- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Evet canim. Acti dr 4 gun krem surucem furacin .tekrar olursa gostertigim gibi ac dedi. Biraz ittirdi o sekilde durdu sag sol asagi yukari sivazlayip tek hamle yaparak geriye ittirdi aninda acildi. Suan o dip kismi kizarik az omce denedimde musade etmedi agladi kizarmis aciyor sanirim huysuzda .. cocuk dr una goturmedim canim sunnet oldugu klinige goturdum .
HahahaHahahhaha cok zor be selom fosurt die islanirsin kaynanasinin gulu yapma anneempinkteres kiskan .bir guru olarak tabiki bir gurunun kizini alacagim
Bagirsaklariniz temizlenmistir birsey olmaz :)Hahahaguru kaynana severiz dün duphalac (kabız şurubu) içtim fazla içmişim galiba ishal oldum afedersiniz sütten geçiyor mu bilmiyorum ama selo da İshal gibi cırt cırt zart zort gidiyor
Yaptigim mucveei vermekten vazgecicem sanirimKulak içlerine kadar mücver olunca blw den soğudum kızlarbi de parmağını ısırdı bizimki bi çok ağladı ben güldüm umarım kızmamıştır canım kızım çünkü benim her yerim diş izi
Sende mi mücver yaptın arkadaşım . Vazgeçme be zaman geçiyor temizlerkenYaptigim mucveei vermekten vazgecicem sanirim
Bende nurse harveys aldırdım babasına vericem bakalım gaz durumunda değişiklik olacak mıBen yusra ya bile veriyorum. Suan yerler sogudu. Yedikleri de gaz yapiyor sogukta. Metsil veriyorum gunde bir ya da 2
Sürekli değil ama
Guru gacılar topicsssHahahahaha ulan ne kariyim bak profili sildin cikti ortayakac guruyuz simdi mbr yoksa sen guru dealmisin . m b r . Guru grubumu kursakki baslikta "sadece gurular"
İstiyorsa vermemek olmaz tabiki. Ben azıcık koyuyorum tabağa. Onu bile bitirmiyo. Bitirse belki fazlasını teklif ederdim bilmiyorumCanim zamanla arttirmak gerekiyor. Tabi bebeğin talebi, kg su da onemli. Bende az veriyodum bebek doymayip ağlıyordu
Ne olduğunu bilmiyoruz ama olduk, tebrik ederim
Valla benimki ek gıdaya başladığımızdan beri su içiyordu. Bugünlerde oyun yapmaya başladı. Ağzına doldurup yutmuyor tükürüyor. O yüzden ne kadarını içiyor ne kadarını tükürüyor bilmiyorum takip edemiyorum. Ek gıda çok almadığı için sorun etmedim suyu bugüne kadarBenimkide anne sutunu guzel aliyor hakkini yiyemem bir yemek kasigi kadar arttirayim dedim istemedi bende zorlamadim.iyi bari bir tek benimki o kadar yiyor diye .az yiyor diyip duruyordum :) bugunde su hesabi yapiyorum gunde kac ml iciyor diye ama su ne kadar ictigine takilmiyorum su zamana kadar 10 ml su icti.5 daha icer tahminimce :)
Blw pankek güzel oluyor çok kirlenmiyor tavsiye ederimKulak içlerine kadar mücver olunca blw den soğudum kızlarbi de parmağını ısırdı bizimki bi çok ağladı ben güldüm umarım kızmamıştır canım kızım çünkü benim her yerim diş izi
Canim beyazlik oluyordu herzaman temizliyordum bubdefa dibindeki beyazlik gecmedi esime gosterdim cikaramadik onu .sonra dr a msj attim zaten suphelenmistimGecmis olsun canim umarim tekrarlamaz ,agrisi var mıydı nasil anladin yapistigini
Ennaaaaa kiz bendr iceyim dur evde vardi siseyi dikem kafayaHahahaguru kaynana severiz dün duphalac (kabız şurubu) içtim fazla içmişim galiba ishal oldum afedersiniz sütten geçiyor mu bilmiyorum ama selo da İshal gibi cırt cırt zart zort gidiyor
aynenNe var bizde populer uyeyiz :)
hem gurular hem karılarHahahahaha ulan ne kariyim bak profili sildin cikti ortayakac guruyuz simdi mbr yoksa sen guru dealmisin . m b r . Guru grubumu kursakki baslikta "sadece gurular"
]ben dun normal sut ictim koyden getirdi kv kaynattim 1 su bardagi ictim 1 saate cır cır gitti hala da oyleEnnaaaaa kiz bendr iceyim dur evde vardi siseyi dikem kafayacinarim pasamin bokusuda kiymetli yapmiyo
yune benim alerjim var cnm evde yok hic o yuzdenBide aklima geldi. Koyun yünlü yorgan yastik varsa o da tıkayabilir
Ben muzlu yaptım bi kere sevmedi canım varsa tarifin denerimBlw pankek güzel oluyor çok kirlenmiyor tavsiye ederim
Ondan mı bilmem valla kaçıncıya kaka yapıyor cıvıkEnnaaaaa kiz bendr iceyim dur evde vardi siseyi dikem kafayacinarim pasamin bokusuda kiymetli yapmiyo
malesef baba alerjik halalari da dun hepsi tikaniyoruz diyordu iki uc gun hava iyiydi ya ani mevsim degisikliginde hemen burunlari gidiyor bizim oglan da cekmis xlear diye aliskanlik yaomayan bi damla var grayfurt cekirdeginden yapiliyor ondan siparis verdik sf sıkma cekme o dayi havalandurma nemlendirme hic biri ise yaramadi bi 3 gun sade aksam yatarken yine aireus kullanayim bklm yine burun hanaklar egzama oldu alerjik oldugu kesin oy oy ne bitmez dertleri var bu sarisin acik tenli bebelerinSurekli burun yuz kasima varsa. Goz altlari morsa alerjik olmasi cok yuksek. Biz dun aksam nebuluzatoru calistirmamis daha ben yatmadan cok fena tikandi uyandi. Hemen burnunu actim suyu doldurdum. Sonra gece de eşim de tikandim deyince cold mix damlattik ama o da yatarken daha da tıkadı. Şimdi o suya birkac damla damlatcam bir kez mecburen surekli caliscak. Birde evi sık sık havalandirmak lazim. Ben 2 gundur unuttum galiba. Bugun iki odayi havalandirdim. Simdi eslem uyuyor uyaninca orayida havalandırcam
kiz tam kakadan kurtuldum dedi yok kanli yok cıvık yok mukuslu dedi bu seferde bebe yapmıyor bence annesi boktan yere telef olmasin istiyor biliyor yapsa bizimOndan mı bilmem valla kaçıncıya kaka yapıyor cıvıkseversin kaka muhabbetini biraz konuşalım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?