Aç mı olmuyor acaba arkadaşım ? Bizimki de bugün pek iştahsızHaklısın kuzum, biraz stresli yaklaşıyorum galiba kendimi rahatlatmaya çalışmalıyım çok sağol kuzum
Canım küçükken ben aynıymışım abartmıyorum ben arkadaşlarımla sokakta oynarken rahmetli anneannem elinde tabak kaşıkla ağzıma tepmeye çalışırdı.Ne zaman gitsem doğduğum yere sen anneannesinin sokakta tabakla peşinde koşturduğu torunu musun diyorlarKuzum kaşık reddi yapıyor istemiyor elime vuruyor, kendi şaş kaza alır da ağzına götürür belki diye öyle koyuyorum ama yok onu da yapmıyor, her gün iyiye gider belki diyorum ama daha da kötüye gidiyor. Amannn annelik inan tam delilik, tam hem de
11 kilo, 8 ay 18 günlük. Benim büyük oğlum da 14,5 aylıkken yürüdü, o da tombikti.
Masallah canim . Dusunce korkup yurumuyolar canim . O yuzden korkmamasi lazim. Benim kizim 10 aylik yurumustu dustu korktu yasina kdar yurumedi. Bir cok kisidende ayni seyi duydum. Yurumek istiyor madem. Esin karsina gecsin 1.5 2 metre bosluk sende karsina gec birbirinize yurutun .oyle oyle alisir . Bide yururken ayakkabi giymesin canim .Allah kolaylik versinKızlar benim fındık kurdu 1 haftadır 5-6 adım atmaya başladı. Maşallah. Kendisi ayaktada dengesini kaybetmeden duruyor. Ama sorun 5 adımdan sonra falan geriye doğru dengeisni kaybediyor. Beli yamuluyor gibi. Korkuyorum beline birşey olacak diye. Ama yürümekte istiyor. Bu süreçte ne yapcaz bilmiyorum eşim bırak yürümesin düşücek bir yerini acıtcak diyor. Bende biraz cesaretlendirelim diyorum. Nasıl işliyor bu süreçler. Bebişi yürümeye başlayan var mı?
Giriyormu ki o
Ada kiza az da olsa vakit ayirmissin cnm :)Şu 6şar saat canlı ders yedi bitirdi beni. Sabahtan iyi. Ada yanımda duruyor arada mızıldanıyor. Ama öğleden sonra kabus. Hem Ada durmuyor hem iş güç yapamıyorum. Tenefüste tuvalete bile gidemiyorum. Bir de ortanca oğlum giremiyor normalde dün girsin dedim. Sanki iki sınıfla uğraşıyorum. Bi benimkiler öğretmenim öğretmenim. Bir oğlumun canlı dersinden gelen sesler. Kafa Bi milyon
Oyunlar esliginde vermeyi denedinmi cnm.benimki ucak geliyoru cok seviyor.Canlar ya inanın artık ne yapacağımı şaşırdım, benim kız kahvaltı yapmıyor ya napacağım ben bunla, nerdeyse 2 aydır aynı sorun. O kadar özeniyorum ki şu bebeğinizin yediklerini yazınca benimki yemiyorsabah avokado dilimlerim, lorlu yumurta yaptım, muz dilimledim bir tanesini ağzına alsa ya hiç birini çok üzülüyorum böyle olunca, nerde hata yapıyorum ben acaba
Birde acikmadan veya uyanir uyanmaz onune koyarsanda yemeyebilir.Canlar ya inanın artık ne yapacağımı şaşırdım, benim kız kahvaltı yapmıyor ya napacağım ben bunla, nerdeyse 2 aydır aynı sorun. O kadar özeniyorum ki şu bebeğinizin yediklerini yazınca benimki yemiyorsabah avokado dilimlerim, lorlu yumurta yaptım, muz dilimledim bir tanesini ağzına alsa ya hiç birini çok üzülüyorum böyle olunca, nerde hata yapıyorum ben acaba
Benim bebe sade goturuyorCanim kahvalti isini bende oturtamadim birnturlu keyifli anini denk getiremiyorum defne balon salliyor sebeklik yapiyorda ona bakarken ben yediriyorum blw mlw gectim coktan yesin die ben kendim ugrasiyorum. Zaten sevmiyor kanka avokadonun tadini sade begenen bebek varmidir bilemiyorum muzla karistirmani tavsiye ederim. Bugun kahvalti yapmadi benimkide uyku duzeni olmayan bebenin kahvalti duzenide olmuyor ....
9 aylik emeklemiyor ve yuruteci oturarak onundeki objelerle oynuyor :) erkek cocuklari gec emekler yururmus genel olarak.benimki anca yeni yeni tam tur donuyor istedigi yere.her bebegin gelisimi farkli oldugu icin takmiyorum cnm.Ben çok giremiyorum arkadaşlar. Oğlum tam 8,5 aylık. Henüz emeklemiyor, yürüteci yeni çıkardım onu da kullanamıyor. Sizin bebeler nasıl? Neler yapıyorlar?
Kızlar benim fındık kurdu 1 haftadır 5-6 adım atmaya başladı. Maşallah. Kendisi ayaktada dengesini kaybetmeden duruyor. Ama sorun 5 adımdan sonra falan geriye doğru dengeisni kaybediyor. Beli yamuluyor gibi. Korkuyorum beline birşey olacak diye. Ama yürümekte istiyor. Bu süreçte ne yapcaz bilmiyorum eşim bırak yürümesin düşücek bir yerini acıtcak diyor. Bende biraz cesaretlendirelim diyorum. Nasıl işliyor bu süreçler. Bebişi yürümeye başlayan var mı?
Canım nasıl belli oluyor o bazen bizim sıpanın düğme gibi kalıveriyor korkuyorum ben de aanem de arada alıyor altını o yok birşey diyor ama bilemiyorum kiKizlar benim oglusumun pipisi yapismis . Dun bi anaormallik farkettim esimle baktim oda pek anlamadi. Dr a yazdim foto gonderdim . Hafif yapisiklik olusmus geriye ittirin dedi. Yaptik ama korktukda . Heralde kontrole goturucem
Ben oğlanı bir ay önce ilk yürütece koyduğumda ilk üç gün sabit bakındı etrafına hiç hareket yotu.Sonra kendiliğinden başladı bir adım iki adım şimdi geri manevra bile yapıyor11 kilo, 8 ay 18 günlük. Benim büyük oğlum da 14,5 aylıkken yürüdü, o da tombikti.
Canım benim kız kaşıkla inatlaşınca hiç birşey yemiyor, ve kesinlikle muhallebi yediremedim bu zamana kadar, sevmiyorMuhallebi gibi verdin mi sabah hiç.Mesela ben pirinçunu yulaf unu ve buğday ruşeymi pişiriyotum içine meyve pekmez koyuyorum bazı sabahlar veriyorum seviyor benim sıpa.
Canım genel de emzirdikten 2-3 saat sonra yeklif ediyorumBirde acikmadan veya uyanir uyanmaz onune koyarsanda yemeyebilir.
Benimki de sadece geri manevra yapıyor, hareket ederken kendiliğinden geri geri gidiyor. Ama şuraya gideyim diyip gitmiyor. Zamanla hepsi yürüyecek de konuşacak da.Ben oğlanı bir ay önce ilk yürütece koyduğumda ilk üç gün sabit bakındı etrafına hiç hareket yotu.Sonra kendiliğinden başladı bir adım iki adım şimdi geri manevra bile yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?