2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Günaydın kızlar hepimiz için güzel bi gün olsun inşallah uykusuz bebelerin yerini uyanmadan 8 saat uyuyan bebeler alsın
Benim icin guzel bir gun olmadi cnm maalesef.duan bana ulasmadi :) regl olmusum agridan oluyorum ayaza zor bakiyorum.tahammul sınırim yok resmen

Benim icin guzel bir gun olmadi cnm maalesef.duan bana ulasmadi :) regl olmusum agridan oluyorum ayaza zor bakiyorum.tahammul sınırim yok resmen
Ben de regl olmak istiyorum ya neden bilmiyorum Çok düzensiz ya onun için endişe ediyorum sanırım. Yani 2 ayda bir kez sadece 1 gün oluyorum:/ Beni huzursuz ediyor bu durum.

Benim de 5. Gün canım bitiyor artık zillim bugün ataktayken gerileme düştü kafasını vurdu yere çok ağladı benim için de iyi bir gün olamadı maalesef

Ellerine sağlık minnakım, tarifini isterim

Ben de regl olmak istiyorum ya neden bilmiyorum Çok düzensiz ya onun için endişe ediyorum sanırım. Yani 2 ayda bir kez sadece 1 gün oluyorum:/ Beni huzursuz ediyor bu durum.
Canım 1 sene normal diyorlar doğumdan sonrası için ama istersen sen yine de bir doktoruna gözüksen

Oyy kızlar pek mutluyum oğlum iki gündür iki aydır yemediği kadar ek gıda yedi resmen. Pek iştahlı her verdiğimle ilgileniyor. Çiğnemeyi öğrenmiş. Koca koca lokmaları çiğneye çiğneye yiyor. Sabah pankek yaptım eline verdim ısır ısır yedi
Kendi bebeme nazar değdirecem maşallah oğluma

Aman maşallah maşallah. Hep boyle yesin kuzu

Bizde kahvaltida az yumurta az labneli ekmek yedi. Daha sonra biraz yogurtlu corba biraz unlu corba ablasiyla degistiler 18.30da ispanak yemegi yedi. Simdi uyudu. Kalkinca armut vercem

Kızlar yaa yine geldi sokağa çıkma yasakları Kendini bilmezler tatildir, eğlencesidir, düğünüdür, derneğidir gezip tozsun.. Biz onlar yüzünden eve tıkılıp kalalım.. Gerçekten çok sinirlerim bozuluyor. Çocukları hava almaya çıkarıyordum. Kapının önüne bile çıkamayız şimdi iyi mi? Ne zaman yasak kalksa aynı şey oluyor.

Ben hamilelilte hep oyle yedim canim gebelik sekeri vardi diyetisyene gidiyordum . Baya baya otlaniyodum

Hafta icinedemi geldi cnm takip edemedim ben

Aaa gecmis olsun canim
Sağol pinkim Allah beterinden korusun. Rahat uyusun diye ağrı kesici verdim aslında vermek istemiyorum BÖyle yok yere ilaç ama kıyamadım illa acımıştır canı yatarken ağrır falan neyse ... bi gaz çıkardı uzun hava sabahları da gaz sancısına uyanıyor hep , çıkarıyor baya bi sonra uykusu açılıyor uyanıyor tabi . Gaz damlası mı alsak diyor babuşu da alsak mı ki zararı olur mu acaba bu aydan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…