Zaten mecbur başka Dr gitcem canım memlekette gittim dün döndüm Ankaraya evimeBence git başka doktora canım
Bence git boşa gitmiş olmazsın için rahat eder hemZaten mecbur başka Dr gitcem canım memlekette gittim dün döndüm Ankaraya evime
Çok sabırsızm çok şükür kanama leke vs yok ama yinede evham ediyorum
Şuan 5+5 falan tahminimce boşada gitmek istemiyorum bilmiyorum ☹
canım aminosentez yaptirmanada deymez kac saglikli bebek telef oldu rabbim gonlune gore versin insallah bebegin cok saglikli olarak dogarMerhaba kizlar.. ben daha önce de yazmıştım sizlere, bebeğimin ense kalınlığı 4,6 mm çıkmıştı. Şimdi ikili test için gittim bu sefer de 6mm çıktı. Çok fazla yüksek. Çok korkuyorum.. amniyosentez öneriyorlar ama sanki sonuç kötü çıksa ne olur.. ben bu bebeği nasipse dünyaya getirmek istiyorum. Allah korusun kötü sonuc çıkarsa bütün hamileliğin zehir olucak. En azından şuan ona pozitif enerjimi gonderixorum ,dua ediyorum.. kaç gecedir gözüme uyku girmiyor. Bi doktora daha gidicem 2li test için o da 6 Eylül'de. O ne diyecek bakalım.. yurtdisindayom ben Türkiye'ye de mi gitsem diye düşünmüyor da değilim. Bir umut.. bizim doktorlarımız daha uzmanlar sonuçta.. bilmiyorum kafam öyle karışık ki ..
Evet canim. Biraz para oduyorsun cunku ozel yapiliyo, ben iki yil once 2250bin verdim. Bir tup kan alip, almanyaya gonderdiler. Down sendromu, trizomi 13,21 gibi genetik hastaliklara baktilar. Bunu yaptirmaktaki amacim da ikili, uclu tarama testlerini yaptirmamakti, ugrasmak istemedik acikcasi.Yoktu canım sulalede. Nifty testi dediğin ikili testteki kan aldirmanin haricibde başka bir test mi
Benimde 32 gunde bir genelde bu takvimler hesaplar 28 gunde biri baz alıyor 28 gunde bir olan kadin 14.gununde yumurtlarken 32 gunde olan kadin ondan 4 5 gun sonra yani 18. Veya 19.gunu yumurtlama oluyor bence seninkide zamaninda benimkide 4 gun geri gozukuyor ama kendi dongume gorw hesapladigimda tam cikiyor aslinda32 gün gözüküyor
Canım üzülme. Allah ne verirse başımızın üstüne. Çok örnekleri var kesin sonuç deyipte sapasağlam doğan. Allah dua et bolbol. Bizimde dualarımız seninleMerhaba kizlar.. ben daha önce de yazmıştım sizlere, bebeğimin ense kalınlığı 4,6 mm çıkmıştı. Şimdi ikili test için gittim bu sefer de 6mm çıktı. Çok fazla yüksek. Çok korkuyorum.. amniyosentez öneriyorlar ama sanki sonuç kötü çıksa ne olur.. ben bu bebeği nasipse dünyaya getirmek istiyorum. Allah korusun kötü sonuc çıkarsa bütün hamileliğin zehir olucak. En azından şuan ona pozitif enerjimi gonderixorum ,dua ediyorum.. kaç gecedir gözüme uyku girmiyor. Bi doktora daha gidicem 2li test için o da 6 Eylül'de. O ne diyecek bakalım.. yurtdisindayom ben Türkiye'ye de mi gitsem diye düşünmüyor da değilim. Bir umut.. bizim doktorlarımız daha uzmanlar sonuçta.. bilmiyorum kafam öyle karışık ki ..
