- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Insallah cnm birazda erkrk cocugu hani bama saplantili bagli olmasim diye cok isteniyorum ama dedigin gibi buyudukce istemicek ozamanda ben gel len buraya yat yanima dicemAynen canim odada duzen filan kalmadi iki tarafta duvara gelsin diye ama sonuc olarak uyuyoruz napiyim yaza eski düzenine doneriz☺ dusurmekten korkuyorum dalarim filan diye iyi yapıyorsun uyusunda dinlenin zaten buyudukce bizimle uyumak istemiyorlarki
Afihet olsun cmm.bem veriyorum bulgur .bugun vericem hattaKahvaltiya bir krepi yarisini yerlere parcalyarak yedik ,öğlene sanirim kabak kapya biber az sehriyeli corba yapicam alisverise cikrsakta aksama menu belirliycez
Bulguru ne zaman deneyebilir acaba kizim taneli yiyorda alerjen diye dusunuyorum
en az 3 saat oluyor cnm bazen agzinda uyuyor gece surekli burun kasiyor ya surekli ne yapacagimi sasirdimCanim her uyandiginda emziriyor musun? Belkide fazla doyuyor hazımsızlıktan uyumuyodur. Kac saat arayla emiyor
anladim cnm ben de hep o tarz seyleri bildigim ilaclari netten aliyorum bandrollü oluyorlar zaten bilmedigimi almam tabikiilaclari netten alamam korkuyorum o konuda...
tv de de cikmisti sahte olabilir bozulmus olabilir vs vs diye o yuzden fazla olsun guvendigim yer olsun ilac konusunda ben boyle dusunuyorum
biz de krep yedik bugunKahvaltiya bir krepi yarisini yerlere parcalyarak yedik ,öğlene sanirim kabak kapya biber az sehriyeli corba yapicam alisverise cikrsakta aksama menu belirliycez
Bulguru ne zaman deneyebilir acaba kizim taneli yiyorda alerjen diye dusunuyorum
Insallah cnm birazda erkrk cocugu hani bama saplantili bagli olmasim diye cok isteniyorum ama dedigin gibi buyudukce istemicek ozamanda ben gel len buraya yat yanima dicem
biz de krep yedik bugunazcik beuaz peynir de verdim parca parca sonra yine biberon mamasi yarim cay bardagi kalan az parcayi da eline verdim biraz biraz isirarak yedi sonra az az üşendi galiba bi baktim hepsini agzkna tepmis nasil cikardigimi bilemedim ah bu hüsmen beni yedi bitirdi ,babasi da surada ölsek az az bizden koparip yer millet onu bulana kadar ac kalmaz diyor
Bende baktım buraya yazınca mönümüzde sebze yokAfiyet bal seker olsun canim yarasin gelinime. Bizde yumos biskivu ceviz annesutu pekmez karisimi yedik . Yumosu baska turlu yemiyor bu bebe . Kiyma cikardim kiymali ve kemik sulu sebze corbasi yapicam .yogurt yer armut yer diye dusunuyorum. Aksamda bize bulgur pilavi karniyarik yapicam bulgur pil ile yogurt veririm yerse.
su burgu peynirleri eline alip yemeyi seviyorlar denedin mi hic cnmNe guldum yaaafiyey olsun bizimkide elinde tuttuğu seyleri kendi yiyor agzini açmıyor eline almadan ,anca corba pure ben yedirebiliyorum peyniri sevemedi daha dilinin uciyla disari disari atip pufff yapiyor
HHahahs koptumbiz de krep yedik bugunazcik beuaz peynir de verdim parca parca sonra yine biberon mamasi yarim cay bardagi kalan az parcayi da eline verdim biraz biraz isirarak yedi sonra az az üşendi galiba bi baktim hepsini agzkna tepmis nasil cikardigimi bilemedim ah bu hüsmen beni yedi bitirdi ,babasi da surada ölsek az az bizden koparip yer millet onu bulana kadar ac kalmaz diyor
Bende oyle sinirli uyaniyorum.Onume cikan yandi misali :)Ağzını hayra aç pinko6 da uyandık bizde uyutamadım tekrar . Uykusuzluk mahvediyor herkesi bence çekilmez bir insan yapıyor Ben çok sinirli uyanıyorum mesela
Yok canım ne kusuruGörmemişim arkadaşım kusura bakmateşekkür ederim Araştırayım hemen
Öyle tabi rahatlık bir kere kızdırmıştım benimkini saç konusunda istediğin gibi kestir demişti kızıp ben de gidip kestirmiştim bayağı bir çok rahatlıktı vallahiayyy benimkine kalsa kisa kestir diyor erkek kesimi gibi ama onu uzun havali bisiler :)))
onada hergun ugras lazim
valla sunu anladim ki kisa sac dahatlikmis :)))
benimde omuzlarda su an yikiyorum cikiyorum
Geçen benimkine yaptım bayıla bayıla yedi gece de kalkmadı vallahi darısı senin başınaBende bugün un çorbası yaptım kemik sulu tel şehriyeli bakalım yiyecekmiş zillimcennet hurması vereceğim birazdan sabahta rutin kahvaltı yaptık
Ohhh yarasinnBende baktım buraya yazınca mönümüzde sebze yokbrokoli haşladım verdim az da patates tırtıkladı
Olduğu gini mi veriyorsun yoksa makineyle eziyor musun?Geçen oğlanın mamasına minik küp tameli pişmiş ayva koydum sen biriktirmiş ağzında ben verdikçe boğulur gibi bir ses çıkardı sonra da kustu ilk defa.Haliyle korktum.Geçen babası da elmayı uzattı daha değil dememe kalmadı kopardı bir parça takıldı boğazına döndürünce direkt çıkardı.Artık verebilirsiniz diyor doktorlar parçalı da benimki hazır değil daha.Afihet olsun cmm.bem veriyorum bulgur .bugun vericem hatta
Oldugu gibi veriyorum ama yogurtla veriyorum oyle bogazina sicrama falan olmuyor cok sukur . Pirinc pilavinida oyke yogurtla veriyorum canim sulu yemek varsa karistirip eziyorum bazende . Ayy ne kdar korkmussundur dunde benimki kasla goz arasinda kuru pasta atmis agzina tamda yuvarlakti ne kdar korktumOlduğu gini mi veriyorsun yoksa makineyle eziyor musun?Geçen oğlanın mamasına minik küp tameli pişmiş ayva koydum sen biriktirmiş ağzında ben verdikçe boğulur gibi bir ses çıkardı sonra da kustu ilk defa.Haliyle korktum.Geçen babası da elmayı uzattı daha değil dememe kalmadı kopardı bir parça takıldı boğazına döndürünce direkt çıkardı.Artık verebilirsiniz diyor doktorlar parçalı da benimki hazır değil daha.
Çok güldüm yazdıklarına krep konusunda benimki de deliriyor yemek görünce ellerini ve kollarını yana açıp titriyor bağırıyor.Geçen mantı pişirirken eşime bir tane verdim al pişmiş mi diye de yıktı ortalığı o da yicekmişsu burgu peynirleri eline alip yemeyi seviyorlar denedin mi hic cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?