2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hapşırmaktan birsey olmaz.cok sık usg ye girmek iyi degil

Evet canım bizde araştırdık 590€ burda da her türlü şeyi inceliyorlarmis. Yani 3500 tl civarı. Ama bence de değer. Peki sende nasıl çıkmıştı sonuç canim
Canim yuzde 99.9 olarak saglikli ve hicbir genetik sikimtisinin olmadigina dair bi rapor gondermislerdi. Yaptir ki icin rahat etsin canim benim.

Iyi akşamlar kızlar. Istifra sonrası midedeki hazımsızlık için ne yapıyorsunuz yaa

Benimki de 13 aylık ben de 2.ye hamileyim. Emziriyorum da devam
Bende emziriyorum aynen. Valla bana agir kalp hastasi demisti. Yani kalbin sol tarafi calismiyor buyuk ameliyatlar atlatacak yine de iyi olmayacak dedi. Genelde ilk ameliyati atlatamiyorlar deyip beni malatyadan doguma istanbula gondersiler. Ama oyle olmadi ameliayta bile gerek kalmadi.su an iyi 6 ayda bi kontrole gidiyoz.

Çok şükür canım maşallah çok sevindim.. inşallah hep sağlıklı olur evlatlarimizz

Çok şükür canım maşallah çok sevindim.. inşallah hep sağlıklı olur evlatlarimizz
Amin insallah. Ben stresli bir hamilelik gecirdim. Cok zordu yasadiklarim. Kimse yasamasin. Doktorun sonlandirmayi onerip de karar vermek cok zordu. Cok cile cektim ama cok sukur degdi. Rabbim kimseye yasatmasin.

Arkadaşlar akıntısı su gibi gelen varmı progestan fitil kullanıyorum tortulu gelirdi bugün su gibi geliyor

Benimde cok kotu oluyodu gecmis olsun acile gidip parol serum taktiriyorum biraz daha iyi oluyo

Cok geçmiş olsun canim bende de var ama azaldı ataklarım bebeğim iyi geldi herhalde bide migren taşı var duydun mu bilmiyorum mentol taşı olarak da geçiyor istersen onu kullanabilirsin bana iyi geliyordi

bende öyle diyorum,çıkıntı olsa görürdü erkek derdi kız dediğine göre kızdır yüksek ihtimal diyorum Oğlumda bu kadar beklememiştim cnsiyetini öğrenmeyi 23eylülde birdaha ki randevu.aynen yazadım inşallah,siz de öyle

Kayıp yaşayan arkadaşlar Allah sabir versin yerini sağlıklı ilerleyen bir bebekle doldursun insallah. Ee kizlar nasil gidiyor hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…