Benim eşimde reflü var ve gece beslenmesine acayip karşı. Biz geç saatlerde acıksa bile yemek yedirmeyiz oğluma büyüğüne tabi. Mama anne sütü yerine geçiyor, yatmadan yarım saat önce verebilirsin bence. Ama bazı anneler çocuklar büyütünce de yatarken süt içiriyor, o hem reflüye neden olabilir hem dişi çürütebilir dişlerini sonrasında fırçalamazsa.Tecrübeli analar size bir soru gece beslenmesi ne zaman kesilmeli bebekte anne sütü almayan bebek için konusuyorum süt yerine mama yiyor. Şimdi söz konusu meme olunca sütten kesıolar 2 yaşı bulabilio ortalama ama mamada nasıldır takip ettiğim bi doktor var ınstada gece beslenmesi yapmayın işte dolu mideyle yatılmasının zararlarını anlatmıs ama bizim kız gece de mama istio yani daha erken değil mi bizimkiler için
30 ekimde diş konusunda paylaşımı var. Bir de ek gıda tarifleri veriyor. Ek gıda hakkında da paylaşımları var.Aa bakayım hemen teşekkürler
Bizimki gece gündüz 3 saatte bir devam sütü içiyor valla gece uyanmasi normal bence yaniTecrübeli analar size bir soru gece beslenmesi ne zaman kesilmeli bebekte anne sütü almayan bebek için konusuyorum süt yerine mama yiyor. Şimdi söz konusu meme olunca sütten kesıolar 2 yaşı bulabilio ortalama ama mamada nasıldır takip ettiğim bi doktor var ınstada gece beslenmesi yapmayın işte dolu mideyle yatılmasının zararlarını anlatmıs ama bizim kız gece de mama istio yani daha erken değil mi bizimkiler için
Aynen canım sıkılıyor zaten hemenEğer günde yarım saat bir saatse iyi, sürekli üzerindeyse kötü. Sürekli koymamışsındır.
Aman çıkmasin daha çok isiriyorlar@belgeseller @kahvetelvesi her gece huysuzluğu dişe bağlıyorum ama diş miş yokher ay kontrole götürdüm bu ay hariç doktor da 1 yaşa kadar bekliyoruz dedi 9. Ay mıayenesine kadr bakalım çıkcakmı
Bencede ya bende kesmem dahaBizimki gece gündüz 3 saatte bir devam sütü içiyor valla gece uyanmasi normal bence yani
Maşallah maşallah erkenci kuşa bak senKızlar benim fındık kurdu 1 haftadır 5-6 adım atmaya başladı. Maşallah. Kendisi ayaktada dengesini kaybetmeden duruyor. Ama sorun 5 adımdan sonra falan geriye doğru dengeisni kaybediyor. Beli yamuluyor gibi. Korkuyorum beline birşey olacak diye. Ama yürümekte istiyor. Bu süreçte ne yapcaz bilmiyorum eşim bırak yürümesin düşücek bir yerini acıtcak diyor. Bende biraz cesaretlendirelim diyorum. Nasıl işliyor bu süreçler. Bebişi yürümeye başlayan var mı?
Sizinkiler maşallah hepsi erken emekleyip yürümüş. Erkek çocuk zaten daha geç yürürmüş bilmiyorum. Benim bir akrabamın çocuğu 9 aylıkken yürümüş, tabi tam 9 ay mı 10 aya yakın mı bilmiyorum onların söylemi. Çocuk minyon ve zayıftı, benimkiler de tombik olunca kilodan hantallar mı acaba dedim ama aslında çok hareketli. Sadece emeklemiyor.Bebeklerin gelişimini yazmışsınız benimki 8 aylık ve daha 6 aylık olmamıştı emeklemeye başladı
Bir aydında ayağa kalkıyor tutunup yürüyor
büyük kızım 6 aylıkken sağdan sola dönmekte bile zorlanıyordu ve bayağı kiloluydu ama 9 uncu Aydan sonra hızlandı emekledi ve doğum gününde yürüyordu
küçük kızım 5 aylıktı emekliyordu ve 10 aylık olmadan yürümeye başlamıştı. Küçük kızım iri doğdu ama kalça çıkığı için bandaj kullanınca kilo almamaya başladı ve minyon kaldı
her çocuk farklı oluyor.
Maşallah annesi. Bizimki de sabahtan akşama kadar gezmek istiyor valla bebişin değil de benim bel iptal artık bacak macak kalmadı . Bırakamam da dengede duramıyor ama gezme o biçim evde fildir fildirKızlar benim fındık kurdu 1 haftadır 5-6 adım atmaya başladı. Maşallah. Kendisi ayaktada dengesini kaybetmeden duruyor. Ama sorun 5 adımdan sonra falan geriye doğru dengeisni kaybediyor. Beli yamuluyor gibi. Korkuyorum beline birşey olacak diye. Ama yürümekte istiyor. Bu süreçte ne yapcaz bilmiyorum eşim bırak yürümesin düşücek bir yerini acıtcak diyor. Bende biraz cesaretlendirelim diyorum. Nasıl işliyor bu süreçler. Bebişi yürümeye başlayan var mı?
