Bende 64 kiloyum hamile kalmadan once 60 kiloydum 4 kilo versem eski kilomda olsam yeter.ben sadece ekmegi kestim az yiyorum birde kalori hesabi yapiyorum.hesabima gore 3 bin kalori verdim sadece yediklerimle 1 haftada.arada dayanamayip gofret yemesem 1 kilo vermistim ama az olsun oz olsun :) yarim kilo verdim sayilir :) oylede motive ediyorum sonucta 100 kaloride olsa eksiliyor sonuctaben olculu yapmadim anason rezene az az alip karistirdim karanfilide rastgele attim onuda karistirdim hepsinin oldugu kaptan 1-2 tatli kasigi aliyorum karanfil 7-8 adede kadar konulabiliyor sikinti olmuyor...
valla ben aksamdan ceviz atiyorum suya ici ile beraber sabah onu iciyorum
sabah kahvaltidan sonra bu saydigim karisimi iciyorum
ikindi vakti yesil cay
aksam 9 gibi tekrar bu karisimdan iciyorum
gun icinde de 2 lt su
yediklerime de dikkat ediyorum
ozellikle makarna pilav yok
evde tam bugday unundan kurabiye yapiyorum diyetlik aciktiginda bi tane yiyorum yada leblebi yiyorum
tam bugday ekmegi yiyorum
hamile kaldigim kiloya 1 kaldi 63.5 im :))))
ama ben 58-60 arasina dusmek istiyorum
aksamlarida plates yapiyorum haftada 3-4 kez kendime program hazirladim su an M gorunumlu L yim :))))) insallah S
ye kadar inicem kendime 2 ay verdim baklim
Bende netflixe takildim uyumam gerek diye telkin verdikce dur sunuda yapayim diye diye uyumayayip pisman oluyorum :)Bebesi uyuduktan sonra çılgınca tv izlemişti annesi . Sabahın köründe uyanınca çok pişman olacaktı. Ama olsundu yinede keyifliydi
Su efsane gunler zamanlari nedense hic param olmuyor o yuzden bakmadim hic :)Kızlar Black Friday, efsane günler indirimine inanıyor musunuz? Bu gece 12 den sonra başlıyor. Hiç ürün takip etmiyordum. Hakikaten indirime giriyor mu ki acaba..
Sana hepsi yakışır Guruuum SultanımBen biraz salas seviyorum kanka
Yok kuzu ya fiyatları arttırıyorlar sonra üstünü çizip indirim fiyatı diyorlar ben inanmiyorumKızlar Black Friday, efsane günler indirimine inanıyor musunuz? Bu gece 12 den sonra başlıyor. Hiç ürün takip etmiyordum. Hakikaten indirime giriyor mu ki acaba..
bizimkiler yiyor yiyor şişiyor ancak cnm ne uyku ne bsyGeçen ay 10,5 civarıydı.Ama kilolu durmuyor çok herşeyi yiyor maşallah şimdiye kadar bitirmediği tabak olmadı mucize gibi
bebe milletine güvenilmez cnm hic umut etmiycen oh oturcam kolay uyudu dedigin an mahvediyorlarAllahımmm büyüdükçe düzelir diye inancım kalmadı benim artık benimkine ne olduysa 6.aydan sonra oldu, 1 buçukta uyandı hala uyutmaya çalışıyorum halbuki 11 buçukta uyumuştu
Haklısın canım valla ben de aslında birşey almak istediğimden değil ama merak ettim çok çok abartıyorlar ya reklamlar vs. Merak ettim nedir ne oluyorSu efsane gunler zamanlari nedense hic param olmuyor o yuzden bakmadim hic :)
Kuzum senin kilon çok stabil maşallah ve bu çok iyi birşey. Sen hamileyken bile çok kontrollü kilo almıştın, hatırlıyorum. Endişe etme 3-5 kilo gider kolaylıkla. Ben de 60-62 arasıyım hep. Kilomu korumak istiyorum. Ama bu aralar çok yiyorum özellikle tatlı hamur işleriBende 64 kiloyum hamile kalmadan once 60 kiloydum 4 kilo versem eski kilomda olsam yeter.ben sadece ekmegi kestim az yiyorum birde kalori hesabi yapiyorum.hesabima gore 3 bin kalori verdim sadece yediklerimle 1 haftada.arada dayanamayip gofret yemesem 1 kilo vermistim ama az olsun oz olsun :) yarim kilo verdim sayilir :) oylede motive ediyorum sonucta 100 kaloride olsa eksiliyor sonucta
Aynen haklısın canım ben de inanmıyorumYok kuzu ya fiyatları arttırıyorlar sonra üstünü çizip indirim fiyatı diyorlar ben inanmiyorum
Aynen canımbizimkiler yiyor yiyor şişiyor ancak cnm ne uyku ne bsy
Atiye 2. Sezona başladık eşimle de fazla duramadık o da yorgun ben deBende netflixe takildim uyumam gerek diye telkin verdikce dur sunuda yapayim diye diye uyumayayip pisman oluyorum :)
Ben de yarımda bıraktım aklım kaldı ama çok yorgunumBebesi uyuduktan sonra çılgınca tv izlemişti annesi . Sabahın köründe uyanınca çok pişman olacaktı. Ama olsundu yinede keyifliydi
Niye böyle oldular hiç anlamıyorum bizde 4 te uyandık20 dk önce emzirdim şimdi yine emziriyorum. Sanırsın yeni doğum yapmisim.
Ne olacak bu halimiz keşke sabaha kadar 1 kere uyansalar.
Eşimde gece uyanmiyirsun çocuğa diyo,
Sen bir kere uyanıyorsun ben 10 defa nerden anliycan dedim.
Bari susarak yardimci ol kocacim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?