Ooo 4 saat olmuşEvet yaa ben cok korkarim. Oglusda uyumuyor yaa acaip huysuz maffetti beni besige koyamiyorum .derin uykuya gecemedi bir turlu 9.30dan neri ugrasiyorum yaa
Valla cnm bir heves cinari uyuttum defneyi yatirdim kahve yaptim guya kocamla film izlicez 2 yudum aldim basladi salla babam salla uyumuyor . Baktim defnenin sesi geliyo baba bana sunu al elsanin evi elsanin b.ku elsali ne gorsek alicakmisizOoo 4 saat olmuşinşallah uyur. Bende zor uyuttum ikisini de
Daha hiç oyle keyfe niyetlenmedik.nasil olduysa bu akşam ikimiz yemek yedik. O da jet hizindaValla cnm bir heves cinari uyuttum defneyi yatirdim kahve yaptim guya kocamla film izlicez 2 yudum aldim basladi salla babam salla uyumuyor . Baktim defnenin sesi geliyo baba bana sunu al elsanin evi elsanin b.ku elsali ne gorsek alicakmisizbiktik artik su elsadan.... cinarida kaldirdim artik anlasmis gibi ikisi iki yandan keyfimize ettiler
Gunaydin canim.Günaydın kızlar hepimiz için güzel bi gün olsun inşallahuykusuz bebelerin yerini uyanmadan 8 saat uyuyan bebeler alsın
Ağrısız çıkar inşallah bebislerimizin dişleri.B belgeseller @kahvetelvesi her gece huysuzluğu dişe bağlıyorum ama diş miş yokher ay kontrole götürdüm bu ay hariç doktor da 1 yaşa kadar bekliyoruz dedi 9. Ay mıayenesine kadr bakalım çıkcakmı
Günaydınnnn.. işe geldim ben gelirken uyandı altını aldım.oyun oynayalım der gibiydiGünaydın kızlar hepimiz için güzel bi gün olsun inşallahuykusuz bebelerin yerini uyanmadan 8 saat uyuyan bebeler alsın
hii beni kilo aldirmadi ama verdirmedi deballi sut olmaz ben hamileyke cok ictim en cokda ondan kilo aldim :)))
gun icinde tarcinli su yada tarcinli bitki caylari icince tatli istegi azaliyor
Ne sınavı kızDün gece yine 5 kez uyandik ayni odada sabah tam uyuttum dedim ablamizkabus gordu sesler cikarinca uyandik 8 de ve gune merhaba dedik ,neyse bende online sınavımı oldum bitti gitti
Bacım ben pes ettim direkt yanımda yatırıyorum eskisi gibi kalkmıyorHasatın bebesi uyumuyordu.hasat haline acıyordu.ne zaman uyuyacaktı hasat.kafasında deli sorular.gozleri acırken hasatin.
Tarçınlı süt denemiştim bir kere o gün canım hiç tatlı istememişti.Sonradan farketmiştim hayret benim canım tatlı istememişti diye de sonradan aklıma geldi tarçınlı süt işe yaradı diyeTarçınlı süt ve tarçınlı kahve de olabilir :))
Ben sikiyonetime gectim. Bir ayda 2.5 kg vermisim. Hedef 4 kg idiTarçınlı süt denemiştim bir kere o gün canım hiç tatlı istememişti.Sonradan farketmiştim hayret benim canım tatlı istememişti diye de sonradan aklıma geldi tarçınlı süt işe yaradı diyeAma ben canım tatlı istesin istiyorum Tam dayaklık oldum
Canım kv rejime girdi.Görümcem diyetisyen bulmuş ona yollamış.Kadın iki haftada sekiz kilo verdi şaka gibi.Ama tatlı ,ekmek hiç yok salata bol bol.Salataya da yağ tuz koymuyor nasıl yiyor bilmiyorum.Ben normalini bile sevmemBen sikiyonetime gectim. Bir ayda 2.5 kg vermisim. Hedef 4 kg idikendime instagram hesabi açtım. İcine giremedigim monta zorla girdim. Birde 2 tane pantolona hicbir sekilde onleri birlesmiyordu. Amma velakin o gobek oylece duruyor. Ona caliscam bu ay
Ben de dokuzuncu ayını doldursun yapıcam öyleAynen canım ben de
Ben hic kacamak yapmasam cok guzel kg veririm biliyorum. Keşke dayanabilsem. Tebrik ediyorum onuCanım kv rejime girdi.Görümcem diyetisyen bulmuş ona yollamış.Kadın iki haftada sekiz kilo verdi şaka gibi.Ama tatlı ,ekmek hiç yok salata bol bol.Salataya da yağ tuz koymuyor nasıl yiyor bilmiyorum.Ben normalini bile sevmem
Canım tatlı çok seviyorsan katı yağsız tahinli kurabiye öneririm. Tabiki kalorili ama hem süt yapıcı hem de katı yağ olmaması ve de tahini süt kalitesi için çok yararlı bulduğumdan sık sık yapıyorum. Koca 1 tepsi yapmak yerine yarım ölçü yapıyorum. Onun da yarısını piştikten sonra buzluğa atıyorum. Az kalıyor. Onu da günde 1 veya 2 tane olacak şekilde tüketiyorum. Kahve yanında veya çay yanında 1 tane yiyorum. Tatlı yedimmi yedim yani. Nefsim de daha fazlasını istemiyor böylelikleTarçınlı süt denemiştim bir kere o gün canım hiç tatlı istememişti.Sonradan farketmiştim hayret benim canım tatlı istememişti diye de sonradan aklıma geldi tarçınlı süt işe yaradı diyeAma ben canım tatlı istesin istiyorum Tam dayaklık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?