- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
resmen kahvaltidan sonra yığıldim kaldim carpintim oldu onunla beraber tansiyon dustu tansiyon 9 a 5,nabiz 100 oldu gozlerim bulanik goruyordu kac gundur uykusuzluk tansiyonu dusurdu yattim esim hemen tuzlu ayran madensuyu falan getirdi oyle geldim kendime iyi olunca online sinava girdim sozde oglani uyutmustum o ara ama tabi ki kalkti geldi simdi yarim elma puresi verdim emdi yatiyor kalkinca tarhana corba yemek de yapamam valla dudukluye tavuk attim bulgur pilavi ustune tavuk tarhana corba salata yogurt tursu yeter dun kv min yaptigi tursudan yedim sarimsagi coktu benim tansiyon sarimsak aldigim an eksi bsy yedigim an yerlerde o mu yapti ki gerci tursu tuzlu da olur ama bilemedim kizlar bu oglanin uyumamasi beter yine de gece 23.00 de yatti sabah 6 ya kadar 1 kez uyandi o da alerji surubu sayesinde alerji surubu iyi geldi oglusa surekli goz burun kulak kasiyordu da dun bi de damak kasimasi basladi neye alerjisi var anlamadim her gun supurup siliyorum yani halilarda geziyor carsaf sereyim bari halilara
Bende dün internetten baktım alacaklarıma 350 tl tuttu güvenemedim internetten almadım eczaneden aldım eczacı artık tanıyor Eve kadar gönderiyor ilaçlarıHerşey çok pahalı arkadaşım . Nerden aldın ? Bende gaz damlası aldırdım dün internette 42 TL olan damla eczanede 70 TL bu kadar olmaz dedim...
Süt eklemek aklıma geldi fakat bebek yiyemez diye eklemedimIcine yarimcaybardagi sut ekleyince cok hos.oluyor ve mutlaka yarim havuc ,cocuklara yapinca fazla yapiyorum bende
Arada banada geliyor cnm hayattan sogumus hissediyorum bunaldik eve kapanmaktanÇok negatifim hiç bi iş yapmak istemiyorum bıktım sanki her şeyden
Evet parasal yönden rahatlatici. Ama psikolojik olarak biz size yardım ediyoruz, her dediğimizi yapın mottosu var...Yine de iyi bence en azından eşinin ailesi ev bizim kira bizim demiyor benim görümce de kaynanasının evinde oturuyordu sonra ordan taşındı kiraya kaynana da evini kiraya verdi görümceye hiç kira yardımı yapmıyorlar keşke çıkmasaydı kaynanasının evinden en azından kira vermezdi ama anlaşamadılar
En uyuz olduğum durum Allah kimseye muhtaç etmesin hiç birimiziEvet parasal yönden rahatlatici. Ama psikolojik olarak biz size yardım ediyoruz, her dediğimizi yapın mottosu var...
Süt eklemek aklıma geldi fakat bebek yiyemez diye eklemedim
bizim ki de koyun yunu merinosToz olabilir canim. O yuzden halilar yünlü olmicak deniliyor. Ama en kalinlarda onlar.
Cok gecmis olsun neyseki eşin evdeymiş
Allah Allah denedin mi cnm hic ciddi ciddiMaalesef konuşma olmuyor anca telefon elinde başka bi dünya da sanki
yok cnm gitmedim korona yuzunden bir de oglum benden baska kimse de durmuyor hep birlikteydik ya artik calisirken giderim sanirim hamileyken gittim hamilelikte olur dediler ama hala devam ediyor aceba hoemonlu spiralin hormonu mu yapiyor kiCanim en son kardiyolog girycektin ben kacirdim gitmis miydin? Sarimsak normalde yenilince tansiyinu yukseltir annemler nerdeyse 3kusak yuksek tansiyon hastasi ama yutunca dengeler hep dusmesi icin limonlu su içerler ,yorgunluktan kalbin carpmia olabilir
4 aralikta cagirdi hemsiremiz. Yumurta alerjisi varmi diye sordu yok dedim. Oyleysr yapabiliriz dedi. Asi var ama bazi yerlerde yok ben ankaradayim cankaya . Cankayanin baska semtine bagli olan bi aile hekimligi asi kalmadi zaten 1yasta yalilacak diyerek arkadasin bebegine yapmamisti 2 ay once . Bizimki olucak kismetsebende ankara Yenimahalledeyim. Yeni gelmiş sanırım aşılar. Hemşireye keşke gelmeseydi dedim gülüyorhayırlısı bakalım. Olunca durumu yazar mısın umarım ateş vs olmaz kuzuda
Nerdeydin arkadaşım sen . Allah kolaylık versinselam kizlar nasilsiniz.ikizler yurumye calisiyor zorlaniyorum tutarken.insallah asi gelir esim asi olur ve evime donebilirim umudundayim.
Çok geçmiş olsun canım. Yoğunluktan yorgunluktan güçsüz düşmüşsündür. Bebeler henüz çok küçük düzen tutturmak için ama bari bu yoğunlukta yeme içmeni düzenle ki güçsüz düşme.. Uykunu düzenle demiyorum bakresmen kahvaltidan sonra yığıldim kaldim carpintim oldu onunla beraber tansiyon dustu tansiyon 9 a 5,nabiz 100 oldu gozlerim bulanik goruyordu kac gundur uykusuzluk tansiyonu dusurdu yattim esim hemen tuzlu ayran madensuyu falan getirdi oyle geldim kendime iyi olunca online sinava girdim sozde oglani uyutmustum o ara ama tabi ki kalkti geldi simdi yarim elma puresi verdim emdi yatiyor kalkinca tarhana corba yemek de yapamam valla dudukluye tavuk attim bulgur pilavi ustune tavuk tarhana corba salata yogurt tursu yeter dun kv min yaptigi tursudan yedim sarimsagi coktu benim tansiyon sarimsak aldigim an eksi bsy yedigim an yerlerde o mu yapti ki gerci tursu tuzlu da olur ama bilemedim kizlar bu oglanin uyumamasi beter yine de gece 23.00 de yatti sabah 6 ya kadar 1 kez uyandi o da alerji surubu sayesinde alerji surubu iyi geldi oglusa surekli goz burun kulak kasiyordu da dun bi de damak kasimasi basladi neye alerjisi var anlamadim her gun supurup siliyorum yani halilarda geziyor carsaf sereyim bari halilara
yemeyi de pek istemiyorum kilo yuzunden aslinda iyiÇok geçmiş olsun canım. Yoğunluktan yorgunluktan güçsüz düşmüşsündür. Bebeler henüz çok küçük düzen tutturmak için ama bari bu yoğunlukta yeme içmeni düzenle ki güçsüz düşme.. Uykunu düzenle demiyorum bak
Ohhhh masallahhh sanaTaktim kulakligi yerinde yurume yapiyorum. Sanki sahildeyim ooooo
Ooo allah yardımcın olsun kuzum yaSlm cnm biz kotuyuz bu hafta benim boyle gidecek araliga sert bi giris yaptik Allah yardimn etsin. Gecede uyumadi simdide uyumuyor uykusuda var acaip huysuz
Benimde idare eder diyelim bugün oğlan boğazım agroypr başıö agrıypr diyor ödğm kopuyor yine mi korona yoksa diyeİyi diyelim daha iyi olsun senin nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?