2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba kizlar.. ben daha önce de yazmıştım sizlere, bebeğimin ense kalınlığı 4,6 mm çıkmıştı. Şimdi ikili test için gittim bu sefer de 6mm çıktı. Çok fazla yüksek. Çok korkuyorum.. amniyosentez öneriyorlar ama sanki sonuç kötü çıksa ne olur.. ben bu bebeği nasipse dünyaya getirmek istiyorum. Allah korusun kötü sonuc çıkarsa bütün hamileliğin zehir olucak. En azından şuan ona pozitif enerjimi gonderixorum ,dua ediyorum.. kaç gecedir gözüme uyku girmiyor. Bi doktora daha gidicem 2li test için o da 6 Eylül'de. O ne diyecek bakalım.. yurtdisindayom ben Türkiye'ye de mi gitsem diye düşünmüyor da değilim. Bir umut.. bizim doktorlarımız daha uzmanlar sonuçta.. bilmiyorum kafam öyle karışık ki ..

Canım basın sağ olsunn.. Allah sana sonsuz sabırlar versin gözyaslarimi tutamadım . Ben de çok korkuyorum .bebeğimin ense kalınlığı 6 mm çıktı.. Allah'ım tekrar nasip etsin inşallah.. çok zor

Amniyosentezden ise nifty diye bir test var o kandan yapılıyormuş ve kesin sonuç veriyormuş. Doktorlar artık onu öneriyor .Ha ben hiçbir şekilde bebeğimi aldırmayacağım zaten diyorsan aslında testlerin bir önemi kalmıyor. Dediğin gibi sadece üzüntü veriyor. Aslında bu ölçümler bile %100 sonuç vermiyor . Malesef kaygıyı artırıyor. İnşallah bebeğin her yönden sağlıklıdır

Canim prenatal testlerden yani nifty test de denilen testi yaptir. Bir tup kan veriyorsun yuzde 99.9 sonuc veriyorlar.
Bi de, sulalede fln var miydi genetik sikintisi olan kimse ?

İnşallah saglikla dogar yavrumuz. Kac haftaliksin suan 6 eylulde ikili test suren bitmis olmayacak mi

Hiç moralini bozma. Çevremizde bir sürü insan var hamileliğinde böyle şeyler duyan, ama sonuç herkeste olumsuz olmuyor. Amniyosentez yaptırmasan onun yerine arkadaşın bahsettiği nifty testi gibi bir test yaparsan en azından doğuma kadar kafanda kötü şeyler kurup durmazsın.

Aynen canım hicbirsey kesin değil sırf moral bozuluyor. Hiç duymadım nifty testini

Canim prenatal testlerden yani nifty test de denilen testi yaptir. Bir tup kan veriyorsun yuzde 99.9 sonuc veriyorlar.
Bi de, sulalede fln var miydi genetik sikintisi olan kimse ?
Yoktu canım sulalede. Nifty testi dediğin ikili testteki kan aldirmanin haricibde başka bir test mi

Annesi kontrole goturuyor doktorum diye gezen yabanci kadın fazla doz ve yanlis ilaclar veriyor uyuyor ve birdaha uyanmiyor
Bu arada doktor degilmis ACIBADEM denen pek populer hastanede nasil olur
Ah yavrum ya benim haberim yoktu. Nasıl bir psikopat böyle bir şey yapar. Hastane nasıl sahte doktoru farketmez? Nasıl bir dünyada yaşıyoruz. Çok üzgünüm.

Arastiicam nifty testini hiç duymamıştır sağol canim

Çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin inşaAllah
Tekrar sağlıklı bi gebelik nasip eder Allahım inşaAllah

Kızlar korkuyorum böyle haberler alınca ben henüz görmedim bebeğimi ayın 15inde gitmiştim önümüzdeki perşembe 2 hafta olacak doktorum o gittiğimde kesen 4. 4.5 hafta ile uyumlu demişti
2 hafta sonra görürsün bebeğini dedi ama çok sabırsızlanıyorum korkuyorum acaba bu pazartesi gitsem görürmüyüm? Çokmu erken olur? Yoksa perşembeyi bekleyim mi

Canım bn 6+1 de gormuştum bebeği bnce erken gitme 6 haftalık olunca git

Ah yavrum ya benim haberim yoktu. Nasıl bir psikopat böyle bir şey yapar. Hastane nasıl sahte doktoru farketmez? Nasıl bir dünyada yaşıyoruz. Çok üzgünüm.
Onlarin doktoru nobetciymis normalde para karsiliginda yabancı bi kadına benim yerime dur demiş

Bence git başka doktora canım

Canım bn 6+1 de gormuştum bebeği bnce erken gitme 6 haftalık olunca git
Perşembe günü 6bucuk 7 haftalık civarı oluyor bekleyim demi geç döllenme olduğundan ne kadarlık olduğunuda hesaplayamıyorm
Doktora da dedim ne kadarlık diyede oda bebeği görmeden hesaplayamayız dedi keseye göre söyledi 4.5 haftalık diye

Kötü haberler okuyunca da bi endişe geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…