2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
pink bu uyumayan husmenlerle ne yapacagiz

Biraz arttirmaya bakayim cnm bana normal geliyordu siz diyince az geldigini anladim.
6. Ayda ek gıdaya ilk başladığımızda yarım çay bardağı diyordu doktor. Şimdi bilemem ama bence 1 çay bardağı yeter bence.
1 yaşına kadar asıl besini anne sütü diyolar.
Benim oğlum en iyi yediği günler yarım çay bardağı yiyodur anca. Anne sütü aldığı için azıcık da olsa yediği günler takılmıyorum miktarına. Yedi ya ohh yeter diyorum

Kizlar biz geldik dr dan. Oglusumun pipisininacti dr amcasi tek hamlede .bizde kac gundur bastiriyoduk cekiyoduk olmuyodu . Sag sol asagi yukari en son tek hamle bi geri cekti acildi esimle ikimiz koro gibi aaaaa bu kadarmiydiii dedik . Tekrar yapisabilirmis iste o can sıkici aetik kucik bamyayla oynayip durcam yapismasin die hersey yine gelinim icin

Sabah kizima krep yapmistim . Cocokrem ve krem peynir surdum cinarda bakip duruyodu benimkimden yedi azcik sevdi sanki bide pipet denemesi yaptik cekmeyi akil etti ama yutmayi akil edemedi
Ben de pankek denemiştim, sevmişti canım Krep te deneyeyim inşallah. Afiyet şifa olsun Çınar bey e

Surekli burun yuz kasima varsa. Goz altlari morsa alerjik olmasi cok yuksek. Biz dun aksam nebuluzatoru calistirmamis daha ben yatmadan cok fena tikandi uyandi. Hemen burnunu actim suyu doldurdum. Sonra gece de eşim de tikandim deyince cold mix damlattik ama o da yatarken daha da tıkadı. Şimdi o suya birkac damla damlatcam bir kez mecburen surekli caliscak. Birde evi sık sık havalandirmak lazim. Ben 2 gundur unuttum galiba. Bugun iki odayi havalandirdim. Simdi eslem uyuyor uyaninca orayida havalandırcam

Canim zamanla arttirmak gerekiyor. Tabi bebeğin talebi, kg su da onemli. Bende az veriyodum bebek doymayip ağlıyordu

Benimkide anne sutunu guzel aliyor hakkini yiyemem bir yemek kasigi kadar arttirayim dedim istemedi bende zorlamadim.iyi bari bir tek benimki o kadar yiyor diye .az yiyor diyip duruyordum :) bugunde su hesabi yapiyorum gunde kac ml iciyor diye ama su ne kadar ictigine takilmiyorum su zamana kadar 10 ml su icti.5 daha icer tahminimce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…