Kesinlikle kadın olmak daha zor her yönden.Bu sunnet muhabbetinden sonra iyiki oglum yokmuş diyesim geldi benimde. Ama sonra kizlarin cekecegi acilari dusundumde kadin olmak daha zor sanki
Yapışık mı peki? Bide sünnet oldu mu? Olmasa bile ittirmen lazım
Klasik dikişli canım. Evet doktor dedi ittirip kremi öyle sür dedi. Kaç aylık olduğuyla alakası yok canımCanim hangi yöntemle yapmislardi ,klasik mi ? Doktor itmeni soylemis miydi acaba bunun kac aylik olduguyla ilgisi var mi
İyiyim elhamdülillahAnladim cnm yarin ararlar ozaman. Ilac getircekler iste. Sen iyisin dimi
Bu adama ne anlatabilirsin ki?Karantina dan kacti dusunebiliyor musun? Miras isleri icin gitti 15 gun oldu. Yarin noterde imza atip gelecekti. Of simdi gorusmeyelim desem olay cikar
Canım biz de klasik yöntemle yaptırmıştık. Doktor bana şöyle açıklamıştı, bazı doktorlar ittirilmesini tavsiye ediyorlar. Ben tavsiye etmiyorum dedi. Görsel açıdan bir yapışıklık vs olmayacaktır, olsa bile bu hiçbir soruna sebep olmayacaktır demişti. Ben hiç dokunmamıştım mesela. Ve burada çok güvenilen, yıllardan beri sünnet deyince akla gelen doktor. Ama işte yapan doktorun önerisine uymak en doğrusu bence.Canim hangi yöntemle yapmislardi ,klasik mi ? Doktor itmeni soylemis miydi acaba bunun kac aylik olduguyla ilgisi var mi
Bizim de uydurma masallarımız var. Masalımızda hep prenses markete gidiyor, pamuk şeker, bonibon, jelibon, çikolata, cips alıyor babası ona. Sonra prensesin karnı ağrıyorCok hhaklisin tam gozun dalcak biri aglicak. Bemde simdi cinari uyuttum defne hikaya oku nolir diyo cok uykum var ama okucam napim
Klasik dikişli canım. Evet doktor dedi ittirip kremi öyle sür dedi. Kaç aylık olduğuyla alakası yok canım
Canım biz de klasik yöntemle yaptırmıştık. Doktor bana şöyle açıklamıştı, bazı doktorlar ittirilmesini tavsiye ediyorlar. Ben tavsiye etmiyorum dedi. Görsel açıdan bir yapışıklık vs olmayacaktır, olsa bile bu hiçbir soruna sebep olmayacaktır demişti. Ben hiç dokunmamıştım mesela. Ve burada çok güvenilen, yıllardan beri sünnet deyince akla gelen doktor. Ama işte yapan doktorun önerisine uymak en doğrusu bence.
Sünnet oldu 3 aylıkkenYapışık mı peki? Bide sünnet oldu mu? Olmasa bile ittirmen lazım
Bizim doktor da birşey demedi lazerle dikişsiz oldu bizimkiEvet sanirim doktorun yönlendirmesi canim cok şükür bizimkide olup gectide hep ittirme olayi olunca acaba biz mi yanlis yaptik diye düşünmüştum cunku gayet bilgili ve taninmis bi doktordu , oyle uzunda surmedi iyilesmesi . Sagol yazdigin icin
Hahahaha yerim sizin masalinizi yaaBizim de uydurma masallarımız var. Masalımızda hep prenses markete gidiyor, pamuk şeker, bonibon, jelibon, çikolata, cips alıyor babası ona. Sonra prensesin karnı ağrıyorSonra da eve gelip annesinin yaptığı yemeklerden yiyor ve iyileşiyor En sevdiğimiz masal bu
Herifi koronalayinca bi keyifler bi keyiflerİyiyim elhamdülillah
Eşim pozitif çıkınca bi enerji geldi, yüzüm gülmeye başladı
Goygoya geri döndük
Taze kan lazımmış demek kiHerifi koronalayinca bi keyifler bi keyifler
Senin durum da çok zor be3.30dan beri ayaktayim. Eslemi 1.5 saatte uyutamadim. Uyur gibi oldu besige girince uyandi. Sonra eşimi kaldırdım ve yüsra uyandı. Oturuyoruz işte kahvalti falan yaptik
Ben hastayken esimi arayip soran ese dosta iyi iyi hafif eklem agrisi var diyoduTaze kan lazımmış demek ki
Eslem uyuyali 1 saati gecti galiba. Yusra da simdi uyudu. Uyanmazlarsa uyucam. Uyanirlarsa Allah büyüktür kahve fondip yaparizSenin durum da çok zor be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?