Ben de bazen kızıyorum yüksek sesle, ben severken de yüksek sesle sevdiğim için seviyor muyum kızıyor muyum diye anlamak için ciddileşip yüzümü inceliyor. Tabii dayanamayıp hemen yelkenleri suya indiriyorumValla geç uyuyan bebe çok zor. Bizimki 9 da fix uyurdu şimdi nerdeyse gece 12 leri buluyor. E ben ne zaman dinlenecem ??? Zaten huysuz ama sabır sabır da nereye kadar bilmiyorum. Bu akşam sırt ağrısından yine ölüyorum. Biraz söylendim artık bazen dayanılmaz oluyor ve insan sinirleniyor.. bilmiyorum geriliyorum artık çok yoruldum . Sonra da her anne gibi üzülüyorum.
Hankııııı vitamin o ihtimali bile yeter bana arkadaşımmmmCanım diyetisyen söyledi bana olabilir dedi zaten kesin olur demedi.Bahane oldu bana daKesin vitamin durdurdu diyemem düzenli almıyorum zaten de vitamine başlamamla durunca ben vitamine bağladım Bana kalsa ben de kestirmek istiyorum da eşim kestirtmiyor benim de kızımın da Kızımı hele kendi götürüyor kuaföre en fazla iki parmak izin veriyor.Bsna o kadar değil artık ama omuzlarda olacak en kısa Kestiricem dediğimde takım elbise de alayım sana beraber gideriz kahveye diyor
Yazdım sana daha önce de sormuştun viabiotic pregnacare after gibi birşeyHankııııı vitamin o ihtimali bile yeter bana arkadaşımmmmbanyoda avuç avuç dökülüyor valla kel kalıcam
ilaclari netten alamam korkuyorum o konuda...rica ederim netten al eczacilar baya bi kazikliyor malesef
ayyy benimkine kalsa kisa kestir diyor erkek kesimi gibi ama onu uzun havali bisiler :)))Canım diyetisyen söyledi bana olabilir dedi zaten kesin olur demedi.Bahane oldu bana daKesin vitamin durdurdu diyemem düzenli almıyorum zaten de vitamine başlamamla durunca ben vitamine bağladım Bana kalsa ben de kestirmek istiyorum da eşim kestirtmiyor benim de kızımın da Kızımı hele kendi götürüyor kuaföre en fazla iki parmak izin veriyor.Bsna o kadar değil artık ama omuzlarda olacak en kısa Kestiricem dediğimde takım elbise de alayım sana beraber gideriz kahveye diyor
Hala uyumadik. Geceleri baska bir cinar oluyor . Cok yoruldum .dusunuyorum hic bir seyim eksik degil sukurler olsun basta saglikliyim 2tane evladim var annem babam sag esimi seviyirum esimde beni seviyor basimi sokacak evim 2 tas yemegim var yedigim onumde yemedigim arkamda hesabi ama gel gorki bu uykusuzluk beni artik tuketti mutsuzluga surukluyor beni. Nevar yani uyusan 9 aylik dana oldun . Aksam 10da uyku sikistirdi uyuttum hemen gittm kahve yaptim esimle guya keyif yapicaz .tepsiye koydum odaya geldim basladi feryat figan aglamaya babasinida istemiyo illa ben gitcem. Kaldirdik durmayinca .simdi uyutcam
Görmemişim arkadaşım kusura bakmaYazdım sana daha önce de sormuştun viabiotic pregnacare after gibi birşey
Canim gece boyu benle temas istiyor artik eminim ben pipisi aciyor dis geliyo heralde diyordum dun artik dayanamadim yanima aldim 3saat uyumusuz gercekten acitiginda agladi emzirdim hic yanimdan kaldirmadim geri daldi . Dis problemli gecelerde mesela yanimda yatmasida fayda etmiyor . Benim kizimda boyleydi canim oda kardesi olana kdar bana asiri saplantili sekilde duskundu .cinarinda odasini ayirmadan duzelmez bu durum . Uyku egitigimine bem sadik kalamiyorum canim aglatamiyorum. Dun esime salla dedim odaya gittimde kendini helak etti cinar dayanamadim geri ben aldim.yazdiklarinin hepsine cok şükür gerçekten canimda niye uyumuyo senin cinar ya artik kocaman oldu gercekten dogdugundan beride hep ayni ustelik uyku egitimimi alsan ise yarar belki?? Bana sallanmadigjni farkettigi an uyaniyor hibj geldi yani aslinda uyumuyorda sallandigi icin mayisiyir sonrdaa daha sinirli oluyor sanki
Valla Allah istediginiz zamanda versin dun arkadasimim bebeginin dogum gunuydu 1yasina girdi kiz 3 aylik hamileymisAğzını hayra aç pinko6 da uyandık bizde uyutamadım tekrar . Uykusuzluk mahvediyor herkesi bence çekilmez bir insan yapıyor Ben çok sinirli uyanıyorum mesela
Canim gece boyu benle temas istiyor artik eminim ben pipisi aciyor dis geliyo heralde diyordum dun artik dayanamadim yanima aldim 3saat uyumusuz gercekten acitiginda agladi emzirdim hic yanimdan kaldirmadim geri daldi . Dis problemli gecelerde mesela yanimda yatmasida fayda etmiyor . Benim kizimda boyleydi canim oda kardesi olana kdar bana asiri saplantili sekilde duskundu .cinarinda odasini ayirmadan duzelmez bu durum . Uyku egitigimine bem sadik kalamiyorum canim aglatamiyorum. Dun esime salla dedim odaya gittimde kendini helak etti cinar dayanamadim geri ben aldim.
