- 15 Ağustos 2016
- 100
- 30
- 48
kız gibi ama emin değilim dediCikinti gordum gibi geldi erkek diyorum ama dr bisey demedimi
Rabbim sabir versin canim cok üzüldüm en yakin zamanda kucağını doldursun inşallah RabbimKaranlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
Canım hayırlısıyla birşey olmaz inşallah o önerdikleri şey anne içinde çocuk icinde zararlı diye duydum acikcasi benim.sonucum henüz belli değil ama kötü de ciksa ben yaptırmicam o sıvı alma işlemini dediğin gibi ne olursa olsun Allah izin verirse doğuracam çocuğumu atan bir kalbi ben durduramam çünkü. 6 eylülde gittiğinde zamani geçerse doktor zaten yapmaz canim daha erken gitme ihtimalin varsa git bence tehlikeye atma icin rahat eder en azından ikinci kez yaptırırsan. Daha önce sana dedim mi hatırlamıyorum ama arkadsima da kuzenimede ayni şeyi dediler kesin aldir yasamaz falan dediler simdi iki bebiste sağlıklı maşallah hiçbir sıkıntıları yok Allah büyüktür canim öyle düşünMerhaba kizlar.. ben daha önce de yazmıştım sizlere, bebeğimin ense kalınlığı 4,6 mm çıkmıştı. Şimdi ikili test için gittim bu sefer de 6mm çıktı. Çok fazla yüksek. Çok korkuyorum.. amniyosentez öneriyorlar ama sanki sonuç kötü çıksa ne olur.. ben bu bebeği nasipse dünyaya getirmek istiyorum. Allah korusun kötü sonuc çıkarsa bütün hamileliğin zehir olucak. En azından şuan ona pozitif enerjimi gonderixorum ,dua ediyorum.. kaç gecedir gözüme uyku girmiyor. Bi doktora daha gidicem 2li test için o da 6 Eylül'de. O ne diyecek bakalım.. yurtdisindayom ben Türkiye'ye de mi gitsem diye düşünmüyor da değilim. Bir umut.. bizim doktorlarımız daha uzmanlar sonuçta.. bilmiyorum kafam öyle karışık ki ..
kız gibi ama emin değilim dedi
Bende çok evhamlıyım eşim çok kızıyo biraz sakin ol tevekkül et diyoO zaman acele wtme canim.benim 6+6 da karindan devletteki dr duyamadi cok uzuldum, ozelde vajinal duyuldu. 1 hafta daha bekle. İllada duramazsan git pazartesi zaten 10 gun kontrol suren olur 10 gun sonrada kalp atisi dinlemeye gidersin.
Ben dayanamiyorum max 2 hafta durabildim o da zehirlendikte yani10 gunde gidiyorum ne yapayim evhamlaniyorum
kız gibi ama emin değilim dedi
bu kadar benzerlik olurdu sanırımBen sata gore 9+2 usg de 10 haftaik ciktim. Goruntu benimkine cok benziuo hatta nuba gore erkek diyenler cogunlukta kiz da diyenler var fakat dr da kiz gibi 14.hafta degismezse dedi. Siz tam kac haftaliksiniz? Benim icime de kiz doguyo nedense dr gjdecegm gun gecesi ruyamda bembetaz gelinlik gymistm cok guzeldi oyle guzel uyandimki . Tabirlerde mutlu mujdeli haber ve hamileysenz kiz bebek diyodu sabahi dr kiza benzettm dedi. Valla bakalik artik ben inanmak istiyorum
Cok gecmis olsun canim cok uzuldum Allahim sabir versinKaranlık bir hastane odasından yazıyorum. Daha iki saat önce bebeğimle hayaller kuruyordum kızım karnımı öpüyordu. Sonra kahverengi bir leke geldi. Hemen hastaneye gittim bebeğim ölmüşatmıyor minik kalbi artık. İkinci defa bunu yaşamak ölüm gibi ne bileyim işte nefes alamıyorum. Sabah alacaklar kürtaja keşke sabah olmasa diyorum son gecem onunla geçen. Garip belki ama ben karnımı seviyorum son defa...
Allahim sabir versin canım insallah tez zamanda yine nasip olur hamilelik ve saglikla kucaklariniza alirsinizSimdi bu msji okurken tüylerim diken diken oldu yine.Ve her böyle msjlari okudugumda.Yasayan çok iyi bilir cok degil canim bir iki hafta önce ayni duygulari yasadim..İçin hep bir buruk oluyor ama üzülme geçicek zamanla...Hevesleniyor insan kaptiriyor kendini bir anda o muhteşem annelik duygusuna.Başın sağolsun canım benim..geçicek düzelecek inşallah..İnşallah tekrar gebe kalicaz ve sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alıcaz..