Ayy Bende bizimkinin kilosu az diye üzülüyordum 8 aylık 8 kilo9 ay 12 günlük. 2 elinden tutunca 1 aydır yürüyordu zaten. Son zamanlarda tek el yürütüyoruz. Ama emeklemeyi ne zaman bırakıp direk yürümeye geçerki acaba. Bazen çok güzel dengeli yürüyor. Bazende direk sallanmaya başlıyor ilk adımında. Kilo ile alakalı olduğunu sanmıyorum normal bir bebek. 8800 kilosu.
İştahsız bir bebek olabilir canım üzülme her bebek bir değil ki tıpkı bizim gibi..Canım inan çok yıprattı beni bu çocuğun beslenmesi, aylarca meme reddi şimdi de bu
Arada mizildaniyor mu ayy benim oğlan olsa asla bana ders yaptırmazdi.Şu 6şar saat canlı ders yedi bitirdi beni. Sabahtan iyi. Ada yanımda duruyor arada mızıldanıyor. Ama öğleden sonra kabus. Hem Ada durmuyor hem iş güç yapamıyorum. Tenefüste tuvalete bile gidemiyorum. Bir de ortanca oğlum giremiyor normalde dün girsin dedim. Sanki iki sınıfla uğraşıyorum. Bi benimkiler öğretmenim öğretmenim. Bir oğlumun canlı dersinden gelen sesler. Kafa Bi milyon
aynen cnm,biz de babam rahmetlinin adini koyduk ama rahmetli olmasaydı da koyacaktik cok sevecen iyi bir insandi babam cocuk ile cocuk ,buyuk ile buyuk olurdu ,şen şakraktı esim istedi sagken bile koymayi ben de istedim tabi nasip goremedi simdi Allah im sevsin ,yattıgi yer nur mekani cennet olsun tüm ölmüşlerimizinBiz de eşim çok istedi Mustafa Kemal koyacaktık dedim çok siyasi seveni var sevmeyeni var.Utku Kağan oldu Mustafa Kemal koysaydık yine adaş olacaklarmış
Hata değil canım hiç üzülme istahsiz olacak demekki sen elinden geleni yapıyorsunCanlar ya inanın artık ne yapacağımı şaşırdım, benim kız kahvaltı yapmıyor ya napacağım ben bunla, nerdeyse 2 aydır aynı sorun. O kadar özeniyorum ki şu bebeğinizin yediklerini yazınca benimki yemiyorsabah avokado dilimlerim, lorlu yumurta yaptım, muz dilimledim bir tanesini ağzına alsa ya hiç birini çok üzülüyorum böyle olunca, nerde hata yapıyorum ben acaba
Maşallah. Hareketlenirse almasi yavaslar. Ama kg kaybi iyi olmaz. Zaten 8.ayla 9. Ay arasi bizim hic kg alimi olmadi. Çünkü surekli donerek gezmeye başladı. Artik zaten kendileri sıkılıp gezmek istiyolar. Biz 2 aydir ara ara ellerinden tutup yurutuyoruz8,5 aylık 11 kg canım çok değil mi? Bir de iştahı yerinde maşallah. Hareket ederse, emeklerse biraz zayıflar diyorum. Tek öğün yemek ve meyve veriyorum. Anne sütü alıyor. Doğduğundan beri hep tombikti.
bence yasa kadar ister cnm ya sonucta mamada da biberon ile emme refleksi var ve senin kucaginda anne temasi ister 1 kez ver sen cnm eger yeterse bi 30 dk yatirma gaz ciksin yatir rahatsiz olmaz bence bu arada hic mama vermedim ama bence uyuma suresu uzasin diye ben gec yatarken bile emziriyorum ki ben de uzun uyuyayim bebekte cunku az ve duzensiz uyudugu icinTecrübeli analar size bir soru gece beslenmesi ne zaman kesilmeli bebekte anne sütü almayan bebek için konusuyorum süt yerine mama yiyor. Şimdi söz konusu meme olunca sütten kesıolar 2 yaşı bulabilio ortalama ama mamada nasıldır takip ettiğim bi doktor var ınstada gece beslenmesi yapmayın işte dolu mideyle yatılmasının zararlarını anlatmıs ama bizim kız gece de mama istio yani daha erken değil mi bizimkiler için
Ben doktorlara bakmadim canim yusrada. 1 yasina kadar gunduz gece mamasini verdim. Anne sutu alanin 2 yas hakki da mama yiyenin neden degil? 15 aylikken gunduz mamasini kademeli azaltip biraktirdim. Yemekte fazla yemiyodu istahsizdi hep zaten. Sonra cocuk sütü almaya basladim gece onu verdim. 22 aylikken biraktik gece beslenmesini sonrada sirayla emzigi birakip beze veda ettikTecrübeli analar size bir soru gece beslenmesi ne zaman kesilmeli bebekte anne sütü almayan bebek için konusuyorum süt yerine mama yiyor. Şimdi söz konusu meme olunca sütten kesıolar 2 yaşı bulabilio ortalama ama mamada nasıldır takip ettiğim bi doktor var ınstada gece beslenmesi yapmayın işte dolu mideyle yatılmasının zararlarını anlatmıs ama bizim kız gece de mama istio yani daha erken değil mi bizimkiler için
Aynen canım iştahsız bir bebek oldu gerçekten en çok korktuğumİştahsız bir bebek olabilir canım üzülme her bebek bir değil ki tıpkı bizim gibi..
Sağol canım, böyle de gelişmesine faydam olmuyor diye yıpratıyorum kendimiHata değil canım hiç üzülme istahsiz olacak demekki sen elinden geleni yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?