2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bence git başka doktora canım
Zaten mecbur başka Dr gitcem canım memlekette gittim dün döndüm Ankaraya evime
Çok sabırsızm çok şükür kanama leke vs yok ama yinede evham ediyorum
Şuan 5+5 falan tahminimce boşada gitmek istemiyorum bilmiyorum

Bence git boşa gitmiş olmazsın için rahat eder hem

canım aminosentez yaptirmanada deymez kac saglikli bebek telef oldu rabbim gonlune gore versin insallah bebegin cok saglikli olarak dogar

Yoktu canım sulalede. Nifty testi dediğin ikili testteki kan aldirmanin haricibde başka bir test mi
Evet canim. Biraz para oduyorsun cunku ozel yapiliyo, ben iki yil once 2250bin verdim. Bir tup kan alip, almanyaya gonderdiler. Down sendromu, trizomi 13,21 gibi genetik hastaliklara baktilar. Bunu yaptirmaktaki amacim da ikili, uclu tarama testlerini yaptirmamakti, ugrasmak istemedik acikcasi.
Aslinda bu tur testleri, ailesinde bu tur genetik hastasi olanlara, yasi gec hamile olan bayanlara oneriyorlarmis genelde. Ya da ikili uclu testle ugrasmayanlara.
Sonuc da dedigim gibi yuzde 99.9. Hatta testte saglikli cikip da, dogunca sikintili olan bebeklerde, testi yapan firmaya, dava acilabiliyormus. Hani sen saglikli die rapor verdin de, bebek sagliksiz dogdu die. Bence yaptir. Ne kaybedersin ki?
Zaten doktorlarin cigazlari farkli farkli olctugu icin, ense kalinligi mm leri yanlis cikiyor. Olcumler hatali olabilir sende de. O yuzden o guzel canini sikma. Rabbim yardimcin olsun, ins minigin sikintisi falan da yoktur.

32 gün gözüküyor
Benimde 32 gunde bir genelde bu takvimler hesaplar 28 gunde biri baz alıyor 28 gunde bir olan kadin 14.gununde yumurtlarken 32 gunde olan kadin ondan 4 5 gun sonra yani 18. Veya 19.gunu yumurtlama oluyor bence seninkide zamaninda benimkide 4 gun geri gozukuyor ama kendi dongume gorw hesapladigimda tam cikiyor aslinda

Canım üzülme. Allah ne verirse başımızın üstüne. Çok örnekleri var kesin sonuç deyipte sapasağlam doğan. Allah dua et bolbol. Bizimde dualarımız seninle

Benimde bugun doktor randevum vardı en son 5 ağustos 'ta gitmiştim o zman sadece atan minik minik bir kalp görmüştük şimdi ise kolları bacakları oynayan ters dönmüş kaplumbağa gibi hareket eden bir melek gördük .
Allah isteyen herkese yaşatsın bu anları. Bebeklerimize sağlık sıhhat versin. Yavrusunu kaybedenlere de en tez zamanda tekrar hayırlı bir gebelik nasip etsin.

Birde acaba çok sık mi doktora gidiyorum diye düşünüyordum fakat iş yerimde iki arkadaşım da 3 hafta arayla bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendi. Evet başımıza illa gelecek diye bir şey yok ama gelmeyecek diye de bir şey yok. En azından bebegin hareketlerini kendimiz hissedene kadar 2-3 haftada bir gitmekte yarar var. Çünkü maalesef hem.mevsim dolayısı ile en sıcak zamanlarda yaşıyoruz gebeliğimizi hem de ne kadar dikkat etsek de devir annelerimizin devrindeki gibi sağlıklı gdo suz besinli devirler değil. Annem biz iki kere gittik doktora kayinvalidem ben hic gitmedim doktora falan diyor artık kulak tıkıyorum. Ictigimiz şişe sular bile sağlıklı değilken insan güvenemiyor bünyesine de. Yinede de bunu takınti yapıp gün aşırı buna yogunlasalim demiyorum tevekkül Allah çünkü ama bazen cidden yaptığımız evhamlarda da haklıyız bence

Suan 7 haftalik oldun mu canim

Bende ayin 1.inde gitmistim minicikti ama kesenin icinde bile kipirdadigini gosterfi doktorum kalp atisinida hala gitmedim diye icim icimi yiyor ,kendi doktoruma gidince muaynene olurum diyodum ama dayanamiycam hem arkadaslarin haberleri hem icimdeki suphe beni rahat birakmiyor keske doktorlar surekli 2haftda bir cagirsa bzii

Gecen sene bende ayni seyi yasadim. Benim ki 6.5 mm di. Hamileligim berbat gecti. Cvs yaptirmistim. Sonuc temizdi. Ama kalp te problem goruldu.

Yok olmadık 6 olck yarın herlde
O zaman acele wtme canim.benim 6+6 da karindan devletteki dr duyamadi cok uzuldum, ozelde vajinal duyuldu. 1 hafta daha bekle. İllada duramazsan git pazartesi zaten 10 gun kontrol suren olur 10 gun sonrada kalp atisi dinlemeye gidersin.
Ben dayanamiyorum max 2 hafta durabildim o da zehirlendikte yani 10 gunde gidiyorum ne yapayim evhamlaniyorum

Merhaba hanımlar. Bebeklerini kaybedenlerin bebek isteyen herkesin kollarını rabbim tez zamanda doldursun. Bizimde bugun ikili testimiz vardı. 12+4olmuşuz. Sonuçlar 10 gün sonra çıkcak. Dr bizede erkek tahmininde bulundu ama 16 ya kadar kesin değil Henüz duyurmayın dedi. Erkek yılı olucak heralde. Kesem de yuvarlak.bir de tahmini doğum tarihim 3 marta kaydı yavaş yavaş şubata gidiyoruz biz

Simdi bu msji okurken tüylerim diken diken oldu yine.Ve her böyle msjlari okudugumda.Yasayan çok iyi bilir cok degil canim bir iki hafta önce ayni duygulari yasadim..İçin hep bir buruk oluyor ama üzülme geçicek zamanla...Hevesleniyor insan kaptiriyor kendini bir anda o muhteşem annelik duygusuna.Başın sağolsun canım benim..geçicek düzelecek inşallah..İnşallah tekrar gebe kalicaz ve sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alıcaz..
Evet arkadaşlar hepinizin gebeligi sağlıkli bir şekilde geçsin inşallah..zor bir durum düsmanim yaşasin istemeyeceğim cinsten.O yüzden erkenden kiyafet almak,oda hazirlamak vs bunlara hic girişmeyin tavsiyem.İki kat yıkılıyorsun.Çünkü bu gebeliğin başında değil son an'a kadar olabilecek bir durum.Allah korusun ama 9ayda bile bebeğini kaybedenler var.Ki Allaha şükür olsun ki ben bebeğimin kalp atışlarini duymadan kendisini göremeden ona daha fazla bağlanmadan kaybettim yoksa acim daha büyük olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…