- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Sevindim cnm bununla gecmis olsun insallah . Cnm biz hala oksuruyoruz . Cok degil tek tuk ama oksuruk zor geciyor zaten gogus kafesimde sikinti bi baski var gibi oluyormu ? O hisde gecmedi mesela .daha cok yenisin insallah gececek zamanlaGuruPink elhamdülillah, kötü değiliz.
Kocakorona öküz gibi
Ama ciğerlerim bir daha hiç normale dönmeyecek gibi hissediyorum
Kuzum minnoşa hepsi arka arkaya gelmiş, ev taşımak, eve gelen gidenin farklılaşması meme reddi yapabilir, öyle demişti emzirme danışmanı. Stres olma diyemem canım ama azaltmaya çalış, mesala emmiyor ya aç bir müzik keyiflensin, göğsünü de açıkta bırak ara ara teklif et ve oyna onunla memedeyken olumsuz düşüncesi varsa gitsin mesala gıdı gıdı fln yap emzirirken. Uyku konusunda da bişeyler söylebilsem keşke ama biz çok çok kötüyüz gündüz genelde tek uyku yapıyor. Bence bizimki de annemlerden etkileniyor olabilirCanım adadan kendi evimize döndüğümüz gün başladı. o gün ben çok gergindim sabahtan birazda zorladım emsin uyusun diye acaba ondan mı böyle oldu diye kendimi yiyip bitiriyorum. Yolda mahvetti zaten bizi , tam uyku saatiydi arabada emer uyur dedim ne emdi ne uyudu kucağıma dahi gelmedi ağlamaktan helak oldu. Buraya geleli 2 hafta oldu 2-3 kez gece uyumamak için deli gibi ağladı . Gündüz iki uyku yapacak illa üç istemiyor. Ama 2. Uykuyu o kadar erken uyudu ki dün (1 de) akşama kadar çok yoruldu anca 6 buçuğa kadar dayandı . E 6,5 ta uyuyan bebe 4 te uyanır tabi napsın
Ben de almıştım kuzum benim ki yiye yiye soydu kitabın kapağınıKızlar bir kitap aldım oğluma çok sevdi ve şuan indirimde bence kaçırmayın. Hayvanlar var cırt cırtlı söküp takmaya çalışıyor.
Kitabın adı: merhaba çiftlik
Evet ya her gün başıma gelen şeyBebesi uyuduktan sonra çılgınca tv izlemişti annesi . Sabahın köründe uyanınca çok pişman olacaktı. Ama olsundu yinede keyifliydi
Oyun yapınca hepten oyuna vuruyor arkadaşımKuzum minnoşa hepsi arka arkaya gelmiş, ev taşımak, eve gelen gidenin farklılaşması meme reddi yapabilir, öyle demişti emzirme danışmanı. Stres olma diyemem canım ama azaltmaya çalış, mesala emmiyor ya aç bir müzik keyiflensin, göğsünü de açıkta bırak ara ara teklif et ve oyna onunla memedeyken olumsuz düşüncesi varsa gitsin mesala gıdı gıdı fln yap emzirirken. Uyku konusunda da bişeyler söylebilsem keşke ama biz çok çok kötüyüz gündüz genelde tek uyku yapıyor. Bence bizimki de annemlerden etkileniyor olabilir
Kitap çok güzel benimkide ağzına almaya çalışıyor buna izin vermiyorumBen de almıştım kuzum benim ki yiye yiye soydu kitabın kapağını
Bizde 2. Sezonda kaldık izleyemiyoruz kaç gündür çocuk uyanıkken izlenmiyorAtiye 2. Sezona başladık eşimle de fazla duramadık o da yorgun ben de
Amiiiin
Bende emzirmeden çok çektim. Zor emiyor. Şimdi de dişlerinden dolayı hrp ıssırarak emiyor. Meme uçlarım kanıyor artık hep yara oldu. Ona rağmen dişimi sıkarak emzirmeye devam ediyorum 2 yudumda alsa yarar diye. Bilmiyom işkence mi yapıyorum kendime bıraksam mı diye düşünüyorum. Gündüzleri hiç aramıyor ama geceleri de emmeyi çok seviyor.Canım aynen çocuk doktorları genellemiyorum ama emzirme konusunda çok yetersizler. Benim kızın 50 günlükken bir meme reddi başladı 4.aya kadar çok şiddetli olaraka taa ki 6. Aya kadar sürdü. Ben doktora dedim ki demim hocam emmiyor meme reddi! Memeyi görünce çığlık çığlığa ağlıyor, katılıyor nerdeyse. Bana dediği cevap,
Sen her şeyi meme reddi sanıyorsun, rahat bırak 4 saat emmezse çay kaşığı ile ver! 2 aylık bebek 4 saat emmez mi ya? Kendi yöntemlerimle aştık çok şükür, Rabbim sana da en kısa zamanda aşmayı nasip etsin, ufacık bir iyi yanı var en azından minnoşunun ek gıdayı severse biraz destekle ama emzirmeyi hiç bırakma kuzum çok zor bu süreç psikoloji bırakmıyor insanda seni o kadar iyi anlıyorum ki, ama geçecek unutma
