- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Denedim kuzum hiç umursamıyor o hareketleriOyunlar esliginde vermeyi denedinmi cnm.benimki ucak geliyoru cok seviyor.
Canım aslında emzirdikten 2-3 saat sonra teklif ediyorum ama yine de almıyorAç mı olmuyor acaba arkadaşım ? Bizimki de bugün pek iştahsız
Valla az önce benim de aklıma o geldi yarın denesem mi bilemedimBenim kız bazı yemekleri zor yerdi.Ay yemicek diye düşündüğüm yemekleri özellikle yemediğini farkettim.Hiç umursamadım rahat davrandım sıkıntı yaşamadık.Ben reklamları açıyordum napayım bazen hiç ağzına sürmüyordu birşey.
Maşallah akıllı bıdığa, en erkencimiz hem de ne erkencilikKızlar benim fındık kurdu 1 haftadır 5-6 adım atmaya başladı. Maşallah. Kendisi ayaktada dengesini kaybetmeden duruyor. Ama sorun 5 adımdan sonra falan geriye doğru dengeisni kaybediyor. Beli yamuluyor gibi. Korkuyorum beline birşey olacak diye. Ama yürümekte istiyor. Bu süreçte ne yapcaz bilmiyorum eşim bırak yürümesin düşücek bir yerini acıtcak diyor. Bende biraz cesaretlendirelim diyorum. Nasıl işliyor bu süreçler. Bebişi yürümeye başlayan var mı?
BurdaaaBebesinin hiçbir dişi çıkmayanlar el kaldırsın
Bi konu açmış babasıyla ilgili, onu gördüm.Giriyormu ki o
Cnm geriye dogru ittirince anlarsin . Bazi yeri geri gitmedi bizim bide beyaz beyazdi her zaman temizliyordum cikiyordu o beyazlik bu defa cikmadi . 3.4 yasa kadar oluyormusCanım nasıl belli oluyor o bazen bizim sıpanın düğme gibi kalıveriyor korkuyorum ben de aanem de arada alıyor altını o yok birşey diyor ama bilemiyorum ki
Evet canım ayakkanısız bu şekilde yapıyoruz bakalım.Masallah canim . Dusunce korkup yurumuyolar canim . O yuzden korkmamasi lazim. Benim kizim 10 aylik yurumustu dustu korktu yasina kdar yurumedi. Bir cok kisidende ayni seyi duydum. Yurumek istiyor madem. Esin karsina gecsin 1.5 2 metre bosluk sende karsina gec birbirinize yurutun .oyle oyle alisir . Bide yururken ayakkabi giymesin canim .Allah kolaylik versin
Hiç duymamıştım canım soruyim bakalım bi anneme yaparız olmadı.Canim yazan oldu mu bilmiyorum gec okudumda eskiler kolaltina kusak yap derlerdi belini desteklesin diye ,soyle hafif ince bi yazma yada muslinden annenlere bi sor istersen ben yapmamistim ama annem diyipdurmustu
Bakiyim canım bende takip ediyim. Bizimki hep yerdeydi 5, 5 aylık sürünmeye 7,5 aylıkta emeklemeye başladığı için yeterince tozunu aldı canım yerinMaşallah akıllı bıdığa, en erkencimiz hem de ne erkencilik
Aymen Balıkçı diye biri var, instagramdan takip ediyorum.
Beyin yerde gelişir diyor, yani mümkün oldukça yerde vakit geçirmeleri gerektiğini söylüyor.
Erken yürüyenleri kendi haline bırakmayı savunuyor, süreci hızlandırmamalıymışız.
Bunu biliyorum canım sadece bu konuyla ilgili.
Biz kg aldirmak istiyoruz sen niye verdirmek istiyosunİyi o zaman, aslında yanında otururken bana tutunup kucağıma gelmeye çalışıyor. Yürütece biraz hareket etsin, kilo versin diye binsin istiyorum.
