2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende sorun etmedim anne sutunden karsiladigi icin bir de idrar cikisi iyi.

Hahahhaha cok zor be selom fosurt die islanirsin kaynanasinin gulu yapma anneem pinkteres kiskan .bir guru olarak tabiki bir gurunun kizini alacagim
Vayyy be etiketlenmedim adımın geçtiği mesaja denk geldim o kadar da temiz kalpli bir dünürüm kaç lira ulan bi guruluk, ben kızımı bir gurunun oğluna veremeyecek miyim

Sende mi mücver yaptın arkadaşım . Vazgeçme be zaman geçiyor temizlerken çamaşır makinasını çalıştırmadan yedirseymişim keşke yediği de bir buçuk mücver hee

Yere herzaman ortu sererim canim yoksa sabah aksam temizle temizle bezdim artik brokoli çorbasıniyerken verdim oyalandi illa elinde birsey tutucak zaten

kahvalti : peynirli omlet az bsy ekmek dogradim uzerine yanina yarim cay b. biberon mama
ogle : patates yemeginin patatesini ezdim suyu ile pilavi islattim yanina yogurt yarim kase yemistir
yatmadan 1 saat once: arı mamanin muzlusunu pisirdim az bsy cıvık yaptim icine yarim elma rendeledim yarim kaseden biraz fazla yedi

Kizlar benim oglusumun pipisi yapismis . Dun bi anaormallik farkettim esimle baktim oda pek anlamadi. Dr a yazdim foto gonderdim . Hafif yapisiklik olusmus geriye ittirin dedi. Yaptik ama korktukda . Heralde kontrole goturucem
gecmis olsun cmm biz 2 haftayi gecti hala geri itip yag damlatip 15 e kadar sayip birakiyoruz derisini dr devam dedi biraz daha yaparim bu cuma sorarim ne zaman birakicaz diye 3 hafta olacak bu klipsli sinnetin iste tek kotu yani o yapisiklik

Kizlar okudum ama bi musait olup da yazamadim, tek elle usendim de denebilir
Yagizin alttan iki disi vardi. Simdi cikan dis, ustten kopek dies normal mi bilmiyorum, ust iki yok daha, diger kopek dis de kabarmis beyaz, patlamak uzere, size danisiym dedim
Bi de sunu buldum

Eklentiler

• 20201201_214735.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 26
Bazi bebekler dis sirasini karistiriyor.onlar istedigi disi cikariyor siraya uymuyor :) asi dişli bebeler :) nasil olsa hepsi cikacak ha ust iki ha alt kopek :)

canim mart analari evde yaptiginiz temizliklerden bahsetmissiniz ben suyumu zor iciyorum yapisik siyam ikizleri gibiyiz
nasil beceriyorsunuz valla imreniyorum
bizim beyzade sabah uyandiktan aksam uyuyana kadar kendini evde yurutturuyor bide bu aralar spiderman lige ozendi duz duvara tirmaniyor konsollarin ustune cikmaya calisiyor adimlari kocama kaldiriyor cikartmazsak da agliyor emeklemek icin yerde kalmasi lazim aslaaa durmuyor yerde durdugunda da en fazla komando surunusu yapiyor oda 1 dk
iki bebe birden buyuyen analar sizi tebrik edip onunuzde saygi ile egiliyorum

Bazi bebekler dis sirasini karistiriyor.onlar istedigi disi cikariyor siraya uymuyor :) asi dişli bebeler :) nasil olsa hepsi cikacak ha ust iki ha alt kopek :)
Dogru diosun arkadasim da tecrubesiz olunca insan anlayamio da.
Isin komigi, ben once ust orta disi cikti sandim, birkac gun sonra ucu iyice cikinca anladim kopek dis oldugunu benden de ana mana olmaz dedim kendi kendime

Annem bize edi ile büdü diyor :) 2 cocuklu ve daha fazla olanlara bende imreniyorum ama iyi anlamda.tek cocuga anca yetiyorum.2.olsa yetisemezdim heralde.benim avantajim benimki yurumek istemiyor bi 5 dk ayaklarinin ustune bastiriyorum duruyor yoruluyor oturmak istiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…