- 7 Ağustos 2016
- 1.056
- 1.936
- 133
- 34
Yabancı uyruklu doktor diye biliyorum canım hastane yönetiminin izin vermemesi gerekirdi oldu o zaman herkes doktorculuk oynasın acillerde! Aile zaten hakkını arayacaktır eminim kimsenin yanına kalmasın .Işte sorun orda ya zaten doktor degilmis.
Kendi doktoru nobetci oldugu halde yabanci bi kadina para karsiliginda benim yerime dur demis
Yani! Insallah canimYabancı uyruklu doktor diye biliyorum canım hastane yönetiminin izin vermemesi gerekirdi oldu o zaman herkes doktorculuk oynasın acillerde! Aile zaten hakkını arayacaktır eminim kimsenin yanına kalmasın .
Evet ne yaçık ki canım.Kizlar duydunuzmu 7 aylik bebek yanlis doz ve ilaclardan dolayi ve doktorum diye gezen yaratiktan dolayi vefat etmis hemde ACIBADEM HASTANESINDE!
Çok geçmiş olsunKaranlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
Nub teorisi nedir?Nub teorisine gore kiz gibi canim
Ben yabanci doktora para karsiligi benim yerimde dur diye duydum canim artik dogrusunu Allah bilir gitti 7 aylik ömür biçmiş rabbim şaka gibi hayal gibiEvet ne yaçık ki canım.
Bu doktor normal devlet hastanesinde zaten çalışıyormuş, bayramdan dolayı oraya ücretli gitmiş.Hem yasa dışı hemde bu ihmal karligi yapan bide doktormus.
Maşallah erkekler çoğaldıKızlar merhaba. Kötu haberlerden biraz uzaklaştırayım sizi. Bir erkek daha eklendi :))
Masallah hiç anlamam ben buradaki arkadaşlar benimkine kız dediKızlar buda bnm kuçuk fasulyem9+2 yiz bugun cinsiyet tahminininz var mı?
amin cnm sağlık en onemlisi zaten bnm ilk bebek hangi cinsiyet olsada hiç farketmioMasallah hiç anlamam ben buradaki arkadaşlar benimkine kız dedisağlıkla gelsinler de
Bana çok yakın o hastane...Kizlar duydunuzmu 7 aylik bebek yanlis doz ve ilaclardan dolayi ve doktorum diye gezen yaratiktan dolayi vefat etmis hemde ACIBADEM HASTANESINDE!
Daha çok ufak ama kese en başından beri yuvarlak miydi? Yuvarlaksa kız diyorum :)Kızlar buda bnm kuçuk fasulyem9+2 yiz bugun cinsiyet tahminininz var mı?
Malesef acı bi olay olmuş hemde o hastanede inanamadımBana çok yakın o hastane...
Gozunaydin canimmm ogrendin ne guzel :)Kızlar merhaba. Kötu haberlerden biraz uzaklaştırayım sizi. Bir erkek daha eklendi :))
Yuvarlaktı canım hadi bakalım tutcakmıDaha çok ufak ama kese en başından beri yuvarlak miydi? Yuvarlaksa kız diyorum :)
Kapisindan girmedigim bi yerdi artik gitmem. Ama kızımı goturdugum hastanede de bu tur durumlar yasaniyo sanirim bundan sonra dikkat edicemMalesef acı bi olay olmuş hemde o hastanede inanamadım
Hayirli saglikli evlat olsun :)Yuvarlaktı canım hadi bakalım tutcakmı
Amin canım hepimiizinki inşHayirli saglikli evlat olsun :)
Sordum canım cok normal vitaminsiz kaliyorsun dedi. 20 gün sonraya randevu verdi o zman vitamine baslatacakmisBen dün gittim ama sormayı unuttum. Yazarsan sevinirim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?