2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bence gazini cikariyorsa gerek yok cnm

Yine bir soruyla karsinizdayim :) ek gidayi gunluk ne kadar veriyorsunuz olcu olarak ben hesapladim tam tamina bir cay bardagi aliyor.orta boy cay bardaklarindan su kucuklerden degil :)

denedigim bi tarif var yazayim benim oglus yedi ki inanilmazzz secici bir bebek :)))

1 kucuk boy patates yada yarisini kullanirsin
1 yumurta sarisi
biraz peynir
ve kucuk bir dilim avakado
patatesi rendeliyoruz suyunu sikiyoruz (o sikilan su cilde cok iyi geliyor istersen hemen suratina sur maske olsun )
hepsini karistiriyoruz
yagli kagidin ustune seriyoruz cok ince olmasin ki kurumasin 1 cm kalinlikta gibi
tost makinesinde 5-6 dk pisiriyoruz
pisip pismedigini kontrol edersiniz kalinliga gore degisebilir
bebeler icin tarifler kitabi almistim ordan aldim bu tarifi denemekte fayda var :)

Kizlar benim oglusumun pipisi yapismis . Dun bi anaormallik farkettim esimle baktim oda pek anlamadi. Dr a yazdim foto gonderdim . Hafif yapisiklik olusmus geriye ittirin dedi. Yaptik ama korktukda . Heralde kontrole goturucem
bizimkide yapisik canin korkulcak bisey yok dedi doktor ilerleyen zamanlarda duzelir kendiliginden acilir demisti...

Sağol canım yarın ilk işim denemek

Ben yusra ya bile veriyorum. Suan yerler sogudu. Yedikleri de gaz yapiyor sogukta. Metsil veriyorum gunde bir ya da 2
Sürekli değil ama

Yine bir soruyla karsinizdayim :) ek gidayi gunluk ne kadar veriyorsunuz olcu olarak ben hesapladim tam tamina bir cay bardagi aliyor.orta boy cay bardaklarindan su kucuklerden degil :)
Toplam bir günlük mü çay bardağı? Eger oyleyse bana az geldi.
Kahvaltida tam ne kadar yiyor bilmiyorum ama diger ogunlerini dolu dolu yiyor

Benim bebeler yemedi

Bununla gecmis olsun canim .bugun bende calpol verdim disler rahatsiz ediyor dun 4.30da uyudu . Valla hoc bisry olmaz alin bencede bende alicam kakasinida rahat yapar . Bizim kabizlik kroniklesti cok zor yapiyor gaz damlasi bi nebze isi kolaylastiriyor

Bence az canim. 1bebek kavanozu yogurt 1 kepce corba fix menu bizim. Onun disinda yerse ne ala yemezse mualla saka saka teperim durmam

Kiiaazzz madam guru olmussunyaa sende gurumadam ayaginizi denk almaya devam edin bi gurumuz daha oldu

Geçtiğimiz günlerde gece beslenmesi kesmeyi konuşmuştunuz dimi? Ben asla kesemeyeceğim sanırım. Böyle memeci bir oğlan olamaz.
Asla doymak için emmiyor keyfine emiyor. Meme lafını duyar duymaz yaşadığı heyecanı tahmin edemezsiniz. Bi de hatamı yapıyorum bilemem ama diş ateşi yaşadığımızdan beri babayı içeri gönderdik birlikte uyuyoruz umutla. Diş sıkıntısı bitti bence ama gece en az 4 5 kere Emmeye uyanıyor. Az önce uyandı yine yarım saattir emiyor. Babasına verdim şimdi al uyut diye. Beni gördükçe meme heyecanlanması sesi çıkarıyor. Meme istediğini çıkardığı o sesten anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…