2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım küçükken ben aynıymışım abartmıyorum ben arkadaşlarımla sokakta oynarken rahmetli anneannem elinde tabak kaşıkla ağzıma tepmeye çalışırdı.Ne zaman gitsem doğduğum yere sen anneannesinin sokakta tabakla peşinde koşturduğu torunu musun diyorlarAnnem beni çok doktora götürmüş doktor sağlıklı kilosu önemli değil diye yolluyormuşŞimdi anneannem şu kilolu halimi görse ben olduğuma hayatta inanmazdı

Masallah canim . Dusunce korkup yurumuyolar canim . O yuzden korkmamasi lazim. Benim kizim 10 aylik yurumustu dustu korktu yasina kdar yurumedi. Bir cok kisidende ayni seyi duydum. Yurumek istiyor madem. Esin karsina gecsin 1.5 2 metre bosluk sende karsina gec birbirinize yurutun .oyle oyle alisir . Bide yururken ayakkabi giymesin canim .Allah kolaylik versin

Ada kiza az da olsa vakit ayirmissin cnm :)

Oyunlar esliginde vermeyi denedinmi cnm.benimki ucak geliyoru cok seviyor.

Birde acikmadan veya uyanir uyanmaz onune koyarsanda yemeyebilir.

Benim bebe sade goturuyor

Ben çok giremiyorum arkadaşlar. Oğlum tam 8,5 aylık. Henüz emeklemiyor, yürüteci yeni çıkardım onu da kullanamıyor. Sizin bebeler nasıl? Neler yapıyorlar?
9 aylik emeklemiyor ve yuruteci oturarak onundeki objelerle oynuyor :) erkek cocuklari gec emekler yururmus genel olarak.benimki anca yeni yeni tam tur donuyor istedigi yere.her bebegin gelisimi farkli oldugu icin takmiyorum cnm.

Canim yazan oldu mu bilmiyorum gec okudumda eskiler kolaltina kusak yap derlerdi belini desteklesin diye ,soyle hafif ince bi yazma yada muslinden annenlere bi sor istersen ben yapmamistim ama annem diyipdurmustu

Kizlar benim oglusumun pipisi yapismis . Dun bi anaormallik farkettim esimle baktim oda pek anlamadi. Dr a yazdim foto gonderdim . Hafif yapisiklik olusmus geriye ittirin dedi. Yaptik ama korktukda . Heralde kontrole goturucem
Canım nasıl belli oluyor o bazen bizim sıpanın düğme gibi kalıveriyor korkuyorum ben de aanem de arada alıyor altını o yok birşey diyor ama bilemiyorum ki

Butun gün temizlik yaptim yarin oglne kaynanmgil yemege gelicek sabah srkenden yemek yaoicam aksama esim calisiyor diye ,korona gecirdiklerinden beri ilk kez kabul edicez ne kadar gorusmesekte ayipolucak artik insallah sabah cocuklar gec kalkar

Muhallebi gibi verdin mi sabah hiç.Mesela ben pirinçunu yulaf unu ve buğday ruşeymi pişiriyotum içine meyve pekmez koyuyorum bazı sabahlar veriyorum seviyor benim sıpa.
Canım benim kız kaşıkla inatlaşınca hiç birşey yemiyor, ve kesinlikle muhallebi yediremedim bu zamana kadar, sevmiyor

Ben oğlanı bir ay önce ilk yürütece koyduğumda ilk üç gün sabit bakındı etrafına hiç hareket yotu.Sonra kendiliğinden başladı bir adım iki adım şimdi geri manevra bile yapıyor
Benimki de sadece geri manevra yapıyor, hareket ederken kendiliğinden geri geri gidiyor. Ama şuraya gideyim diyip gitmiyor. Zamanla hepsi yürüyecek de konuşacak da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…