2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yusra asiri asiriydi bugun. Yapma diyorum dapcam diyo ayagini yere vuruyor. Bana parmak sallıyor falan iyice delirdim. Oburku de emekleme asamasinda asla yanina istemiyor. Gece de zaten sirayla uyaniyorlar. İnan artik yatasım yok
Cok hhaklisin tam gozun dalcak biri aglicak. Bemde simdi cinari uyuttum defne hikaya oku nolir diyo cok uykum var ama okucam napim

Bize olan olur. Annemler ikinci defadir temasli olabiliriz deyip kendilerini karantinaya aldilar. Esim laf yapiyor dusunebiliyormusun. Sanki bizimle gorusmemek icin bahane buluyolarmiş, oyle ima ediyor. Bende en sonunda patladim seni beni kendilerini dusunduklerinden değil bu cocuklari dusunduklerinden gorusmuyorlar , onlara bulaştirmaktan korkuyolar dedim sustu

Canım ya sünnet yönteminden mi böyle çekiyorsunuz bana doktor birşey demedi ben birşey yapmıyorum kendi halinde takılıyor

Saat 19.30da bir kase meyveli muhallebi yedirdim. Üzerine 2kez emzirdim 11de uyuttum hadi gene kalkti bagirarak, hemde ne bağırmak. Simdi 3. Kez emmiş oldu. Yani doymuyor mu bu ya. Ben anlayamiyorum artik
Benimki de öyle de bağrındıktan sonra gaz çıkarıyor kesin gaz sancısı benimkinin

Benim kp hafif geçirdi. Şimdi 1 aydır görüşmüyoruz onlarla. Benim ailemle 2 ay olucak nerdeyse. Kp Diyo ki ne çok korkuyorsunuz bişey olmaz gelin çocuğu özledik.. Kp den sonra kv oldu korona. Yani biz korona olduğunu tahmin ediyoruz belirtilerinden. Gidip test yaptırmadı kp işe gidemez yeniden karantinaya girer diye.düşündükçe deliye döndüm ben. Temaslı ve çıkıp dışarıda geziyor...
Şuan günlük vaka sayısı 50 bin falan olmuştur diye tahmin ediyorum. Toplumdaki bu cahillikle 50 bin az bile.

Bu sunnet muhabbetinden sonra iyiki oglum yokmuş diyesim geldi benimde. Ama sonra kizlarin cekecegi acilari dusundumde kadin olmak daha zor sanki
Bence de kadın olmak zor.Ben doğunca annem çok sevinmiş kızım oldu diye anneannem de ne seviniyorsun senin çektiklerini çekecek demiş.

Sinic olarak hastaligi olumle sonuclanabilenler var nasil korkulmaz nasil ciddiye alinmaz keske korkulsa .boyle bisey yok cidden yaa ise gidemez diye test yapirmamak hadi kendide agir olsaydi .iste varya kbkma cnm ama hakediyor boyleleri gercekten... ne 50bini ne 60bini gercekten cok cok fazladir diye dusunuyorum bende . Bizde gecirdik nalet hastaligi daha 2hafta oldu karantinamiz biteli...

hayirli olsun insallah allah damatliginida gostersin biz cok sukur sunnet derdini 3 aylikken atlattik ama yapisma oldu bizde de hala geri cekim yapiyorum.. doktor ilerde geri gidince duzelir ama yine de sen devam et dedi...
Amin inşallah çok sağol canım. Sanki yapışma var evet doktor normal dedi ama ittiremiyorum da çok

Ama dikişli hala ve şiş dikiş yerleri. Komple kıpkırmızı zaten pancar gibi kiyamamayi geçtim içim dayanmıyor elim tutmuyor resmen bide ellemiyim diye elleri elimde 3 kişi tutuyoruz çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…