2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Canim en son kardiyolog girycektin ben kacirdim gitmis miydin? Sarimsak normalde yenilince tansiyinu yukseltir annemler nerdeyse 3kusak yuksek tansiyon hastasi ama yutunca dengeler hep dusmesi icin limonlu su içerler ,yorgunluktan kalbin carpmia olabilir

Herşey çok pahalı arkadaşım . Nerden aldın ? Bende gaz damlası aldırdım dün internette 42 TL olan damla eczanede 70 TL bu kadar olmaz dedim...
Bende dün internetten baktım alacaklarıma 350 tl tuttu güvenemedim internetten almadım eczaneden aldım eczacı artık tanıyor Eve kadar gönderiyor ilaçları

Evet parasal yönden rahatlatici. Ama psikolojik olarak biz size yardım ediyoruz, her dediğimizi yapın mottosu var...

yok cnm gitmedim korona yuzunden bir de oglum benden baska kimse de durmuyor hep birlikteydik ya artik calisirken giderim sanirim hamileyken gittim hamilelikte olur dediler ama hala devam ediyor aceba hoemonlu spiralin hormonu mu yapiyor ki

3 kez ogle uykusuna yatirdim uyumadi simdi bagris figan istemeye uyudu dandini muzigi ile bu cocuk omrumu yiyor ya hayirlisi daha alerji surubuna da var 20.30 dan sonra iciriyorum uyku yapiyor diye

selam kizlar nasilsiniz.ikizler yurumye calisiyor zorlaniyorum tutarken.insallah asi gelir esim asi olur ve evime donebilirim umudundayim.
Nerdeydin arkadaşım sen . Allah kolaylık versin hepimiz zorlanıyoruz bugünlerde sanırım . Çok hareketliler anlamıyoruz da ne istiyorlar bazen bende aniden depresyon moduna geçiyorum

Çok geçmiş olsun canım. Yoğunluktan yorgunluktan güçsüz düşmüşsündür. Bebeler henüz çok küçük düzen tutturmak için ama bari bu yoğunlukta yeme içmeni düzenle ki güçsüz düşme.. Uykunu düzenle demiyorum bak

yemeyi de pek istemiyorum kilo yuzunden aslinda iyi
yeteri kadar yiyorum da iste yorgunluk per perisan ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…