Nurlar içinde yatsınCanım küçükken ben aynıymışım abartmıyorum ben arkadaşlarımla sokakta oynarken rahmetli anneannem elinde tabak kaşıkla ağzıma tepmeye çalışırdı.Ne zaman gitsem doğduğum yere sen anneannesinin sokakta tabakla peşinde koşturduğu torunu musun diyorlarAnnem beni çok doktora götürmüş doktor sağlıklı kilosu önemli değil diye yolluyormuş Şimdi anneannem şu kilolu halimi görse ben olduğuma hayatta inanmazdı
8,5 aylık 11 kg canım çok değil mi? Bir de iştahı yerinde maşallah. Hareket ederse, emeklerse biraz zayıflar diyorum. Tek öğün yemek ve meyve veriyorum. Anne sütü alıyor. Doğduğundan beri hep tombikti.Biz kg aldirmak istiyoruz sen niye verdirmek istiyosun
benimki de neredeyse 9 aylik ve 11.100 gr ve 73 cm bence normal cnm ya zaten kilolu dogdular benimki de 3.850 dogdu8,5 aylık 11 kg canım çok değil mi? Bir de iştahı yerinde maşallah. Hareket ederse, emeklerse biraz zayıflar diyorum. Tek öğün yemek ve meyve veriyorum. Anne sütü alıyor. Doğduğundan beri hep tombikti.
Canım sadece kahvaltıda yemiyorsa sorun etme bence. Kahvaltı öğününü sevmemiştir, sabah iştahı olmuyordur falan. Diğer öğünlerde de yemiyorsa ki benim oğlum yemiyor gel beraber üzülelimCanlar ya inanın artık ne yapacağımı şaşırdım, benim kız kahvaltı yapmıyor ya napacağım ben bunla, nerdeyse 2 aydır aynı sorun. O kadar özeniyorum ki şu bebeğinizin yediklerini yazınca benimki yemiyorsabah avokado dilimlerim, lorlu yumurta yaptım, muz dilimledim bir tanesini ağzına alsa ya hiç birini çok üzülüyorum böyle olunca, nerde hata yapıyorum ben acaba
7.5 ayliktan beri emekliyor su an tutunup diz ustu cokup kaldiriyor kendini emekleme pozisyonundan diz ustu cokme yaniBen çok giremiyorum arkadaşlar. Oğlum tam 8,5 aylık. Henüz emeklemiyor, yürüteci yeni çıkardım onu da kullanamıyor. Sizin bebeler nasıl? Neler yapıyorlar?
Ne zaman yürürse yürüsün düşecekEvet canım ayakkanısız bu şekilde yapıyoruz bakalım.
Hiç duymamıştım canım soruyim bakalım bi anneme yaparız olmadı.
Bakiyim canım bende takip ediyim. Bizimki hep yerdeydi 5, 5 aylık sürünmeye 7,5 aylıkta emeklemeye başladığı için yeterince tozunu aldı canım yerinazcıkta ayağa kalksın diyorum tabi şaka bir yana acele etmiyorum Allah sağlık versin kendi haline bırakıyoruz hatta o isterse destek olarak alkışlıyoruz falan yürüyor. Yoksa üstüne düşmüyorum erken daha kemikleri iyice gelişsin diye. Bu sefer düşer falan Allah korusun korkar.
Benimki de 4,100 gr doğdu normal aslında dediğin gibi. Yemekten değil, anne sütünden aldı ama nazar değdirmek istemiyorum çok güzel yiyor.benimki de neredeyse 9 aylik ve 11.100 gr ve 73 cm bence normal cnm ya zaten kilolu dogdular benimki de 3.850 dogdu
masallah ona bak baya iyi dogmus normal aralikta bile alsalar dogum kilolari fazla oldugu icin fazla cikiyorlar benimki dogdu ilk ay 1700 gr aldi ben sok oldum sonraki ay 1500 sonra 1200 sonra 1000 simdi aylik 700 gr aliyor hatta bi ay 400 aldi normallesecekler cnm hele yurusunler deBenimki de 4,100 gr doğdu normal aslında dediğin gibi. Yemekten değil, anne sütünden aldı ama nazar değdirmek istemiyorum çok güzel yiyor.
Allah rahmet eylesin ya cok uzucu
Sağol canım annem polisti üç yıl anneannem baktı bana sonraları yazları gittim yanlarına hep.Sabah kahvaltımı nerde isterim her sabah sorardı balkonda mı bahçede mi arkadaki tepede mi aşağıda nehir kenarında mı?Abartmıyorum böyleydi sayelerinde mükemmel geçti çocukluğumNurlar içinde yatsınNe güzel ilgilenmiş anneannen seninle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?