2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yok be canim biz oglumla uyuduk hem simdi cani isterse annecim cani isterse sen git kendim uyuycam
Buna sevindim canim. Ama sunada bilki kizlar daha icli daha duygusal bu konudada . Defne bana sen benim pembe dunyamsin uyaninca hemen seni gormek istiyorum sensiz gozumu acmak istemiyorum gibi laflar edip kaleyi fethediyordu . Simdide eski gunleri ozledim diyor kuzum

Ben de mama içinde verdim yulaf ununa tat versin diye.Eşim de söylendi niye verdin diye ben de elma için söylendim ödeştik

Canım benim kız hiç öyle değil emmedi ya beni hiç bana bağımlı büyümedi.Hep kendi yatağında yatırdım ama 3 yaşına kadar bizim odada yattı.Sonra da sabaha kadar babası bazen ben yanında yattık hep.Şim bile yalnız yatmamak için direniyor.Oğlan hiç bırakmak istemiyor odadan ayrılayım ağlıyor.Arkadaşımın oğlu var 9 yaşında çok tatlı dilli.Anne ben seni geceden sabaha özlüyorum diyormuş.Geçen de arkadaşımın doğum günüydi boncuklardan kolye bileklik takım yapmış annesine sabah bugün senin doğum günün işlerini bana söyle ben yaparım demiş.Bence çocuğun tabiatı ile alakalı

ayyy benimkine kalsa kisa kestir diyor erkek kesimi gibi ama onu uzun havali bisiler :)))
onada hergun ugras lazim
valla sunu anladim ki kisa sac dahatlikmis :)))
benimde omuzlarda su an yikiyorum cikiyorum
Bende kendim kestim gecen hafta. Cok egzantirik bir model oldu

Ben de öyle düşünüyorum. Allah'a şükürler olsun tabiki kız erkek sevgi olarak fark olamaz. Ama kızın sevgisi insanın kalbinin en saklı yerine dokunuyor sanki. Bambaşka bir şey. Belki bu fıtrattan gelen birşeydir bilmiyorum. Hani erkekler duygularını çok göstermez derler ya. Benim kızım da evde iki prenses var annemle ben diyor Eriyorum...

Yaaa ne kdar guzel ins oglumda oyle olur sevgisini hissetmek isterim. Bende kizima cok duskundum canim gurbetteydik yalnizdim birazda ondan benden baskasini bilmezdi yani biraz akli erene kdar

Sizinkide mi heyecanlanınca titriyor
Öyle desin canımı yesin

Bencede oyle canim belki dillendiklerinde fikrimiz degisir bilemiyorum ama suan icin kizimin sevgisi cok guzel. Saki yaslanma sakin ölme annecim diyo ölmezsin dimi diyor. Uzuluyorum yaslanirsan yuzun baska annemi olcak falan diye soruyor . Bende karlar kralicesiymisim bunarada prenses minnakim

Yaaa ne kdar guzel ins oglumda oyle olur sevgisini hissetmek isterim. Bende kizima cok duskundum canim gurbetteydik yalnizdim birazda ondan benden baskasini bilmezdi yani biraz akli erene kdar
Ben bir dönem yoğun çalışıyordum eşimle annem ilgilendi hep o dönem açıldı aramız şimdi de kardeşinden sonra iyice tepkili gibi bana.Her seferinde anlatıyorum örnemini benim için ama yine de çok kıskanıyor

Ooo sen de çok güzelmişsin Valla Elsa çok güzel afet

Ben sana birşey sorucam sen de benim gibi ilk çocuğu emziremedin ya sana bağımlılık açısından fark var mı çocuklar arasında?Bizim var gibi de merak ettim.
Suan bende onları okudum düşünüyordum. Yusra bebekken bagliydi ama şuan değil. Ozellikle eslem olduktan sonra kiskancligi daha ön plana cikti. Gecen yil hamileyken mesela illa ben wcye gotureyim isterdi, illa ben uyutayim. Ama dogumdan sonra beni istemiyor ofkesi baskın geliyor

Yaş kaç olursa olsun ne yazikki kıskançlık oluyor. Benim kucuk kardesim doğduğunda 10 yasindaydim ben. Ama annemle aramiz o zamandan sonra koptu gitti

Aynen canım benimki de öyleydi yürürken elimi tutardı annecim iyi misin diye sorardı şimdi bana en ufak şeyi bahane edip bağırıyor çok tepki veriyor bir türlü memnun edemiyorum eşim iki yıl sabret alışacak diyor bakalım

Yaş kaç olursa olsun ne yazikki kıskançlık oluyor. Benim kucuk kardesim doğduğunda 10 yasindaydim ben. Ama annemle aramiz o zamandan sonra koptu gitti
Senin kızlar arasında fazla fark yok daha kolay adapte olur belki büyüğü.Ama bizim yaş farkı çok 9.

Yaa bende eririm basbasa oyun oynayabilmwj bile cok iyi geliyor onlara kuzum gercekten onlarda hakli ,tum dunya onlarin etrafinda donerken simdi 2ye bölunmua gibiler ,oglunda sana cok duskun olucak ben eminim cunku onlarinda sevgisi bambaska ilk hamileligimde hep kizim olaun istemiştim 3aylikkende erkek oldugunu öğrendik uzulurgibi oldum esim bile farkindaydi tabi gecti bilac hafta icinde ama inanki jyiki oglum var ne olursa olsun hemen farkeder ,annecim seni cok seviyorum sana cicek alabilir miyim diyo her disari cikisimizda biliyo musun

ancak yiyor bi uyuyayim yok insan evladinda aha ogle uykuauna yatirmistim odadan ciktim 5 dk sonra uyanmis bagiriyor beni alan yokmu uyumadim yine diye ,neyse biraz dolandi ,burnunuu kasiyordi sf sıktim ,cektim ,pipi ve popo yikadim temiz bez taktim emziriyorum yine uyumazsa artik denemem corbasini iciririm ev supurcem yanimda arabasinda dursun napim onunla mi ugrascam yeter bu saate erteledigim isleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…