2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar Black Friday, efsane günler indirimine inanıyor musunuz? Bu gece 12 den sonra başlıyor. Hiç ürün takip etmiyordum. Hakikaten indirime giriyor mu ki acaba..

Bende 64 kiloyum hamile kalmadan once 60 kiloydum 4 kilo versem eski kilomda olsam yeter.ben sadece ekmegi kestim az yiyorum birde kalori hesabi yapiyorum.hesabima gore 3 bin kalori verdim sadece yediklerimle 1 haftada.arada dayanamayip gofret yemesem 1 kilo vermistim ama az olsun oz olsun :) yarim kilo verdim sayilir :) oylede motive ediyorum sonucta 100 kaloride olsa eksiliyor sonucta

Allahımmm büyüdükçe düzelir diye inancım kalmadı benim artık benimkine ne olduysa 6.aydan sonra oldu, 1 buçukta uyandı hala uyutmaya çalışıyorum halbuki 11 buçukta uyumuştu

Allahımmm büyüdükçe düzelir diye inancım kalmadı benim artık benimkine ne olduysa 6.aydan sonra oldu, 1 buçukta uyandı hala uyutmaya çalışıyorum halbuki 11 buçukta uyumuştu
bebe milletine güvenilmez cnm hic umut etmiycen oh oturcam kolay uyudu dedigin an mahvediyorlar

Kuzum senin kilon çok stabil maşallah ve bu çok iyi birşey. Sen hamileyken bile çok kontrollü kilo almıştın, hatırlıyorum. Endişe etme 3-5 kilo gider kolaylıkla. Ben de 60-62 arasıyım hep. Kilomu korumak istiyorum. Ama bu aralar çok yiyorum özellikle tatlı hamur işleri Oğlum diş çıkarma belirtileri gösteriyor. Şu an çok az yemek yiyor. Karnı acıkınca farkediyorum. Yemek istiyor ama ağzını yumuyor sıkı sıkı. Ben de bu süreçte farkı kapatmak için sütüm çok olsun diye çabalıyorum.

Niye böyle oldular hiç anlamıyorum bizde 4 te uyandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…