2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Karantina dan kacti dusunebiliyor musun? Miras isleri icin gitti 15 gun oldu. Yarin noterde imza atip gelecekti. Of simdi gorusmeyelim desem olay cikar
Bu adama ne anlatabilirsin ki?
Hiçbir şey.
Eşimin babası da sakın gitme test yaptırmaya diyor.
Çok acayip kafalar.

Yarim saat once kadar agladi emdi. Tam uyudu dedim yatirdim. Wc gittim bagirmaya başladı. Sonra uyandi bi gülücükler bir muhabbetler. İşte bir 10 dk ağzın meme emmeden durdu golgeleri seyretti. Simdi oda degistik gene seyre devamke

Canim hangi yöntemle yapmislardi ,klasik mi ? Doktor itmeni soylemis miydi acaba bunun kac aylik olduguyla ilgisi var mi
Canım biz de klasik yöntemle yaptırmıştık. Doktor bana şöyle açıklamıştı, bazı doktorlar ittirilmesini tavsiye ediyorlar. Ben tavsiye etmiyorum dedi. Görsel açıdan bir yapışıklık vs olmayacaktır, olsa bile bu hiçbir soruna sebep olmayacaktır demişti. Ben hiç dokunmamıştım mesela. Ve burada çok güvenilen, yıllardan beri sünnet deyince akla gelen doktor. Ama işte yapan doktorun önerisine uymak en doğrusu bence.

Cok hhaklisin tam gozun dalcak biri aglicak. Bemde simdi cinari uyuttum defne hikaya oku nolir diyo cok uykum var ama okucam napim
Bizim de uydurma masallarımız var. Masalımızda hep prenses markete gidiyor, pamuk şeker, bonibon, jelibon, çikolata, cips alıyor babası ona. Sonra prensesin karnı ağrıyor Sonra da eve gelip annesinin yaptığı yemeklerden yiyor ve iyileşiyor En sevdiğimiz masal bu

Klasik dikişli canım. Evet doktor dedi ittirip kremi öyle sür dedi. Kaç aylık olduğuyla alakası yok canım

Cok ilginç canim aklini karistirmak istememistim klasikte hic ellemeyin demistibizim cerrahimiz bir hafta olunca toparlar ins seninkide o hic hatirlamiycak acisinida o bi hafta bi ay gibj geciyor iste

Evet sanirim doktorun yönlendirmesi canim cok şükür bizimkide olup gectide hep ittirme olayi olunca acaba biz mi yanlis yaptik diye düşünmüştum cunku gayet bilgili ve taninmis bi doktordu , oyle uzunda surmedi iyilesmesi . Sagol yazdigin icin

Bizim doktor da birşey demedi lazerle dikişsiz oldu bizimki

Hahahaha yerim sizin masalinizi yaa bi donemde bizimda masal kahramanimiz kivircik sacli bi kizdi tanidik geldimi

Taze kan lazımmış demek ki
Ben hastayken esimi arayip soran ese dosta iyi iyi hafif eklem agrisi var diyodu bu bi hastalandi gümm kemikleriiimmm oluyoruuummm atesiiimm bogaziiiim . Dedim gordunmu hafif eklem agrisi nasilmis. Böğün canli ders varmi diye sirnasip sirnasil hasta ettim onuda

Senin durum da çok zor be
Eslem uyuyali 1 saati gecti galiba. Yusra da simdi uyudu. Uyanmazlarsa uyucam. Uyanirlarsa Allah büyüktür kahve fondip yapariz
Bir de şey farkettim
Galiba deliriyorum
Az once sanki birine birsey anlatir gibi el k hareketleriyle mirildaniyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…