2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimkide sikintili ajocum 7defa agladi daha saat 2 sabah olur mu nasil olur.size o mama dokunuyor bak yine aynisi oldu eslemde
Evet ya yedirebilirsem yusraya vericem. Sanki karnini agritiyo agir geliyo. Salak kafam yogurt verseydim keşke. Ay sonu olunca evde hic bisi kalmadi. Bugun sabah az yumurta verdim sonrada corba verdim. Dedim bide mamadan vereyim. Halbuki esim eve gelirken yaptı alisveris yogurt verseydim keşke. Meyve de gitmiş mandalina almış sadece veremiyorum cocuga

4 yıldır duzgun gece uykusu yok. Diceksiniz yusra 3.5 yasinda nasil 4 sene? 2016 Kasim ayinda hamileliğimi öğrenmiştim. Daha oncesinde uykusuzluk başlamiştı. Sabah 5lere kadar otururdum asla uyuyamiyordum. O zaman cocuk olmadigindan sabah uyuyordum ogleye kadar. Valla bu kış nasil gececek. Son 1 haftadir agzimda tek bu cumle var. Hem diyet yapmaya uğraşıyorum. Evdekiler surekli aksam fasli istiyor. Hem eslem ayaklandikca yusranin kiskancligi artiyo istemiyo :/ bana vuruyo,inatlasiyo. Maddi belirsizlik var. Bugun ev sahibi zam yapmiş.biz zam falan almadik...

Oyle durumlar icin evde pirincunu bulundursana canim arininkini . Mandalima ben veriyorum yaa eline alip emcukluyo pekmez varmi? Varsa unu yagla kavur suyla pisir pekmez at canim.

Allah yardimciniz olsun canim kac tl zam yapti zorlicakmi sizi .bizde diyet yapicaz hala yapicaz bak baslayamadik .

Pirinc unu var. Artik onu veririm oyle bir durumda. Ama pekmez ozellikle gece susatmaz mi
1.5cay kasigi kadar bisey yapmaz cnm su verirsin yedikten sonra. Bugun ben un corbasi yaptim cinara. Tereyaginda kavurdum.su ekledim nane sarimsak cok sevdi . Aksamda biz yerken pilav verdim 1 cay kasigi kadar yedi et yedi mimicik . 2gundurde yogurdu gece mamasi yerine veriyorum

verir verir benim oglum kizi kandirdi miydi,sevdirdi miydi kendini nasil vermiyormus@aijoo

Günaydınlarrr Kızlar sabah dağ gibi bulaşığa ve savaş alanı bi odaya uyandım Gece oğlum o kadar yordu ki beni.. Uyutmaya çalıştım bütün gün. Bildiğim hâlde kalkıp toplayacak gücü bulamadım kendimde. Yatıp uyudum. Şimdi işler beni bekler

Allah yardimciniz olsun canim kac tl zam yapti zorlicakmi sizi .bizde diyet yapicaz hala yapicaz bak baslayamadik .
Sizin fazla kgnuz yok baharda versenizde size yeter
100 tl yapmış. Normalde mayista yapcakti yapmamişti. Şimdi tedirginiz mayista tekrar yapcakmi acaba diye :/ biz bizim kiraciya en fazla 50 koyabiliriz muhit yuzunden

Bende bu hafta icinde yapmistim unlu kiymali sarimsakli corba. Kendimize sirke karabiber pul biberde ekliyorum düğün çorbası gibi guzel oluyor. Bende meyve yada yogurt veriyorum aksam normalde. Cok geç uyudugu icin mecbur birşey vermek lazim ama agir geldi ya o mama asla vermem artik. Emin oldum dokunuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…