Suan 7 haftalik oldun mu canimKızlar korkuyorum böyle haberler alıncaben henüz görmedim bebeğimi ayın 15inde gitmiştim önümüzdeki perşembe 2 hafta olacak doktorum o gittiğimde kesen 4. 4.5 hafta ile uyumlu demişti
2 hafta sonra görürsün bebeğini dedi ama çok sabırsızlanıyorum korkuyorum acaba bu pazartesi gitsem görürmüyüm? Çokmu erken olur? Yoksa perşembeyi bekleyim mi
Masallah nazar degmesinBelirtilerim tamamen gidince panik oldum bugün hastaneye gittik eşimle. Bizimki spor yapıyordu eller kollar cok hareketliydi maşallah
Eki Görüntüle 2301285
Yok olmadık 6 olck yarın herldeSuan 7 haftalik oldun mu canim
Birde acaba çok sık mi doktora gidiyorum diye düşünüyordum fakat iş yerimde iki arkadaşım da 3 hafta arayla bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendi. Evet başımıza illa gelecek diye bir şey yok ama gelmeyecek diye de bir şey yok. En azından bebegin hareketlerini kendimiz hissedene kadar 2-3 haftada bir gitmekte yarar var. Çünkü maalesef hem.mevsim dolayısı ile en sıcak zamanlarda yaşıyoruz gebeliğimizi hem de ne kadar dikkat etsek de devir annelerimizin devrindeki gibi sağlıklı gdo suz besinli devirler değil. Annem biz iki kere gittik doktora kayinvalidem ben hic gitmedim doktora falan diyor artık kulak tıkıyorum. Ictigimiz şişe sular bile sağlıklı değilken insan güvenemiyor bünyesine de. Yinede de bunu takınti yapıp gün aşırı buna yogunlasalim demiyorum tevekkül Allah çünkü ama bazen cidden yaptığımız evhamlarda da haklıyız bence❤
Gecen sene bende ayni seyi yasadim. Benim ki 6.5 mm di. Hamileligim berbat gecti. Cvs yaptirmistim. Sonuc temizdi. Ama kalp te problem goruldu.Merhaba kizlar.. ben daha önce de yazmıştım sizlere, bebeğimin ense kalınlığı 4,6 mm çıkmıştı. Şimdi ikili test için gittim bu sefer de 6mm çıktı. Çok fazla yüksek. Çok korkuyorum.. amniyosentez öneriyorlar ama sanki sonuç kötü çıksa ne olur.. ben bu bebeği nasipse dünyaya getirmek istiyorum. Allah korusun kötü sonuc çıkarsa bütün hamileliğin zehir olucak. En azından şuan ona pozitif enerjimi gonderixorum ,dua ediyorum.. kaç gecedir gözüme uyku girmiyor. Bi doktora daha gidicem 2li test için o da 6 Eylül'de. O ne diyecek bakalım.. yurtdisindayom ben Türkiye'ye de mi gitsem diye düşünmüyor da değilim. Bir umut.. bizim doktorlarımız daha uzmanlar sonuçta.. bilmiyorum kafam öyle karışık ki ..
O zaman acele wtme canim.benim 6+6 da karindan devletteki dr duyamadi cok uzuldum, ozelde vajinal duyuldu. 1 hafta daha bekle. İllada duramazsan git pazartesi zaten 10 gun kontrol suren olur 10 gun sonrada kalp atisi dinlemeye gidersin.Yok olmadık 6 olck yarın herlde
Simdi bu msji okurken tüylerim diken diken oldu yine.Ve her böyle msjlari okudugumda.Yasayan çok iyi bilir cok degil canim bir iki hafta önce ayni duygulari yasadim..İçin hep bir buruk oluyor ama üzülme geçicek zamanla...Hevesleniyor insan kaptiriyor kendini bir anda o muhteşem annelik duygusuna.Başın sağolsun canım benim..geçicek düzelecek inşallah..İnşallah tekrar gebe kalicaz ve sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alıcaz..Karanlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
Cikinti gordum gibi geldi erkek diyorum ama dr bisey demedimiHerkese merhaba acaba cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?