2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Nerdeydin arkadaşım sen . Allah kolaylık versin hepimiz zorlanıyoruz bugünlerde sanırım . Çok hareketliler anlamıyoruz da ne istiyorlar bazen bende aniden depresyon moduna geçiyorum
koca kisisi yogun calisan saglikci olunca annemlere yerlestim madam :) covid derdi olmasa hergun cikaricam soguk falan dinlemeyip de

Saglik ocagi aradi bizi bugun kizamik asisi zorunlu degilmis yaptirmadik.1 yas asisina gelmeden 1 hafta once yumurtanin beyazini verin dedi alerji olusmazsa yapicaz asisini dedi.alerji olusursa yapmiyorlarmis saglik ocaginda kizamik asisini

Yarin esimin dogum gunu kendim yas pasta yaptim butun gun ugrastim.dogum gununu kutladim opmedi bile beni kirildim acikcasi.yarin ise gidicek diye bugunden kutlqmak istedim.

Saglik ocagi aradi bizi bugun kizamik asisi zorunlu degilmis yaptirmadik.1 yas asisina gelmeden 1 hafta once yumurtanin beyazini verin dedi alerji olusmazsa yapicaz asisini dedi.alerji olusursa yapmiyorlarmis saglik ocaginda kizamik asisini
Canım bize de 1 yaşında yapalım aşısını dedi hemşire. Şimdi çağırmadı.

yok cnm gitmedim korona yuzunden bir de oglum benden baska kimse de durmuyor hep birlikteydik ya artik calisirken giderim sanirim hamileyken gittim hamilelikte olur dediler ama hala devam ediyor aceba hoemonlu spiralin hormonu mu yapiyor ki

Spiral yapar mi hc fikrim yok canım ama sen yinede erteleme çünkü virüs konusu hala muallakta enkotu esinin gunduz evde oldugu gune denk getir arabayla gidin sen doktora gorunurken az oyalayabilir gucsuz kalinca hic bas edemzsin cocuklarla fazla cay kahvede carpintiyi etkiliyor

Aynen ya çayı yalnız içemiyorum en kötü bisküvi istiyor canım yanına

Benim uzerime olmadiktan sonra sadece suan kiraya destek olmuş oluyor o kadar. Bu zamla arasi acildi baya. allah herkesin yardimcisi olsun
Canım o da bir nimet biz yıllardır kiralarda uğraştık durduk denkleştirmeye iyi bilirim sıkıntısını.Şimdi çok şükür evimizi aldık da eşime hala gerçek mi diyorum o kadar alışmışım ki yıllardır kiralara.Allah size de nasip eder İnşallah

Maalesef konuşma olmuyor anca telefon elinde başka bi dünya da sanki
Telefonu bıraktır elinddn tvyi de açtırma bugün yaptık eşimle çok da güzel oldu bayağı bir muhabbet ettik özlemişiz dedik.Tabi bunu çocukların yanında yapmadık eşimin ofisinde malum restoranlar kapalı

yok cnm gitmedim korona yuzunden bir de oglum benden baska kimse de durmuyor hep birlikteydik ya artik calisirken giderim sanirim hamileyken gittim hamilelikte olur dediler ama hala devam ediyor aceba hoemonlu spiralin hormonu mu yapiyor ki
Canım geçmiş olsun ihmal etme sen daha iyi bilirsin çünkü de sen de haklıdın insan doktora gitmeye korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…