him soejn var mi diye sordun mu ikinizin arasinda net olarak bir sıkıntin mi var benimle ilgili hani diyeYani konuşuyoruz ama kısa kısa cevaplar ne yaptın ne ettin diyorum bi yere gittiyse şuraya gittim diyo yada ofisteydim diyo
aaa eczaciya o kadar sordum ne var ne var diye emzirme donemi icin pragnacare ve elenetal 2 disinda bisey yok demistiben de kilo aldirmasin diye iki gunde bir imom latte iciyorum emzirme donemi multi vitamini
rica ederim netten al eczacilar baya bi kazikliyor malesefaaa eczaciya o kadar sordum ne var ne var diye emzirme donemi icin pragnacare ve elenetal 2 disinda bisey yok demisti
yeni almistim ilacimi bitince ona gecerim tesekkurler cok sagol
gel teskere gel teskere bitsin bu hasreeetBu 3er gunluk hasretler seni hamile birakcak bak benden soylemesi
Seni cok iyi anliyorum. Saat 10.30dan sonra yusrayi ikna edi0 11den sonra ikisinide yatirdik. Esim dedi oh ne iyiymiş boyle hemen yatalim dedik. Daha yataga kafami koydum eslem uyandi. Hâla dalmadi kac saattir pispisliyorum bilmiyorum. Kolum ağırdı ayaklarim uyustuhayır alerji ilaci icti o uyutur,banyo yapti ,karni tok artik müsedenizle kendi bebeme buradan çüş demek istiyorum uyumadigi icin....
su an da yine 1548903. kez emdi coraplarini cikardim oda biraz sicakti simdi daldi gidiyorum artik ins sabah uyanir 9.30-10.00 gibiSeni cok iyi anliyorum. Saat 10.30dan sonra yusrayi ikna edi0 11den sonra ikisinide yatirdik. Esim dedi oh ne iyiymiş boyle hemen yatalim dedik. Daha yataga kafami koydum eslem uyandi. Hâla dalmadi kac saattir pispisliyorum bilmiyorum. Kolum ağırdı ayaklarim uyustu
Canim her uyandiginda emziriyor musun? Belkide fazla doyuyor hazımsızlıktan uyumuyodur. Kac saat arayla emiyorsu an da yine 1548903. kez emdi coraplarini cikardim oda biraz sicakti simdi daldi gidiyorum artik ins sabah uyanir 9.30-10.00 gibi
Mbr teyzesi ordan bi çüşte benim.ogluma cekhayır alerji ilaci icti o uyutur,banyo yapti ,karni tok artik müsedenizle kendi bebeme buradan çüş demek istiyorum uyumadigi icin....
Canım diyetisyen söyledi bana olabilir dedi zaten kesin olur demedi.Bahane oldu bana daama ben verdim :) ben dogum yaptigimdan beri vitamin iciyorum su an da devam ediyorum hatta imom omegali iciyorum pragnacare ictim elenetal 2 iciyordun su an piyasada yok pregnacare de sabah aksam aliniyor bana zor geldi imom iciyorum
ben hamile kaldigim kiloma geldim ama tup bebek tedavisinden aldigim kilolalrim vardi aimdi onlari vermede sira...
