BEnim kızda popoyu bana sildiriyor 7 yaşında bi ara gösterdim öğrettim kendin sil dedim ama yapamadı çamaşırı çok kirlendiği için yine ben silmeye devam ediyorumBüyük ders yap diye diye uğraştırıyor beni kaprisleri saymıyorum bile.Herşeyi sıkıntı banyoya zor sokuyorum üstünü başını ben demeden değiştirmez on yaşına girdi wc temizliğini ben yapıyorum iğreniyormuş hanımefendiOdasını toplamaz arkadaşları gelince toplar.Oğlandan daha çok uğraştırıyor beni.Sürekli birşeyleri aldırmaya çalışıyor mutlu olmuyor.İşin kötüsü kardeşinden sonra oldu böyle değildi ne yapacağımı şaşırdım.Sürekli kardeşiyle kıyaslıyor kendini.Sürekli birşeyler yemek istiyor bir kız bir oğlan yemekle uğraşıyorum mutfakta.Haftada üç gün annemle babam bizdeler buna rağmen çok yoruluyorum oğlan sürekli beni istiyor çünkü.Çok yoruldum
Büyük kızımın şuanda odası var yatağı ayrı dolabı ayrı şifonyeri ayrı yerden aldık daha doğrusu ihtiyaç oldukça aldık ve takım olmadığı için onları kullanmak istemiyorum şimdi tam takım güzel bi odaları olsun istiyorum ama D destina3 de sonra beğenmiyorlar deyince kafam karıştı o kadar para verdikten sonra istekleri değişirse farklı bi şey alamamHersey ates pahasi biz su anlik sadece yatagi aldik :)
Ellenmiyor ki zaten canım. Doktorlar böyle işte biri başka diyor biri başkaCok ilginç canim aklini karistirmak istememistim klasikte hic ellemeyin demistibizim cerrahimizbir hafta olunca toparlar ins seninkide o hic hatirlamiycak acisinida o bi hafta bi ay gibj geciyor iste
Zaten nasil korkmustu kiyamamYok yeni deseydin tepkisini bakaydın
Olmuyo ki zaten canım bu sabah zar zor bi kısmını açtırdık durmuyor zaten. Bende dedim hiç sünnetli de görmedim görsem bilirdim dedimAmanın kızlar ne zormuş bize hiç myle dememişlerdi kremi sürmüştük sdece sizinkileri okudukça zormuş dedim
Ay evet demiştin sahiSünnet oldu 3 aylıkken
Ben genc oldasi aldim. 2 yasindaydi . Beyaz tercih ettim sıkilmaz heraldeBEnim kızda popoyu bana sildiriyor 7 yaşında bi ara gösterdim öğrettim kendin sil dedim ama yapamadı çamaşırı çok kirlendiği için yine ben silmeye devam ediyorum
Büyük kızımın şuanda odası var yatağı ayrı dolabı ayrı şifonyeri ayrı yerden aldık daha doğrusu ihtiyaç oldukça aldık ve takım olmadığı için onları kullanmak istemiyorum şimdi tam takım güzel bi odaları olsun istiyorum ama D destina3 de sonra beğenmiyorlar deyince kafam karıştı o kadar para verdikten sonra istekleri değişirse farklı bi şey alamam
Yaa bi sıkılma olayı var birde yıpratma olayı var bi yerleri çizip boyuyorlar yada bi şey yapıştırmak istiyorlar bunları düşündükçe çilek mobilyadan vazgeçmeye başladımBen genc oldasi aldim. 2 yasindaydi . Beyaz tercih ettim sıkilmaz heralde. Oglum 2 yasina gelsin oturma odasini iptal edip onada oda alicam insallah.