Canim sen cok stres yapiyosun bi olumsuzluk karsisinda bebekler bunu hissedibce kullaniyolar .neyden korkuyosan meyin olmasini istemiyosan gercekten devamini getiriyolar . Sen digal olarak yolda kendinin ve bebeginin hiziru icin emzirip uyutmak istedin 2hafta onceki meseleyi hatirlayip sana kin gudecek degilyaCanım adadan kendi evimize döndüğümüz gün başladı. o gün ben çok gergindim sabahtan birazda zorladım emsin uyusun diye acaba ondan mı böyle oldu diye kendimi yiyip bitiriyorum. Yolda mahvetti zaten bizi , tam uyku saatiydi arabada emer uyur dedim ne emdi ne uyudu kucağıma dahi gelmedi ağlamaktan helak oldu. Buraya geleli 2 hafta oldu 2-3 kez gece uyumamak için deli gibi ağladı . Gündüz iki uyku yapacak illa üç istemiyor. Ama 2. Uykuyu o kadar erken uyudu ki dün (1 de) akşama kadar çok yoruldu anca 6 buçuğa kadar dayandı . E 6,5 ta uyuyan bebe 4 te uyanır tabi napsın
Gecede isiriyomu canimBende emzirmeden çok çektim. Zor emiyor. Şimdi de dişlerinden dolayı hrp ıssırarak emiyor. Meme uçlarım kanıyor artık hep yara oldu. Ona rağmen dişimi sıkarak emzirmeye devam ediyorum 2 yudumda alsa yarar diye. Bilmiyom işkence mi yapıyorum kendime bıraksam mı diye düşünüyorum. Gündüzleri hiç aramıyor ama geceleri de emmeyi çok seviyor.
oh ne guzel sen uyu ben bakayim diyen babaof hepsi aynı mı.. 4 te uyandı yarım saat uğraştım baktım dağıldı uykusu kalktık güne başladık. Babası geldi sen uyu ben bakayım biraz dedi sağolsun. Ben uyurken oynamışlar biraz sonra kucağında pışpışlamış uyutmuş kızı. Şimdi emzirmeye çalışıyorum emmiyor halbuki en son 4 te emdi .
Ben olsam denerim canim kaniyo madem .pahali biseyde degil . Hatta aklimda yani dayanamayacgim.kadar isirirsa silikonn uc alirim diyorumKızlar silikon uçla emziren varmıydı? 9 aylık bebeye artık silikon uçlamı emzirsem diyorum. Memeler ağlıyor kan revan içinde. Ne yapsam bana bir yol gösterin?
Bırakmakta istemiyorum 2 yudumda alsa yarar ona ilaç gibi diyorum uff bilemedim.
cok sjkur senin gunde 3 uyuyor ya da iki benimki hic uyumuyor surekli huysuz surekli agliyor uykum var diyor uyuyamiyor vece de oyle bence de bosa stres yapitoelrsun aksam 6 da uyumus sabah 4 de uyanmis ne kadar iyi bir sure bi problem yok cnm masallahCanım adadan kendi evimize döndüğümüz gün başladı. o gün ben çok gergindim sabahtan birazda zorladım emsin uyusun diye acaba ondan mı böyle oldu diye kendimi yiyip bitiriyorum. Yolda mahvetti zaten bizi , tam uyku saatiydi arabada emer uyur dedim ne emdi ne uyudu kucağıma dahi gelmedi ağlamaktan helak oldu. Buraya geleli 2 hafta oldu 2-3 kez gece uyumamak için deli gibi ağladı . Gündüz iki uyku yapacak illa üç istemiyor. Ama 2. Uykuyu o kadar erken uyudu ki dün (1 de) akşama kadar çok yoruldu anca 6 buçuğa kadar dayandı . E 6,5 ta uyuyan bebe 4 te uyanır tabi napsın
Pipiniz nasil canimn sisi indimiBizde 2. Sezonda kaldık izleyemiyoruz kaç gündür çocuk uyanıkken izlenmiyor
Sizi pipi masil mbr tamamen iyilesmistir dimi canim. Gunde 2 3 kere ittir sen yinede bide temizlicen sen biliyosundurda yinede soylimcok sjkur senin gunde 3 uyuyor ya da iki benimki hic uyumuyor surekli huysuz surekli agliyor uykum var diyor uyuyamiyor vece de oyle bence de bosa stres yapitoelrsun aksam 6 da uyumus sabah 4 de uyanmis ne kadar iyi bir sure bi problem yok cnm masallah
Canım aralarda da uyandı ama hep kesintisiz değilcok sjkur senin gunde 3 uyuyor ya da iki benimki hic uyumuyor surekli huysuz surekli agliyor uykum var diyor uyuyamiyor vece de oyle bence de bosa stres yapitoelrsun aksam 6 da uyumus sabah 4 de uyanmis ne kadar iyi bir sure bi problem yok cnm masallah
Mama sandalyesinde oturuyodu msada tepsi vardi tepsini cekmis bardagi almis kemiriyor bide ayagini salliyoKitap çok güzel benimkide ağzına almaya çalışıyor buna izin vermiyorumilk günden parçalamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?