ayyy sac dokulmesi durmadi bende baya da uzatmistim ki uzun sac severim ama cok daraldim
kuafore de gidemem esimle beraber dun kestik :))) baya baya kut yaptik simdi de ohh dunya varmis diyorum iyiki kesmisim :))))
Uzun sac seviyo demekkiCanım diyetisyen söyledi bana olabilir dedi zaten kesin olur demedi.Bahane oldu bana daKesin vitamin durdurdu diyemem düzenli almıyorum zaten de vitamine başlamamla durunca ben vitamine bağladım Bana kalsa ben de kestirmek istiyorum da eşim kestirtmiyor benim de kızımın da Kızımı hele kendi götürüyor kuaföre en fazla iki parmak izin veriyor.Bsna o kadar değil artık ama omuzlarda olacak en kısa Kestiricem dediğimde takım elbise de alayım sana beraber gideriz kahveye diyor
Çok sever saçı benimki.Kızın saçları zor açılır benim de öyle bana çekmiş çeke çeke o çekmiş zatenUzun sac seviyo demekki. Benim sacim hep ev topuzlu o yuzden uzunmus kisaymis bilmez . Disardada tesetturluyum zaten . Sevgiliyken duzlestirmemi kiskaniyodu eve gidince sacini yika diyordu belime kdardi uzun saci cok severdim . Evlenimce o uzun sacla surekli dus almak zor geldi kisa tuttum
Valla geç uyuyan bebe çok zor. Bizimki 9 da fix uyurdu şimdi nerdeyse gece 12 leri buluyor. E ben ne zaman dinlenecem ??? Zaten huysuz ama sabır sabır da nereye kadar bilmiyorum. Bu akşam sırt ağrısından yine ölüyorum. Biraz söylendim artık bazen dayanılmaz oluyor ve insan sinirleniyor.. bilmiyorum geriliyorum artık çok yoruldum . Sonra da her anne gibi üzülüyorum.Hala uyumadik. Geceleri baska bir cinar oluyor . Cok yoruldum .dusunuyorum hic bir seyim eksik degil sukurler olsun basta saglikliyim 2tane evladim var annem babam sag esimi seviyirum esimde beni seviyor basimi sokacak evim 2 tas yemegim var yedigim onumde yemedigim arkamda hesabi ama gel gorki bu uykusuzluk beni artik tuketti mutsuzluga surukluyor beni. Nevar yani uyusan 9 aylik dana oldun . Aksam 10da uyku sikistirdi uyuttum hemen gittm kahve yaptim esimle guya keyif yapicaz .tepsiye koydum odaya geldim basladi feryat figan aglamaya babasinida istemiyo illa ben gitcem. Kaldirdik durmayinca .simdi uyutcam
İnanır mısın aynı şeyleri ben de düşünüyorum herşeyime şükür ben niye kötü hissediyorum diye de kesin uykudan.Geçen bir gün güzel uyudum ne ağrım kaldı ne sinirim.Dün akşam da oğlan 23 gibi uyumuş ben de uyumuşum eşim de kaldırmamış sabah bir kalktım 7.Daha önce mızırdadı bir ne zaman hatırlamıyorum ama gözüm kapalı meme verdiğimi hatırlıyorumHala uyumadik. Geceleri baska bir cinar oluyor . Cok yoruldum .dusunuyorum hic bir seyim eksik degil sukurler olsun basta saglikliyim 2tane evladim var annem babam sag esimi seviyirum esimde beni seviyor basimi sokacak evim 2 tas yemegim var yedigim onumde yemedigim arkamda hesabi ama gel gorki bu uykusuzluk beni artik tuketti mutsuzluga surukluyor beni. Nevar yani uyusan 9 aylik dana oldun . Aksam 10da uyku sikistirdi uyuttum hemen gittm kahve yaptim esimle guya keyif yapicaz .tepsiye koydum odaya geldim basladi feryat figan aglamaya babasinida istemiyo illa ben gitcem. Kaldirdik durmayinca .simdi uyutcam
Ağzını hayra aç pinkoBu 3er gunluk hasretler seni hamile birakcak bak benden soylemesi
Ben de kestirmek istiyorum. Hatta boya da istiyorum. Hiç boyatmadım hayatımda ama aklımda bir model ve renk var. Onu yaptırmak istiyorum inşallah. Ama iki bebişle ben tuvalete gidemezken bunları nasıl yapacağım, onu bilmiyorumama ben verdim :) ben dogum yaptigimdan beri vitamin iciyorum su an da devam ediyorum hatta imom omegali iciyorum pragnacare ictim elenetal 2 iciyordun su an piyasada yok pregnacare de sabah aksam aliniyor bana zor geldi imom iciyorum
ben hamile kaldigim kiloma geldim ama tup bebek tedavisinden aldigim kilolalrim vardi aimdi onlari vermede sira...
ayyy sac dokulmesi durmadi bende baya da uzatmistim ki uzun sac severim ama cok daraldim
kuafore de gidemem esimle beraber dun kestik :))) baya baya kut yaptik simdi de ohh dunya varmis diyorum iyiki kesmisim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?