2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
2 saat
GuruPink elhamdülillah, kötü değiliz.
Kocakorona öküz gibi
Ama ciğerlerim bir daha hiç normale dönmeyecek gibi hissediyorum
Sevindim cnm bununla gecmis olsun insallah . Cnm biz hala oksuruyoruz . Cok degil tek tuk ama oksuruk zor geciyor zaten gogus kafesimde sikinti bi baski var gibi oluyormu ? O hisde gecmedi mesela .daha cok yenisin insallah gececek zamanla

Kuzum minnoşa hepsi arka arkaya gelmiş, ev taşımak, eve gelen gidenin farklılaşması meme reddi yapabilir, öyle demişti emzirme danışmanı. Stres olma diyemem canım ama azaltmaya çalış, mesala emmiyor ya aç bir müzik keyiflensin, göğsünü de açıkta bırak ara ara teklif et ve oyna onunla memedeyken olumsuz düşüncesi varsa gitsin mesala gıdı gıdı fln yap emzirirken. Uyku konusunda da bişeyler söylebilsem keşke ama biz çok çok kötüyüz gündüz genelde tek uyku yapıyor. Bence bizimki de annemlerden etkileniyor olabilir

Oyun yapınca hepten oyuna vuruyor arkadaşım ya emmeyen mama içen çocuklar da hiç böyle şeyler duymuyorum hep emenler de böyle uyku sıkıntısı falan Ay valla emzirmeyi bıraksam mı diye bile düşünüyorum

Bende emzirmeden çok çektim. Zor emiyor. Şimdi de dişlerinden dolayı hrp ıssırarak emiyor. Meme uçlarım kanıyor artık hep yara oldu. Ona rağmen dişimi sıkarak emzirmeye devam ediyorum 2 yudumda alsa yarar diye. Bilmiyom işkence mi yapıyorum kendime bıraksam mı diye düşünüyorum. Gündüzleri hiç aramıyor ama geceleri de emmeyi çok seviyor.

Kızlar silikon uçla emziren varmıydı? 9 aylık bebeye artık silikon uçlamı emzirsem diyorum. Memeler ağlıyor kan revan içinde. Ne yapsam bana bir yol gösterin?
Bırakmakta istemiyorum 2 yudumda alsa yarar ona ilaç gibi diyorum uff bilemedim.

Canim sen cok stres yapiyosun bi olumsuzluk karsisinda bebekler bunu hissedibce kullaniyolar .neyden korkuyosan meyin olmasini istemiyosan gercekten devamini getiriyolar . Sen digal olarak yolda kendinin ve bebeginin hiziru icin emzirip uyutmak istedin 2hafta onceki meseleyi hatirlayip sana kin gudecek degilya bunu bir eleyelim o ogun yasandi bitti. Senin kizin aktif hareketli ve belki her bebekten birazcik fazla inatci . Istemedikleri seyi asla yaptiramiyosun 10da uyamdi 10.30da kahvalti hazirdi uykusu sikistirdi usendi yemedi cinar bunarada uyuyacagida 15 dk ek uyku ama iste inatlar illa onlarin istedigi gibi olucak isler... siz simdi ev degisti arada tabi babanne veya baska biri geliyomu bilmiyorumda bunlar hep bebegin duzenine etki ediyor ... subsira zaten uyku problemi hepimiz cekiyoruz ben zaten mimliyim bu konuda 1 saat kesintisiz uyudugumuz yok napalim canim iste boyle boyle anneyi yiye yiye buyuyorlar

Gecede isiriyomu canim

oh ne guzel sen uyu ben bakayim diyen bababenim ki de bakar ama oglen ya da aksam uzeri onda da bakayim dediginde gurultulerinden uyuyamam be var gece baksa bugun teklif etcem emzirdigimde dicem cunku her seferinde emmek icin kalkmiyor iki memeyi emip oguruyor sonraki kalkisina salliyorum

Ben olsam denerim canim kaniyo madem .pahali biseyde degil . Hatta aklimda yani dayanamayacgim.kadar isirirsa silikonn uc alirim diyorum

cok sjkur senin gunde 3 uyuyor ya da iki benimki hic uyumuyor surekli huysuz surekli agliyor uykum var diyor uyuyamiyor vece de oyle bence de bosa stres yapitoelrsun aksam 6 da uyumus sabah 4 de uyanmis ne kadar iyi bir sure bi problem yok cnm masallah

Sizi pipi masil mbr tamamen iyilesmistir dimi canim. Gunde 2 3 kere ittir sen yinede bide temizlicen sen biliyosundurda yinede soylim

Canım aralarda da uyandı ama hep kesintisiz değilhaklısın seninki de huysuz ama ben alışık değilim böyle olmasına ya ondan ne yapacağımı bileniyorum işte

Kitap çok güzel benimkide ağzına almaya çalışıyor buna izin vermiyorum ilk günden parçalamasın.
Mama sandalyesinde oturuyodu msada tepsi vardi tepsini cekmis bardagi almis kemiriyor bide ayagini salliyo . Yiyecek disinda hersy agzinda . Kitap hic denemedim bisey gosterince elimden alip direk agzina sokmaya calisiyor .egitici kartlar vardi cikarmadim o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…