Avakoda iki kere aldım bir hafta beklettim acıydı iki hafta beklettim yine acıydı bir tutturamadım gittiavakado dogruyorsun salataya karistirinca baya baya yag gorevini goruyor... cokda lezzetli oluyor aslinda
Ben hiç bakmıyorum tadına ya olgunsa direk veriyorum. Bebek avokado varmış ama internetten alsam mı çürütür ziyan eder miyim bilmiyorumAvakoda iki kere aldım bir hafta beklettim acıydı iki hafta beklettim yine acıydı bir tutturamadım gitti
Bende sorun etmedim anne sutunden karsiladigi icin bir de idrar cikisi iyi.Valla benimki ek gıdaya başladığımızdan beri su içiyordu. Bugünlerde oyun yapmaya başladı. Ağzına doldurup yutmuyor tükürüyor. O yüzden ne kadarını içiyor ne kadarını tükürüyor bilmiyorum takip edemiyorum. Ek gıda çok almadığı için sorun etmedim suyu bugüne kadar
Cok pahali geldi bana almadim.Ben hiç bakmıyorum tadına ya olgunsa direk veriyorum. Bebek avokado varmış ama internetten alsam mı çürütür ziyan eder miyim bilmiyorum
Vayyy be etiketlenmedim adımın geçtiği mesaja denk geldim o kadar da temiz kalpli bir dünürümHahahhaha cok zor be selom fosurt die islanirsin kaynanasinin gulu yapma anneempinkteres kiskan .bir guru olarak tabiki bir gurunun kizini alacagim
Sende mi mücver yaptın arkadaşım . Vazgeçme be zaman geçiyor temizlerkençamaşır makinasını çalıştırmadan yedirseymişim keşke yediği de bir buçuk mücver hee
Canim beyazlik oluyordu herzaman temizliyordum bubdefa dibindeki beyazlik gecmedi esime gosterdim cikaramadik onu .sonra dr a msj attim zaten suphelenmistimdr da yapismis dedi biz denedikde acamadik korktuk.
Bende akıllandım arkadaşım örtü seriyorum artıkYere herzaman ortu sererim canim yoksa sabah aksam temizle temizle bezdim artikbrokoli çorbasıniyerken verdim oyalandi illa elinde birsey tutucak zaten
ben de 1 kere verdimkusuyordu bi daha denemedim bileBen hiç bakmıyorum tadına ya olgunsa direk veriyorum. Bebek avokado varmış ama internetten alsam mı çürütür ziyan eder miyim bilmiyorum
gecmis olsun cmm biz 2 haftayi gecti hala geri itip yag damlatip 15 e kadar sayip birakiyoruz derisini dr devam dedi biraz daha yaparim bu cuma sorarim ne zaman birakicaz diye 3 hafta olacak bu klipsli sinnetin iste tek kotu yani o yapisiklikKizlar benim oglusumun pipisi yapismis . Dun bi anaormallik farkettim esimle baktim oda pek anlamadi. Dr a yazdim foto gonderdim . Hafif yapisiklik olusmus geriye ittirin dedi. Yaptik ama korktukda . Heralde kontrole goturucem
Maşallah kaç aylık oldu bebeginizben yanlis olcmusum bugun asidan geldik kizlar 10 kilo 300 gr kilosu boyumuz da 70 cm hayir hepsini yanlis olcmem ben ise boyu 72 ,kiloyu 11 olcmustum
Bazi bebekler dis sirasini karistiriyor.onlar istedigi disi cikariyor siraya uymuyor :) asi dişli bebeler :) nasil olsa hepsi cikacak ha ust iki ha alt kopek :)Kizlar okudum ama bi musait olup da yazamadim, tek elle usendim de denebilir
Yagizin alttan iki disi vardi. Simdi cikan dis, ustten kopek diesnormal mi bilmiyorum, ust iki yok daha, diger kopek dis de kabarmis beyaz, patlamak uzere, size danisiym dedim
Bi de sunu buldum
Dogru diosun arkadasim da tecrubesiz olunca insan anlayamio da.Bazi bebekler dis sirasini karistiriyor.onlar istedigi disi cikariyor siraya uymuyor :) asi dişli bebeler :) nasil olsa hepsi cikacak ha ust iki ha alt kopek :)
yumusak olmasi lazimAvakoda iki kere aldım bir hafta beklettim acıydı iki hafta beklettim yine acıydı bir tutturamadım gitti
Annem bize edi ile büdü diyor :) 2 cocuklu ve daha fazla olanlara bende imreniyorum ama iyi anlamda.tek cocuga anca yetiyorum.2.olsa yetisemezdim heralde.benim avantajim benimki yurumek istemiyor bi 5 dk ayaklarinin ustune bastiriyorum duruyor yoruluyor oturmak istiyor :)canim mart analari evde yaptiginiz temizliklerden bahsetmissiniz ben suyumu zor iciyorum yapisik siyam ikizleri gibiyiz
nasil beceriyorsunuz valla imreniyorum
bizim beyzade sabah uyandiktan aksam uyuyana kadar kendini evde yurutturuyor bide bu aralar spiderman lige ozendi duz duvara tirmaniyor konsollarin ustune cikmaya calisiyoradimlari kocama kaldiriyor cikartmazsak da agliyor emeklemek icin yerde kalmasi lazim aslaaa durmuyor yerde durdugunda da en fazla komando surunusu yapiyor oda 1 dk
iki bebe birden buyuyen analar sizi tebrik edip onunuzde saygi ile egiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?