Benimki başından beri hep böyleydi :/Niye böyle oldular hiç anlamıyorum bizde 4 te uyandık
Uyku arasında bizimki de öyle uyanıp duruyor emerek uykuya geçiyorBenimki başından beri hep böyleydi :/
Meme tiryakisi oluyor gece aç olmasa bile ağzında olmalı
Allahımmm büyüdükçe düzelir diye inancım kalmadı benim artık benimkine ne olduysa 6.aydan sonra oldu, 1 buçukta uyandı hala uyutmaya çalışıyorum halbuki 11 buçukta uyumuştu
Canım 4 dişi çıktı yara falan yok ya 15 gündür böyleBebekleri anlamak çok zor, bide ilk olunca tecrübesizlik de ekleniyor.
Ağzında yara falan varmı baktın mi
Yada diş mi çıkaracak tekrar o yüzden de olabilirMdmray
Sarimsakli yogurtla brokoli yedi 1 kucuk cicekSelam canlar bugün neler yedi bebeleriniz. Ben zorlanıyorum ne yapacağımı şaşırıyorum artık
Erken yatması çok iyi olmuş ya, sabah işi bozmuş cimcimeDün o kadar erken yattı ki gece uykusuna 4 te uyandıTahmin ediyordum zaten de .. bu düzensizlik ne olacak. Uyku dışında emmek istemiyor gündüz neyse de gece uykusuna geçerken emerken ağlıyor . Emzirmeyi mi bıraksam ne yapsam aklım karmakarışık
İstemiyor canım ben versem de iki çekeleyip oyun yapıyor mıncıklamaya başlıyor bırakıyorErken yatması çok iyi olmuş ya, sabah işi bozmuş cimcimeCanım eğer sen vermezsen emmek istemiyor mu? Yani kendi talep etmiyor mu? Benim oğlum gece sadece acıktığı için emiyor. Yani meme tiryakiliği yok. Ama gündüz özellikle ek gıda sonrası mutlaka biraz emmek istiyor. Kendi talep ediyor bariz yani. Diş dönemleri emmek istemiyor daha doğrusu yavrum hiçbir şeye ağzını açmıyor, o ayrı..
Mesajım yarım kalmışİstemiyor canım ben versem de iki çekeleyip oyun yapıyor mıncıklamaya başlıyor bırakıyorsütüm de azalıyor offff offff . Doktora götürsem olur böyle
GuruPink elhamdülillah, kötü değiliz.
Aynen canım çok haklısın, sağları solları hiçbebe milletine güvenilmez cnm hic umut etmiycen oh oturcam kolay uyudu dedigin an mahvediyorlar
Kuzum ne oluyor inan anlamıyorum bunları, benimki babasını da istemiyor öyle anlarda. İtiyor,ağlıyor. Benimle de sürekli gezmek istiyor kucağımdaof hepsi aynı mı.. 4 te uyandı yarım saat uğraştım baktım dağıldı uykusu kalktık güne başladık. Babası geldi sen uyu ben bakayım biraz dedi sağolsun. Ben uyurken oynamışlar biraz sonra kucağında pışpışlamış uyutmuş kızı. Şimdi emzirmeye çalışıyorum emmiyor halbuki en son 4 te emdi .
Canım aynen çocuk doktorları genellemiyorum ama emzirme konusunda çok yetersizler. Benim kızın 50 günlükken bir meme reddi başladı 4.aya kadar çok şiddetli olaraka taa ki 6. Aya kadar sürdü. Ben doktora dedim ki demim hocam emmiyor meme reddi! Memeyi görünce çığlık çığlığa ağlıyor, katılıyor nerdeyse. Bana dediği cevap,
Kuzum ne oluyor inan anlamıyorum bunları, benimki babasını da istemiyor öyle anlarda. İtiyor,ağlıyor. Benimle de sürekli gezmek istiyor kucağımdaseninkinin emme krizi nereden çıktı ya? Ah bu zilliler mahvettiler bizi
Canım adadan kendi evimize döndüğümüz gün başladı. o gün ben çok gergindim sabahtan birazda zorladım emsin uyusun diye acaba ondan mı böyle oldu diye kendimi yiyip bitiriyorum. Yolda mahvetti zaten bizi , tam uyku saatiydi arabada emer uyur dedim ne emdi ne uyudu kucağıma dahi gelmedi ağlamaktan helak oldu. Buraya geleli 2 hafta oldu 2-3 kez gece uyumamak için deli gibi ağladı . Gündüz iki uyku yapacak illa üç istemiyor. Ama 2. Uykuyu o kadar erken uyudu ki dün (1 de) akşama kadar çok yoruldu anca 6 buçuğa kadar dayandı . E 6,5 ta uyuyan bebe 4 te uyanır tabi napsınCanım aynen çocuk doktorları genellemiyorum ama emzirme konusunda çok yetersizler. Benim kızın 50 günlükken bir meme reddi başladı 4.aya kadar çok şiddetli olaraka taa ki 6. Aya kadar sürdü. Ben doktora dedim ki demim hocam emmiyor meme reddi! Memeyi görünce çığlık çığlığa ağlıyor, katılıyor nerdeyse. Bana dediği cevap,
Sen her şeyi meme reddi sanıyorsun, rahat bırak 4 saat emmezse çay kaşığı ile ver! 2 aylık bebek 4 saat emmez mi ya? Kendi yöntemlerimle aştık çok şükür, Rabbim sana da en kısa zamanda aşmayı nasip etsin, ufacık bir iyi yanı var en azından minnoşunun ek gıdayı severse biraz destekle ama emzirmeyi hiç bırakma kuzum çok zor bu süreç psikoloji bırakmıyor insanda seni o kadar iyi anlıyorum ki, ama geçecek unutma
Kızlar içinizde bebeği su sevmeyen var mı?
Hiç icmiyor diyebilirim oğlum.
Ek gıda yiyo sonuçta, gün boyunca hiç içmiyor neredeyse
Her yemekten sonra veriyorum ben istekli içiyor.Arada süt aldığı için vermiyorumKızlar içinizde bebeği su sevmeyen var mı?
Hiç icmiyor diyebilirim oğlum.
Ek gıda yiyo sonuçta, gün boyunca hiç içmiyor neredeyse
Benim oğlum hiç böyle değildi, bu kız beni çok afallatıyor.İstemiyor canım ben versem de iki çekeleyip oyun yapıyor mıncıklamaya başlıyor bırakıyorsütüm de azalıyor offff offff . Doktora götürsem olur böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?