2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Rabbim sabir versin canim cok üzüldüm en yakin zamanda kucağını doldursun inşallah Rabbim

Canım hayırlısıyla birşey olmaz inşallah o önerdikleri şey anne içinde çocuk icinde zararlı diye duydum acikcasi benim.sonucum henüz belli değil ama kötü de ciksa ben yaptırmicam o sıvı alma işlemini dediğin gibi ne olursa olsun Allah izin verirse doğuracam çocuğumu atan bir kalbi ben durduramam çünkü. 6 eylülde gittiğinde zamani geçerse doktor zaten yapmaz canim daha erken gitme ihtimalin varsa git bence tehlikeye atma icin rahat eder en azından ikinci kez yaptırırsan. Daha önce sana dedim mi hatırlamıyorum ama arkadsima da kuzenimede ayni şeyi dediler kesin aldir yasamaz falan dediler simdi iki bebiste sağlıklı maşallah hiçbir sıkıntıları yok Allah büyüktür canim öyle düşün

kız gibi ama emin değilim dedi

Ben sata gore 9+2 usg de 10 haftaik ciktim. Goruntu benimkine cok benziuo hatta nuba gore erkek diyenler cogunlukta kiz da diyenler var fakat dr da kiz gibi 14.hafta degismezse dedi. Siz tam kac haftaliksiniz? Benim icime de kiz doguyo nedense dr gjdecegm gun gecesi ruyamda bembetaz gelinlik gymistm cok guzeldi oyle guzel uyandimki . Tabirlerde mutlu mujdeli haber ve hamileysenz kiz bebek diyodu sabahi dr kiza benzettm dedi. Valla bakalik artik ben inanmak istiyorum

Bende çok evhamlıyım eşim çok kızıyo biraz sakin ol tevekkül et diyo ama elimde değilkiii
Perşembeye alıcam ravdevu
Randevu alırsam dururm yoksa duramam

bu kadar benzerlik olurdu sanırım Bende 11+5teyim ve bu görüntülere göre çoğunkukla erkek diyorlar ama kız diyende oldu.bende hep kız düşünüyorum ve rüyamda kırmızı elma görmüştüm o da kız evlat diyordu.bi rüya daha öyle kızı işaret etmişti dr da dediğiniz gibi kız diyince sevindim.şimdi çok meraktayım

Cok gecmis olsun canim cok uzuldum Allahim sabir versin

Allahim sabir versin canım insallah tez zamanda yine nasip olur hamilelik ve saglikla kucaklariniza alirsiniz

Valla ya okurken kendimi gordum bende ☺
Aynen bende sizin gibiyim bakalim insallah gonlumuzdeki olur saglikla sihhatle insallah.. normalde pek ruya goren biri deilim ama hersey kiza isaret ediyo sanki. Dr da oyle diyince acaba mi dedim, oglumda cok erken tahmin etmislerdi yine bu zamablar eger bi cikinti olsaydi gorurdu diye dusunuyorum. Bir daha ne zamana gidiceksiniz yazin mutlaka❤

Ya ben geçen hapşırdım felaket kasık ağrım oldu çığlık attım resmen ağrıdan daha yeni doktora gittim kontrol sürem geçmeden bi kez daha gitmek istiyorum saçma mı olur hapşırmaktan bebeğe bi şey olur mu Allah korusun ama tedirgin oldum

Evet canım bizde araştırdık 590€ burda da her türlü şeyi inceliyorlarmis. Yani 3500 tl civarı. Ama bence de değer. Peki sende nasıl çıkmıştı sonuç canim

Canım üzülme. Allah ne verirse başımızın üstüne. Çok örnekleri var kesin sonuç deyipte sapasağlam doğan. Allah dua et bolbol. Bizimde dualarımız seninle
Aynen öyle başımın ustun. Her turlusune seve seve bakarım.. Allah biliyor içimi.. ama.insan bu karamsarliklar yasayamiyor. O yıpratıyor sadece

Hapşururken kasma kendini ondan oluyor.Kasinca aciyor.Bende kasıyordum bir doktorun hastaya verdigi cevabi okudum bi sitede ondan sonra kasmadim rahat hapşurdum.

Aynen öyle canım ben de içimi ferah tutuyorum sadece bi yandan içini kemiriyo insanın. Ister istemez. Ama Allah buyuk

Kızlar bayağıdır giremedim cinsiyet öğrenen oldu mu
Bende önümüzdeki hafta içinde randevu alacağım öğrenirim diye düşünüyorum.
Eşimin tarafı henüz bilmiyor cinsiyet öğrenince soylucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…