2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
cok iciyorum onlari olabilir azaltayim bari

Degil cnm.ajionun dedigi gibi hödük :) bende hata yaptim sabahtan beri ugrasiyorum.ilk ve sondu.
Ah böyle böyle kalbimizi kırıyorlar heves falan kalmıyor insanda .. halbuki bi teşekkür bi tebessüm yeter dimi . Ne kadar ayıp etmiş . Olsun sen yapmışsın ya o utansın

ayyy deme oyle bende doktorumuzla gorustum onumuzdeki haftaya gidicez bide bizimki tam tur yapisik sanirim

P
yok cnm gitmedim korona yuzunden bir de oglum benden baska kimse de durmuyor hep birlikteydik ya artik calisirken giderim sanirim hamileyken gittim hamilelikte olur dediler ama hala devam ediyor aceba hoemonlu spiralin hormonu mu yapiyor ki
Pardon ben konunun başını takip esemedim ama, baş dönmeniz mi var acaba, spiralden şüphelenmişsiniz. Ben de kullanmayı düşünüyorum da yan etkileribi, takarken acı ağrı v. s. Durumlarını öğrenmeye çalışıyorum. Sadece Mirena marka spiralin çok ciddi yan etkileri old. İçin protesto bile yapmış kadınlar. Baldönmesi, halsizlik..
Kullandığınız spiralin markasını öğrenmeye çalışın benzer bi durumsa

tam da o cnm minera,bas donmesi ,tansiyon dusuklugu

ama ben verdim :) ben dogum yaptigimdan beri vitamin iciyorum su an da devam ediyorum hatta imom omegali iciyorum pragnacare ictim elenetal 2 iciyordun su an piyasada yok pregnacare de sabah aksam aliniyor bana zor geldi imom iciyorum
ben hamile kaldigim kiloma geldim ama tup bebek tedavisinden aldigim kilolalrim vardi aimdi onlari vermede sira...
ayyy sac dokulmesi durmadi bende baya da uzatmistim ki uzun sac severim ama cok daraldim
kuafore de gidemem esimle beraber dun kestik :))) baya baya kut yaptik simdi de ohh dunya varmis diyorum iyiki kesmisim :))))

pisgor takarken cok asiri agrim olmadi ama o takan dr a ve takilan kisinin acı,agri esigine gore degisebilir,takilinca bi 3-4 gun kanama oluyor dogal olarak az bsy,adet sonrasi gidiliyor olasi bi gebelik suphesi olmamasi icin genellikle hangi gunler azliyir ise o zaman git 6.gun mesela hala adet dolayisi ile rahim agzi ve vajina acik olacagi icin daha kolay takiliyor,senin icinde dr icin de kolaylik,4-5 ay icinde tamamen adet kanamasi kesilebilif diyor benim 8 ay oldu hala oluyor duzenli ve cok az kanamali ,kansizlik var ve diger bakirli T spiral beni mahvetmisti onceden 20 gunde bi adet oluyordum ve 15 gune yakin suruyordu bir de miktari coktu tabi herkeste boyle olacak diye bsy yok mahvetti kansiz kaldim enfeksiyon yapti o spiral bu da sanirim basfonmemim sorumlusu kanama olmamasi nasil olur olmaz oyle sey zararli diye dusunme bu hormonlu da zaten amac o rahmin kalinlasmasini ve gebelige hazirlanmasini engellemek icindeki hormon da spermler gecerken ölduruyor digerinde de bakir ölduruyor yani bas dinmesi ondan ise ki taktirmadan once de uykusuzluktan oluyordu ben uykusuzluga bagliyorum ben kotu bi etki gormedim tavsiye ederim dogum yaptim 58. gunde taktirdim dogumdan sonra ben 500 tl verdim devletteki dr da taktirdim

ben de kilo aldirmasin diye iki gunde bir imom latte iciyorum emzirme donemi multi vitamini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…