2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bence de asıl iş o zaman başlayacak çünkü hareketlenince yürüyünceÇok arıaz bugünleri çok benden söylemesi

Benim oğlan senin kızdan 6 gün büyük bir ay önce 10,5 kilo 74 cmdi.Doktor kilolu demedi de ben dedim merak etme ayaklansın verir zaten dedi.Benimki de çok hareketli sabit durmuyor hiç

Ben zaten istesemde bakamam bizim kız misal 12 de mama emdi 3 te ve 6 da tekrar istiyor 3 saatte bir yani ha bazen bitirmiyo biberonu bazen bitiriyo o ayrı çoook nadir 1 kere uyandığı oldu yani bazı doktorlara bakınca şaşırıyorum sonucta emziren annelerde hala gece kalkıp emzirio bu bebek daha acıkır sonucta bence ki vermeyeyim oyalayayım bari 1 kez mama vereyim desen asla durmaz gece gece kıcını yırtar

Ben de istedikçe vereceğim gbi

Hiç emmiyorsa da ben olsam devam ederdim. Cunku zaten pandemi donemindeyiz. Mamalarda onlarin bir besin vitamin kaynagi. Yusra da 22 aylikken bile 3 saatte bir devam sütünü içerdi. Anne icin zor olabilir. Ama en azindan ileride gece de bir keze düşürürsün

Canım zaten misal sürekli ara ara uyanıo ama emzik veriyorum geri yatıo dönmeye calısırken uyanıo ağlıo emzik verince pışpış uyuyo ama acıkıp uyanmıssa asla emziğide almıo agzına oyuzden diyorum suan kessem içim rahat etmez 1 yasından önce kesmem anca azaltırım geç vermeye çalışırım dıom ama bazen hemen istio

Onca mama yemesine rağmen uyaniyorsa asil istegi senin kokun sen kollarindir. Arayi acmaya calis elbet ama birden kesme

Canım misal diyosunuz ya gece maması verdim uzun süre tok kaldıgı için uyudu diye bizim kız gece maması falan asla yemez ben 2 taş çatlasın 3 kere bişiler yediriom gece uykusuna dalmadan once de mama istiyo ek gıda istemıyo demek emiyo olsa iliğimi kurutmuştu bu kız

Canim o tok olmasına ragmen istiyor. Çünkü emmek ya da senin kokunu almak istiyor. Emme ihtiyacini biberonla, emerken kucağına aliyosan da kokunuda o sekilde aliyor iste. Bende yusraya cok mamalar yedirirdim uyanmasin diye. Esleme de denedim. Aksine daha çok uyanirlardi rahatsız olup. O yuzden mecbur 2 sene daha katlanicaz. Ben seneye yaza uyku egitimi vercem ikisine de. Çünkü yusra 4 yasini bitircek. Eslem de 1.5 yasinda olacak. Sadece emmeye devam ederse o konuda naparim bilemiyorum ama uyku egitimi vermeyi ciddi ciddi düşünüyorum

yani cnm onun sutu de o yani sonucta ihtiyac var yani

Kızlar nabıyosunuz biz bugün ilk defa parka gittik kızımla salıncakta sallandık yürüyüş yaptık o da uyudu temiz havada İştahı pek yok bu ara . Sabah yumurta,kaşar, yarım zeytin,salatalık, çok az da ekmek yedi. Öğlen avokado, akşam da tarhana çorbası içti . Kilo almadı yada az aldı sanırım bizimki çok hareketli sanırım ondan. Kan damlasını bir haftadır falan vermiyorum , huzursuzluğu ondan mı acaba dedim de artık veririm

Canım valla seve seve yediği sadece yoğurt ve muz ki onu da yemek istemedi sabah, diğer şeyler biraz zorlama biraz kandırmaca. Bizim yemeklerden veriyorum az az artık napayım
Ben de veriyorum. Kendi yemeklerimizi tuzsuz yapmaya başladım tabağa atıyorum tuzu yerken..

İstahi az diyosun kiz daha ne yesin masallah eslem de 1 ay almamıştı bu ay aliyor biraz

Oy ne güzel değişiklik olmuş size maşallah arkadaşım yemiş güzelce minnoşun, benimki de o kadar yese keşke

Bence kilolu degil tam ideal

İstahi az diyosun kiz daha ne yesin masallah eslem de 1 ay almamıştı bu ay aliyor biraz
Kız aijo kahvaltıda yarısını halı yiyor zaten dünki sebze çorbası çöpe gitti üzüldüm . Yapamıyorum da fazla çeşit bulamıyorum ya . Mücver pankek falan denedim bi ara sevmemişti . Yine denemek lazım da fırsat vermiyor zilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…