Evet geldi 1 yasinda simdi ikimciye hamileyimÇok geçmiş olsun canım.. peki dünyaya geldi mi bebegin
Allah bağışlasın canım . Peki nasıl sağlık durumuEvet geldi 1 yasinda simdi ikimciye hamileyim
Benimki de 13 aylık ben de 2.ye hamileyim. Emziriyorum da devamEvet geldi 1 yasinda simdi ikimciye hamileyim
Hapşırmaktan birsey olmaz.cok sık usg ye girmek iyi degilYa ben geçen hapşırdım felaket kasık ağrım oldu çığlık attım resmen ağrıdan daha yeni doktora gittim kontrol sürem geçmeden bi kez daha gitmek istiyorum saçma mı olur hapşırmaktan bebeğe bi şey olur mu Allah korusun ama tedirgin oldum
Çok zor bugüne şükür ama bi şey oldu mu diye düşünmekten bunaldım bugün biraz fazla yürüdüm sanırım şimdi de kasıklarım ağrıyor doktora gitmeden duramıcam sanırım bilmiyorumHapşırmaktan birsey olmaz.cok sık usg ye girmek iyi degil
Canim yuzde 99.9 olarak saglikli ve hicbir genetik sikimtisinin olmadigina dair bi rapor gondermislerdi. Yaptir ki icin rahat etsin canim benim.Evet canım bizde araştırdık 590€ burda da her türlü şeyi inceliyorlarmis. Yani 3500 tl civarı. Ama bence de değer. Peki sende nasıl çıkmıştı sonuç canim
Ay insallahNub teorisine gore kiz gibi canim
Kanama ve cok cok agri olmadikca panikleme. Boyle nasil gecirceksin 9 ayıÇok zor bugüne şükür ama bi şey oldu mu diye düşünmekten bunaldım bugün biraz fazla yürüdüm sanırım şimdi de kasıklarım ağrıyor doktora gitmeden duramıcam sanırım bilmiyorum
Bende emziriyorum aynen. Valla bana agir kalp hastasi demisti. Yani kalbin sol tarafi calismiyor buyuk ameliyatlar atlatacak yine de iyi olmayacak dedi. Genelde ilk ameliyati atlatamiyorlar deyip beni malatyadan doguma istanbula gondersiler. Ama oyle olmadi ameliayta bile gerek kalmadi.su an iyi 6 ayda bi kontrole gidiyoz.Benimki de 13 aylık ben de 2.ye hamileyim. Emziriyorum da devam
Çok şükür canım maşallah çok sevindim.. inşallah hep sağlıklı olur evlatlarimizzBende emziriyorum aynen. Valla bana agir kalp hastasi demisti. Yani kalbin sol tarafi calismiyor buyuk ameliyatlar atlatacak yine de iyi olmayacak dedi. Genelde ilk ameliyati atlatamiyorlar deyip beni malatyadan doguma istanbula gondersiler. Ama oyle olmadi ameliayta bile gerek kalmadi.su an iyi 6 ayda bi kontrole gidiyoz.
Amin insallah. Ben stresli bir hamilelik gecirdim. Cok zordu yasadiklarim. Kimse yasamasin. Doktorun sonlandirmayi onerip de karar vermek cok zordu. Cok cile cektim ama cok sukur degdi. Rabbim kimseye yasatmasin.Çok şükür canım maşallah çok sevindim.. inşallah hep sağlıklı olur evlatlarimizz
Evet canım. Bilinmemezlik en kötüsü. Allah yardımcın olsun. Seninde bizimdeAynen öyle başımın ustun. Her turlusune seve seve bakarım.. Allah biliyor içimi.. ama.insan bu karamsarliklar yasayamiyor. O yıpratıyor sadece
Benimde cok kotu oluyodu gecmis olsun acile gidip parol serum taktiriyorum biraz daha iyi oluyoKizlar 3. Gun bugun migrenden kivraniyorum . . 2 haftada 3.kez agriyor 3er gun suruyor dusunun bos kalan gunum nekadar az. Hamilelikten beri boyle normalde igne oluyodum migren hapim kesmezse o kesiyodu. hamilelerin duasi kabul olurmus bir dua edermisiniz su migrenden tamamen kurtuliyim
Cok geçmiş olsun canim bende de var ama azaldı ataklarım bebeğim iyi geldi herhalde bide migren taşı var duydun mu bilmiyorum mentol taşı olarak da geçiyor istersen onu kullanabilirsin bana iyi geliyordiKizlar 3. Gun bugun migrenden kivraniyorum . . 2 haftada 3.kez agriyor 3er gun suruyor dusunun bos kalan gunum nekadar az. Hamilelikten beri boyle normalde igne oluyodum migren hapim kesmezse o kesiyodu. hamilelerin duasi kabul olurmus bir dua edermisiniz su migrenden tamamen kurtuliyim
bende öyle diyorum,çıkıntı olsa görürdü erkek derdi kız dediğine göre kızdır yüksek ihtimal diyorumValla ya okurken kendimi gordum bende ☺
Aynen bende sizin gibiyim bakalim insallah gonlumuzdeki olur saglikla sihhatle insallah.. normalde pek ruya goren biri deilim ama hersey kiza isaret ediyo sanki. Dr da oyle diyince acaba mi dedim, oglumda cok erken tahmin etmislerdi yine bu zamablar eger bi cikinti olsaydi gorurdu diye dusunuyorum. Bir daha ne zamana gidiceksiniz yazin mutlaka❤
Bulantılara devamKayıp yaşayan arkadaşlar Allah sabir versin yerini sağlıklı ilerleyen bir bebekle doldursun insallah. Ee kizlar nasil gidiyor hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?