2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dogru diosun arkadasim da tecrubesiz olunca insan anlayamio da.
Isin komigi, ben once ust orta disi cikti sandim, birkac gun sonra ucu iyice cikinca anladim kopek dis oldugunu benden de ana mana olmaz dedim kendi kendime
Kiz oyle deme kendine ne analar var ana diyor kendine.10 numara anasin.dis konusunda en cahillerden biri benim.anlamam disin cikip cikmayacagini bende ne zaman elime batsa o zaman derim cikiyor :)

yumusak olmasi lazim
eger sert aldiysan havlu pecete ye elma ile sarip posete koy 2-3 gune yumusar :) dolapda tek basina yumusamadan bozulur :)))
Ben direk tezgaha koyuyorum her gun 1 kez kont ediyorum yumusamissa tamam :) ustasi oldum bebe sevince dun yine aldim bir tane ama bunun olgunlasmasi 4 gunu alir :)

gecmis olsun cmm biz 2 haftayi gecti hala geri itip yag damlatip 15 e kadar sayip birakiyoruz derisini dr devam dedi biraz daha yaparim bu cuma sorarim ne zaman birakicaz diye 3 hafta olacak bu klipsli sinnetin iste tek kotu yani o yapisiklik
Sagol canim bence devam et seninkide o bolgesi kilolu .. ben hala devam ediyordum ama olmus yinede

Vayyy be etiketlenmedim adımın geçtiği mesaja denk geldim o kadar da temiz kalpli bir dünürüm kaç lira ulan bi guruluk, ben kızımı bir gurunun oğluna veremeyecek miyim
Hahahajaja gurulugu parayla satin alamazsin pinko hem senin kizin minnakin oglusuyla kacmadimi bana hava atiyodunuz komsuyuk yok yagmur yabdi yok miss koktu die nerde o minnak Tinybirdy . Benim gelinim selo. Guru soyu devam edicek minnak minnak gurulari olucak pipiyode acitirdik . Mdmray

keske otursa belimm kopuyor aksama kadar
bide kolayi bulmus pasam kendi gidip dolap cekmece karistiramiyor zorlaa bizi goturtuyor oturup karistiriyo :)) orda da surekli bir ust rafa tirmanma derdinde

kiz tam akadan kurtuldum dedi yok kanli yok cıvık yok mukuslu dedi bu seferde bebe yapmıyor bence annesi boktan yere telef olmasin istiyor biliyor yapsa bizim Pinkpinkblue elinde çubukla bekliyi incelemek icin
yok bee oyle sertki cubuk falan girmiyoyinede soyle bezle bi bastirip goz atiyorum tabi huyum kurusun

İstesin ben gelinim için guru da olurum Adaşım gelinim o benim prensesim

Ahhahaha ya pink uykumu açtın sesli güldüm hay sen çok yaşa emi

Vay be pinktoş artık dünürlüğümüz bitti öyle miii, oysa biz sizi ne kakalı fotolarınızla sevmiştikk, ne mukuslar incelemiştik birlikte ben de artık minnağa atayım bari Tinybirdy gelsin İmran istesin kızımı, bir tanışsınlar Çınarı unuttursun benim kızıma

Konusalim valla cokmu civik ne renk
Kahverengiyle yeşilimtrak içinde zeytin parçaları var sarı bişey vardı bugün o neydi çok merak ediyorum ama bakamadım ondan önce boklu bezi alıp çöpe atmam lazımdı ay bir de kokuyorrr dünürcüm sormaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…