Kaynana baygin düştü galiba
Spiral yapar mi hc fikrim yok canım ama sen yinede erteleme çünkü virüs konusu hala muallakta enkotu esinin gunduz evde oldugu gune denk getir arabayla gidin sen doktora gorunurken az oyalayabilir gucsuz kalinca hic bas edemzsin cocuklarla fazla cay kahvede carpintiyi etkiliyor
aynen cnm az once yine bayilacaktim ya hayirlisiKaynana baygin düştü galiba
Ah böyle böyle kalbimizi kırıyorlar heves falan kalmıyor insanda .. halbuki bi teşekkür bi tebessüm yeter dimi . Ne kadar ayıp etmiş . Olsun sen yapmışsın ya o utansınDegil cnm.ajionun dedigi gibi hödük :) bende hata yaptim sabahtan beri ugrasiyorum.ilk ve sondu.
Bu şey değil mi ya , BenBebe 2 saatte bir kalkmaya başladı rutin.
Şimdi diyeceksiniz ki 2 saat uyuyor dua et.
Çok uzun süreli uykusuzluğum var, hiç kalkasım yok benim artık, sütten kessem içim yanmaz
cok iciyorum onlari olabilir azaltayim bari
Vitabiotics pregnacare üstünde after pregnancy yazıyor yani hamilelik sonrası süt için de iyi geliyormuş içinde multivitamin ve balık yağı var.Hangi vitamin arkadaşım saç dökülmem çok benim de
O durum çok sinir bozucu haklısınEvet parasal yönden rahatlatici. Ama psikolojik olarak biz size yardım ediyoruz, her dediğimizi yapın mottosu var...
ayyy deme oyle bende doktorumuzla gorustum onumuzdeki haftaya gidicezCanim acikcasi ben iyilesince boyle oluyor zannediyordum meger simit gibi halka cikmasi lazimmis iste .kac kere sunnet gorduk sanki hala uzgunum canim valla vijdanen cok huzursuzum. Cokda cani yaniyor bak hala uyuyamadi aradada ciglik atarak agliyor saat daha 2 bu saate kdar 7defa agladi ... calpol verip uyutmustum . Eneeeeem ajonun kizlar kiymetli vermez o kimseye
Gidecek olmaniza cok sevindim.cnm analdimki otelencek bir durum degil...ayyy deme oyle bende doktorumuzla gorustum onumuzdeki haftaya gidicezbide bizimki tam tur yapisik sanirim
Guru dunurum
Bu 3er gunluk hasretler seni hamile birakcak bak benden soylemesiBenimde gözüme batıyor ama akşam olunca da eve gelsin diye bekliyorumyine gitti kocaayım 3 gün özleşeceğük
Pardon ben konunun başını takip esemedim ama, baş dönmeniz mi var acaba, spiralden şüphelenmişsiniz. Ben de kullanmayı düşünüyorum da yan etkileribi, takarken acı ağrı v. s. Durumlarını öğrenmeye çalışıyorum. Sadece Mirena marka spiralin çok ciddi yan etkileri old. İçin protesto bile yapmış kadınlar. Baldönmesi, halsizlik..yok cnm gitmedim korona yuzunden bir de oglum benden baska kimse de durmuyor hep birlikteydik ya artik calisirken giderim sanirim hamileyken gittim hamilelikte olur dediler ama hala devam ediyor aceba hoemonlu spiralin hormonu mu yapiyor ki
deneyecegim cnmAzaltarak dene bi canim mutlaka yarari olur
tam da o cnm minera,bas donmesi ,tansiyon dusukluguP
Pardon ben konunun başını takip esemedim ama, baş dönmeniz mi var acaba, spiralden şüphelenmişsiniz. Ben de kullanmayı düşünüyorum da yan etkileribi, takarken acı ağrı v. s. Durumlarını öğrenmeye çalışıyorum. Sadece Mirena marka spiralin çok ciddi yan etkileri old. İçin protesto bile yapmış kadınlar. Baldönmesi, halsizlik..
Kullandığınız spiralin markasını öğrenmeye çalışın benzer bi durumsa
ama ben verdim :) ben dogum yaptigimdan beri vitamin iciyorum su an da devam ediyorum hatta imom omegali iciyorum pragnacare ictim elenetal 2 iciyordun su an piyasada yok pregnacare de sabah aksam aliniyor bana zor geldi imom iciyorumBen de mecburen doğum sonrası anneler için vitaminlerden aldım mideme dokunuyor benim mide hassa ilaç da içemem.O kadar para verdim aklıma geldikçe alıyorum boşa gitmesin diye de saçlarım çok dökülüyordu durdu mesela.Bana uzman bir arkadaşım söyledi vitamin alırken kilo veremezsin vücut kendini korumaya alırmış galiba vitaminler bitsin başlıcam diyete
ben de kilo aldirmasin diye iki gunde bir imom latte iciyorum emzirme donemi multi vitaminiama ben verdim :) ben dogum yaptigimdan beri vitamin iciyorum su an da devam ediyorum hatta imom omegali iciyorum pragnacare ictim elenetal 2 iciyordun su an piyasada yok pregnacare de sabah aksam aliniyor bana zor geldi imom iciyorum
ben hamile kaldigim kiloma geldim ama tup bebek tedavisinden aldigim kilolalrim vardi aimdi onlari vermede sira...
ayyy sac dokulmesi durmadi bende baya da uzatmistim ki uzun sac severim ama cok daraldim
kuafore de gidemem esimle beraber dun kestik :))) baya baya kut yaptik simdi de ohh dunya varmis diyorum iyiki kesmisim :))))
Yani konuşuyoruz ama kısa kısa cevaplar ne yaptın ne ettin diyorum bi yere gittiyse şuraya gittim diyo yada ofisteydim diyoAllah Allah denedin mi cnm hic ciddi ciddi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?