Evet arkadaşlar hepinizin gebeligi sağlıkli bir şekilde geçsin inşallah..zor bir durum düsmanim yaşasin istemeyeceğim cinsten.O yüzden erkenden kiyafet almak,oda hazirlamak vs bunlara hic girişmeyin tavsiyem.İki kat yıkılıyorsun.Çünkü bu gebeliğin başında değil son an'a kadar olabilecek bir durum.Allah korusun ama 9ayda bile bebeğini kaybedenler var.Ki Allaha şükür olsun ki ben bebeğimin kalp atışlarini duymadan kendisini göremeden ona daha fazla bağlanmadan kaybettim yoksa acim daha büyük olurdu..
bu kadar benzerlik olurdu sanırımBende 11+5teyim ve bu görüntülere göre çoğunkukla erkek diyorlar ama kız diyende oldu.bende hep kız düşünüyorum ve rüyamda kırmızı elma görmüştüm o da kız evlat diyordu.bi rüya daha öyle kızı işaret etmişti dr da dediğiniz gibi kız diyince sevindim.şimdi çok meraktayım
Evet canım öyleydi ama bu yeni gittiğim doktorda da normal çıktı kafa.karisti iyiceBence bebegin onden gittigi icin daha erken randevu alman iyi olur. Sonrada suresi gecti demesinler? Bebegin 6 gun onde gidiyordu senin
Ben de o yüzden korkuyorum zaten hiç taraftar değilim amniyosentezincanım aminosentez yaptirmanada deymez kac saglikli bebek telef oldu rabbim gonlune gore versin insallah bebegin cok saglikli olarak dogar
Evet canım bizde araştırdık 590€ burda da her türlü şeyi inceliyorlarmis. Yani 3500 tl civarı. Ama bence de değer. Peki sende nasıl çıkmıştı sonuç canimEvet canim. Biraz para oduyorsun cunku ozel yapiliyo, ben iki yil once 2250bin verdim. Bir tup kan alip, almanyaya gonderdiler. Down sendromu, trizomi 13,21 gibi genetik hastaliklara baktilar. Bunu yaptirmaktaki amacim da ikili, uclu tarama testlerini yaptirmamakti, ugrasmak istemedik acikcasi.
Aslinda bu tur testleri, ailesinde bu tur genetik hastasi olanlara, yasi gec hamile olan bayanlara oneriyorlarmis genelde. Ya da ikili uclu testle ugrasmayanlara.
Sonuc da dedigim gibi yuzde 99.9. Hatta testte saglikli cikip da, dogunca sikintili olan bebeklerde, testi yapan firmaya, dava acilabiliyormus. Hani sen saglikli die rapor verdin de, bebek sagliksiz dogdu die. Bence yaptir. Ne kaybedersin ki?
Zaten doktorlarin cigazlari farkli farkli olctugu icin, ense kalinligi mm leri yanlis cikiyor. Olcumler hatali olabilir sende de. O yuzden o guzel canini sikma. Rabbim yardimcin olsun, ins minigin sikintisi falan da yoktur.
Aynen öyle başımın ustun. Her turlusune seve seve bakarım.. Allah biliyor içimi.. ama.insan bu karamsarliklar yasayamiyor. O yıpratıyor sadeceCanım üzülme. Allah ne verirse başımızın üstüne. Çok örnekleri var kesin sonuç deyipte sapasağlam doğan. Allah dua et bolbol. Bizimde dualarımız seninle
Çok geçmiş olsun canım.. peki dünyaya geldi mi bebeginGecen sene bende ayni seyi yasadim. Benim ki 6.5 mm di. Hamileligim berbat gecti. Cvs yaptirmistim. Sonuc temizdi. Ama kalp te problem goruldu.
Hapşururken kasma kendini ondan oluyor.Kasinca aciyor.Bende kasıyordum bir doktorun hastaya verdigi cevabi okudum bi sitede ondan sonra kasmadim rahat hapşurdum.Ya ben geçen hapşırdım felaket kasık ağrım oldu çığlık attım resmen ağrıdan daha yeni doktora gittim kontrol sürem geçmeden bi kez daha gitmek istiyorum saçma mı olur hapşırmaktan bebeğe bi şey olur mu Allah korusun ama tedirgin oldum
Aynen öyle canım ben de içimi ferah tutuyorum sadece bi yandan içini kemiriyo insanın. Ister istemez. Ama Allah buyukCanım hayırlısıyla birşey olmaz inşallah o önerdikleri şey anne içinde çocuk icinde zararlı diye duydum acikcasi benim.sonucum henüz belli değil ama kötü de ciksa ben yaptırmicam o sıvı alma işlemini dediğin gibi ne olursa olsun Allah izin verirse doğuracam çocuğumu atan bir kalbi ben durduramam çünkü. 6 eylülde gittiğinde zamani geçerse doktor zaten yapmaz canim daha erken gitme ihtimalin varsa git bence tehlikeye atma icin rahat eder en azından ikinci kez yaptırırsan. Daha önce sana dedim mi hatırlamıyorum ama arkadsima da kuzenimede ayni şeyi dediler kesin aldir yasamaz falan dediler simdi iki bebiste sağlıklı maşallah hiçbir sıkıntıları yok Allah büyüktür canim öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?