Ben her ne olursa olsun ikisinide yanimda cok uyutmadim. Tabiki hastalik vs uyuduğum da oldu. Kucağımda tutup yerine yatirmisimdir genelde. Sadece eslem de bazi sabaha karsi esim gidince oturup emzirmek zor gelip yatarak emzirdigim oldu. İnanir misin ona bile alisti. Birkac gun ben yapmayinca hemen dalmadi.sonunda unuttu yerine yatiriyorum. Hem dusecek korkusu var(2 kez düştü) hemde yusra kiskaniyor sabah bizi gorunceGeçtiğimiz günlerde gece beslenmesi kesmeyi konuşmuştunuz dimi? Ben asla kesemeyeceğim sanırım. Böyle memeci bir oğlan olamaz.
Asla doymak için emmiyor keyfine emiyor. Meme lafını duyar duymaz yaşadığı heyecanı tahmin edemezsiniz. Bi de hatamı yapıyorum bilemem ama diş ateşi yaşadığımızdan beri babayı içeri gönderdik birlikte uyuyoruz umutla. Diş sıkıntısı bitti bence ama gece en az 4 5 kere Emmeye uyanıyor. Az önce uyandı yine yarım saattir emiyor. Babasına verdim şimdi al uyut diye. Beni gördükçe meme heyecanlanması sesi çıkarıyor. Meme istediğini çıkardığı o sesten anlıyorum
Her öğünde yarım kaseyi biraz geçiyor benimki.Üç öğün bir buçuk kase genelde.Bazen de arada çok acıkıyor meyveli bisküvi yoğurt da aralarda veriyorum biraz.Yine bir soruyla karsinizdayim :) ek gidayi gunluk ne kadar veriyorsunuz olcu olarak ben hesapladim tam tamina bir cay bardagi aliyor.orta boy cay bardaklarindan su kucuklerden degil :)
Guruydum ben kız hanidirKiiaazzz madam guru olmussunyaa sendegurumadam ayaginizi denk almaya devam edin bi gurumuz daha oldu
Ay o da cok kotuBenim de olmam lazımdı olamadım karnım gerilmiş durumda burnumdan soluyorum
Evet cnm gunluk fazlasini yemiyor midesini bulandiriyor.Toplam bir günlük mü çay bardağı? Eger oyleyse bana az geldi.
Kahvaltida tam ne kadar yiyor bilmiyorum ama diger ogunlerini dolu dolu yiyor
9 12 ay arasi 2 cay bardagi kadar çok rahat yerler hatta bazi yerlerde 3 cay bardagi deniyo. Sen kademeli arttirmaya calis birden ağır geliyodur belkiEvet cnm gunluk fazlasini yemiyor midesini bulandiriyor.
Günaydın canımGece 8383883 kere uyandıksarhoş gibiyim düşüp korktuğu için sanırım pfff ne güzel düzene giriyordu
bizimde giriyorfu iki gjn girdi 3 gündur berbat simdi tam burun temizledim yatcaz bu sefer ası randevusu var ben ne edem kalkip kahvalti hazirlayayim ne yapayimGece 8383883 kere uyandıksarhoş gibiyim düşüp korktuğu için sanırım pfff ne güzel düzene giriyordu
Canım bu elde tutulabilir kıvamda oluyordur değil mi? Yani mücver gibi ve eline mi veriyorsun? Ve çok teşekkürler tarif için. Ben de deneyeyimdenedigim bi tarif var yazayim benim oglus yedi ki inanilmazzz secici bir bebek :)))
1 kucuk boy patates yada yarisini kullanirsin
1 yumurta sarisi
biraz peynir
ve kucuk bir dilim avakado
patatesi rendeliyoruz suyunu sikiyoruz (o sikilan su cilde cok iyi geliyor istersen hemen suratina sur maske olsun)
hepsini karistiriyoruz
yagli kagidin ustune seriyoruz cok ince olmasin ki kurumasin 1 cm kalinlikta gibi
tost makinesinde 5-6 dk pisiriyoruz
pisip pismedigini kontrol edersiniz kalinliga gore degisebilir
