- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Kiz oyle deme kendine ne analar var ana diyor kendine.10 numara anasin.dis konusunda en cahillerden biri benim.anlamam disin cikip cikmayacagini bende ne zaman elime batsa o zaman derim cikiyor :)Dogru diosun arkadasim da tecrubesiz olunca insan anlayamio da.
Isin komigi, ben once ust orta disi cikti sandim, birkac gun sonra ucu iyice cikinca anladim kopek dis oldugunubenden de ana mana olmaz dedim kendi kendime
Ben direk tezgaha koyuyorum her gun 1 kez kont ediyorum yumusamissa tamam :) ustasi oldum bebe sevince dun yine aldim bir tane ama bunun olgunlasmasi 4 gunu alir :)yumusak olmasi lazim
eger sert aldiysan havlu pecete ye elma ile sarip posete koy 2-3 gune yumusar :) dolapda tek basina yumusamadan bozulur :)))
Sagol canim bence devam et seninkide o bolgesi kilolu .. ben hala devam ediyordum ama olmus yinedegecmis olsun cmm biz 2 haftayi gecti hala geri itip yag damlatip 15 e kadar sayip birakiyoruz derisini dr devam dedi biraz daha yaparim bu cuma sorarim ne zaman birakicaz diye 3 hafta olacak bu klipsli sinnetin iste tek kotu yani o yapisiklik
Pink sana birsey dicemSagol canim bence devam et seninkide o bolgesi kilolu .. ben hala devam ediyordum ama olmus yinede
Hahahajaja gurulugu parayla satin alamazsin pinko hem senin kizin minnakin oglusuyla kacmadimi bana hava atiyodunuz komsuyuk yok yagmur yabdi yok miss koktu die nerde o minnakVayyy be etiketlenmedim adımın geçtiği mesaja denk geldim o kadar da temiz kalpli bir dünürümkaç lira ulan bi guruluk, ben kızımı bir gurunun oğluna veremeyecek miyim
Efendim hasatim zamanimPink sana birsey dicem
Bir şey :) (espirilerime aldirma uykusuzluk kafaya vurdu icimden geldi yapmak :) ) şaka şaka iyi geceler :)Efendim hasatim zamanim
keske otursa belimm kopuyor aksama kadarAnnem bize edi ile büdü diyor :) 2 cocuklu ve daha fazla olanlara bende imreniyorum ama iyi anlamda.tek cocuga anca yetiyorum.2.olsa yetisemezdim heralde.benim avantajim benimki yurumek istemiyor bi 5 dk ayaklarinin ustune bastiriyorum duruyor yoruluyor oturmak istiyor :)
kiz tam akadan kurtuldum dedi yok kanli yok cıvık yok mukuslu dedi bu seferde bebe yapmıyor bence annesi boktan yere telef olmasin istiyor biliyor yapsa bizimPinkpinkblue elinde çubukla bekliyi incelemek icin
Kiyamam analikBir şey :) (espirilerime aldirma uykusuzluk kafaya vurdu icimden geldi yapmak :) ) şaka şaka iyi geceler :)
bende seviyorumBen direk tezgaha koyuyorum her gun 1 kez kont ediyorum yumusamissa tamam :) ustasi oldum bebe sevince dun yine aldim bir tane ama bunun olgunlasmasi 4 gunu alir :)
Konusalim valla cokmu civikOndan mı bilmem valla kaçıncıya kaka yapıyor cıvıkseversin kaka muhabbetini biraz konuşalım mı
İstesin ben gelinim için guru da olurum
Giskanc gadinlar sizi hasatinan senhem gurular hem karılar
Aaaaa bak cocuklari olunca adimi koysunlarda diyemezsin minnak,
İstesin ben gelinim için guru da olurumAdaşım gelinim o benim prensesim
Ahhahaha ya pink uykumu açtın sesli güldüm
Vay be pinktoş artık dünürlüğümüz bitti öyle miii, oysa biz sizi ne kakalı fotolarınızla sevmiştikk, ne mukuslar incelemiştik birlikte
Hahajaj kiz uyu insallah die dua etseydin keskemAhhahaha ya pink uykumu açtın sesli güldümhay sen çok yaşa emi
Kahverengiyle yeşilimtrakKonusalim valla cokmu civikne renk
Muzluyu sevmediyse bu tarifi hiç sevmez benceBen muzlu yaptım bi kere sevmedi canım varsa tarifin denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?