2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim oglum artik kabiz kendine sican damar bul

Anlamini tamamen uydurmuşum.ben yemekleri iyi bilen falan diye biliyordum o gurmeydi galiba uykusuz kafa anca bu kadan

Eklentiler

• Screenshot_20201202-004824.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 20
Ben hüsmene vericem kizi m b r huyu huyuna suyu suyuna. Uykusuzlar, istahlar tavan. Daha ne olsun. Yapip yeyip oturup film izlerler cocuklari kiz olursa da dünürler adaş sifir sıkıntı
aynen ya zaten uyumazlarsa bol bol torun olur cnm ya artik her sene bir tane patlatirlarbenim gelin napiyo uyudu mu bizimki alerjidenmis uyumamasi cnm aireus mu neyse o suruptan verdim su an masallah gece 23.00 dan beri yatiyor ben de ders calistim iste,yuzude kotu olmaya baslamisti verdim gitti dr kizima da yazmisti alerjik diye guvenerek verdim ki yaradi masallah ,bizim yogurt ve yogurtlu seyler yuzumuzdeki egzamayi azdiriyor değince tarhana bile onu da farkettim .masallah bana baya bsy farketmusim ha tatlış ben

Son düzenleme:
Sagol canim bence devam et seninkide o bolgesi kilolu .. ben hala devam ediyordum ama olmus yinede
sari kantoron yagi damlatiyorum ben de ya bizimkilerin gömük ya dedigin gibi kilodan yaptigin halde nasil olmus yahu zaten bi de gomuk oldugu icin masaj gerekiyormus iste geri cekip yagli bolgeyi pipili ileri ciksin diye Amine Busra kizi bana vermeyecek bunlari duyunca

Uyumuyo bu gece. Yine o mamadan verdim 12den 1.30 kadar salladim hâla uyanıyor. Emzirdim suda verdim mide iyice şişti. Gaz varsa diye masajda yaptim

Canim acikcasi ben iyilesince boyle oluyor zannediyordum meger simit gibi halka cikmasi lazimmis iste .kac kere sunnet gorduk sanki hala uzgunum canim valla vijdanen cok huzursuzum. Cokda cani yaniyor bak hala uyuyamadi aradada ciglik atarak agliyor saat daha 2 bu saate kdar 7defa agladi ... calpol verip uyutmustum . Eneeeeem ajonun kizlar kiymetli vermez o kimseye

Uyumuyo bu gece. Yine o mamadan verdim 12den 1.30 kadar salladim hâla uyanıyor. Emzirdim suda verdim mide iyice şişti. Gaz varsa diye masajda yaptim
Benimkide sikintili ajocum 7defa agladi daha saat 2 sabah olur mu nasil olur.size o mama dokunuyor bak yine aynisi oldu eslemde

Bugun cok heyheyliyim verdim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…