Seninki yine eklem ağrısı var diyormuş, benimki bir şeyi yok dinlenemiyor dinlense geçer diyorduBen hastayken esimi arayip soran ese dosta iyi iyi hafif eklem agrisi var diyodubu bi hastalandi gümm kemikleriiimmm oluyoruuummm atesiiimm bogaziiiim . Dedim gordunmu hafif eklem agrisi nasilmis . Böğün canli ders varmi diye sirnasip sirnasil hasta ettim onuda
Saçmalama tabii ki deliriyorsun ama tekrar uyumaya başladığında geçecek.Eslem uyuyali 1 saati gecti galiba. Yusra da simdi uyudu. Uyanmazlarsa uyucam. Uyanirlarsa Allah büyüktür kahve fondip yapariz
Bir de şey farkettim
Galiba deliriyorum
Az once sanki birine birsey anlatir gibi el k hareketleriyle mirildaniyodum
Gercekten oyle valla nazlanmadigima oflayip puflamadigima pismanim .gun geldi surune surune kalktim biseyler yapmaya calistim cocugu bile uyutmak istemiyodu useniyodu .kendi hastalandi tam 6gun cekti 6gunde yatti oyle bende hizmet ettim ama yaranamadim bogazim aciyo yutamiyorum ikidebi ne getirip duruyosun dedi zuggum ic dedim icimdenSeninki yine eklem ağrısı var diyormuş, benimki bir şeyi yok dinlenemiyor dinlense geçer diyordu
İlk hafta zaten sallamadı, aslansın kaplansın erken gelicem dedi dedi gitti, erken geldi çocukları 1-2 saat dışarı çıkardı diye ilgili oldu.
Korona ihtimali pek vermiyorduk.
En son cumartesi eve kapandım diye astı suratını.
Pazar günü -nefesim yettiğince ki pek yetmedi- bi carladım, bugüne kadar yatmadım nazlanmadım diye halden anlamadın, eğer hasta olursan ben acil olmayan işlerimi hallederken 2 çocuğu idare eder 2 çeşit de yemek çıkarırsın dedim
Sesimi çıkarınca pek güzel anladı.
Şimdi öksürüyor diye icim gidiyor, çünkü enayilik.
Iyi yapmışsın böyle anlıyorlar halden, onların dilinden konuşmak lazım
Off kızlar dedikodu çok güzel siz de gelin.
Delirseniz haberiniz olmazSaçmalama tabii ki deliriyorsun ama tekrar uyumaya başladığında geçecek.
Kalıcı değil.
Ya dalga geçer gibi oldum ama cidden geçmiş hislerime ve yaşantıma dayanarak söyledim
Kahvecim ne ise yariyor hala bilmiyorum ama sende guru olmussun tebrik ederim guru kahveSaçmalama tabii ki deliriyorsun ama tekrar uyumaya başladığında geçecek.
Kalıcı değil.
Ya dalga geçer gibi oldum ama cidden geçmiş hislerime ve yaşantıma dayanarak söyledim
Teşekkür ederiz.Ogretmenler gununuz kutlu olsun ogretmen arkadaslar iyiki varsiniz.insallah pandemi bitince ozlediginiz okul ortaminda mesleginize devam edersiniz guzel gunler kapimizda insallah
Ben akıllanırım da seni bilemiyorum pink, sen benden daha umutsuz durumdasın sankiGercekten oyle valla nazlanmadigima oflayip puflamadigima pismanim .gun geldi surune surune kalktim biseyler yapmaya calistim cocugu bile uyutmak istemiyodu useniyodu .kendi hastalandi tam 6gun cekti 6gunde yatti oyle bende hizmet ettim ama yaranamadim bogazim aciyo yutamiyorum ikidebi ne getirip duruyosun dedi zuggum ic dedim icimden. Amaaan hepsinin bi huyu var iste . Simdi seninkin tescillendi fena olut biliyoya
Öğrenirsen bana da anlat farkında değilimKahvecim ne ise yariyor hala bilmiyorum ama sende guru olmussun tebrik ederim guru kahvesssst kizlar ayaginizi drnk alin heee kahvede guru oldu . Hem korona hemde guru kardesligi
Kahkaha attım bunaGecen gun ne oldu anlatayimda gulunCinara yaptigim gebelik testini hala ivir zivir kutusunun icinde sakliyorum adetimde gecmisti esim onu bulmus gelmis diyoki o gebelik testi cinarinkidir heralde demi? . Sanki o tasiyo sanki o cekiyo sanki o parmaklaniyo sanki sanki sanki ....
Hahahahaha valla tanimissim beniBen akıllanırım da seni bilemiyorum pink, sen benden daha umutsuz durumdasın sanki
Bilmiyorum elimden geleni yine yaparım ama sınırlarımı da zorlamam herhalde birdaha böyle.
Neye faydası var, bizimki yine kıymet bilir ama unutkan adam resmen her şeyi unutuyor.
Ne bakmıştın be bana demez, hasta mı olmuştuk der
Simdi diger arkadaslara hava atmis gibi olmiyimdaaaÖğrenirsen bana da anlat farkında değilim
Çok haklı.Delirseniz haberiniz olmazbilincli delilik delilik degil gosterge arizasi hani esyaya vurunca duzekir calisirya heh oyle iste bi uyusak gececek Amine Busra
Yok yeni deseydin tepkisini bakaydınGecen gun ne oldu anlatayimda gulunCinara yaptigim gebelik testini hala ivir zivir kutusunun icinde sakliyorum adetimde gecmisti esim onu bulmus gelmis diyoki o gebelik testi cinarinkidir heralde demi? . Sanki o tasiyo sanki o cekiyo sanki o parmaklaniyo sanki sanki sanki ....
Kolay gelsin canım ben bitirdim şükür o işiBen bugün hic uğrayamadim. Temizlige giriştim. Ötelemek artik anlamsiz, bi yerdenn baslayim dedim. Camlari sildim perdeleri yikadim
Gecen gun ne oldu anlatayimda gulunCinara yaptigim gebelik testini hala ivir zivir kutusunun icinde sakliyorum adetimde gecmisti esim onu bulmus gelmis diyoki o gebelik testi cinarinkidir heralde demi? . Sanki o tasiyo sanki o cekiyo sanki o parmaklaniyo sanki sanki sanki ....
Amanın kızlar ne zormuş bize hiç myle dememişlerdi kremi sürmüştük sdece sizinkileri okudukça zormuş dedimKlasik dikişli canım. Evet doktor dedi ittirip kremi öyle sür dedi. Kaç aylık olduğuyla alakası yok canım
Aminnnn inşallah canım inşallahOgretmenler gununuz kutlu olsun ogretmen arkadaslar iyiki varsiniz.insallah pandemi bitince ozlediginiz okul ortaminda mesleginize devam edersiniz guzel gunler kapimizda insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?