bebeler icin tarifler kitabi almistim ordan aldim bu tarifi denemekte fayda var :)
Ah canım çok geçmiş olsun, daha beterlerinden korusun RabbimBenim de 5. Gün canım bitiyor artıkzillim bugün ataktayken gerileme düştü kafasını vurdu yere çok ağladı benim için de iyi bir gün olamadı maalesef
Pipisi yapismis canimBen kacirmisim ne oldu canim
Slm canim. Benim oglumda oyle.gece emisleri tamamen keyfii. Gece kasik mamasi yiyip uzerime emip yatiyor max uyudugu sure 30 dk basliyor emmek icin aglamalara ve ben yatana kadar 10 dk arayla emiyo bazen sadece agzonda tutuyor bazen cansiz cansiz emiyor keyif. sabaha kdar kac defa emiyor inan sayamiyorum... gogsu biraz acik sweet giysem heyecanli heyecanli sesler cikariyo meme vereyimmi diyorum cildiriyor kucagima alayim mememi acmaya ugrasiyorGeçtiğimiz günlerde gece beslenmesi kesmeyi konuşmuştunuz dimi? Ben asla kesemeyeceğim sanırım. Böyle memeci bir oğlan olamaz.
Asla doymak için emmiyor keyfine emiyor. Meme lafını duyar duymaz yaşadığı heyecanı tahmin edemezsiniz. Bi de hatamı yapıyorum bilemem ama diş ateşi yaşadığımızdan beri babayı içeri gönderdik birlikte uyuyoruz umutla. Diş sıkıntısı bitti bence ama gece en az 4 5 kere Emmeye uyanıyor. Az önce uyandı yine yarım saattir emiyor. Babasına verdim şimdi al uyut diye. Beni gördükçe meme heyecanlanması sesi çıkarıyor. Meme istediğini çıkardığı o sesten anlıyorum
AaaaGuruydum ben kız hanidirbi söz yazmıştım oraya ondan gözükmüyordu . gurularrrcaaaa
Bayan diyet falan yazmissinya onu silsene bi belki sebde gurusundurAllah Allah ne oliyy. Herkese var da bize yohmiii
Biraz arttirmaya bakayim cnm bana normal geliyordu siz diyince az geldigini anladim.9 12 ay arasi 2 cay bardagi kadar çok rahat yerler hatta bazi yerlerde 3 cay bardagi deniyo. Sen kademeli arttirmaya calis birden ağır geliyodur belki
Ağırlaştı yatağından almak uykulu uykulu zor geliyor diye aldım yanıma şuan gayet rahatım ama ileride zorlanırmıyım bilmemBen her ne olursa olsun ikisinide yanimda cok uyutmadim. Tabiki hastalik vs uyuduğum da oldu. Kucağımda tutup yerine yatirmisimdir genelde. Sadece eslem de bazi sabaha karsi esim gidince oturup emzirmek zor gelip yatarak emzirdigim oldu. İnanir misin ona bile alisti. Birkac gun ben yapmayinca hemen dalmadi.sonunda unuttu yerine yatiriyorum. Hem dusecek korkusu var(2 kez düştü) hemde yusra kiskaniyor sabah bizi gorunce
Oyy umutla çınarın ruh ikizi oluşuSlm canim. Benim oglumda oyle.gece emisleri tamamen keyfii. Gece kasik mamasi yiyip uzerime emip yatiyor max uyudugu sure 30 dk basliyor emmek icin aglamalara ve ben yatana kadar 10 dk arayla emiyo bazen sadece agzonda tutuyor bazen cansiz cansiz emiyor keyif. sabaha kdar kac defa emiyor inan sayamiyorum... gogsu biraz acik sweet giysem heyecanli heyecanli sesler cikariyo meme vereyimmi diyorum cildiriyor kucagima alayim mememi acmaya ugrasiyor. Meme icin gece uyumuyor . Bu arada biliyorum cok yipratici ama besigine.koymani tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?