2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim eşimde reflü var ve gece beslenmesine acayip karşı. Biz geç saatlerde acıksa bile yemek yedirmeyiz oğluma büyüğüne tabi. Mama anne sütü yerine geçiyor, yatmadan yarım saat önce verebilirsin bence. Ama bazı anneler çocuklar büyütünce de yatarken süt içiriyor, o hem reflüye neden olabilir hem dişi çürütebilir dişlerini sonrasında fırçalamazsa.

Bebeklerin gelişimini yazmışsınız benimki 8 aylık ve daha 6 aylık olmamıştı emeklemeye başladı
Bir aydında ayağa kalkıyor tutunup yürüyor

büyük kızım 6 aylıkken sağdan sola dönmekte bile zorlanıyordu ve bayağı kiloluydu ama 9 uncu Aydan sonra hızlandı emekledi ve doğum gününde yürüyordu

küçük kızım 5 aylıktı emekliyordu ve 10 aylık olmadan yürümeye başlamıştı. Küçük kızım iri doğdu ama kalça çıkığı için bandaj kullanınca kilo almamaya başladı ve minyon kaldı

her çocuk farklı oluyor.

Bizimki gece gündüz 3 saatte bir devam sütü içiyor valla gece uyanmasi normal bence yani

Maşallah maşallah erkenci kuşa bak sen yok canım daha benim emeklemiyor bile sürünüyor ama bana tutunup kalkmaya çalışıyor sürekli ayakta durmak yürütülmeyi istiyor. Bence acele etmeyin yavaş yavaş

Sizinkiler maşallah hepsi erken emekleyip yürümüş. Erkek çocuk zaten daha geç yürürmüş bilmiyorum. Benim bir akrabamın çocuğu 9 aylıkken yürümüş, tabi tam 9 ay mı 10 aya yakın mı bilmiyorum onların söylemi. Çocuk minyon ve zayıftı, benimkiler de tombik olunca kilodan hantallar mı acaba dedim ama aslında çok hareketli. Sadece emeklemiyor.

Maşallah annesi. Bizimki de sabahtan akşama kadar gezmek istiyor valla bebişin değil de benim bel iptal artık bacak macak kalmadı . Bırakamam da dengede duramıyor ama gezme o biçim evde fildir fildir

Ayy Bende bizimkinin kilosu az diye üzülüyordum 8 aylık 8 kilo demekki 9 aylıkken o civarlarda olur

Arada mizildaniyor mu ayy benim oğlan olsa asla bana ders yaptırmazdi.
Bakicak kimse yokmu canım?

Biz de eşim çok istedi Mustafa Kemal koyacaktık dedim çok siyasi seveni var sevmeyeni var.Utku Kağan oldu Mustafa Kemal koysaydık yine adaş olacaklarmış
aynen cnm,biz de babam rahmetlinin adini koyduk ama rahmetli olmasaydı da koyacaktik cok sevecen iyi bir insandi babam cocuk ile cocuk ,buyuk ile buyuk olurdu ,şen şakraktı esim istedi sagken bile koymayi ben de istedim tabi nasip goremedi simdi Allah im sevsin ,yattıgi yer nur mekani cennet olsun tüm ölmüşlerimizin

Hata değil canım hiç üzülme istahsiz olacak demekki sen elinden geleni yapıyorsun

8,5 aylık 11 kg canım çok değil mi? Bir de iştahı yerinde maşallah. Hareket ederse, emeklerse biraz zayıflar diyorum. Tek öğün yemek ve meyve veriyorum. Anne sütü alıyor. Doğduğundan beri hep tombikti.
Maşallah. Hareketlenirse almasi yavaslar. Ama kg kaybi iyi olmaz. Zaten 8.ayla 9. Ay arasi bizim hic kg alimi olmadi. Çünkü surekli donerek gezmeye başladı. Artik zaten kendileri sıkılıp gezmek istiyolar. Biz 2 aydir ara ara ellerinden tutup yurutuyoruz

bence yasa kadar ister cnm ya sonucta mamada da biberon ile emme refleksi var ve senin kucaginda anne temasi ister 1 kez ver sen cnm eger yeterse bi 30 dk yatirma gaz ciksin yatir rahatsiz olmaz bence bu arada hic mama vermedim ama bence uyuma suresu uzasin diye ben gec yatarken bile emziriyorum ki ben de uzun uyuyayim bebekte cunku az ve duzensiz uyudugu icin

Ben doktorlara bakmadim canim yusrada. 1 yasina kadar gunduz gece mamasini verdim. Anne sutu alanin 2 yas hakki da mama yiyenin neden degil? 15 aylikken gunduz mamasini kademeli azaltip biraktirdim. Yemekte fazla yemiyodu istahsizdi hep zaten. Sonra cocuk sütü almaya basladim gece onu verdim. 22 aylikken biraktik gece beslenmesini sonrada sirayla emzigi birakip beze veda ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…