Benim kızım sadece mama yiyordu.Gece yemiyordu benimki gündüz yiyordu.Gece zaten 12 1 ancak uyurdu yatmadan içerdi sabah sekize kadar istemezdi.Gündüz 2,5 yaşına kadar içti mama.Gece isteseydi verirdim ama istediği kadar meme verseydim de kesmezdim .Tecrübeli analar size bir soru gece beslenmesi ne zaman kesilmeli bebekte anne sütü almayan bebek için konusuyorum süt yerine mama yiyor. Şimdi söz konusu meme olunca sütten kesıolar 2 yaşı bulabilio ortalama ama mamada nasıldır takip ettiğim bi doktor var ınstada gece beslenmesi yapmayın işte dolu mideyle yatılmasının zararlarını anlatmıs ama bizim kız gece de mama istio yani daha erken değil mi bizimkiler için
Bence de ne kadar geç o kadar iyiAman çıkmasin daha çok isiriyorlar
Evet çok şanslıydımNe şanslıymışsınız, böyle bir ortamda büyümek herkese kısmet olmaz.
Kuzum kaşık reddi yapıyor istemiyor elime vuruyor, kendi şaş kaza alır da ağzına götürür belki diye öyle koyuyorum ama yok onu da yapmıyor, her gün iyiye gider belki diyorum ama daha da kötüye gidiyor. Amannn annelik inan tam delilik, tam hem de
Bi ara bizimde öyleydi canım peynir yumurta vs elimle yediriyordum öyle yiyordu . Kaşıkla bişey verince istemiyordu. Dene istersen sendeCanım benim kız kaşıkla inatlaşınca hiç birşey yemiyor, ve kesinlikle muhallebi yediremedim bu zamana kadar, sevmiyor
BencedeBence de ne kadar geç o kadar iyi
Ben de her huysuzluğu dişe bağlıyorum ama yok yok@belgesellerkahvetelvesi her gece huysuzluğu dişe bağlıyorum ama diş miş yok her ay kontrole götürdüm bu ay hariç doktor da 1 yaşa kadar bekliyoruz dedi 9. Ay mıayenesine kadr bakalım çıkcakmı
Belki emeklemez canım kalkıp yürümeye başlarSizinkiler maşallah hepsi erken emekleyip yürümüş. Erkek çocuk zaten daha geç yürürmüş bilmiyorum. Benim bir akrabamın çocuğu 9 aylıkken yürümüş, tabi tam 9 ay mı 10 aya yakın mı bilmiyorum onların söylemi. Çocuk minyon ve zayıftı, benimkiler de tombik olunca kilodan hantallar mı acaba dedim ama aslında çok hareketli. Sadece emeklemiyor.
Canım elimle veriyorum ben de ama onu da kabul etmiyordu ama bu sabah yumurtayı hafif sıvı bıraktım öyle yedi ben şokBi ara bizimde öyleydi canım peynir yumurta vs elimle yediriyordum öyle yiyordu . Kaşıkla bişey verince istemiyordu. Dene istersen sendeBu aralar kaşık reddi normalmiş. Dün bende sebze çorbası yaptım kerevizin kılçığı olur mu bilmiyorum ama kılçıklı bişeyler vardı içinde yemedi . Ben olsam bende yemezdim
Alakası yok. Her bebegin gelisimi farklidir. Bizde 17 subat dogumluyuz daha yeni emekliyor.buyuk kizim 9 aylikken oturdu,11 aylikken emekledi, 11 aylikken dikilmeye başladıKızlar almira 19 Mart doğumlu emekliyor sadece bir yerde okudum bir yerden destek alıp ayağa kalkması gerekiyormuş sizin bebekler yapıyor mu bunu ?? Bizim tembel kız geç yürüyecek galiba
Persentil araligina bakin. Ama zaten hareketlenince eskisi kadar kg almazlar. Eslem de 74 cm 9.5 şuanAlmiranın boyu 72cm kilosu 9600 19 Mart doğumlu doktor kilosu biraz yüksek dedi ama bence boyuna göre normal sizce ? Boyunu ölçerken doktorun maskesini çekti o kadar hareketli ki doktor maskesini düzeltirken bu seferde boyun kartını çekti baya zor ölçtü boyunu umarım doğrudur bende o sırada almişin bacaklarını tutuyordum
Bakacak kimseye gerek duymadık bu pandemi sürecinde boşuna annemi bağlamak istemedim. Abisi var. Arada o oyalıyor. Emeklediği için artık zapdetmek zor ama yanındayım ya onunla avunuyorumArada mizildaniyor mu ayy benim oğlan olsa asla bana ders yaptırmazdi.
Bakicak kimse yokmu canım?
Benim oğlum tutunup kalkıyor ama emeklemiyorKızlar almira 19 Mart doğumlu emekliyor sadece bir yerde okudum bir yerden destek alıp ayağa kalkması gerekiyormuş sizin bebekler yapıyor mu bunu ?? Bizim tembel kız geç yürüyecek galiba
Kilosu boyu çok güzel maşallah annesi ne az ne çok. Kızların kilosu daha az oluyor erkeklere göre belki onun için fazla olduğunu düşünmüştür doktor. Ama benim fikrimce gayet normalAlmiranın boyu 72cm kilosu 9600 19 Mart doğumlu doktor kilosu biraz yüksek dedi ama bence boyuna göre normal sizce ? Boyunu ölçerken doktorun maskesini çekti o kadar hareketli ki doktor maskesini düzeltirken bu seferde boyun kartını çekti baya zor ölçtü boyunu umarım doğrudur bende o sırada almişin bacaklarını tutuyordum
6 aydan sonra kesilebiliyor canim. Yontemlerine bak denemek istersen dene . Kizimi 1 yasinda kestim oglum icimde ayni seyi dusunuyorum canim. . Agladikca su veriyodum 1 haftada alisti gece agasada uyansada meme vermiyordum. Ama suan benim fikrim erken en az 1 yasi beklerdim mama iciyor olsaydi ... zaten dis donemi gece uyumuyolar emmeyen mama icmeyen bebegi nasil oyalicaz en azindan yasina girmesini tavsiye ederimTecrübeli analar size bir soru gece beslenmesi ne zaman kesilmeli bebekte anne sütü almayan bebek için konusuyorum süt yerine mama yiyor. Şimdi söz konusu meme olunca sütten kesıolar 2 yaşı bulabilio ortalama ama mamada nasıldır takip ettiğim bi doktor var ınstada gece beslenmesi yapmayın işte dolu mideyle yatılmasının zararlarını anlatmıs ama bizim kız gece de mama istio yani daha erken değil mi bizimkiler için
Benimki de emeklemiyor 13 Mart doğumlu koltuktan aşağı inebiliyor tutuna tutuna ayakta durabiliyor yerdeKızlar almira 19 Mart doğumlu emekliyor sadece bir yerde okudum bir yerden destek alıp ayağa kalkması gerekiyormuş sizin bebekler yapıyor mu bunu ?? Bizim tembel kız geç yürüyecek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?