2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim kızım sadece mama yiyordu.Gece yemiyordu benimki gündüz yiyordu.Gece zaten 12 1 ancak uyurdu yatmadan içerdi sabah sekize kadar istemezdi.Gündüz 2,5 yaşına kadar içti mama.Gece isteseydi verirdim ama istediği kadar meme verseydim de kesmezdim .

Canım benim kız kaşıkla inatlaşınca hiç birşey yemiyor, ve kesinlikle muhallebi yediremedim bu zamana kadar, sevmiyor
Bi ara bizimde öyleydi canım peynir yumurta vs elimle yediriyordum öyle yiyordu . Kaşıkla bişey verince istemiyordu. Dene istersen sende Bu aralar kaşık reddi normalmiş. Dün bende sebze çorbası yaptım kerevizin kılçığı olur mu bilmiyorum ama kılçıklı bişeyler vardı içinde yemedi . Ben olsam bende yemezdim

Günaydın kızlar Oğlum uzun zamandır mızmız ve çok yaramaz. Alıştığımız için söylemiyorum yani Dün de huysuzlukta nirvana yaptık. Dün doktor kontrolüne gittik. Oradan annemlere geçtik. Uzun zamandır evde tıkılıp kaldık. Hepimiz dışarı çıkmayı bi garipsedik. Normalde gezdirdiğimizde çok mutlu olan oğlum eve mi alıştı ne yaptı, sabahtan akşama kadar huysuzlanıp durdu. Uyku deseniz hiç uyumadı gündüz.. Sabah bi baktım 2 adım kadar emekledi miniğim Dün ki huysuzluk güncelleme için sanırım çünkü benim tembel tırtılım emeklemiyordu.

Ben de her huysuzluğu dişe bağlıyorum ama yok yok
Ne zamandır çıktı çıkacak gibi görünüyor da abisi kılıklı çıkaramadı.

Belki emeklemez canım kalkıp yürümeye başlar
Ben kendim biraz yerde sürünmüşüm sonra emekleme aşamasını es geçmişim ve tutunup kalkmaya başlamışım sonrada yürümüşüm bende söylediklerine göre 9 aylıkken yürümüşüm.

ama kaybımın kızı ekimin sonunda 2 oldu hala
yürümüyor popoüstü eliyle destek alarak geziyor
Korkmuş çocuk ayağa kaldırınca ağlamaya başlıyor

sen sıkma canını zamanı vardır daha

Canım elimle veriyorum ben de ama onu da kabul etmiyordu ama bu sabah yumurtayı hafif sıvı bıraktım öyle yedi ben şoknerdeyse bir sarısını bitirdi o şekilde çok mutlu oldum bebeği yemeyenlerin hepsi yesin inşallah

Kızlar almira 19 Mart doğumlu emekliyor sadece bir yerde okudum bir yerden destek alıp ayağa kalkması gerekiyormuş sizin bebekler yapıyor mu bunu ?? Bizim tembel kız geç yürüyecek galiba

Almiranın boyu 72cm kilosu 9600 19 Mart doğumlu doktor kilosu biraz yüksek dedi ama bence boyuna göre normal sizce ? Boyunu ölçerken doktorun maskesini çekti o kadar hareketli ki doktor maskesini düzeltirken bu seferde boyun kartını çekti baya zor ölçtü boyunu umarım doğrudur bende o sırada almişin bacaklarını tutuyordum

Kızlar almira 19 Mart doğumlu emekliyor sadece bir yerde okudum bir yerden destek alıp ayağa kalkması gerekiyormuş sizin bebekler yapıyor mu bunu ?? Bizim tembel kız geç yürüyecek galiba
Alakası yok. Her bebegin gelisimi farklidir. Bizde 17 subat dogumluyuz daha yeni emekliyor.buyuk kizim 9 aylikken oturdu,11 aylikken emekledi, 11 aylikken dikilmeye başladı

Persentil araligina bakin. Ama zaten hareketlenince eskisi kadar kg almazlar. Eslem de 74 cm 9.5 şuan

Arada mizildaniyor mu ayy benim oğlan olsa asla bana ders yaptırmazdi.
Bakicak kimse yokmu canım?
Bakacak kimseye gerek duymadık bu pandemi sürecinde boşuna annemi bağlamak istemedim. Abisi var. Arada o oyalıyor. Emeklediği için artık zapdetmek zor ama yanındayım ya onunla avunuyorum

Benim oğlum tutunup kalkıyor ama emeklemiyor Gerçekten her bebeğin gelişimi farklı. Bu sabah 1-2 emekler gibi yaptı heyecanlandım. Ama şu saate kadar başka yapmadı. Endişe etmeyin zamanı gelince yürüyecekler koşacaklar, evdeki tüm dolapları boşaltacaklar, ayakta durup duvar ve mobilyalara şahane desenler çizecekler inşallah

Kilosu boyu çok güzel maşallah annesi ne az ne çok. Kızların kilosu daha az oluyor erkeklere göre belki onun için fazla olduğunu düşünmüştür doktor. Ama benim fikrimce gayet normal

6 aydan sonra kesilebiliyor canim. Yontemlerine bak denemek istersen dene . Kizimi 1 yasinda kestim oglum icimde ayni seyi dusunuyorum canim. . Agladikca su veriyodum 1 haftada alisti gece agasada uyansada meme vermiyordum. Ama suan benim fikrim erken en az 1 yasi beklerdim mama iciyor olsaydi ... zaten dis donemi gece uyumuyolar emmeyen mama icmeyen bebegi nasil oyalicaz en azindan yasina girmesini tavsiye ederim

Benimki de emeklemiyor 13 Mart doğumlu koltuktan aşağı inebiliyor tutuna tutuna ayakta durabiliyor yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…