- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Benim icin guzel bir gun olmadi cnm maalesef.duan bana ulasmadi :) regl olmusum agridan oluyorum ayaza zor bakiyorum.tahammul sınırim yok resmenGünaydın kızlar hepimiz için güzel bi gün olsun inşallahuykusuz bebelerin yerini uyanmadan 8 saat uyuyan bebeler alsın
Ben de regl olmak istiyorum ya neden bilmiyorumBenim icin guzel bir gun olmadi cnm maalesef.duan bana ulasmadi :) regl olmusum agridan oluyorum ayaza zor bakiyorum.tahammul sınırim yok resmen
Zaten beraber yatiyoruzBacım ben pes ettim direkt yanımda yatırıyorum eskisi gibi kalkmıyor
Benim de 5. Gün canım bitiyor artıkBenim icin guzel bir gun olmadi cnm maalesef.duan bana ulasmadi :) regl olmusum agridan oluyorum ayaza zor bakiyorum.tahammul sınırim yok resmen
Ellerine sağlık minnakım, tarifini isterimCanım tatlı çok seviyorsan katı yağsız tahinli kurabiye öneririm. Tabiki kalorili ama hem süt yapıcı hem de katı yağ olmaması ve de tahini süt kalitesi için çok yararlı bulduğumdan sık sık yapıyorum. Koca 1 tepsi yapmak yerine yarım ölçü yapıyorum. Onun da yarısını piştikten sonra buzluğa atıyorum. Az kalıyor. Onu da günde 1 veya 2 tane olacak şekilde tüketiyorum. Kahve yanında veya çay yanında 1 tane yiyorum. Tatlı yedimmi yedim yani. Nefsim de daha fazlasını istemiyor böylelikle
Canım 1 sene normal diyorlar doğumdan sonrası için ama istersen sen yine de bir doktoruna gözüksenBen de regl olmak istiyorum ya neden bilmiyorumÇok düzensiz ya onun için endişe ediyorum sanırım. Yani 2 ayda bir kez sadece 1 gün oluyorum:/ Beni huzursuz ediyor bu durum.
Gecmis olsun canımBenim de 5. Gün canım bitiyor artıkzillim bugün ataktayken gerileme düştü kafasını vurdu yere çok ağladı benim için de iyi bir gün olamadı maalesef
Sağol arkadaşım çok ağladı içim gitti valla . Şişmiş sanırım kafasının arkası .Gecmis olsun canım
lisans tamamlama cnmNe sınavı kızmücver yapıyorum bebeme bana şans dileyin sevsin ben çok severim
Kadinmiyiz derdimiz varBen de regl olmak istiyorum ya neden bilmiyorumÇok düzensiz ya onun için endişe ediyorum sanırım. Yani 2 ayda bir kez sadece 1 gün oluyorum:/ Beni huzursuz ediyor bu durum.
Uzuldum cnm kiyamam yaBenim de 5. Gün canım bitiyor artıkzillim bugün ataktayken gerileme düştü kafasını vurdu yere çok ağladı benim için de iyi bir gün olamadı maalesef
Aman maşallah maşallah. Hep boyle yesin kuzuOyy kızlar pek mutluyumoğlum iki gündür iki aydır yemediği kadar ek gıda yedi resmen. Pek iştahlı her verdiğimle ilgileniyor. Çiğnemeyi öğrenmiş. Koca koca lokmaları çiğneye çiğneye yiyor. Sabah pankek yaptım eline verdim ısır ısır yedi
Kendi bebeme nazar değdirecem maşallah oğluma
Ben hamilelilte hep oyle yedim canim gebelik sekeri vardi diyetisyene gidiyordum . Baya baya otlaniyodumCanım kv rejime girdi.Görümcem diyetisyen bulmuş ona yollamış.Kadın iki haftada sekiz kilo verdi şaka gibi.Ama tatlı ,ekmek hiç yok salata bol bol.Salataya da yağ tuz koymuyor nasıl yiyor bilmiyorum.Ben normalini bile sevmem
Hafta icinedemi geldi cnm takip edemedim benKızlar yaa yine geldi sokağa çıkma yasaklarıKendini bilmezler tatildir, eğlencesidir, düğünüdür, derneğidir gezip tozsun.. Biz onlar yüzünden eve tıkılıp kalalım.. Gerçekten çok sinirlerim bozuluyor. Çocukları hava almaya çıkarıyordum. Kapının önüne bile çıkamayız şimdi iyi mi? Ne zaman yasak kalksa aynı şey oluyor.
Aaa gecmis olsun canimBenim de 5. Gün canım bitiyor artıkzillim bugün ataktayken gerileme düştü kafasını vurdu yere çok ağladı benim için de iyi bir gün olamadı maalesef
Sağol pinkim Allah beterinden korusun. Rahat uyusun diye ağrı kesici verdim aslında vermek istemiyorum BÖyle yok yere ilaç ama kıyamadım illa acımıştır canı yatarken ağrır falanAaa gecmis olsun canim
Yok canım, hafta içi gece yasak var. Akşam 9 sabah 5 e kadar sanırım. Haftasonu full yasak. Cuma akşamından başlıyor, Pazartesi sabaha kadar.Hafta icinedemi geldi cnm takip edemedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?