2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ooo 4 saat olmuş inşallah uyur. Bende zor uyuttum ikisini de
Valla cnm bir heves cinari uyuttum defneyi yatirdim kahve yaptim guya kocamla film izlicez 2 yudum aldim basladi salla babam salla uyumuyor . Baktim defnenin sesi geliyo baba bana sunu al elsanin evi elsanin b.ku elsali ne gorsek alicakmisiz biktik artik su elsadan.... cinarida kaldirdim artik anlasmis gibi ikisi iki yandan keyfimize ettiler

Daha hiç oyle keyfe niyetlenmedik.nasil olduysa bu akşam ikimiz yemek yedik. O da jet hizinda birazdan biri uyanmazsa bende yatcam artik hayirlisi gülüm diyerekten ben kaçar

Ağrısız çıkar inşallah bebislerimizin dişleri.
Ben yeşil soğan veriyorum damaklara da ıyi gelirmiş hem dişler güzel gelirmiş.ilk kizimda verirdim dişleri masallah gayet güzel.

balli sut olmaz ben hamileyke cok ictim en cokda ondan kilo aldim :)))
gun icinde tarcinli su yada tarcinli bitki caylari icince tatli istegi azaliyor
hii beni kilo aldirmadi ama verdirmedi de ama bizim husmen memede yasiyor ne uretilirse hooop cekiyor

Dün gece yine 5 kez uyandik ayni odada sabah tam uyuttum dedim ablamizkabus gordu sesler cikarinca uyandik 8 de ve gune merhaba dedik ,neyse bende online sınavımı oldum bitti gitti

Dün gece yine 5 kez uyandik ayni odada sabah tam uyuttum dedim ablamizkabus gordu sesler cikarinca uyandik 8 de ve gune merhaba dedik ,neyse bende online sınavımı oldum bitti gitti
Ne sınavı kız mücver yapıyorum bebeme bana şans dileyin sevsin ben çok severim

Tarçınlı süt ve tarçınlı kahve de olabilir :))
Tarçınlı süt denemiştim bir kere o gün canım hiç tatlı istememişti.Sonradan farketmiştim hayret benim canım tatlı istememişti diye de sonradan aklıma geldi tarçınlı süt işe yaradı diyeAma ben canım tatlı istesin istiyorum Tam dayaklık oldum

Ben sikiyonetime gectim. Bir ayda 2.5 kg vermisim. Hedef 4 kg idi kendime instagram hesabi açtım. İcine giremedigim monta zorla girdim. Birde 2 tane pantolona hicbir sekilde onleri birlesmiyordu. Amma velakin o gobek oylece duruyor. Ona caliscam bu ay

Canım kv rejime girdi.Görümcem diyetisyen bulmuş ona yollamış.Kadın iki haftada sekiz kilo verdi şaka gibi.Ama tatlı ,ekmek hiç yok salata bol bol.Salataya da yağ tuz koymuyor nasıl yiyor bilmiyorum.Ben normalini bile sevmem

Ben hic kacamak yapmasam cok guzel kg veririm biliyorum. Keşke dayanabilsem. Tebrik ediyorum onu

Canım tatlı çok seviyorsan katı yağsız tahinli kurabiye öneririm. Tabiki kalorili ama hem süt yapıcı hem de katı yağ olmaması ve de tahini süt kalitesi için çok yararlı bulduğumdan sık sık yapıyorum. Koca 1 tepsi yapmak yerine yarım ölçü yapıyorum. Onun da yarısını piştikten sonra buzluğa atıyorum. Az kalıyor. Onu da günde 1 veya 2 tane olacak şekilde tüketiyorum. Kahve yanında veya çay yanında 1 tane yiyorum. Tatlı yedimmi yedim yani. Nefsim de daha fazlasını istemiyor böylelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…