2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bir hayaller hayatlar hikayesi daha okuduk.... hayirlisi olsun en azindan evin var canim oyle dusun ...

Ozel urunler alamiyorum. Devletin verdiklerini kullanıyorum. Evde kendime coledan d vit buldum onu iciyorum
Colledan cok guzel bir urun canim bemd einu kullaniyorum cinara ocean almistim dun bitti artik almicam colledana devam edicem bingildagina hic faydasi olamis oceanin. Ama demir damlasi bitince akirim yine bestiron

CANIM sıkılıyor eşim sanki bi ilgisiz sevgisiz alakasız sanki değil aslında tam da öyle hiç bir şeyin tadı tuzu kalmadı
Esler oyle arada insanin gozune batiyor canim . Soyle dusun oda bir insan ve onunda zaman zaman sıkilan bir cani var ... bu korona herseyi yedi bitirdi gercekten ....

resmen kahvaltidan sonra yığıldim kaldim carpintim oldu onunla beraber tansiyon dustu tansiyon 9 a 5,nabiz 100 oldu gozlerim bulanik goruyordu kac gundur uykusuzluk tansiyonu dusurdu yattim esim hemen tuzlu ayran madensuyu falan getirdi oyle geldim kendime iyi olunca online sinava girdim sozde oglani uyutmustum o ara ama tabi ki kalkti geldi simdi yarim elma puresi verdim emdi yatiyor kalkinca tarhana corba yemek de yapamam valla dudukluye tavuk attim bulgur pilavi ustune tavuk tarhana corba salata yogurt tursu yeter dun kv min yaptigi tursudan yedim sarimsagi coktu benim tansiyon sarimsak aldigim an eksi bsy yedigim an yerlerde o mu yapti ki gerci tursu tuzlu da olur ama bilemedim kizlar bu oglanin uyumamasi beter yine de gece 23.00 de yatti sabah 6 ya kadar 1 kez uyandi o da alerji surubu sayesinde alerji surubu iyi geldi oglusa surekli goz burun kulak kasiyordu da dun bi de damak kasimasi basladi neye alerjisi var anlamadim her gun supurup siliyorum yani halilarda geziyor carsaf sereyim bari halilara

CANIM sıkılıyor eşim sanki bi ilgisiz sevgisiz alakasız sanki değil aslında tam da öyle hiç bir şeyin tadı tuzu kalmadı
cnm oyle oluyor biliyor musun tukenmislik sendromu yasiyoruz hele bu kış aylarında daha da tetikliyor biz de hic bsy den zevk alamiyoruz esler de hele cocuklar ile ilgilenmek basli basina bir tüketim yani hepimiz oyleyiz ama en onemlisi konusmak lutfen konus esin ile bas basa iken

bi buyusunler de cnm girersin bi ise meslegin var miydi senin olmasa da zaten bulunur bence sen bulursun merak etme, gelini bana ver sen git onlar oglumla evde ek gida iste süt partileri ,bez islatmaca doldurmaca oyunlari oynarlardikkat et uyku saati yaparlar demiyorum cunku biliyorsun bunlar hacı yatmaz

Esler oyle arada insanin gozune batiyor canim . Soyle dusun oda bir insan ve onunda zaman zaman sıkilan bir cani var ... bu korona herseyi yedi bitirdi gercekten ....
Benimde gözüme batıyor ama akşam olunca da eve gelsin diye bekliyorum yine gitti kocaayım 3 gün özleşeceğük

Ben de mecburen doğum sonrası anneler için vitaminlerden aldım mideme dokunuyor benim mide hassa ilaç da içemem.O kadar para verdim aklıma geldikçe alıyorum boşa gitmesin diye de saçlarım çok dökülüyordu durdu mesela.Bana uzman bir arkadaşım söyledi vitamin alırken kilo veremezsin vücut kendini korumaya alırmış galiba vitaminler bitsin başlıcam diyete

Diyet olayını hiç sorma bütün gün evdeyiz yemekten başka bi şey gelmiyor aklıma kendimi frenlemeye çalışıyorum özellikle çayı kuru kuru içemiyorum tatlı bi şeyler istiyor CANIM yapıyorum yiyorum harekette yok zaten şu virüs bitsin anca öyle diyet yaparım sanırım

Colledan cok guzel bir urun canim bemd einu kullaniyorum cinara ocean almistim dun bitti artik almicam colledana devam edicem bingildagina hic faydasi olamis oceanin. Ama demir damlasi bitince akirim yine bestiron
Yusra da da alamadim bunda da . Yapacak bisey yok ne yapayım. İnşallah bunlarda fayda sagliyodur. Simdi duzenli kan damlasini veriyorum esleme. Yusraya da memlekette yazilan demir toz vardi onu vermeye calisiyorum. D vit hepimiz kullanıyoruz. Esime de dicem aksamlari içsin

Toz olabilir canim. O yuzden halilar yünlü olmicak deniliyor. Ama en kalinlarda onlar.

Cok gecmis olsun neyseki eşin evdeymiş

Hangi vitamin arkadaşım saç dökülmem çok benim de

Benim uzerime olmadiktan sonra sadece suan kiraya destek olmuş oluyor o kadar. Bu zamla arasi acildi baya. allah herkesin yardimcisi olsun
Yine de iyi bence en azından eşinin ailesi ev bizim kira bizim demiyor benim görümce de kaynanasının evinde oturuyordu sonra ordan taşındı kiraya kaynana da evini kiraya verdi görümceye hiç kira yardımı yapmıyorlar keşke çıkmasaydı kaynanasının evinden en azından kira vermezdi ama anlaşamadılar

Maalesef konuşma olmuyor anca telefon elinde başka bi dünya da sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…