2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
sac dökulmesi olanlar esim kendi icin bioblas siyah sarkmsak sampuani almisti baya azaltti ama tuzsuz oldugu icin biraz sertlestiriyordu ben aimdilik biraktim onu onerebilirim bi 3 ay falan deneyim sonrasinda sac kremi kullanacaksaniz eger kesinlikle koke degdirmeyin cok dökuyor o zaman cunku

Yani konuşuyoruz ama kısa kısa cevaplar ne yaptın ne ettin diyorum bi yere gittiyse şuraya gittim diyo yada ofisteydim diyo
him soejn var mi diye sordun mu ikinizin arasinda net olarak bir sıkıntin mi var benimle ilgili hani diye

ben de kilo aldirmasin diye iki gunde bir imom latte iciyorum emzirme donemi multi vitamini
aaa eczaciya o kadar sordum ne var ne var diye emzirme donemi icin pragnacare ve elenetal 2 disinda bisey yok demisti
yeni almistim ilacimi bitince ona gecerim tesekkurler cok sagol

aaa eczaciya o kadar sordum ne var ne var diye emzirme donemi icin pragnacare ve elenetal 2 disinda bisey yok demisti
yeni almistim ilacimi bitince ona gecerim tesekkurler cok sagol
rica ederim netten al eczacilar baya bi kazikliyor malesef

hayır alerji ilaci icti o uyutur,banyo yapti ,karni tok artik müsedenizle kendi bebeme buradan çüş demek istiyorum uyumadigi icin....
Seni cok iyi anliyorum. Saat 10.30dan sonra yusrayi ikna edi0 11den sonra ikisinide yatirdik. Esim dedi oh ne iyiymiş boyle hemen yatalim dedik. Daha yataga kafami koydum eslem uyandi. Hâla dalmadi kac saattir pispisliyorum bilmiyorum. Kolum ağırdı ayaklarim uyustu

su an da yine 1548903. kez emdi coraplarini cikardim oda biraz sicakti simdi daldi gidiyorum artik ins sabah uyanir 9.30-10.00 gibi

hayır alerji ilaci icti o uyutur,banyo yapti ,karni tok artik müsedenizle kendi bebeme buradan çüş demek istiyorum uyumadigi icin....
Mbr teyzesi ordan bi çüşte benim.ogluma cek 4.30dan beri uyanik ve acaip huysuz durmuyor susmuyor mutsuz .yeni dismi atakmi ne zikim anlamadik . Hala uyanik inatla uyutmuyorum bende butun buyuk kaba oyuncaklar odada suan sira sira kurcaliyo cevirio dusuruyo ayakalrini kemiriyo . Karni tok 9da corba icirdim plansiz bir sekilde 10da emdi tokluktan kustu bile ama uyku falan yok .valla usandim artik

Canım diyetisyen söyledi bana olabilir dedi zaten kesin olur demedi.Bahane oldu bana daKesin vitamin durdurdu diyemem düzenli almıyorum zaten de vitamine başlamamla durunca ben vitamine bağladımBana kalsa ben de kestirmek istiyorum da eşim kestirtmiyor benim de kızımın daKızımı hele kendi götürüyor kuaföre en fazla iki parmak izin veriyor.Bsna o kadar değil artık ama omuzlarda olacak en kısaKestiricem dediğimde takım elbise de alayım sana beraber gideriz kahveye diyor

Uzun sac seviyo demekki . Benim sacim hep ev topuzlu o yuzden uzunmus kisaymis bilmez . Disardada tesetturluyum zaten . Sevgiliyken duzlestirmemi kiskaniyodu eve gidince sacini yika diyordu belime kdardi uzun saci cok severdim . Evlenimce o uzun sacla surekli dus almak zor geldi kisa tuttum

Hala uyumadik. Geceleri baska bir cinar oluyor . Cok yoruldum .dusunuyorum hic bir seyim eksik degil sukurler olsun basta saglikliyim 2tane evladim var annem babam sag esimi seviyirum esimde beni seviyor basimi sokacak evim 2 tas yemegim var yedigim onumde yemedigim arkamda hesabi ama gel gorki bu uykusuzluk beni artik tuketti mutsuzluga surukluyor beni. Nevar yani uyusan 9 aylik dana oldun . Aksam 10da uyku sikistirdi uyuttum hemen gittm kahve yaptim esimle guya keyif yapicaz .tepsiye koydum odaya geldim basladi feryat figan aglamaya babasinida istemiyo illa ben gitcem. Kaldirdik durmayinca .simdi uyutcam

Çok sever saçı benimki.Kızın saçları zor açılır benim de öyle bana çekmiş çeke çeke o çekmiş zatenSaçlarını sen tara derim madem kestirmiyorsun sen uğraş değil mi?Bazen uğraşamadığımda benimkini de tarar sağolsun

Valla geç uyuyan bebe çok zor. Bizimki 9 da fix uyurdu şimdi nerdeyse gece 12 leri buluyor. E ben ne zaman dinlenecem ??? Zaten huysuz ama sabır sabır da nereye kadar bilmiyorum. Bu akşam sırt ağrısından yine ölüyorum. Biraz söylendim artık bazen dayanılmaz oluyor ve insan sinirleniyor.. bilmiyorum geriliyorum artık çok yoruldum . Sonra da her anne gibi üzülüyorum.

İnanır mısın aynı şeyleri ben de düşünüyorum herşeyime şükür ben niye kötü hissediyorum diye de kesin uykudan.Geçen bir gün güzel uyudum ne ağrım kaldı ne sinirim.Dün akşam da oğlan 23 gibi uyumuş ben de uyumuşum eşim de kaldırmamış sabah bir kalktım 7.Daha önce mızırdadı bir ne zaman hatırlamıyorum ama gözüm kapalı meme verdiğimi hatırlıyorumGünüm ağrısız ve enerjik geçti.Bu gece de kalkıp duruyor uyuyamadım dahaBir günü bir gününe tutmuyor.Kızımın rutini belliydi oğlan hep farklı düzen tutturamadım

Uykusuzluk ana mutsuzluk sebebi. Ben bazen o sinirle bilim adamlarina soylebiyorum 21.yuzyil olmuş uykusuzluk için bir hap bir ilaç bulamamislar diye millet aşıyı zor buluyo...
Valla 11de uyuttum sevinci kursakta kaldi. Eslem 1 e dogru uyudu. O ara uyudum uyumadim derken 2 civari yusra aglayarak geldi. Onun yanina yattim yine o ara uyudummu emin degilim eslem uyandi. 3.30 komple kalktik hep beraber yusrada uyandı. 5.15 yatirdim simdi alarm calmasin diye esimi kaldirmayi bekliyorum. Ona da acıyorum sabahin köründe kalkip ise gidiyor adam ama gece düzgün bir uyku yok 5.45 uyaniyo ya. Sabah uyusun anca bizimkiler....

Ben de kestirmek istiyorum. Hatta boya da istiyorum. Hiç boyatmadım hayatımda ama aklımda bir model ve renk var. Onu yaptırmak istiyorum inşallah. Ama iki bebişle ben tuvalete gidemezken bunları nasıl yapacağım, onu bilmiyorum Mecburen kuaförlere gitmenin normalleşeceği zamana kadar beklemede bu isteğim. Hayırlısı inşallah ne yapalım. Çok iyi cesaret etmişsin canım. Hafiflemişsindir. Ben kendim kesmeye cesaret edemezdim sanırım. Bu arada ben de tam boyun hizası küt istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…