2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yeni ekonomi bakanı sen olmalıydın pink

Ölçü olarak ne kadar koyuyorsun her birinden benim de birşeyler yapmam lazım
ben olculu yapmadim anason rezene az az alip karistirdim karanfilide rastgele attim onuda karistirdim hepsinin oldugu kaptan 1-2 tatli kasigi aliyorum karanfil 7-8 adede kadar konulabiliyor sikinti olmuyor...
valla ben aksamdan ceviz atiyorum suya ici ile beraber sabah onu iciyorum
sabah kahvaltidan sonra bu saydigim karisimi iciyorum
ikindi vakti yesil cay
aksam 9 gibi tekrar bu karisimdan iciyorum
gun icinde de 2 lt su
yediklerime de dikkat ediyorum
ozellikle makarna pilav yok
evde tam bugday unundan kurabiye yapiyorum diyetlik aciktiginda bi tane yiyorum yada leblebi yiyorum
tam bugday ekmegi yiyorum
hamile kaldigim kiloya 1 kaldi 63.5 im :))))
ama ben 58-60 arasina dusmek istiyorum
aksamlarida plates yapiyorum haftada 3-4 kez kendime program hazirladim su an M gorunumlu L yim :))))) insallah S
ye kadar inicem kendime 2 ay verdim baklim

Masallahh valla azmini sevdim . Bende m l giyiyorum benim hedefimde s ama yimek yimek coohh guzel

Bi mertebe bi unvan bi hersey . Sende aktif uye yaziyor bak cnm guru yaziyo bizde .seviye gibi bisey heralde
Bende guru yazınca bi an kötü bişey yaptım da ondan yaZdılar sanmıştım çok sessiz bugün buralar pinko nabersin be ben hala kızçemin uyku stresiyle cebelleşiyorum

Ama dikişli hala ve şiş dikiş yerleri. Komple kıpkırmızı zaten pancar gibi kiyamamayi geçtim içim dayanmıyor elim tutmuyor resmen bide ellemiyim diye elleri elimde 3 kişi tutuyoruz çocuğu
Cok sukur bizimki sismedi kizarmadi cnm dr um iyiydi Allah var.yapabildigin kadar o zaman cnm.dr umuz yapisiklik olursa mudahale etmek zorunda kalabilirim demisti baya gozumuzu korkutmustu.3 gun zorlandik sonra kolay olmustu

Bende guru yazınca bi an kötü bişey yaptım da ondan yaZdılar sanmıştım çok sessiz bugün buralar pinko nabersin be ben hala kızçemin uyku stresiyle cebelleşiyorum
Bende pek giremedim bugun. Gunduz cinarda epey huysuzdu canim 3.dis baya yarildi digerinde sira uykusuz gecelere devamkee. Aksamda defneyle dovustuk yemek meselesi yine agladi yemicem die biktim artik her aksam bi meselesi var . Ya yemicem ya sen yedir die agliyor . Cocuklar zivanadan cikti bu ara canim Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…