2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Gecmis olsun canim umarim tekrarlamaz ,agrisi var mıydı nasil anladin yapistigini

Hahahhaha cok zor be selom fosurt die islanirsin kaynanasinin gulu yapma anneem pinkteres kiskan .bir guru olarak tabiki bir gurunun kizini alacagim
Hahaha guru kaynana severiz dün duphalac (kabız şurubu) içtim fazla içmişim galiba ishal oldum afedersiniz sütten geçiyor mu bilmiyorum ama selo da İshal gibi cırt cırt zart zort gidiyor

Ben yusra ya bile veriyorum. Suan yerler sogudu. Yedikleri de gaz yapiyor sogukta. Metsil veriyorum gunde bir ya da 2
Sürekli değil ama
Bende nurse harveys aldırdım babasına vericem bakalım gaz durumunda değişiklik olacak mı
Hahahahaha ulan ne kariyim bak profili sildin cikti ortaya kac guruyuz simdi mbr yoksa sen guru dealmisin . m b r . Guru grubumu kursakki baslikta "sadece gurular"
Guru gacılar topicsss

Valla benimki ek gıdaya başladığımızdan beri su içiyordu. Bugünlerde oyun yapmaya başladı. Ağzına doldurup yutmuyor tükürüyor. O yüzden ne kadarını içiyor ne kadarını tükürüyor bilmiyorum takip edemiyorum. Ek gıda çok almadığı için sorun etmedim suyu bugüne kadar

Gecmis olsun canim umarim tekrarlamaz ,agrisi var mıydı nasil anladin yapistigini
Canim beyazlik oluyordu herzaman temizliyordum bubdefa dibindeki beyazlik gecmedi esime gosterdim cikaramadik onu .sonra dr a msj attim zaten suphelenmistim dr da yapismis dedi biz denedikde acamadik korktuk.

Hahaha guru kaynana severiz dün duphalac (kabız şurubu) içtim fazla içmişim galiba ishal oldum afedersiniz sütten geçiyor mu bilmiyorum ama selo da İshal gibi cırt cırt zart zort gidiyor
Ennaaaaa kiz bendr iceyim dur evde vardi siseyi dikem kafaya cinarim pasamin bokusuda kiymetli yapmiyo

malesef baba alerjik halalari da dun hepsi tikaniyoruz diyordu iki uc gun hava iyiydi ya ani mevsim degisikliginde hemen burunlari gidiyor bizim oglan da cekmis xlear diye aliskanlik yaomayan bi damla var grayfurt cekirdeginden yapiliyor ondan siparis verdik sf sıkma cekme o dayi havalandurma nemlendirme hic biri ise yaramadi bi 3 gun sade aksam yatarken yine aireus kullanayim bklm yine burun hanaklar egzama oldu alerjik oldugu kesin oy oy ne bitmez dertleri var bu sarisin acik tenli bebelerin

Ondan mı bilmem valla kaçıncıya kaka yapıyor cıvık seversin kaka muhabbetini biraz konuşalım mı
kiz tam kakadan kurtuldum dedi yok kanli yok cıvık yok mukuslu dedi bu seferde bebe yapmıyor bence annesi boktan yere telef olmasin istiyor biliyor yapsa bizim Pinkpinkblue elinde çubukla bekliyi incelemek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…