2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben her ne olursa olsun ikisinide yanimda cok uyutmadim. Tabiki hastalik vs uyuduğum da oldu. Kucağımda tutup yerine yatirmisimdir genelde. Sadece eslem de bazi sabaha karsi esim gidince oturup emzirmek zor gelip yatarak emzirdigim oldu. İnanir misin ona bile alisti. Birkac gun ben yapmayinca hemen dalmadi.sonunda unuttu yerine yatiriyorum. Hem dusecek korkusu var(2 kez düştü) hemde yusra kiskaniyor sabah bizi gorunce

Yine bir soruyla karsinizdayim :) ek gidayi gunluk ne kadar veriyorsunuz olcu olarak ben hesapladim tam tamina bir cay bardagi aliyor.orta boy cay bardaklarindan su kucuklerden degil :)
Her öğünde yarım kaseyi biraz geçiyor benimki.Üç öğün bir buçuk kase genelde.Bazen de arada çok acıkıyor meyveli bisküvi yoğurt da aralarda veriyorum biraz.

kizlar 3 gundur perisanim gece 0 uyku surekli ıh diyor dönuyor agliyor hic uyumuyor,burnu tikali sf sıkıyorum cekiyorum yine ayni petege islak havlu koyuyorum falan artik eskiden dr un yazdigi dogal burunda aliskanlik yapmayan greyfurt cekirdeginden yapilma bi burun damlasi siparis ettirdim surekli göz burun kasiyor babasi alerjik o da oyle galiba tiza miza alerjik oldu surekli de supuruyorum ediyorum siliyorum evi ama iste amaaaannn dogurmak olmasa ucunda bu cocugu duzeltip bastan yapacam ama dogurmak zor gerci boyle bir seyin imkani da yok ama

Gece 8383883 kere uyandık sarhoş gibiyim düşüp korktuğu için sanırım pfff ne güzel düzene giriyordu
bizimde giriyorfu iki gjn girdi 3 gündur berbat simdi tam burun temizledim yatcaz bu sefer ası randevusu var ben ne edem kalkip kahvalti hazirlayayim ne yapayim

Canım bu elde tutulabilir kıvamda oluyordur değil mi? Yani mücver gibi ve eline mi veriyorsun? Ve çok teşekkürler tarif için. Ben de deneyeyim

Slm canim. Benim oglumda oyle.gece emisleri tamamen keyfii. Gece kasik mamasi yiyip uzerime emip yatiyor max uyudugu sure 30 dk basliyor emmek icin aglamalara ve ben yatana kadar 10 dk arayla emiyo bazen sadece agzonda tutuyor bazen cansiz cansiz emiyor keyif. sabaha kdar kac defa emiyor inan sayamiyorum... gogsu biraz acik sweet giysem heyecanli heyecanli sesler cikariyo meme vereyimmi diyorum cildiriyor kucagima alayim mememi acmaya ugrasiyor. Meme icin gece uyumuyor . Bu arada biliyorum cok yipratici ama besigine.koymani tavsiye ederim...

Ağırlaştı yatağından almak uykulu uykulu zor geliyor diye aldım yanıma şuan gayet rahatım ama ileride zorlanırmıyım bilmem

Oyy umutla çınarın ruh ikizi oluşu
Geceiki kere yatağa koydum sabah artık aldım yanıma kararlılık seviyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…