2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla az önce benim de aklıma o geldi yarın denesem mi bilemedim

Maşallah akıllı bıdığa, en erkencimiz hem de ne erkencilik
Aymen Balıkçı diye biri var, instagramdan takip ediyorum.
Beyin yerde gelişir diyor, yani mümkün oldukça yerde vakit geçirmeleri gerektiğini söylüyor.
Erken yürüyenleri kendi haline bırakmayı savunuyor, süreci hızlandırmamalıymışız.
Bunu biliyorum canım sadece bu konuyla ilgili.

Canım nasıl belli oluyor o bazen bizim sıpanın düğme gibi kalıveriyor korkuyorum ben de aanem de arada alıyor altını o yok birşey diyor ama bilemiyorum ki
Cnm geriye dogru ittirince anlarsin . Bazi yeri geri gitmedi bizim bide beyaz beyazdi her zaman temizliyordum cikiyordu o beyazlik bu defa cikmadi . 3.4 yasa kadar oluyormus

Evet canım ayakkanısız bu şekilde yapıyoruz bakalım.
Canim yazan oldu mu bilmiyorum gec okudumda eskiler kolaltina kusak yap derlerdi belini desteklesin diye ,soyle hafif ince bi yazma yada muslinden annenlere bi sor istersen ben yapmamistim ama annem diyipdurmustu
Hiç duymamıştım canım soruyim bakalım bi anneme yaparız olmadı.
Bakiyim canım bende takip ediyim. Bizimki hep yerdeydi 5, 5 aylık sürünmeye 7,5 aylıkta emeklemeye başladığı için yeterince tozunu aldı canım yerin azcıkta ayağa kalksın diyorum tabi şaka bir yana acele etmiyorum Allah sağlık versin kendi haline bırakıyoruz hatta o isterse destek olarak alkışlıyoruz falan yürüyor. Yoksa üstüne düşmüyorum erken daha kemikleri iyice gelişsin diye. Bu sefer düşer falan Allah korusun korkar.

Nurlar içinde yatsın Ne güzel ilgilenmiş anneannen seninle canım

kizlaaarr nasilsiniz giremedim bi ara sitede calisma vardi sanirim bugun aksam 20.00 dan sonra bi kasik agrim oldu ki bugun yumurtlamanin gozune vurdu yanikasiklar

8,5 aylık 11 kg canım çok değil mi? Bir de iştahı yerinde maşallah. Hareket ederse, emeklerse biraz zayıflar diyorum. Tek öğün yemek ve meyve veriyorum. Anne sütü alıyor. Doğduğundan beri hep tombikti.
benimki de neredeyse 9 aylik ve 11.100 gr ve 73 cm bence normal cnm ya zaten kilolu dogdular benimki de 3.850 dogdu

Canım sadece kahvaltıda yemiyorsa sorun etme bence. Kahvaltı öğününü sevmemiştir, sabah iştahı olmuyordur falan. Diğer öğünlerde de yemiyorsa ki benim oğlum yemiyor gel beraber üzülelim

Ben çok giremiyorum arkadaşlar. Oğlum tam 8,5 aylık. Henüz emeklemiyor, yürüteci yeni çıkardım onu da kullanamıyor. Sizin bebeler nasıl? Neler yapıyorlar?
7.5 ayliktan beri emekliyor su an tutunup diz ustu cokup kaldiriyor kendini emekleme pozisyonundan diz ustu cokme yani

Ne zaman yürürse yürüsün düşecek
Büyük-küçük kazadan Allah korusun.
Ben çok seviyorum emekleme, yürüme durumlarını ya, bağımsızlaşmaya götüren her aşamayı severim

benimki de neredeyse 9 aylik ve 11.100 gr ve 73 cm bence normal cnm ya zaten kilolu dogdular benimki de 3.850 dogdu
Benimki de 4,100 gr doğdu normal aslında dediğin gibi. Yemekten değil, anne sütünden aldı ama nazar değdirmek istemiyorum çok güzel yiyor.

,
Benimki de 4,100 gr doğdu normal aslında dediğin gibi. Yemekten değil, anne sütünden aldı ama nazar değdirmek istemiyorum çok güzel yiyor.
masallah ona bak baya iyi dogmus normal aralikta bile alsalar dogum kilolari fazla oldugu icin fazla cikiyorlar benimki dogdu ilk ay 1700 gr aldi ben sok oldum sonraki ay 1500 sonra 1200 sonra 1000 simdi aylik 700 gr aliyor hatta bi ay 400 aldi normallesecekler cnm hele yurusunler de

Nurlar içinde yatsın Ne güzel ilgilenmiş anneannen seninle canım
Sağol canım annem polisti üç yıl anneannem baktı bana sonraları yazları gittim yanlarına hep.Sabah kahvaltımı nerde isterim her sabah sorardı balkonda mı bahçede mi arkadaki tepede mi aşağıda nehir kenarında mı?Abartmıyorum böyleydi sayelerinde mükemmel geçti çocukluğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…