Tabiiki canımmEllerine sağlık minnakım, tarifini isterim
Bence gazini cikariyorsa gerek yok cnmSağol pinkim Allah beterinden korusun. Rahat uyusun diye ağrı kesici verdim aslında vermek istemiyorum BÖyle yok yere ilaç ama kıyamadım illa acımıştır canı yatarken ağrır falanneyse ... bi gaz çıkardı uzun hava sabahları da gaz sancısına uyanıyor hep , çıkarıyor baya bi sonra uykusu açılıyor uyanıyor tabi . Gaz damlası mı alsak diyor babuşu da alsak mı ki zararı olur mu acaba bu aydan sonra
Bütün öğünler dahil bir çay bardağı mı canım?Yine bir soruyla karsinizdayim :) ek gidayi gunluk ne kadar veriyorsunuz olcu olarak ben hesapladim tam tamina bir cay bardagi aliyor.orta boy cay bardaklarindan su kucuklerden degil :)
evet kesinlikleTarçınlı süt ve tarçınlı kahve de olabilir :))
Benim de olmam lazımdı olamadım karnım gerilmiş durumda burnumdan soluyorumBenim icin guzel bir gun olmadi cnm maalesef.duan bana ulasmadi :) regl olmusum agridan oluyorum ayaza zor bakiyorum.tahammul sınırim yok resmen
denedigim bi tarif var yazayim benim oglus yedi ki inanilmazzz secici bir bebek :)))Canlar ya inanın artık ne yapacağımı şaşırdım, benim kız kahvaltı yapmıyor ya napacağım ben bunla, nerdeyse 2 aydır aynı sorun. O kadar özeniyorum ki şu bebeğinizin yediklerini yazınca benimki yemiyorsabah avokado dilimlerim, lorlu yumurta yaptım, muz dilimledim bir tanesini ağzına alsa ya hiç birini çok üzülüyorum böyle olunca, nerde hata yapıyorum ben acaba
bizimkide yapisik canin korkulcak bisey yok dedi doktor ilerleyen zamanlarda duzelir kendiliginden acilir demisti...Kizlar benim oglusumun pipisi yapismis . Dun bi anaormallik farkettim esimle baktim oda pek anlamadi. Dr a yazdim foto gonderdim . Hafif yapisiklik olusmus geriye ittirin dedi. Yaptik ama korktukda . Heralde kontrole goturucem
Sağol canım yarın ilk işim denemekdenedigim bi tarif var yazayim benim oglus yedi ki inanilmazzz secici bir bebek :)))
1 kucuk boy patates yada yarisini kullanirsin
1 yumurta sarisi
biraz peynir
ve kucuk bir dilim avakado
patatesi rendeliyoruz suyunu sikiyoruz (o sikilan su cilde cok iyi geliyor istersen hemen suratina sur maske olsun)
hepsini karistiriyoruz
yagli kagidin ustune seriyoruz cok ince olmasin ki kurumasin 1 cm kalinlikta gibi
tost makinesinde 5-6 dk pisiriyoruz
pisip pismedigini kontrol edersiniz kalinliga gore degisebilir
bebeler icin tarifler kitabi almistim ordan aldim bu tarifi denemekte fayda var :)
Ben yusra ya bile veriyorum. Suan yerler sogudu. Yedikleri de gaz yapiyor sogukta. Metsil veriyorum gunde bir ya da 2Sağol pinkim Allah beterinden korusun. Rahat uyusun diye ağrı kesici verdim aslında vermek istemiyorum BÖyle yok yere ilaç ama kıyamadım illa acımıştır canı yatarken ağrır falanneyse ... bi gaz çıkardı uzun hava sabahları da gaz sancısına uyanıyor hep , çıkarıyor baya bi sonra uykusu açılıyor uyanıyor tabi . Gaz damlası mı alsak diyor babuşu da alsak mı ki zararı olur mu acaba bu aydan sonra