Bu cok iyiydiievet desen napicakti acaba
Cnm ben bu ihtimale karsi bide erken aldigim icin cok pahali luks bisey almadim. Modalife dan aldim biz aldigimizda 2.5 tl idi .zaten markalar ayni takimi cikariyor istikbalde aynisi 5bindi arkadasima gostermistim paraya kiymissin cok guzel dediYaa bi sıkılma olayı var birde yıpratma olayı var bi yerleri çizip boyuyorlar yada bi şey yapıştırmak istiyorlar bunları düşündükçe çilek mobilyadan vazgeçmeye başladım
yesil cayi aslinda sabah degil de gun icinde ikindi vakti icsen daha faydali..Kizlar ben soda kürune basladim normalde gunde 2kere yapiliyor ama soguk geldi yaa sabah ac karnina yapmam mumkun degil. Sadece aksam yapicam 1hafta denicem bakalim. Sabahlarida ilik suya limon sıkiyorum kahvaltida yesil cay iciyorum (1fincamdan sute ve bebege zarar gelmeyecegini okudum ) . Regl donemindeyim ilcu almadim ama yinede kaba taslak sabah alicam bi olcu
benimkide elletmemek icin bacaklariyla tepiniyor ama gunde 1 kez cekistiriyorum mecbur insallah duzelirAma dikişli hala ve şiş dikiş yerleri. Komple kıpkırmızı zaten pancar gibi kiyamamayi geçtim içim dayanmıyor elim tutmuyor resmen bide ellemiyim diye elleri elimde 3 kişi tutuyoruz çocuğu
Düşün ben genç odası takımı almıştım kızıma bir de beşik.Sonradan bu bebek şeyi kullanmam demesin dedim.4 yılda dolapların şifonyerin kapakları kırıldı ki kupadan almıştım uyduruk değildi.Onları tamir ettirdik bu sefer de ben sıkıldım bundan demeye başladı.Odasında yatmak istemiyordu heveslensin diye yeni takım aldık geçen yıl.Yaşlatı küçük seninkilerin değil mi kapakları kırıyorlar rengarenk boya içindeydi bizimki.Aralarında yaş farkı ne kadar fazlaysa aynı oda içinde zor olur.İmkanın varsa ayır bence.Bak benim ikinci kız olsaydı ilk zamanlar aynı odada kalırlar diye düşünmüştüm ama araları 9 yaş.Biri kırıp dökerken diğeri dersle uğraşıcak o yüzden vazgeçmiştim.BEnim kızda popoyu bana sildiriyor 7 yaşında bi ara gösterdim öğrettim kendin sil dedim ama yapamadı çamaşırı çok kirlendiği için yine ben silmeye devam ediyorum
Büyük kızımın şuanda odası var yatağı ayrı dolabı ayrı şifonyeri ayrı yerden aldık daha doğrusu ihtiyaç oldukça aldık ve takım olmadığı için onları kullanmak istemiyorum şimdi tam takım güzel bi odaları olsun istiyorum ama D destina3 de sonra beğenmiyorlar deyince kafam karıştı o kadar para verdikten sonra istekleri değişirse farklı bi şey alamam
Aaa tamam tohum halinde var yarin o sekilde yapayimyesil cayi aslinda sabah degil de gun icinde ikindi vakti icsen daha faydali..
sabahlari da rezene anason karanfil tarcin iciyorum ben hatta onu sabah aksam iciyorum
hem sut arttirici hemdr odem atici oluyor...
mumkunse tohum almak lazim aktardan rezene anason ve karanfili dibekle hafif eziyorum o sekilde olunca icindeki ozler daha iyi cikiyormus.. tarcini da kucucuk bir parca kirip demliyorum..
sende bi arastir istersen ama ben faydasini gordum...
Ölçü olarak ne kadar koyuyorsun her birinden benim de birşeyler yapmam lazımyesil cayi aslinda sabah degil de gun icinde ikindi vakti icsen daha faydali..
sabahlari da rezene anason karanfil tarcin iciyorum ben hatta onu sabah aksam iciyorum
hem sut arttirici hemdr odem atici oluyor...
mumkunse tohum almak lazim aktardan rezene anason ve karanfili dibekle hafif eziyorum o sekilde olunca icindeki ozler daha iyi cikiyormus.. tarcini da kucucuk bir parca kirip demliyorum..
sende bi arastir istersen ama ben faydasini gordum...
Büyük kızım 7 yaşında diğeri de 8 aylık arada 6 yaş var evimiz müsait değil ikisi bir oda da kalacak mecbur bakalım küçük kızı 2 yaş civarı ablasının yanına geçirmeyi düşünüyordumDüşün ben genç odası takımı almıştım kızıma bir de beşik.Sonradan bu bebek şeyi kullanmam demesin dedim.4 yılda dolapların şifonyerin kapakları kırıldı ki kupadan almıştım uyduruk değildi.Onları tamir ettirdik bu sefer de ben sıkıldım bundan demeye başladı.Odasında yatmak istemiyordu heveslensin diye yeni takım aldık geçen yıl.Yaşlatı küçük seninkilerin değil mi kapakları kırıyorlar rengarenk boya içindeydi bizimki.Aralarında yaş farkı ne kadar fazlaysa aynı oda içinde zor olur.İmkanın varsa ayır bence.Bak benim ikinci kız olsaydı ilk zamanlar aynı odada kalırlar diye düşünmüştüm ama araları 9 yaş.Biri kırıp dökerken diğeri dersle uğraşıcak o yüzden vazgeçmiştim.
Bizim klipsli degildi cnm ama :)Canım ya sünnet yönteminden mi böyle çekiyorsunuz bana doktor birşey demedi ben birşey yapmıyorum kendi halinde takılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?