2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar içinizde bebeği su sevmeyen var mı?
Hiç icmiyor diyebilirim oğlum.
Ek gıda yiyo sonuçta, gün boyunca hiç içmiyor neredeyse

Dün o kadar erken yattı ki gece uykusuna 4 te uyandı Tahmin ediyordum zaten de .. bu düzensizlik ne olacak. Uyku dışında emmek istemiyor gündüz neyse de gece uykusuna geçerken emerken ağlıyor . Emzirmeyi mi bıraksam ne yapsam aklım karmakarışık

Bebekleri anlamak çok zor, bide ilk olunca tecrübesizlik de ekleniyor.
Ağzında yara falan varmı baktın mi
Yada diş mi çıkaracak tekrar o yüzden de olabilir Mdmray

Allahımmm büyüdükçe düzelir diye inancım kalmadı benim artık benimkine ne olduysa 6.aydan sonra oldu, 1 buçukta uyandı hala uyutmaya çalışıyorum halbuki 11 buçukta uyumuştu
of hepsi aynı mı.. 4 te uyandı yarım saat uğraştım baktım dağıldı uykusu kalktık güne başladık. Babası geldi sen uyu ben bakayım biraz dedi sağolsun. Ben uyurken oynamışlar biraz sonra kucağında pışpışlamış uyutmuş kızı. Şimdi emzirmeye çalışıyorum emmiyor halbuki en son 4 te emdi .

Selam canlar bugün neler yedi bebeleriniz. Ben zorlanıyorum ne yapacağımı şaşırıyorum artık
Sarimsakli yogurtla brokoli yedi 1 kucuk cicek . Bugun omlet yogurt muz armut elma 1er dilim rendelicem ceviz rendesi .kiymali ispanak corbasi . Bize ne yapicam henuz bilmiyirum tattiririm onada

Erken yatması çok iyi olmuş ya, sabah işi bozmuş cimcime Canım eğer sen vermezsen emmek istemiyor mu? Yani kendi talep etmiyor mu? Benim oğlum gece sadece acıktığı için emiyor. Yani meme tiryakiliği yok. Ama gündüz özellikle ek gıda sonrası mutlaka biraz emmek istiyor. Kendi talep ediyor bariz yani. Diş dönemleri emmek istemiyor daha doğrusu yavrum hiçbir şeye ağzını açmıyor, o ayrı..

İstemiyor canım ben versem de iki çekeleyip oyun yapıyor mıncıklamaya başlıyor bırakıyor sütüm de azalıyor offff offff . Doktora götürsem olur böyle

Kuzum ne oluyor inan anlamıyorum bunları, benimki babasını da istemiyor öyle anlarda. İtiyor,ağlıyor. Benimle de sürekli gezmek istiyor kucağımda seninkinin emme krizi nereden çıktı ya? Ah bu zilliler mahvettiler bizi

Mesajım yarım kalmış Tinybirdy doktora götürsem olur böyle şeyler deyip geri gönderecek biliyorum
Canım aynen çocuk doktorları genellemiyorum ama emzirme konusunda çok yetersizler. Benim kızın 50 günlükken bir meme reddi başladı 4.aya kadar çok şiddetli olaraka taa ki 6. Aya kadar sürdü. Ben doktora dedim ki demim hocam emmiyor meme reddi! Memeyi görünce çığlık çığlığa ağlıyor, katılıyor nerdeyse. Bana dediği cevap,
Sen her şeyi meme reddi sanıyorsun, rahat bırak 4 saat emmezse çay kaşığı ile ver! 2 aylık bebek 4 saat emmez mi ya? Kendi yöntemlerimle aştık çok şükür, Rabbim sana da en kısa zamanda aşmayı nasip etsin, ufacık bir iyi yanı var en azından minnoşunun ek gıdayı severse biraz destekle ama emzirmeyi hiç bırakma kuzum çok zor bu süreç psikoloji bırakmıyor insanda seni o kadar iyi anlıyorum ki, ama geçecek unutma

Canım adadan kendi evimize döndüğümüz gün başladı. o gün ben çok gergindim sabahtan birazda zorladım emsin uyusun diye acaba ondan mı böyle oldu diye kendimi yiyip bitiriyorum. Yolda mahvetti zaten bizi , tam uyku saatiydi arabada emer uyur dedim ne emdi ne uyudu kucağıma dahi gelmedi ağlamaktan helak oldu. Buraya geleli 2 hafta oldu 2-3 kez gece uyumamak için deli gibi ağladı . Gündüz iki uyku yapacak illa üç istemiyor. Ama 2. Uykuyu o kadar erken uyudu ki dün (1 de) akşama kadar çok yoruldu anca 6 buçuğa kadar dayandı . E 6,5 ta uyuyan bebe 4 te uyanır tabi napsın

Kızlar içinizde bebeği su sevmeyen var mı?
Hiç icmiyor diyebilirim oğlum.
Ek gıda yiyo sonuçta, gün boyunca hiç içmiyor neredeyse

Sık sık veriyorum, aklıma gelirse tabii.
Yudum yudum içse kâr.
Onlar ihtiyaçlarını biliyordur.

Son düzenleme:
İstemiyor canım ben versem de iki çekeleyip oyun yapıyor mıncıklamaya başlıyor bırakıyor sütüm de azalıyor offff offff . Doktora götürsem olur böyle
Benim oğlum hiç böyle değildi, bu kız beni çok afallatıyor.
Ben bu aylarda ciddi süt veriyordum oğlana, iyi de sütüm vardı.
Kız istemiyor, ben de unutmaya başladım, ek gıda daha fazla alıyor ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…