Öyle canım uzmanlara göre kendi hallerine bırakın diyorlar.Kızım 9 aylık emekledi 12 aylık yürüdü.Benimki de sadece geri manevra yapıyor, hareket ederken kendiliğinden geri geri gidiyor. Ama şuraya gideyim diyip gitmiyor. Zamanla hepsi yürüyecek de konuşacak da.
Benimki de 4000 doğdu ama öyle tombik değildi 53 cmdi.Benimki de anne sütünden aldı.Ek gıdayı da yadırgamadı ama.Benimki de 4,100 gr doğdu normal aslında dediğin gibi. Yemekten değil, anne sütünden aldı ama nazar değdirmek istemiyorum çok güzel yiyor.
Seninki de Kağandı değil mi benimkiyle aynı tipleri huyları da benziyor,
masallah ona bak baya iyi dogmus normal aralikta bile alsalar dogum kilolari fazla oldugu icin fazla cikiyorlar benimki dogdu ilk ay 1700 gr aldi ben sok oldum sonraki ay 1500 sonra 1200 sonra 1000 simdi aylik 700 gr aliyor hatta bi ay 400 aldi normallesecekler cnm hele yurusunler de
Ah yaa ne güzel kalpliymiş canım benim.. İnşallah kat kat mükâfatını alacağı yerdedir şu anda. Ve ne güzel örnekler, hâlâ fırsatımız varken heybemizi yaptığımız iyiliklerle, güzel niyetlerle doldurmak ve sonrasında güzel anılmak adına..Sağol canım annem polisti üç yıl anneannem baktı bana sonraları yazları gittim yanlarına hep.Sabah kahvaltımı nerde isterim her sabah sorardı balkonda mı bahçede mi arkadaki tepede mi aşağıda nehir kenarında mı?Abartmıyorum böyleydi sayelerinde mükemmel geçti çocukluğum
Maşallah senin bebeğin de iyi kilo almış. Zaten ilk yıl alıyorlar, zamanla yemek seçmeye başlıyorlar. Benim büyük oğlum da öyleydi, 1 yaşından sonra zayıfladı, yemek yerdi ama seçmeye başladı, az yedi vs. 4 yaşından sonra yine kilo aldı, ilk okula başlayınca okulda koşmaktan zayıfladı yine. Şimdi 8 yaşına yaklaştı pandemide evde olunca yine aldı, 34 kilo, boyu da uzun. Aslında hiç takmamak gerek bir şekilde büyüyorlar.,
masallah ona bak baya iyi dogmus normal aralikta bile alsalar dogum kilolari fazla oldugu icin fazla cikiyorlar benimki dogdu ilk ay 1700 gr aldi ben sok oldum sonraki ay 1500 sonra 1200 sonra 1000 simdi aylik 700 gr aliyor hatta bi ay 400 aldi normallesecekler cnm hele yurusunler de
evet cnm mustafa kağanSeninki de Kağandı değil mi benimkiyle aynı tipleri huyları da benziyor
aman cnm sagliklari iyi olsun da kilo cok asiri degilse sıkıntı olmaz aha benim ki mecbur 2 yasinda belki daha bile erken krese gidecek o zaman toplumda ilk 6 ayda cok hasta oluyorlar kilo gidiyor ya da almiyorlar o surecte o zaman da dengeler ins olmaz da yasadim yani oncedenMaşallah senin bebeğin de iyi kilo almış. Zaten ilk yıl alıyorlar, zamanla yemek seçmeye başlıyorlar. Benim büyük oğlum da öyleydi, 1 yaşından sonra zayıfladı, yemek yerdi ama seçmeye başladı, az yedi vs. 4 yaşından sonra yine kilo aldı, ilk okula başlayınca okulda koşmaktan zayıfladı yine. Şimdi 8 yaşına yaklaştı pandemide evde olunca yine aldı, 34 kilo, boyu da uzun. Aslında hiç takmamak gerek bir şekilde büyüyorlar.
Amin İnşallah canım herşey boş işte geride iyilikler kalıyor anılacak ne güzelAh yaa ne güzel kalpliymiş canım benim.. İnşallah kat kat mükâfatını alacağı yerdedir şu anda. Ve ne güzel örnekler, hâlâ fırsatımız varken heybemizi yaptığımız iyiliklerle, güzel niyetlerle doldurmak ve sonrasında güzel anılmak adına..
Ne şanslıymışsınız, böyle bir ortamda büyümek herkese kısmet olmaz.Sağol canım annem polisti üç yıl anneannem baktı bana sonraları yazları gittim yanlarına hep.Sabah kahvaltımı nerde isterim her sabah sorardı balkonda mı bahçede mi arkadaki tepede mi aşağıda nehir kenarında mı?Abartmıyorum böyleydi sayelerinde mükemmel geçti çocukluğum
Biz de eşim çok istedi Mustafa Kemal koyacaktık dedim çok siyasi seveni var sevmeyeni var.Utku Kağan oldu Mustafa Kemal koysaydık yine adaş olacaklarmışeve
evet cnm mustafa kağan
Bennn 8 aylık olduk daha dis yokBebesinin hiçbir dişi çıkmayanlar el kaldırsın
Ada kız hep yanımdaAda kiza az da olsa vakit ayirmissin cnm :)
Bir çocuk doktoru diş konusunda 13 aylığa kadar diş çıkmazsa, 13 aydan sonra bir çocuk doktoruna götürülmesini tavsiye ediyordu İnstagramda. Benim oğlum 8,5 aylık onun da yeni çıktı 2 hafta olmamıştır.Bennn 8 aylık olduk daha dis yok
Birsey diyrmem o zaman cnm benim bilgim o kadar :)Canım genel de emzirdikten 2-3 saat sonra yeklif ediyorum
Canım valla seve seve yediği sadece yoğurt ve muz ki onu da yemek istemedi sabah, diğer şeyler biraz zorlama biraz kandırmaca. Bizim yemeklerden veriyorum az az artık napayımCanım sadece kahvaltıda yemiyorsa sorun etme bence. Kahvaltı öğününü sevmemiştir, sabah iştahı olmuyordur falan. Diğer öğünlerde de yemiyorsa ki benim oğlum yemiyor gel beraber üzülelim
Sağol kuzum benim kızın huyu, geçer inşallahBirsey diyrmem o zaman cnm benim bilgim o kadar :)
Canım 4-13 ay aralığında ilk dişin çıkması normalmiş, 13 aylık olup hala çıkmadı ise bir doktora götürmek gerekiyormuş. Çocuk doktoru Melis Bayram Şirinoğlu İnstagram sayfasında çok güzel bilgiler paylaşıyor. Takip etmenizi öneririm.B belgesellerkahvetelvesi her gece huysuzluğu dişe bağlıyorum ama diş miş yok her ay kontrole götürdüm bu ay hariç doktor da 1 yaşa kadar bekliyoruz dedi 9. Ay mıayenesine kadr bakalım çıkcakmı
Aa bakayım hemen teşekkürlerCanım 4-13 ay aralığında ilk dişin çıkması normalmiş, 13 aylık olup hala çıkmadı ise bir doktora götürmek gerekiyormuş. Çocuk doktoru Melis Bayram Şirinoğlu İnstagram sayfasında çok güzel bilgiler paylaşıyor. Takip etmenizi öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?