Afiyet bal seker olsun canim yarasin gelinimeBende bugün un çorbası yaptım kemik sulu tel şehriyeli bakalım yiyecekmiş zillimcennet hurması vereceğim birazdan sabahta rutin kahvaltı yaptık
Ohh cnm cok iyi yapmissin valla bak anne mutku bebek mutlu bende esime dedim besikle sifirlayalim diye ama oda cok sacma bisey olucak besikte buyuk kaldi oyle yanima alinca ben ortaya cinarida sagima aliyorum yaninada yastik koyuyorum .Ahh aglatmaya bende dayanamam canim ama kokunu isteme konusunda cok haklisin mesela biz yatagi duvara sıfırladık diger tarafinada besigi koydum ama yataga gelen tarafin tahtasini cikardik ,kendi yataginda ama yanjmda yatiyor yani arada elimi tutup yuzumu okşuyor geri uyuyor ama yoksam uyanir belki iyi degilde buyuyene kaadr ben ayirmiycam çünkü uykusuz kalincada olan bize oluyor .ins distendirdecikinca bari gecer arkadasim
Ohh cnm cok iyi yapmissin valla bak anne mutku bebek mutlu bende esime dedim besikle sifirlayalim diye ama oda cok sacma bisey olucak besikte buyuk kaldi oyle yanima alinca ben ortaya cinarida sagima aliyorum yaninada yastik koyuyorum .Ahh aglatmaya bende dayanamam canim ama kokunu isteme konusunda cok haklisin mesela biz yatagi duvara sıfırladık diger tarafinada besigi koydum ama yataga gelen tarafin tahtasini cikardik ,kendi yataginda ama yanjmda yatiyor yani arada elimi tutup yuzumu okşuyor geri uyuyor ama yoksam uyanir belki iyi degilde buyuyene kaadr ben ayirmiycam çünkü uykusuz kalincada olan bize oluyor .ins distendirdecikinca bari gecer arkadasim
Bemde bu isyan msjindan somra uyuttum ilk agkadiginda yanima aldim 3 saat uyumusuz o kdar dinlenmisimki buhun mutluyum enerjik ve neseliyimİnanır mısın aynı şeyleri ben de düşünüyorum herşeyime şükür ben niye kötü hissediyorum diye de kesin uykudan.Geçen bir gün güzel uyudum ne ağrım kaldı ne sinirim.Dün akşam da oğlan 23 gibi uyumuş ben de uyumuşum eşim de kaldırmamış sabah bir kalktım 7.Daha önce mızırdadı bir ne zaman hatırlamıyorum ama gözüm kapalı meme verdiğimi hatırlıyorumGünüm ağrısız ve enerjik geçti.Bu gece de kalkıp duruyor uyuyamadım daha Bir günü bir gününe tutmuyor.Kızımın rutini belliydi oğlan hep farklı düzen tutturamadım
Aynem oyle oluyor canim. Ahliyor yok yere sinirleniyorum kucagima alip sevincede uzuluyorum sana ihtiyaci var iste ne var dayansan diyorum ...Valla geç uyuyan bebe çok zor. Bizimki 9 da fix uyurdu şimdi nerdeyse gece 12 leri buluyor. E ben ne zaman dinlenecem ??? Zaten huysuz ama sabır sabır da nereye kadar bilmiyorum. Bu akşam sırt ağrısından yine ölüyorum. Biraz söylendim artık bazen dayanılmaz oluyor ve insan sinirleniyor.. bilmiyorum geriliyorum artık çok yoruldum . Sonra da her anne gibi üzülüyorum.
Ohh cnm cok iyi yapmissin valla bak anne mutku bebek mutlu bende esime dedim besikle sifirlayalim diye ama oda cok sacma bisey olucak besikte buyuk kaldi oyle yanima alinca ben ortaya cinarida sagima aliyorum yaninada yastik koyuyorum .
Ouuivvv seni ki cok asik adam yaa masallahÇok sever saçı benimki.Kızın saçları zor açılır benim de öyle bana çekmiş çeke çeke o çekmiş zatenSaçlarını sen tara derim madem kestirmiyorsun sen uğraş değil mi?Bazen uğraşamadığımda benimkini de tarar sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?