nerdeyse. Kp Diyo ki ne çok korkuyorsunuz bişey olmaz gelin çocuğu özledik.. Kp den sonra kv oldu korona. Yani biz korona olduğunu tahmin ediyoruz belirtilerinden. Gidip test yaptırmadı kp işe gidemez yeniden karantinaya girer diye.düşündükçe deliye döndüm ben. Temaslı ve çıkıp dışarıda geziyor...Yaaaa hahahaha istemsiz guldum basortusu sarmak nedir yaa. Off gercekten ck zor bi aile bizimkilerin akli cikiyor hastaligi cektikten sonra valla. Size bulastirmicaklarini bilsen valla hastalansinda gorsun dicem kp ne cunku baska turlu asla anlamicak
Aynen öyle kuzum, koruyanı esirgeyeni buluyor yineOyle sey olur mu yaa millet neyine guveniyo yaa valla anlamiyorum cahillete bulassin valla bulassin yaa
Sorma inan çok gerildim, bebek odası ya hassasiyet gerekmez mi normal zamanda bile ki kaldı ki bu salgında bu kadar artmışken, Rabbim korusunSopaliklar ya yemin ederim temiz bir dayak atacaksin
Bence de kadın olmak zor.Ben doğunca annem çok sevinmiş kızım oldu diye anneannem de ne seviniyorsun senin çektiklerini çekecek demiş.Bu sunnet muhabbetinden sonra iyiki oglum yokmuş diyesim geldi benimde. Ama sonra kizlarin cekecegi acilari dusundumde kadin olmak daha zor sanki
Sinic olarak hastaligi olumle sonuclanabilenler var nasil korkulmaz nasil ciddiye alinmaz keske korkulsa .boyle bisey yok cidden yaa ise gidemez diye test yapirmamakBenim kp hafif geçirdi. Şimdi 1 aydır görüşmüyoruz onlarla. Benim ailemle 2 ay olucak nerdeyse. Kp Diyo ki ne çok korkuyorsunuz bişey olmaz gelin çocuğu özledik.. Kp den sonra kv oldu korona. Yani biz korona olduğunu tahmin ediyoruz belirtilerinden. Gidip test yaptırmadı kp işe gidemez yeniden karantinaya girer diye.düşündükçe deliye döndüm ben. Temaslı ve çıkıp dışarıda geziyor...
Şuan günlük vaka sayısı 50 bin falan olmuştur diye tahmin ediyorum. Toplumdaki bu cahillikle 50 bin az bile.
Ayy okudum ama sinirlendim valla en sonundaBizde masal hikaye yok pışpış var:S
Aynen cnm halledersinn senAynen öyle kuzum, koruyanı esirgeyeni buluyor yineodayı sabaha kadar havalandırır, sabah da çamaşır suyuyla girişirim artık her yere
Ben bayadir iciyorum olumsuz bi etkisini gormedim canim. . 3yemek kasigi yogurt yarim limonla cirpip 1 sisr maden suyu ekleyip iciyorsun yatmadan 1 2 saat once .
Amin inşallah çok sağol canım. Sanki yapışma var evet doktor normal dedi ama ittiremiyorum da çokhayirli olsun insallah allah damatliginida gostersin biz cok sukur sunnet derdini 3 aylikken atlattik ama yapisma oldu bizde de hala geri cekim yapiyorum.. doktor ilerde geri gidince duzelir ama yine de sen devam et dedi...
Ama dikişli hala ve şiş dikiş yerleri. Komple kıpkırmızı zaten pancar gibi kiyamamayi geçtim içim dayanmıyor elim tutmuyor resmen bide ellemiyim diye elleri elimde 3 kişi tutuyoruz çocuğuIttirmessen yapisir ve tekrar acmak icin ugrasirlar oyle hafif de ittirmeyrcrksin baya baya ittireceksin bildigin soyulmus ama daha olgunlasmamis muz gibi :) hic korkma biliyorum kiyamiyorsun ama onu yapman bebisinin iyiligi icin emin ol.yapisikliktan iyidir biraz aci duymasi.bana dr um ara ara yap yurumeyr baslayana kadar dedi bende gunde 1 kere yapiyorum ki sunnet olali 4 ayi gecti bizim.ilk bende biraz zorlandim.
Yapışık mı peki? Bide sünnet oldu mu? Olmasa bile ittirmen lazımCanım ya sünnet yönteminden mi böyle çekiyorsunuz bana doktor birşey demedi ben birşey yapmıyorum kendi halinde takılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?