- 6 Mart 2019
- 582
- 1.145
- 43
evet evet aslinda blw yapiliyor ama ben kucuk parca kopariyorum yuvarlak boncuk yapiyorum agzina atiyorum oda şapur şapur cigniyorCanım bu elde tutulabilir kıvamda oluyordur değil mi? Yani mücver gibi ve eline mi veriyorsun? Ve çok teşekkürler tarif için. Ben de deneyeyim
3 saate raziyimGunaydin canim.
Ah 8 saat degil 5 saat kesintisiz uyusam o bile yetecekte , maalesef :'(
Hahaha habarın yok aijo
avakado dogruyorsun salataya karistirinca baya baya yag gorevini goruyor... cokda lezzetli oluyor aslindaCanım kv rejime girdi.Görümcem diyetisyen bulmuş ona yollamış.Kadın iki haftada sekiz kilo verdi şaka gibi.Ama tatlı ,ekmek hiç yok salata bol bol.Salataya da yağ tuz koymuyor nasıl yiyor bilmiyorum.Ben normalini bile sevmem
Sagol minnakim imran beyede afiyet bal seker olsunBen de pankek denemiştim, sevmişti canımKrep te deneyeyim inşallah. Afiyet şifa olsun Çınar bey e
Bu hayatta ogrencek cok seyleri varKulak içlerine kadar mücver olunca blw den soğudum kızlarbi de parmağını ısırdı bizimki bi çok ağladı ben güldüm umarım kızmamıştır canım kızım çünkü benim her yerim diş izi
Hasatcım senin bebenin kilosu sağlığı yerinde takılma sen ne kadar yediğine . Bizimki de bazen güzel yiyor bazen az yiyor belli olmuyor yaniBenimkide anne sutunu guzel aliyor hakkini yiyemem bir yemek kasigi kadar arttirayim dedim istemedi bende zorlamadim.iyi bari bir tek benimki o kadar yiyor diye .az yiyor diyip duruyordum :) bugunde su hesabi yapiyorum gunde kac ml iciyor diye ama su ne kadar ictigine takilmiyorum su zamana kadar 10 ml su icti.5 daha icer tahminimce :)
Hahah ya yerim onun aklınıSabah kizima krep yapmistim . Cocokrem ve krem peynir surdum cinarda bakip duruyodu benimkimden yedi azcik sevdi sankibide pipet denemesi yaptik cekmeyi akil etti ama yutmayi akil edemedi
Hahahahaha ulan ne kariyim bak profili sildin cikti ortaya
Hahahhaha cok zor be selom fosurt die islanirsin kaynanasinin gulu yapma anneemHahah ya yerim onun aklınıselo da bardağı havaya kaldıracağına aşağı eğiyor yalamaya çalışıyor suyu
bende merak ettim tarifi bende yapiimTabiiki canımmYazarım tarifini sana inşallah
gittinmi canim doktora ne dedi?Yaaa canim bunu okumak o kdar iyi geldiki .dr a gidecegiz ogleden sonra . Cok moralim bozuk cerrahi islem gerekir diye cok korkuyordum biraz icim rahatladi
Evet canim. Acti dr 4 gun krem surucem furacin .tekrar olursa gostertigim gibi ac dedi. Biraz ittirdi o sekilde durdu sag sol asagi yukari sivazlayip tek hamle yaparak geriye ittirdi aninda acildi. Suan o dip kismi kizarik az omce denedimde musade etmedi agladi kizarmis aciyor sanirim huysuzda .. cocuk dr una goturmedim canim sunnet oldugu klinige goturdum .gittinmi canim doktora ne dedi?
Tabiiki göndereyim hemen canımbende merak ettim tarifi bende yapiim
ayyy yazmisin canim kusura bakma :)))Kizlar biz geldik dr dan. Oglusumun pipisininacti dr amcasi tek hamlede.bizde kac gundur bastiriyoduk cekiyoduk olmuyodu . Sag sol asagi yukari en son tek hamle bi geri cekti acildi esimle ikimiz koro gibi aaaaa bu kadarmiydiii dedik . Tekrar yapisabilirmis iste o can sıkici aetik kucik bamyayla oynayip durcam yapismasin die hersey yine gelinim icin
himm biz sunnet edene goturmedik cocuk doktorumuz oyle soylemistiEvet canim. Acti dr 4 gun krem surucem furacin .tekrar olursa gostertigim gibi ac dedi. Biraz ittirdi o sekilde durdu sag sol asagi yukari sivazlayip tek hamle yaparak geriye ittirdi aninda acildi. Suan o dip kismi kizarik az omce denedimde musade etmedi agladi kizarmis aciyor sanirim huysuzda .. cocuk dr una goturmedim canim sunnet oldugu klinige goturdum .
Olsun canim nolcak yazdim bidaayyy yazmisin canim kusura bakma :)))
kanadimi? demek daha mi cok cekmek lazim bizimkinde huy oldu asla dokundurtmuyir pipiye bacaklarla ittiriyor elimi
ben babaya gore biraz daha cekiyorum ama yine de yeterli oluyor :)))
su pipilerden cektigimiz nedir yahuu
irili ufakli
Aslinda goturseniz iyi olur canim .cunku dr yaoistikca acmak lazim dedi. Ve bu dutum 3 yasa kdar onlar erekte olana kdr devam edermis . Her bezde bi geriye ittirmek lazim yani .kilolumu senin oglun canim kilolu bebeklerdr oluyormus brnim oglumun kasiklari baya etki o bogumlar acilmadan bu durum tekrarlar herhaldehimm biz sunnet edene goturmedik cocuk doktorumuz oyle soylemisti
aslinda kontrol amacli goturmek lazim
esimle konusayim bu durumu bende
cok sagoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?