2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Biz her tarafımız çiş içinde sabahın köründe kalktık.Gece uyumadık doğru dürüst susmayınca dayadım memeyi çocuk da işedi durdu napsınIspanak yedirmiştim çok gaz yaptı herhalde gaz çıkardı durdu hep.Öğlen verdim yalnızca ama o da yetti sanırım.Bir de dün regl oldum gecikmişti her yetim ağrıyor zaten sinirliyim malum bir de uykusuzluk mahvedicek beni bugün Allah çevremdekilere yardım etsin

Ben de bazen kızıyorum yüksek sesle, ben severken de yüksek sesle sevdiğim için seviyor muyum kızıyor muyum diye anlamak için ciddileşip yüzümü inceliyor. Tabii dayanamayıp hemen yelkenleri suya indiriyorum Bence hepimizin gerçekten baya sinirlerimiz yıprandı. Hem korona stresi, eve kapanma, bebişlerin huysuzluğu, ev işleri, çalışanların ekstra işleri vs. Çok normal bence. Kendimize çok ta yüklenmeyelim. İnsanız neticede. Bazen kızıyoruz sonra üzülüyoruz. Allah'a şükürler olsun, bi gülüşleri dünyalara bedel. Onlar da bildikleri için çektirdikçe çektiriyorlar. Zalım bebeler

Kızlar ıstanbulda olup elektrikli ana kucağı beşik vs kendiliğinden sallanan bisi ne varsa 10 günlüğüne gerekirse kiralayacak olan var mı

Hankııııı vitamin o ihtimali bile yeter bana arkadaşımmmm banyoda avuç avuç dökülüyor valla kel kalıcam

ayyy benimkine kalsa kisa kestir diyor erkek kesimi gibi ama onu uzun havali bisiler :)))
onada hergun ugras lazim
valla sunu anladim ki kisa sac dahatlikmis :)))
benimde omuzlarda su an yikiyorum cikiyorum

yazdiklarinin hepsine cok şükür gerçekten canimda niye uyumuyo senin cinar ya artik kocaman oldu gercekten dogdugundan beride hep ayni ustelik uyku egitimimi alsan ise yarar belki?? Bana sallanmadigjni farkettigi an uyaniyor hibj geldi yani aslinda uyumuyorda sallandigi icin mayisiyir sonrdaa daha sinirli oluyor sanki

Canim gece boyu benle temas istiyor artik eminim ben pipisi aciyor dis geliyo heralde diyordum dun artik dayanamadim yanima aldim 3saat uyumusuz gercekten acitiginda agladi emzirdim hic yanimdan kaldirmadim geri daldi . Dis problemli gecelerde mesela yanimda yatmasida fayda etmiyor . Benim kizimda boyleydi canim oda kardesi olana kdar bana asiri saplantili sekilde duskundu .cinarinda odasini ayirmadan duzelmez bu durum . Uyku egitigimine bem sadik kalamiyorum canim aglatamiyorum. Dun esime salla dedim odaya gittimde kendini helak etti cinar dayanamadim geri ben aldim.

Ağzını hayra aç pinko 6 da uyandık bizde uyutamadım tekrar . Uykusuzluk mahvediyor herkesi bence çekilmez bir insan yapıyor Ben çok sinirli uyanıyorum mesela
Valla Allah istediginiz zamanda versin dun arkadasimim bebeginin dogum gunuydu 1yasina girdi kiz 3 aylik hamileymis . Ben zaten gel git akilliyim uykusuzluk hic yaramiyor valla Iki gundur kocisimede kalkamiyorum bir iki durtuyo beni bakiyoki kari sadece nefes aliyo burda degil kendi kahvalti yapiyo dun diyoki 1 saat erken kalkmam lazim malum sen ayaginla bay bay ediyosun napim dedim kendinde goruyosun uyumuyo cocuk. Ayu 2kase marmalat yemis .

Ahh aglatmaya bende dayanamam canim ama kokunu isteme konusunda cok haklisin mesela biz yatagi duvara sıfırladık diger tarafinada besigi koydum ama yataga gelen tarafin tahtasini cikardik ,kendi yataginda ama yanjmda yatiyor yani arada elimi tutup yuzumu okşuyor geri uyuyor ama yoksam uyanir belki iyi degilde buyuyene kaadr ben ayirmiycam çünkü uykusuz kalincada olan bize oluyor . ins distendirdecikinca bari gecer arkadasim

Bende bugün un çorbası yaptım kemik sulu tel şehriyeli bakalım yiyecekmiş zillim cennet hurması vereceğim birazdan sabahta rutin kahvaltı yaptık
Afiyet bal seker olsun canim yarasin gelinime . Bizde yumos biskivu ceviz annesutu pekmez karisimi yedik . Yumosu baska turlu yemiyor bu bebe. Kiyma cikardim kiymali ve kemik sulu sebze corbasi yapicam .yogurt yer armut yer diye dusunuyorum. Aksamda bize bulgur pilavi karniyarik yapicam bulgur pil ile yogurt veririm yerse.

Ohh cnm cok iyi yapmissin valla bak anne mutku bebek mutlu bende esime dedim besikle sifirlayalim diye ama oda cok sacma bisey olucak besikte buyuk kaldi oyle yanima alinca ben ortaya cinarida sagima aliyorum yaninada yastik koyuyorum .

Ohh cnm cok iyi yapmissin valla bak anne mutku bebek mutlu bende esime dedim besikle sifirlayalim diye ama oda cok sacma bisey olucak besikte buyuk kaldi oyle yanima alinca ben ortaya cinarida sagima aliyorum yaninada yastik koyuyorum . Bemde bu isyan msjindan somra uyuttum ilk agkadiginda yanima aldim 3 saat uyumusuz o kdar dinlenmisimki buhun mutluyum enerjik ve neseliyim gercekten cok farkediyor .duzene girerlermi bilmiyorum kiza gunun kâri..

Aynem oyle oluyor canim. Ahliyor yok yere sinirleniyorum kucagima alip sevincede uzuluyorum sana ihtiyaci var iste ne var dayansan diyorum ...

Ohh cnm cok iyi yapmissin valla bak anne mutku bebek mutlu bende esime dedim besikle sifirlayalim diye ama oda cok sacma bisey olucak besikte buyuk kaldi oyle yanima alinca ben ortaya cinarida sagima aliyorum yaninada yastik koyuyorum .

Aynen canim odada duzen filan kalmadi iki tarafta duvara gelsin diye ama sonuc olarak uyuyoruz napiyim yaza eski düzenine doneriz☺ dusurmekten korkuyorum dalarim filan diye iyi yapıyorsun uyusunda dinlenin zaten buyudukce bizimle uyumak istemiyorlarki

Ouuivvv seni ki cok asik adam yaa masallah esimle sevgiliyken bi kere sacimla oynuyodu parmagina dolamisti sacimi koparayimmi diye kizdiriyodu bemde kopaaaarr demistim cekmesiyle o parmaga dolali yerin kopmasi bir oldu biz sok olduk tabi bizim romantiklik seviyemiz ve anlayisimiz bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…