2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
avakado dogruyorsun salataya karistirinca baya baya yag gorevini goruyor... cokda lezzetli oluyor aslinda

Hasatcım senin bebenin kilosu sağlığı yerinde takılma sen ne kadar yediğine . Bizimki de bazen güzel yiyor bazen az yiyor belli olmuyor yani

Sabah kizima krep yapmistim . Cocokrem ve krem peynir surdum cinarda bakip duruyodu benimkimden yedi azcik sevdi sanki bide pipet denemesi yaptik cekmeyi akil etti ama yutmayi akil edemedi
Hahah ya yerim onun aklını selo da bardağı havaya kaldıracağına aşağı eğiyor yalamaya çalışıyor suyu

gittinmi canim doktora ne dedi?
Evet canim. Acti dr 4 gun krem surucem furacin .tekrar olursa gostertigim gibi ac dedi. Biraz ittirdi o sekilde durdu sag sol asagi yukari sivazlayip tek hamle yaparak geriye ittirdi aninda acildi. Suan o dip kismi kizarik az omce denedimde musade etmedi agladi kizarmis aciyor sanirim huysuzda .. cocuk dr una goturmedim canim sunnet oldugu klinige goturdum .

ayyy yazmisin canim kusura bakma :)))
kanadimi? demek daha mi cok cekmek lazim bizimkinde huy oldu asla dokundurtmuyir pipiye bacaklarla ittiriyor elimi
ben babaya gore biraz daha cekiyorum ama yine de yeterli oluyor :)))
su pipilerden cektigimiz nedir yahuu
irili ufakli

himm biz sunnet edene goturmedik cocuk doktorumuz oyle soylemisti
aslinda kontrol amacli goturmek lazim
esimle konusayim bu durumu bende
cok sagoll

Olsun canim nolcak yazdim bida. Cekmek gibi degilde canim nasil tarof etsem bilemedim gostermem lazim hahajaja hafif cekip masaj gibi sivazladi saga sola asagi yukari birden bastirdi . Kanamadi canim .sizdemi klempli yaptirdiniz ? Yalniz suan ben yeni alnadimki bizimki epeydir yapisik ne biliyim ben iyilesince iyle oldu saniyodum irili ufakli konusinda cooook haklisin

himm biz sunnet edene goturmedik cocuk doktorumuz oyle soylemisti
aslinda kontrol amacli goturmek lazim
esimle konusayim bu durumu bende
cok sagoll
Aslinda goturseniz iyi olur canim .cunku dr yaoistikca acmak lazim dedi. Ve bu dutum 3 yasa kdar onlar erekte olana kdr devam edermis . Her bezde bi geriye ittirmek lazim yani .kilolumu senin oglun canim kilolu bebeklerdr oluyormus brnim oglumun kasiklari baya etki o bogumlar acilmadan bu durum tekrarlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…