Toplam bir günlük mü çay bardağı? Eger oyleyse bana az geldi.Yine bir soruyla karsinizdayim :) ek gidayi gunluk ne kadar veriyorsunuz olcu olarak ben hesapladim tam tamina bir cay bardagi aliyor.orta boy cay bardaklarindan su kucuklerden degil :)
Benim bebeler yemedidenedigim bi tarif var yazayim benim oglus yedi ki inanilmazzz secici bir bebek :)))
1 kucuk boy patates yada yarisini kullanirsin
1 yumurta sarisi
biraz peynir
ve kucuk bir dilim avakado
patatesi rendeliyoruz suyunu sikiyoruz (o sikilan su cilde cok iyi geliyor istersen hemen suratina sur maske olsun)
hepsini karistiriyoruz
yagli kagidin ustune seriyoruz cok ince olmasin ki kurumasin 1 cm kalinlikta gibi
tost makinesinde 5-6 dk pisiriyoruz
pisip pismedigini kontrol edersiniz kalinliga gore degisebilir
bebeler icin tarifler kitabi almistim ordan aldim bu tarifi denemekte fayda var :)
Yaaa canim bunu okumak o kdar iyi geldiki .dr a gidecegiz ogleden sonra . Cok moralim bozuk cerrahi islem gerekir diye cok korkuyordum biraz icim rahatladibizimkide yapisik canin korkulcak bisey yok dedi doktor ilerleyen zamanlarda duzelir kendiliginden acilir demisti...
Ebet cnm senden sonra gordum . Off aman ise yarasa bari ne diyimYok canım, hafta içi gece yasak var. Akşam 9 sabah 5 e kadar sanırım. Haftasonu full yasak. Cuma akşamından başlıyor, Pazartesi sabaha kadar.
Bununla gecmis olsun canim .bugun bende calpol verdim disler rahatsiz ediyor dun 4.30da uyudu . Valla hoc bisry olmaz alin bencedeSağol pinkim Allah beterinden korusun. Rahat uyusun diye ağrı kesici verdim aslında vermek istemiyorum BÖyle yok yere ilaç ama kıyamadım illa acımıştır canı yatarken ağrır falanneyse ... bi gaz çıkardı uzun hava sabahları da gaz sancısına uyanıyor hep , çıkarıyor baya bi sonra uykusu açılıyor uyanıyor tabi . Gaz damlası mı alsak diyor babuşu da alsak mı ki zararı olur mu acaba bu aydan sonra
Bence az canim. 1bebek kavanozu yogurt 1 kepce corba fix menu bizim. Onun disinda yerse ne ala yemezse muallaYine bir soruyla karsinizdayim :) ek gidayi gunluk ne kadar veriyorsunuz olcu olarak ben hesapladim tam tamina bir cay bardagi aliyor.orta boy cay bardaklarindan su kucuklerden degil :)
Kiiaazzz madam guru olmussunyaa sendeSağol pinkim Allah beterinden korusun. Rahat uyusun diye ağrı kesici verdim aslında vermek istemiyorum BÖyle yok yere ilaç ama kıyamadım illa acımıştır canı yatarken ağrır falanneyse ... bi gaz çıkardı uzun hava sabahları da gaz sancısına uyanıyor hep , çıkarıyor baya bi sonra uykusu açılıyor uyanıyor tabi . Gaz damlası mı alsak diyor babuşu da alsak mı ki zararı olur mu acaba bu aydan sonra
Ben kacirmisim ne oldu canimYaaa canim bunu okumak o kdar iyi geldiki .dr a gidecegiz ogleden sonra . Cok moralim bozuk cerrahi islem gerekir diye cok korkuyordum biraz icim rahatladi
Allah Allah ne oliyy. Herkese var da bize yohmiiiKiiaazzz madam guru olmussunyaa sendegurumadam ayaginizi denk almaya devam edin bi gurumuz daha oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?