Hep ayni yerde sabit tartilmak lazimBende evde tarttım da tartımız bi acayip beni de mutfakta başka banyoda başka tartıyor
Gece mama hazirlamakta cok zor. Benim kizim tek meme+mama ile 1yasa geldi 1yasta inek sutune basladim emsiriyodum aomra sut isitiyordum icirip uyutuyordum baska vermiyodum ama ilk zaman 6da uyaniyodu tamamen oturuyoduk o zaman yine veriyordum tabi ek uyku uyuodu sonra.kac kere mama iciyo geceCanım zaten misal sürekli ara ara uyanıo ama emzik veriyorum geri yatıo dönmeye calısırken uyanıo ağlıo emzik verince pışpış uyuyo ama acıkıp uyanmıssa asla emziğide almıo agzına oyuzden diyorum suan kessem içim rahat etmez 1 yasından önce kesmem anca azaltırım geç vermeye çalışırım dıom ama bazen hemen istio
Bilmem knka arada sogukluk geliyo
Bi elaaamet geliyeeehBilmem knka arada sogukluk geliyo
Gece insan ne istese verecek durumda oluyor zaten uykulu uykuluCanım zaten misal sürekli ara ara uyanıo ama emzik veriyorum geri yatıo dönmeye calısırken uyanıo ağlıo emzik verince pışpış uyuyo ama acıkıp uyanmıssa asla emziğide almıo agzına oyuzden diyorum suan kessem içim rahat etmez 1 yasından önce kesmem anca azaltırım geç vermeye çalışırım dıom ama bazen hemen istio
Gelmesin o soğuklar, aranıyorsun valla buradaBilmem knka arada sogukluk geliyo
o disler yeni cikarken alisma doneminde yapiyorlar cnm gecer bi 15-20 guneBenim bebe diş gıcırdatmaya başladı kızlar bi sorun teşkil eder mi acabaçok değil ama arada yapıyor .
tatli krizin geldiginde kuru meyve ye ve balli sut ic 1 su vardagina 1 cay kasigi bal bebek de sut alerjisi yok ise ic cnm
Tarçınlı süt ve tarçınlı kahve de olabilir :))balli sut olmaz ben hamileyke cok ictim en cokda ondan kilo aldim :)))
gun icinde tarcinli su yada tarcinli bitki caylari icince tatli istegi azaliyor
Ah o mutfak ve cocuk odasi halisinin dili olsada konussa :)Kız aijo kahvaltıda yarısını halı yiyor zatendünki sebze çorbası çöpe gitti üzüldüm . Yapamıyorum da fazla çeşit bulamıyorum ya . Mücver pankek falan denedim bi ara sevmemişti . Yine denemek lazım da fırsat vermiyor zilli
Bi telefon uzagindayimGelmesin o soğuklar, aranıyorsun valla burada
VaaayyyyBi telefon uzagindayim.
Aman iyiki duymussun. Yoksa kokuya uyanirdiniz :'( neden atmis olabilir kiElektrikler gitti sartel atti sesi duydum . Gittim sarteli kaldirdim kocamda ossura ossura degil belki ama horlaya horlaya uyusun kendimi elektrik muhendisi gibi hissediyorum8gun ovünucem kafasini sisircem be de uyusaydim dolapta etler curumustu pehehhey dicem
Aman iyiki duymussun. Yoksa kokuya uyanirdiniz :'( neden atmis olabilir ki
O yuzden olabilir. Bizimde bu evde 2 kez oldu. Hemde daire disindaki sartel atmisti insan tedirgin oluyordusunmek bile istemiyorum valla. Aksamda kesildi bir ara yine kesildi sartel atti cnm bikmiyorumki mahallde sorun var sanirim cevre binalarda kesikti .
Evet yaa ben cok korkarimO yuzden olabilir. Bizimde bu evde 2 kez oldu. Hemde daire disindaki sartel atmisti insan tedirgin oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?