pink bu uyumayan husmenlerle ne yapacagizSlm canim. Benim oglumda oyle.gece emisleri tamamen keyfii. Gece kasik mamasi yiyip uzerime emip yatiyor max uyudugu sure 30 dk basliyor emmek icin aglamalara ve ben yatana kadar 10 dk arayla emiyo bazen sadece agzonda tutuyor bazen cansiz cansiz emiyor keyif. sabaha kdar kac defa emiyor inan sayamiyorum... gogsu biraz acik sweet giysem heyecanli heyecanli sesler cikariyo meme vereyimmi diyorum cildiriyor kucagima alayim mememi acmaya ugrasiyor. Meme icin gece uyumuyor . Bu arada biliyorum cok yipratici ama besigine.koymani tavsiye ederim...
6. Ayda ek gıdaya ilk başladığımızda yarım çay bardağı diyordu doktor. Şimdi bilemem ama bence 1 çay bardağı yeter bence.Biraz arttirmaya bakayim cnm bana normal geliyordu siz diyince az geldigini anladim.
guru ne ki , gurme gibi bsy miBayan diyet falan yazmissinya onu silsene bi belki sebde gurusundurmadaminda frofil msji uzun oldugundan gorulmuyomus. Hala ne ise yariyo bilmesemde Gurulugu en cok sen hakediyosun
Sabaha karsi yada ennn gec kocisim ise gittikten sonra yanima alip yattigim dogrudurOyy umutla çınarın ruh ikizi oluşu
Geceiki kere yatağa koydum sabah artık aldım yanıma kararlılık seviyem
Ulan mbrben yanlis olcmusum bugun asidan geldik kizlar 10 kilo 300 gr kilosu boyumuz da 70 cm hayir hepsini yanlis olcmem ben ise boyu 72 ,kiloyu 11 olcmustum
Hahahajaja o zaman ben kesin bokçu guruyum
Ben de pankek denemiştim, sevmişti canımSabah kizima krep yapmistim . Cocokrem ve krem peynir surdum cinarda bakip duruyodu benimkimden yedi azcik sevdi sankibide pipet denemesi yaptik cekmeyi akil etti ama yutmayi akil edemedi
Aynen yaa, oğlan tatlış hafif tombik lokum gibi bi oğlancık MaşallahUlan mbrbebeyi onden onden olcup 5 yasina getiriyodun az kaldiydi
Surekli burun yuz kasima varsa. Goz altlari morsa alerjik olmasi cok yuksek. Biz dun aksam nebuluzatoru calistirmamis daha ben yatmadan cok fena tikandi uyandi. Hemen burnunu actim suyu doldurdum. Sonra gece de eşim de tikandim deyince cold mix damlattik ama o da yatarken daha da tıkadı. Şimdi o suya birkac damla damlatcam bir kez mecburen surekli caliscak. Birde evi sık sık havalandirmak lazim. Ben 2 gundur unuttum galiba. Bugun iki odayi havalandirdim. Simdi eslem uyuyor uyaninca orayida havalandırcamkizlar 3 gundur perisanim gece 0 uyku surekli ıh diyor dönuyor agliyor hic uyumuyor,burnu tikali sf sıkıyorum cekiyorum yine ayni petege islak havlu koyuyorum falan artik eskiden dr un yazdigi dogal burunda aliskanlik yapmayan greyfurt cekirdeginden yapilma bi burun damlasi siparis ettirdim surekli göz burun kasiyor babasi alerjik o da oyle galiba tiza miza alerjik oldu surekli de supuruyorum ediyorum siliyorum evi ama iste amaaaannn dogurmak olmasa ucunda bu cocugu duzeltip bastan yapacam ama dogurmak zorgerci boyle bir seyin imkani da yok ama
Bide aklima geldi. Koyun yünlü yorgan yastik varsa o da tıkayabilirbizimde giriyorfu iki gjn girdi 3 gündur berbat simdi tam burun temizledim yatcaz bu sefer ası randevusu var ben ne edem kalkip kahvalti hazirlayayim ne yapayim
Ahahaah deneyeyimBayan diyet falan yazmissinya onu silsene bi belki sebde gurusundurmadaminda frofil msji uzun oldugundan gorulmuyomus. Hala ne ise yariyo bilmesemde Gurulugu en cok sen hakediyosun
Canim zamanla arttirmak gerekiyor. Tabi bebeğin talebi, kg su da onemli. Bende az veriyodum bebek doymayip ağlıyordu6. Ayda ek gıdaya ilk başladığımızda yarım çay bardağı diyordu doktor. Şimdi bilemem ama bence 1 çay bardağı yeter bence.
1 yaşına kadar asıl besini anne sütü diyolar.
Benim oğlum en iyi yediği günler yarım çay bardağı yiyodur anca. Anne sütü aldığı için azıcık da olsa yediği günler takılmıyorum miktarına. Yedi ya ohh yeter diyorum
Benimkide anne sutunu guzel aliyor hakkini yiyemem bir yemek kasigi kadar arttirayim dedim istemedi bende zorlamadim.iyi bari bir tek benimki o kadar yiyor diye .az yiyor diyip duruyordum :) bugunde su hesabi yapiyorum gunde kac ml iciyor diye ama su ne kadar ictigine takilmiyorum su zamana kadar 10 ml su icti.5 daha icer tahminimce :)6. Ayda ek gıdaya ilk başladığımızda yarım çay bardağı diyordu doktor. Şimdi bilemem ama bence 1 çay bardağı yeter bence.
1 yaşına kadar asıl besini anne sütü diyolar.
Benim oğlum en iyi yediği günler yarım çay bardağı yiyodur anca. Anne sütü aldığı için azıcık da olsa yediği günler takılmıyorum miktarına. Yedi ya ohh yeter diyorum
Ne var bizde populer uyeyiz :)hım okeygurular sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?