2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Seninki de Kağandı değil mi benimkiyle aynı tipleri huyları da benziyor

Ah yaa ne güzel kalpliymiş canım benim.. İnşallah kat kat mükâfatını alacağı yerdedir şu anda. Ve ne güzel örnekler, hâlâ fırsatımız varken heybemizi yaptığımız iyiliklerle, güzel niyetlerle doldurmak ve sonrasında güzel anılmak adına..

Maşallah senin bebeğin de iyi kilo almış. Zaten ilk yıl alıyorlar, zamanla yemek seçmeye başlıyorlar. Benim büyük oğlum da öyleydi, 1 yaşından sonra zayıfladı, yemek yerdi ama seçmeye başladı, az yedi vs. 4 yaşından sonra yine kilo aldı, ilk okula başlayınca okulda koşmaktan zayıfladı yine. Şimdi 8 yaşına yaklaştı pandemide evde olunca yine aldı, 34 kilo, boyu da uzun. Aslında hiç takmamak gerek bir şekilde büyüyorlar.

aman cnm sagliklari iyi olsun da kilo cok asiri degilse sıkıntı olmaz aha benim ki mecbur 2 yasinda belki daha bile erken krese gidecek o zaman toplumda ilk 6 ayda cok hasta oluyorlar kilo gidiyor ya da almiyorlar o surecte o zaman da dengeler ins olmaz da yasadim yani onceden

Amin İnşallah canım herşey boş işte geride iyilikler kalıyor anılacak ne güzel

Ne şanslıymışsınız, böyle bir ortamda büyümek herkese kısmet olmaz.

Canım sadece kahvaltıda yemiyorsa sorun etme bence. Kahvaltı öğününü sevmemiştir, sabah iştahı olmuyordur falan. Diğer öğünlerde de yemiyorsa ki benim oğlum yemiyor gel beraber üzülelim
Canım valla seve seve yediği sadece yoğurt ve muz ki onu da yemek istemedi sabah, diğer şeyler biraz zorlama biraz kandırmaca. Bizim yemeklerden veriyorum az az artık napayım

Tecrübeli analar size bir soru gece beslenmesi ne zaman kesilmeli bebekte anne sütü almayan bebek için konusuyorum süt yerine mama yiyor. Şimdi söz konusu meme olunca sütten kesıolar 2 yaşı bulabilio ortalama ama mamada nasıldır takip ettiğim bi doktor var ınstada gece beslenmesi yapmayın işte dolu mideyle yatılmasının zararlarını anlatmıs ama bizim kız gece de mama istio yani daha erken değil mi bizimkiler için

Canım 4-13 ay aralığında ilk dişin çıkması normalmiş, 13 aylık olup hala çıkmadı ise bir doktora götürmek gerekiyormuş. Çocuk doktoru Melis Bayram Şirinoğlu İnstagram sayfasında çok güzel bilgiler paylaşıyor. Takip etmenizi öneririm.

Aa bakayım hemen teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…