2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende gece 12den 2 ye eslemi uyutmaya savaştım. Sonra da eşimin kabanini cikardim iç astarinda yirtik varmış onu diktim ustunkörü. En son sabah 5.40 alarma yine yusra da uyandi neyseki eşim getirdi yanima yatirdi uyumuşuz oyle biraz. 8.30 da eslem uyaninca kalktik. Kahvalti faslini bulasik faslini hallettik. Ama dağınıklik konusunda birsey yapmiyorum. Sadece supururken topluyirum. Cok rahatsiz ediyo beni ama yapcak bisey yok surekli yerlerde yuvarlanıp oynuyolar

Seninkiler küçük hadi benim koca kız kendi odasını benim odamı salonu yetmiyor bizim ev dubleks üst katı dağıtıyor nasıl beceriyor bilmiyorum heryerde birşeyi var yatağımın içinden çıkıyor bir eşyası hepOğlanın hiç dağınıklığı yok bu kızı napıcam bilmiyorum

Aynen ya kuzum ben de rahatsız oluyorum ama yapacak birşey yok, bazen amann diyip salmak lâzım. Yazık çocuklar zaten park bahçeye götüremiyoruz. Evde gönüllerince oynasınlar. Arada bi dayanamayıp topluyorum temizliyorum. Sonra yine salıyorum

Hamilelikte başladığım omega-3 e devam ediyorum bugün büyük Kıza kendime omega-3 aldım küçüğe de Demir takviyesi ile pişik kremi aldım tam 500 tl tuttu ya o kadar şey yeni yılda zam gelir diye düşünüp aldım ama ilaç içmeyi hiç sevmiyorum midem bulanıyor

Herşey çok pahalı arkadaşım . Nerden aldın ? Bende gaz damlası aldırdım dün internette 42 TL olan damla eczanede 70 TL bu kadar olmaz dedim...

Siz nerde oturuyosunuz cnm . Madem eviniz var orda nie oturmuyosunuz
Biz evlenince baska bir ilceye kpin evine gittik. Ev yeniydi. Arsasini muteahhite vermişti. Yusra ordayken dogdu. Orda bizim hic tanidigimiz yoktu. Sadece yasli bir aile vardi o kadar. Her haftasonu buraya gelip gidiyoduk. Kv evinde kaliyoduk. Sadece avantaji eşimin işyerine yakin olmasi. Ama cocuk oldu hep hastalandi cok yalniz kaldim. Cok seyler yasadik orda. Maddi olarakta zorlaniyorduk. Ben iş aramaya başladım. Buraya kiraya ciktik, orayi kiraya verdik. Cok is aradim ama almadi kimse. Bebegin kucuk olduğunu duyunca istemiyolardi. Yani ben calisirim onlar cocuga bakar diye tasindik. Sonucunda kv işe girdi ben cocuklara baktim

Ozel urunler alamiyorum. Devletin verdiklerini kullanıyorum. Evde kendime coledan d vit buldum onu iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…