- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Benim oglum artik kabizVay be pinktoş artık dünürlüğümüz bitti öyle miii, oysa biz sizi ne kakalı fotolarınızla sevmiştikk, ne mukuslar incelemiştik birlikteben de artık minnağa atayım bari @minnakminnakpanda gelsin İmran istesin kızımı, bir tanışsınlar Çınarı unuttursun benim kızıma
İnnnnnşşşşallahhh uyusun damadım sende uyu dinlenHahajaj kiz uyu insallah die dua etseydin keskem
Benimki ağzının tadını pek bilmiyor zatenMuzluyu sevmediyse bu tarifi hiç sevmez bencetatsız labneli pankek
Allah seni napmasın emiBenim oglum artik kabizkendine sican damar bul
Ahahah yaa cok komik mevzu oldu bu konuMdmray Pinkpinkblue Amine Busra ne işe yarıyor bilemem ama guruluğunuz hayırlı olsun ben guru değilmişim
tam 9 aylikMaşallah kaç aylık oldu bebeginiz
Ay Alah seni yaaayok bee oyle sertki cubuk falan girmiyo yinede soyle bezle bi bastirip goz atiyorum tabi huyum kurusun
aynen ya zaten uyumazlarsa bol bol torun olur cnm ya artik her sene bir tane patlatirlarBen hüsmene vericem kizim b r huyu huyuna suyu suyuna. Uykusuzlar, istahlar tavan. Daha ne olsun. Yapip yeyip oturup film izlerler cocuklari kiz olursa da dünürler adaş sifir sıkıntı
amannnn dunyaya bi daha mi gelecegikkk demiGiskanc gadinlar sizi hasatinan sen. Az yiyinde guru olun
sari kantoron yagi damlatiyorum ben de ya bizimkilerin gömük ya dedigin gibi kilodan yaptigin halde nasil olmus yahu zaten bi de gomuk oldugu icin masaj gerekiyormus iste geri cekip yagli bolgeyi pipili ileri ciksin diyeSagol canim bence devam et seninkide o bolgesi kilolu .. ben hala devam ediyordum ama olmus yinede
Hiç bilmediğim seyler ne diyimsari kantoron yagi damlatiyorum ben de ya bizimkilerin gömük ya dedigin gibi kilodan yaptigin halde nasil olmus yahu zaten bi de gomuk oldugu icin masaj gerekiyormus iste geri cekip yagli bolgeyi pipili ileri ciksin diyeAmine Busra kizi bana vermeyecek bunlari duyunca
Uyumuyo bu gece. Yine o mamadan verdim 12den 1.30 kadar salladim hâla uyanıyor. Emzirdim suda verdim mide iyice şişti. Gaz varsa diye masajda yaptimaynen ya zaten uyumazlarsa bol bol torun olur cnm ya artik her sene bir tane patlatirlarbenim gelin napiyo uyudu mu bizimki alerjidenmis uyumamasi cnm aireus mu neyse o suruptan verdim su an masallah gece 23.00 dan beri yatiyor ben de ders calistim iste,yuzude kotu olmaya baslamisti verdim gitti dr kizima da yazmisti alerjik diye guvenerek verdim ki yaradi masallah ,bizim yogurt ve yogurtlu seyler yuzumuzdeki egzamayi azdiriyor değince tarhana bile onu da farkettim .masallah bana baya bsy farketmusim ha tatlış ben
Canim acikcasi ben iyilesince boyle oluyor zannediyordum meger simit gibi halka cikmasi lazimmis iste .kac kere sunnet gorduk sanki hala uzgunum canim valla vijdanen cok huzursuzum. Cokda cani yaniyor bak hala uyuyamadi aradada ciglik atarak agliyor saat daha 2 bu saate kdar 7defa agladi ... calpol verip uyutmustum . Eneeeeem ajonun kizlar kiymetli vermez o kimseyesari kantoron yagi damlatiyorum ben de ya bizimkilerin gömük ya dedigin gibi kilodan yaptigin halde nasil olmus yahu zaten bi de gomuk oldugu icin masaj gerekiyormus iste geri cekip yagli bolgeyi pipili ileri ciksin diyeAmine Busra kizi bana vermeyecek bunlari duyunca
Benimkide sikintili ajocum 7defa agladi daha saat 2 sabah olur mu nasil olurUyumuyo bu gece. Yine o mamadan verdim 12den 1.30 kadar salladim hâla uyanıyor. Emzirdim suda verdim mide iyice şişti. Gaz varsa diye masajda yaptim
Bugun cok heyheyliyim verdim gittiCanim acikcasi ben iyilesince boyle oluyor zannediyordum meger simit gibi halka cikmasi lazimmis iste .kac kere sunnet gorduk sanki hala uzgunum canim valla vijdanen cok huzursuzum. Cokda cani yaniyor bak hala uyuyamadi aradada ciglik atarak agliyor saat daha 2 bu saate kdar 7defa agladi ... calpol verip uyutmustum . Eneeeeem ajonun kizlar kiymetli vermez o kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?