2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Işte sorun orda ya zaten doktor degilmis.
Kendi doktoru nobetci oldugu halde yabanci bi kadina para karsiliginda benim yerime dur demis
Yabancı uyruklu doktor diye biliyorum canım hastane yönetiminin izin vermemesi gerekirdi oldu o zaman herkes doktorculuk oynasın acillerde! Aile zaten hakkını arayacaktır eminim kimsenin yanına kalmasın .

Kizlar duydunuzmu 7 aylik bebek yanlis doz ve ilaclardan dolayi ve doktorum diye gezen yaratiktan dolayi vefat etmis hemde ACIBADEM HASTANESINDE!
Evet ne yaçık ki canım.
Bu doktor normal devlet hastanesinde zaten çalışıyormuş, bayramdan dolayı oraya ücretli gitmiş.Hem yasa dışı hemde bu ihmal karligi yapan bide doktormus.

Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısı ile tekrar nasip etsin

Evet ne yaçık ki canım.
Bu doktor normal devlet hastanesinde zaten çalışıyormuş, bayramdan dolayı oraya ücretli gitmiş.Hem yasa dışı hemde bu ihmal karligi yapan bide doktormus.
Ben yabanci doktora para karsiligi benim yerimde dur diye duydum canim artik dogrusunu Allah bilir gitti 7 aylik ömür biçmiş rabbim şaka gibi hayal gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…